Jump to content

AEW Dynamite - 25 октомври 2023

neshev

Recommended Posts

Тонката ме послуша, че му трябва истински GAME CHANGER, като баче Ric Flair, и го подписа.

1 hour ago, neshev said:

Тонката ме послуша, че му трябва истински GAME CHANGER, като баче Ric Flair, и го подписа.

Добър ход е, защо да плащаш 2 заплати на хора по 35, като можеш да плащаш една на човек 70+, на ринга ще са същите години!

Ric Flair е най-легендарният опонент на Sting. Няма по-логично нещо от това Flair да е част от build-а до пенсионирането на Sting. Доволен съм. Това вдига левъла на историята с една идея по-нагоре. Фактът, че всичко се случва точно по TBS също е готин full circle момент. Обаче, силно се надявам Flair просто да е част от историята, но да не се бие в последния мач...

Филмец е да сереш по Hogan и Винсарини, а в същото време да правиш бизнес с баче Ric. Тонката пак излезе като една лицемерна жина.

^ Контрааргумент: промото на Sting, където обяви пенсионирането си. Спомена Flair - поп. Спомена Hogan - освирквания... Добрите booker-и слушат аудиторията си. :)

Добър Dynamite се получи тази седмица. Добри мачове, добри сегменти. Изкефих се на конфронтацията между MJF и Omega. Честно казано въобще не се трогнах от появата на Flair. Но няма лошо. То още като подписаха Andrade се говореше, че ще се появи (или поне такъв спомен имам). 

За хората, които са гледали кеч през 80-те и 90-те, това си е марк аут момент, ние не можем да го усетим толкова. Както за нас са Скалата, Ледения, Гробаря и прочее, защото сме израстнали с тях, така за феновете в САЩ са Стинг и Рик Флеър, които са огромни имена за въпросните години.  

Евала на Тони Кан, че доставя такива носталгични моменти и се опитва AEW да е място за кеч - с уважение към традициите и легендите на спорта (пък бил той и скриптиран).

@Hachiko - моля ти се, обясни ми с какво това мнение е толкова нелепо и абсурдно, че е чак смешно за тебе? Че Флеър и Стинг са МЕ -ри от 80-те и 90-те ли не е вярно. Че е абсурдно да кажеш за такъв момент, че е готина носталгия ли, или какво?

Flair е тук да издигне младата надежда Sting. Това е разликата между AEW и WWE. В WWE тия дърти пергиши само squash-ват младите таланти и после ги няма. Докато в AEW е направено с уважение към традициите на този велик спорт. 

6 minutes ago, gboy said:

@Hachiko - моля ти се, обясни ми с какво това мнение е толкова нелепо и абсурдно, че е чак смешно за тебе? Че Флеър и Стинг са МЕ -ри от 80-те и 90-те ли не е вярно. Че е абсурдно да кажеш за такъв момент, че е готина носталгия ли, или какво?

Радвам се, че се захвана за мен, заради едно " :D ".

Моментът не е толкова лош. Виж сега, ако не е Крисчън щеше да е много по-зле. 

Не, Флеър е тука, за да може да участва в пенсионирането на Стинг. Двамата са имали епични моменти в WCW и е готино да бъдат един до друг в края на кариерата на Стинг - кое му е лошото на това? 

Сега вече колко са сериозни тия пенсионирания в кеча, това е друг въпрос.  

2 minutes ago, gboy said:

Не, Флеър е тука, за да може да участва в пенсионирането на Стинг. 

Флеър е тук за да промотира дъщеря си и да покаже, че има много по-яка компания от тази.

Едва ли разпознава Стинг вече и да го интересува.

Баче Ric е в AEW, защото има четири развода и е на практика разорен. Затова дори на тези години трябва да се прави на клоун. WWE на практика го отсвириха, защото стана проблематичен и спряха хранилката. По някаква линия е омаял Tony Khan и сега ще цоца и от него. 

5 minutes ago, Hachiko said:

Едва ли разпознава Стинг вече и да го интересува.

Да, със сигурност не го разпознава Стинг, то си личи и на видеото, че не е сигурен към кого да се обърне, докато говори 🙄 . 

Разбирам, че ти е зор да надраскаш там нещо, ама барем си препиши от Нешев, и без друго е ясно, че сам мнение нямаш, важното е нещо там да обидиш, за да си в тренда. 

---

4 minutes ago, neshev said:

Баче Ric е в AEW, защото има четири развода и е на практика разорен. Затова дори на тези години трябва да се прави на клоун. WWE на практика го отсвириха, защото стана проблематичен и спряха хранилката. По някаква линия е омаял Tony Khan и сега ще цоца и от него. 

И какво от това - това е работа, ясно е, че отива там за пари. Ще направи няколко промота, ще се поджавкат с Крисчън, ще участва в пенсионирането на Стинг и това е. Както казах - носталгия е, готино е, достатъчно големи имена са и двамата. Кое му е лошото на това? 

Абе просто от AEW искат да направят кефа на хората, които са родени между 60-70 година.

2 minutes ago, Berbo said:

Абе просто от AEW искат да направят кефа на хората, които са родени между 60-70 година.

Ти сериозен ли си?

1 hour ago, Berbo said:

Тук във форума колко са, Райх и още няколко, макс трима?

39 minutes ago, hacky said:

Тук във форума колко са, Райх и още няколко, макс трима?

Светът не се върти около форума! В щатите има много чичаци, които са умрели от кеф като са видели Стинг и Флеър на един ринг и ще гледат специално заради тях

Аз само минавам да кажа, че тоя гнусен неандерталяга, Джус Робинзон, е най-бездарната абоминация качвала се на кеч ринг. Моля те бе бачи Тони, ракарай ги двамата с онова другото недоразумение, Джей Уайт. На едно шоу в комбинация с ретардът Ориндж Касиди и дебелакът Кени Омега, който пак изглеждаше като нагълтан с приспивателни... драйфа ми се! Каквито и позитиви да има шоуто, остават заличени и рейтингите пак ще далтисат тая седмица заради тия нещастници, мама му стара! Така ще е като не се пушват истинките звезди с МЕ понтенциал, Уордлоу и Биг Бил. Дано поне до болка изтърканият каубой, не погребе Суърв, че и той е от малкото с потенциал в момента.

Първият половин час от това шоу беше топ:

= Кулминираха MJF vs. Juice мини-враждата, която градяха през последните 2-3 седмици;
= Продължиха да build-ват MJF vs. White мача за PPV-то, който градят вече цял месец;
= Продължиха да build-ват 4 vs. 4 мача и MJF/Acclaimed арката, която градят вече 2-3 седмици;
= Продължиха да развиват MJF/Strong/Cole историята, която тече вече няколко месеца;
= Продължиха да развиват историята с мистериозния маскиран дявол, която тече вече 2-3 седмици;
= Обявиха нов отборен мач за PPV-то;
= Обявиха MJF vs. Omega мач за Collision;
= Тънко напомниха, че Joe и Wardlow също гонят MJF.

Луда работа. Шампионът MJF е в центъра бая истории (и подистории) едновременно и бая от нещата са навързани. Този подход навява силни спомени за Attitude ерата и ми харесва доста. :beer:

Шоуто е било гледано от 774 хиляди души (0.24 в ЛЕ ДЕМО), най-слабо гледаното шоу за годината. 

NXT е по-гледаното шоу тази седмица. 

The Olimpic Hero
4 hours ago, neshev said:

Шоуто е било гледано от 774 хиляди души (0.24 в ЛЕ ДЕМО), най-слабо гледаното шоу за годината. 

Приключиха курса. :( Дано Тони Кан се усети и махне титлата от недроуващия MJF и я даде на една от малкото звезди в компанията Крисчън Кейдж.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...