Jump to content

Каква ще е съдбата на CM Punk? (анкета)

itzo1994

Каква ще е съдбата на CM Punk?  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

След като беше уволнен от AEW, веднага плъзнаха слухове, че CM Punk може да се завърне я в WWE, я в TNA. Какво мислите, че ще се случи с бившия шампион и магнит за скандали? А какво искате да се случи?

2 minutes ago, kabakov said:

Защо на третия въпрос няма отговор - да се скрие?

Добавих опцията "пенсионер", която май най-добре описва отговора ти. :D 

Активен кечист ,може би не фул тайм, но доста чести появявания, без спорове зад кулисите, защото wwe, не са упрвлявани от дечица!

На БВЦ език можем да кажем, че си изпърдя пръдните. Тотално го е завъртяла пералнята и смятам, че ако Винс все още държеше юздите, нямаше да го видим да дои тази крава в WWE, но при тоталния филмар Хънтър, напълно е възможно маркщината му да доведе до такова нещо да се случи. Реално Хънтър не е много по-различен от Тони Хан, що се отнася до визия, а и по некомпетентност го гони сериозно, единствената разлика между двамата е, че Хънтър има повече опит и е по-респектиращ.

Та прогнозата ми е, че все пак ще видим Пънк да направи още един рън в WWE, като със сигурност ще се замеси отново в проблеми, само не знам на колко високо ниво ще са.:D От това ще зависи и дали и колко дълго ще го търпят и там.

А моето лично желание е да се оттегли и да не се излага повече и това го казвам като негов фен.🙏

The Invisible

Изглежда ще ходи в WWE. Където има пушек... WWE явно са си направили сметка, че им е ок финансово да го приемат обратно за някакво време и явно това ще се случи.

А според мен този човек не е съвсем ок с психиката и отделно отдавна са му минали най-добрите спортни години. И би било най-добре да опита да води един по-спокоен живот и да приеме нещата както са. Каквото досега е направил в кеча и ММА - това е.

Според мен трябва да отиде в wwe, и то задължително, и да си приключа кариерата както си заслужава там,не е само това с винс,Wwe и UFC се обединиха, реално смятам че това се готви от април месец насам!

Да ама, ако подпише пак с Кеча, Стефани трябва му се извини. Преди няколко години тя му се подиграваше, че са го набили в емимея за кратко време. Дори дали не стана именно в Чикаго тая подигравка. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

13 minutes ago, natopor4en said:

Да ама, ако подпише пак с Кеча, Стефани трябва му се извини. Преди няколко години тя му се подиграваше, че са го набили в емимея за кратко време. Дори дали не стана именно в Чикаго тая подигравка. 

Тя няма нищо общо с Кеча, няма смисъл от нейните извинения.

Сигурен съм,че ще видим CM Punk в TNA!!!

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

Punk не знам откъде има очите да се връща в кеча, въобще да се слага в разговори за кеча под каквато и да е форма. След "фамозната" му ММА кариера, за мен (а би трябвало за всеки фен) Пънки изцяло се делегитимизира, а което е и по-лошо, делегитимизира и бизнеса. Колкото и всички да сме наясно, че кечът е пресъздаване на битка, не е истински и т.н, все пак ти се иска да вярваш, че кечистът, който гледаш на ринга, има нещо зад себе си, може да подкрепи това, което претендира, че е, в някаква степен. Затова, когато някой реши да скочи в истинския спорт, би трябвало напълно да осъзнава риска, който поема и да се е примирил с последствията. Когато го прави като Lesnar и Shamrock, супер, но когато не се получи, особено както не се получи при Punk, трябва да си знае мястото после. Punk скочи в ММА с кеч реномето зад гърба си, мулти тайм WWE шампион, най-голямото кеч име към онзи момент едва ли не, а представянето му беше като на хлапак, който никога не се е събличал по физическо и направи така, че кечът да изглежда като най-жалкото нещо на света. Как след такава излагация се връщаш обратно в кеча, дърпаш промо как това е истината, твоят дом, твоят живот и т.н. Почваш да правиш 5-звездни мачове, да си голямата работа, да печелиш титли и пр. Признавам си, че от AEW престоя му съм гледал само въпросното промо + още 1-2 сегмента, но те ми бяха достатъчни да ми оставят лошия вкус. 

Каквото и да прави, мина му времето, а ако не беше напуснал WWE, можеше да направи кариера като тази на Данчо Браян, дори по-велика. Все още може да осъществи някой дрийм мач, но едва ли мачовете му ще са като от едно време. Пък и много се съмнявам отново да му дадат световна титла. Колкото до това Зетя дали иска да го върне в компанията, не съм сигурен. Той май беше се засегнал, че Пънк не е искал да се бие срещу него на КечМания 30. 

19 hours ago, batistaheel said:

Каквото и да прави, мина му времето, а ако не беше напуснал WWE, можеше да направи кариера като тази на Данчо Браян, дори по-велика. 

Е, че Пънк си има по-добра кариера от Данчо Браян.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...