Jump to content

AEW Dynamite - 18 октомври 2023


neshev

Recommended Posts

Не беше лош Dynamite-a тази седмица, но не беше и нещо велико. Имаше добри мачове.  Добро промо на Sting за това, че ще се пенсионира 2024 година. Нещо не съм много надъхан за тая вражда на MJF и Jay White. Не им се получава нещо. Появите на Wardlow  са ми много тъпи честно казано. Нещо Tony Khan  много зле с букинга.

Link to comment
The Olimpic Hero

Разбира се скипнах абсолютно всички мачове, Jay White е харизматична дупка и е абсурдно да е във вражда за световната титла. MJF губи адски много от тази вражда за мен лично вече не изглежа като световен шампион. Промото на Стинг и задкулисния сегмент с Крисчън бяха най-добрите неща.

 

Иначе ще ме извинява Тони Кан, но не можеш да пушваш човек, който не просто прилича на аутист, а е аутист. Просто е абсурдно. Хора като Миро, които поне имат някакъв вид, харизма и промо умения, са забити тотално, а даваш екранно време за големи истории на този, само го вижте как изглежда. Някой си Nick Wayne, на когото научих името преди седмица покрай Крисчън. Не, това е просто несериозно, вижте го бе, не може да е истина това:

 

nick_wayne.PNG

               

Link to comment

Олимпик съгласен съм с тебе, с изключение на прочита ти над гейчето Ник Уейн. Единствената причина да е там и да му дават някакво време, е за да градят хийлския образ на Крисчън. Сериозно ли мислиш, че тоя чавак някога ще получи сериозен пуш? Най-много да стигне до мач с Дарби Алън на някое ППВ, където ще загуби и после ще си го върнат на индитата.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...