Jump to content

MAFIA 25 - Sons Of Anarchy


ЧОТУДЕ

Recommended Posts

Untitled.thumb.png.71a158475565c078577bd5507c12a501.png

 

Дълги години мотоклубът "Sons of Anarchy" продава оръжия на черни, азиатци и мексиканци с допълнителната уговорка наркотиците и кръвопролитията да останат извън техния град. След неуспеха си в Харлан обаче, Мафията е хвърлила поглед към Чарминг като ще опита да унищожи "синовете" и да завземе всички легални и нелегални локални бизнеси. Ще успеят ли мотористите с подкрепата на мирните граждани да спасят малкото калифорнийско градче?

 

ПРАВИЛА:

Участниците в сезона са 14. Техните роли са разпределени на случаен принцип чрез жребий в присъствието на свидетел. Доказателство ще бъде качено след края на играта. Всеки записал се ще получи падналата му се роля на лично съобщение преди началото на сезона.

 

Играчите са разделени на два отбора - Мирни граждани и МафиотиМафиотите се знаят помежду си, докато гражданите нямат представа кой с каква роля е и с кого са в един отбор.


В играта има 2 редуващи се фази - ДНЕВНА и НОЩНА. Всяка от тях продължава 24 часа. Началото и краят фазите ще бъдат винаги в 22:00 часа българско време. Сезонът ще започне с ДНЕВНА ФАЗА.

 

Мафиотите ще знаят преди началото на Ден 1 кои са техните колеги, но няма да знаят с каква роля са съотборниците им. Те ще могат да разберат това с откриването на тайния чат между тях след започването на Нощ 1. Изключение ще бъде ролята Новобранец. Ако я има в сезона, другите мафиоти няма да знаят на кой участник се е паднала.

 

В ДНЕВНАТА ФАЗА участват всички неелиминирани към настоящия момент участници и те могат да пишат свободно в темата за съответния ден. Всеки играч има право да гласува за един друг участник, който според него трябва да бъде елиминиран от играта. За елиминация е нужно МНОЗИНСТВО - тоест минимум половината плюс един от гласовете на живите играчи.

 

За да бъде елиминиран даден участник, е необходимо в 22:00 часа той да има поне минимално необходимия брой гласове за елиминация, упоменат в предната точка. Ако някой събере гласовете по-рано, това не води до елиминация, защото броят гласове може да се променя без ограничения до 22:00 часа.

 

Не е задължително да има елиминиран участник във всяка дневна фаза. Ако никой не достигне необходимият за елиминация брой гласове до 22:00 часа, съответната дневна фаза приключва без изгонен играч.

 

Всеки който гласува за даден играч има право да променя гласа си неограничен брой пъти за друг играч в рамките на дневната фазата. Гласуването става по следния начин: "Гласувам за Играч Х". Вотове без удебелен шрифт не са валидни и няма да бъдат зачитани. Промяната на гласа за друг играч става по следния начин: "Сменям си гласа на Играч У".

 

Желателно е гласуването да се изписва в края на мнението на отделен ред, защото това прави броенето на гласове много по-лесно и дава възможност за много по-чести ъпдейти на гласовете от страна на водещите.

 

При елиминация на даден играч, без значение дали е станала през деня или през нощта, ще бъде изписвано единствено дали той е бил мирен гражданин или мафиот, но не и дали е имал специална роля.

 

На елиминирани от играта участнци е напълно забранено да дават каквито и да били реакции в темите за дневните фази!

 

Всеки неелиминиран участник е длъжен да напише поне едно мнение във всяка една дневна фаза. Максимален брой няма. Ако даден играч не напише нито едно мнение в дадена дневна фаза, то той ще бъде отстранен от сезона веднага след края й, без значение от кой отбор е и дали има специална роля или не.

 

Всякакво редактиране на постове в темите за дневните фази е абсолютно забранено! Ако някой участник иска да добави нещо, трябва да го прави в нов пост. Понякога ако бъдат пуснати две бързи поредни мнения от един играч, те ще се слеят в едно - това е позволено и не е нарушение на правилата. Единственото, което е забранено, е едитването на мнения.

 

Всяко писане относно играта, на което и да е друго място освен официалната тема, ще се наказва с незабавна дисквалификация, без значение дали е повлияло на хода ѝ. Дори най-малкото споменаване на нещо около сезона в някоя платформа извън форума, както и в чатбокса или на лично съобщение във форума, ще доведе до незабавно отстраняване на съответния участник.

 

Всяко опитване да се доказва дадена роля или чат с водещия по какъвто и да е начин, включително скрийншот, измисляне на несъществуващи в съобщенията цветове или емотикони, или каквито и да било иновативни опити за заобикаляне на правилата и честната игра, също ще доведе до незабавна дисквалификация. Това важи и за всякакво пускане на скрийншоти или цитати от комуникацията с водещия, без значение дали скрийншотите са истински или редактирани.

 

Като се изключат горните две точки, имате право да пишете абсолютно всичко друго в темите за дневните фази. Всякакви клипове, троления, лъжи, заблуди, басове, обещания, подвеждания и психоатаки са напълно позволени!

 

През НОЩНАТА ФАЗА темата на играта се заключва. Мафиотите имат право да елиминират по един гражданин във всяка нощна фаза (но може и да не го правят, ако преценят че е по-добре за стратегията им). Също така, гражданите със специални умения имат право да ги използват.

 

В НОЩНАТА ФАЗА Мафиотите могат да комуникират помежду си и да обсъждат стратегията си в таен чат, който ще бъде създаден от водещия след края на Ден 1. Ако мафиот бъде елиминиран от играта, той бива премахнат от мафиотския чат до края на сезона. Мафиотите нямат право да ползват този чат през дневната фаза.

 

Краен срок за използване на всички специални умения през нощната фаза е 21:00 часа. Това дава 1 час на водещите да оправят различните интеракции между ролите и да подготвят поста за началото на следващата дневна фаза. Ако някой играч с роля не изпрати на водещите своето отиграване до 21:00 часа, се счита че той не е използвал ролята си в съответната нощ.

 

Дневните и нощните фази ще се редуват, докато единият отбор не постигне условието си за победа. Краят на сезона настъпва, когато се случи едно от следните две неща:

   - За да спечелят играта, Мирните граждани трябва успешно да елиминират всички мафиоти от играта.

   - За да спечелят играта, Мафиотите трябва да изравнят броя на мирните граждани със своя.

 

ВЪЗМОЖНИ РОЛИ:

Президент

image.jpeg.843a66dd3cf060b8134dbe2290c04450.jpeg

Може да бъде елиминиран само чрез гласуване в дневна фаза.

Президентът е неверояно умен млад мъж, заради когото всеки един от "синовете" би поел куршум, поради което е невъзможно Мафията да се докопа до него преди клубът да бъде унищожен. Единственият шанс да бъде отстранен е чрез вот на клубната маса.

 

Шериф

Sheriff.jpg.1e9566d7a8b4305bb7e4c927be09e3b6.jpg

Има право да пита водещия на лично съобщение в ДВЕ нощни фази за това дали даден участник е гражданин или мафиот. При питане получава информация само дали играчът е гражданин или Мафиот, но не и дали и каква специална роля има той. Ако бъде блокиран, няма да научи нищо и ще загуби една от проверките си.

Дълги години Шерифът помага на "синовете" като им дава информация и ги предупреждава, ако има разследване срещу тях. Макар те също да са престъпници, той вярва че това е за доброто на Чарминг. Има рак в напреднал стадий и е въпрос на време Заместник Шерифът да заеме неговата длъжност.

 

Заместник Шериф

Deputy.jpg.4072ab3ddf23f4c86d51a9719151e414.jpg

Има право да пита водещия на лично съобщение в ЕДНА нощна фаза за това дали даден участник е гражданин или мафиот. Ако проверката му е успешна и намери мафиот, ще получи допълнителна такава. При питане получава информация само дали играчът е гражданин или мафиот, но не и дали и каква специална роля има той. Ако бъде блокиран, няма да научи нищо и ще загуби проверката си.

За разлика от началника си, Заместник Шерифът не харесва клуба и иска да ги тикне зад решетките. В последно време обаче се замисля дали наистина "синовете" не са по-малкото зло и като цяло е объркан кой да преследва.

 

Наследник

Untitled.jpg.3d7a599228f6b984bc15dc1c65000d93.jpg

Наследява ролята на първия отпаднал мирен гражданин с роля.

Както можете да видите от трейлъра на сезона, той е лично избран за Наследник от Президента.

 

Доктор

3.jpg.75667eb3b15f39fe0be037d58db752d9.jpg

 

През всяка нощна фаза може да избере един играч, който да бъде спасен от елиминация. Може да предпази себе си. Не може да посочи един и същ играч в две поредни нощни фази.

Съпруга на Президента на "синовете" и изключително умел лекар.

 

Ветеран

image.jpeg.bea1afa36b0457ffc39e0dc83091dd05.jpeg

Ако бъде таргетиран от Мафията за убийство през нощната фаза, има правото да отклони изстрела и да избере кой да бъде убит вместо него. Може да убие и гражданин, и мафиот. Умението може да се използва еднократно. Ако се опитат да го убият втори път, не може да се спаси и отпада.

Най-старият жив член на клуба и един от "Първите 9" негови основатели. Определено знае как да спасява кожата си.

 

Фалшификатор

clay.jpg.edf13b837eeec6fbc724dcc16b85cbcb.jpg

Има право да промени гражданския вот в ЕДНА дневна фаза, като за целта трябва да пише на водещите на лично съобщение преди нейния край, че иска да прехвърли гласовете от Играч X на Играч Y. Важи само за крайния вот от фазата - гласовете за играч X ще бъдат прехвърлени на играч Y в поста за края на деня.

 Бивш Президент на клуба и ловък манипулатор. Често се случва част от "синовете" да са на път или по задачи и да не могат да присъстват на срещите, като вместо това му съобщават гласовете си "прокси" по телефона, а той използва спечеленото си уважение и вярата на останалите в него да влияе на вотовете.

 

Федерален агент

fa.jpg.9508ad683d87b68dbb833a824e89a8de.jpg

През всяка нощна фаза може да привика един участник на разпит като за целта ще бъде направен чат между тях. Няма право да избира един и същ участник повече от веднъж.

Нищо не би я спряло да достигне до желания от нея резултат, дори и да трябва да жертва колеги и членове на клуба.

 

Адвокат

image.jpeg.45565f958506fd1af4bba0c644e2939c.jpeg

През всяка нощна фаза има право да посочи един играч и ако на следващата дневна фаза избраният участник събере нужните гласове за елиминация, той няма да бъде елиминиран. Няма право да посочи един и същ играч повече от веднъж. Не може да избира себе си.

Личен адвокат на клуба, "синовете" неведнъж са били измъквани от нея.

 

Лейтенант

leitenant.jpg.f469a9b115e3bc2e53a5de6d9d32f1e5.jpg

Може да сведе заподозрените до двама и веднъж през сезона има правото да напише тези имена на водещите по време на нощна фаза. Ако те оцелеят до следващата дневна фаза, то през нея гласове ще могат да се дават гласове само за тях двамата. Ако бъде блокиран, ще загуби умението си и дневната фаза ще си бъде нормална.

Примерен полицейски служител, който първоначално гони до дупка "синовете", но по стечение на обстоятелствата се налага да работи с Президента им за постигане на общата цел.

 

Ловец

Untitled.jpg.de9641f725b9bb0e0caf62dc98825962.jpg

Ако бъде убит през нощната фаза от Мафията, има право да елиминира един играч по свой избор преди да отпадне.

Сержантът по оръжие на "синовете", би убил всеки в името на клуба.

 

Тъмничар

elliott.jpg.9d02088385df93f5004f52c30c784de0.jpg

През всяка нощна фаза има право да посочи един играч, който да бъде заключен и този участник няма как да бъде елиминиран през съответната нощна фаза, като също така ще бъде блокиран и няма да може да използва специалното си умение, ако има такова. Не може да посочи един и същ играч в две поредни нощни фази. Не може да избира себе си.

Съюзник на "синовете", които могат да използват мазето на ранчото му, за да крият техни сътрудници, които са в опасност.

 

Терорист:

2.jpg.b083844a9f3c033b98392318079b7207.jpg

В случай че този играч бъде отстранен с дневен вот, то той автоматично завлича със себе си и човекът, който е дал последния глас срещу него.
Лоялен член на мотоклуба докато един от "синовете" убива жена му по погрешка. Сякаш загубен, той започва да живее екстремно, с което поставя животите на всички около себе си в опасност. Изглежда се надява един ден, докато извършва поръчка, някой от експлозивите му да го убие.

 

Основател

image.jpeg.b4cd42238e203a2cff47f84295b13692.jpeg

Получава правото да сформира отбора на Мафията преди началото на играта. Ако тази роля присъства в сезона, нейният притежател ще бъде изтеглен на случаен принцип преди останалите и след неговия избор на колеги ще има жребий само за гражданските роли.

Босът на Мафията. Прикрит зад легални бизнеси за милиони долари, той изключително рядко може да бъде видян да си цапа ръцете, но все пак лично избира хората по високите етажи на организацията си.

 

Консилиер

1.jpg.7763f91b218ff6b8101f0d7d2942e22a.jpg

Взима финалното решение за убийството и блокирането на Мафията, както и кой да провери за Новобранец, ако има такъв. Упълномощен е да действа на своя глава, ако не е съгласен с колегите си. Ако бъде елиминиран, останалите мафиоти ще решават заедно по кой да стрелят, но няма да имат правото да блокират.

Консилиерът има значително влияние и е близък приятел с боса на Мафията. Получил почти всички управленски функции от него, той е лидера и мозъка на организацията.

 

Подлец

podlec.jpg.92552e88d2fc7f974c0ea8a496e3ab4c.jpg

Веднъж по време на играта има възможността да даде правото на мирен гражданин да направи нощно убийство.

Бивш агент от специалните части на САЩ, принуден да се пенсионира заради заболяването Хънтингтън. След като един от "синовете" убива сестра му, той е обсебен от мисълта за отмъщение и започва война с тях. Използва приятелствата си, за да осигурява сделки на граждани, които имат проблеми със закона като ги притиска да се обърнат срещу клуба.

 

Свещеник

image.jpeg.d31814902ae8bad923ca5e0950b7302e.jpeg

През всяка нощна фаза може да привика един участник за "изповед" като за целта ще бъде направен чат между тях. Няма право да избира един и същ участник повече от веднъж.

Уважаван от всички поради факта, че е Свещеник, но църквата му всъщност е доста кърваво място. Често изповедите му служат като последно предупреждение преди съгрешилият да се срещне с Всевишния.

 

Новобранец

2.jpg.e5f138d6c6b6482c8003074d17d38ca0.jpg

Започва играта сам, но знае кои са мафиотите. През всяка нощна фаза те ще имат правото да питат водещия дали ЕДИН играч е Новобранеца. Ще им бъде съобщавано само "да" или "не". Ако бъде намерен, те ще знаят кой е, но Новобранецът ще влезе в мафиотския чат в следващата нощна фаза, което означава, че през дневната такава той няма да знае, че е бил открит. Може да бъде убит по погрешка в нощна фаза от колегите си преди да бъде намерен. При проверка от Шериф или след негова елиминация ще изпише, че е Мафиот по всяко време. Ако броят на гражданите се изравни с броя на мафиотите, дори преди Новобранецът да е влязъл в мафиотския чат, то победата пак отива при Мафията.

Ирландски дилър, чийто баща е бивш мафиот. Опитва се да се докаже на Мафията, за да ги накара да го привлекат в редиците си.

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

От създателя на Trifon Zarezan's Hangover ЧОТУДЕ и младия продуцент Price:

Това е Мафия 25: All Anarchy 

 

 

В главните роли ще бъдат следните:

@neshev @LightOne @hacky @THE ENEMY @Bobotsi @Jack Bauer @MJ23 @The Best @OyeaH @Socki @Enough* @The Olimpic Hero @StoneColdFaN @Smegma 

 

 

Пожелаваме успех на всички. Нека играта да започне сега.

 

В играта има 14 активни участници. За елиминация са необходими 8 гласа.

Дневната фаза приключва утре (16 октомври) в 22.00 

 

Начало на сезона!

Link to comment

Първият път бях много неадекватен, обещавам и сега да е така. Имам ADHD и ще ми отнеме поне няколко дни време докато прочета правилата и се запозная с играта по-подробно. 

Link to comment

Остана ли още някой, който да не е обявил, че ще бъде неактивен този сезон? Да знам да не вися напразно, а дойда утре към 20 часа да видя кого е избран на случаен принцип.

 

Поне този път няма да оставяме троловете за последно, надявам се.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

ЕНЕМИ винаги изпълнява договорите си и единствената причина да се запиша е, че бях обещал предварително на Чотуде, иначе честно казано нямам голямо желание, просто защото играта се поизтърка, играем едни и същи пичове и като цяло повечето са пълни филмари.

 

Плюс е, че Пилето е креативен тип, сезонът е тематичен, а това като цяло са най-яките сезони поне.

Та това е последното раздаване на Сержантът, нямам идея доколко ще мога да бъда активен през сезонът, но к'вото такова.

 

4_Hunter-S.-Thompson-Hells-Angels.jpg

Яхваме моторите.:wank:

Link to comment

Доста силни участници като цяло, няма ги трола Radox, неактивните Loop и Jericho и моите приятели Himler и Farest, така че очакваме по 10 страници на ден минимум!

 

 

Link to comment
34 minutes ago, THE ENEMY said:

ЕНЕМИ винаги изпълнява договорите си и единствената причина да се запиша е, че бях обещал предварително на Чотуде, иначе честно казано нямам голямо желание, просто защото играта се поизтърка, играем едни и същи пичове и като цяло повечето са пълни филмари.

 

Плюс е, че Пилето е креативен тип, сезонът е тематичен, а това като цяло са най-яките сезони поне.

Та това е последното раздаване на Сержантът, нямам идея доколко ще мога да бъда активен през сезонът, но к'вото такова.

Бате, да ти направим услуга и да те изгоним в ден 1?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Дейба, неделя вечер е и за пръв път от години не съм излязъл по кръчмите, ами чакам като изоглавен да разбера кога ще започне този сезон:( Не очаквах да е днес началото в интерес на истината, но ще се напъна в името на водещите!

 

ПП: Отварям една скоба до другите водещи, които са ми предлагали да играя в техните сезони, но съм ги отбичвал. За модовете е ясно, че в техни сезони не играя по обективни причини. А за @Socki, човекът ме е канил вече 4-5 пъти за звездни сезони и ако е намислил отново да ме покани и тази година, то ще му направя оферта, защото ми стана неловко да му отказвам всяка година. Все пак човекът дори не е модератор:D Та, ако ме победи в Гуента(беше казвал преди, че играе играта), ще се пусна за бройката и в негов сезон, но трябва да си извоюва ВИП участието ми. От него зависи.

 

ПП2: Поркам си у нас и нямам представа кой е за гонене. В първи ден всичко може да се случи. По стара традиция номинирам Олимпик с първия си глас за този сезон. Да видим как той вижда играта:wank:

Глас за Олимпик

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Приех поканата за това високомасово форумно събитие главно защото съм безделник без живот и наистина не бях чел нито правила, нито участници, но сега виждам, че моя любим аутист The Best явно играе и ако през няколко поста ще чета как "ВеДнЪж Не Е ОтИшЪл На БаР" в неделя вечер ще го номинирам докато не почнат да се изясняват повече неща. Бахти досадния тип, честно.

 

Гласувам за The Best, защото така.

 

 

Link to comment

Гласове към момента:

The Olimpic Hero (1) - The Best

The Best (1) - Smegma

 

Не са гласували:

neshev, LightOne, hacky, THE ENEMY, Bobotsi, Jack Bauer, MJ23, OyeaH, Socki, Enough*, The Olimpic Hero, StoneColdFaN


За елиминация са необходими 8 гласа!

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 16.10.2023.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Опитах да запаля мотора си днес, но имаше проблем, след известно умуване и проби разбирам, че трябва да сменя свещ, нямам здрава в гаража. Днес ще се ходи пеша.

Дълъг път ме чака от хижата ми до града, където можеше да си взема свещ, поне имах бира в хладилника, вървейки по прашния път и пиейки бира започнах да мисля, как можеше да разбера кои са негодниците в Чарминг?

Сам нямаше как да стане, изпратих съобщение към @Jack Bauer @THE ENEMY и @Bobotsi, нека да покараме заедно(след като си взема свещ), след това ние да сме тези, които ще колим и бесим?

 

Link to comment

Приятен сезон на всички. Нямаше как да откажа поканата, но наистина приемам за последно.MJ23's last dance. 

 

@StoneColdFaN как е халката ти днес, готова ли е да бъде сецната? :wank::wank:

 

 

Link to comment
2 minutes ago, StoneColdFaN said:

Мятам ти един глас и бутилка уиски, нещо си се разпенявил.

 

Глас за MJ23.

Каква марка е уискито, което мяташ?

Link to comment

Гласове към момента:

The Olimpic Hero (1) - The Best

The Best (1) - Smegma

MJ23 (1) - StoneColdFaN

 

Не са гласували:

neshev, LightOne, hacky, THE ENEMY, Bobotsi, Jack Bauer, MJ23, OyeaH, Socki, Enough*, The Olimpic Hero


За елиминация са необходими 8 гласа!

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 16.10.2023.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
2 minutes ago, StoneColdFaN said:

 

Разполагам с богата палитра.

Гласувам за StoneColdFaN. Хванах го неподготвен и стана ясно, че лъже от сега и не е метнал никаква бутилка уиски. Може би лъже, че също така е част от нашето добро общество.

Link to comment
2 minutes ago, hacky said:

Гласувам за StoneColdFaN. Хванах го неподготвен и стана ясно, че лъже от сега и не е метнал никаква бутилка уиски. Може би лъже, че също така е част от нашето добро общество.

 

bushmills-21-year1.jpg.617f1ec2d45b4216fed9799d230f806a.jpg

Link to comment

@The Best Не съм играл Гуент от 2 години, няма смисъл. А и не знам дали ще има All Stars тази година. :(

 

Ден 1 е пълен батак като цяло, но вместо да играем с водещите и т.н както се случва обикновено може да се обмисли дали я има ролята на Основател. Възможно е да е вкарана като филм за кавали като мен, но ако я има очаквам мафията да са доказани бандюги + 1 мишкар, който да е извън прожекторите (а може и мишкар да е получил самата роля и да се е наял с "големи имена"). Мисълта ми е, че ако започнат да се гърмят наред имена като neshev, ENEMY, The Best, Olimpic, hacky, мен и т.н няма да сбъркате. 

635682_orig.jpg

Link to comment
52 minutes ago, Smegma said:

Приех поканата за това високомасово форумно събитие главно защото съм безделник без живот и наистина не бях чел нито правила, нито участници, но сега виждам, че моя любим аутист The Best явно играе и ако през няколко поста ще чета как "ВеДнЪж Не Е ОтИшЪл На БаР" в неделя вечер ще го номинирам докато не почнат да се изясняват повече неща. Бахти досадния тип, честно.

 

Гласувам за The Best, защото така.

 

 

Момко прост, аз да не съм някой гейц от ППДБ да ходя по барове? Стъпвам само в изискани селски кръчмета и пернишки дискотеки. Един път да влезеш в заведенията, в които ходя, гащите ще ги напълниш - гаранция. Друг е въпросът, че няма как да те пуснат като те видят. Радвам се, че съм ти любимец и продължаваш да пискаш от мен, въпреки че вече нямам време да пиша често у форона. Продължавай да червиш и пискаш:D

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Аз се занимавам единствено с убийци и изнасилвачи и тук-таме някой за парични измами, който е успял да излъже пред съда, че е за кражба на кола, пък всъщност е за тройно убийство с 27 прободни рани от нож. Мога да напълня единствено устата ти със сперма.

Link to comment

Гласове към момента:

The Olimpic Hero (1) - The Best

The Best (1) - Smegma

MJ23 (1) - StoneColdFaN

StoneColdFaN (1) - hacky

 

Не са гласували:

neshev, LightOne, THE ENEMY, Bobotsi, Jack Bauer, MJ23, OyeaH, Socki, Enough*, The Olimpic Hero


За елиминация са необходими 8 гласа!

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 16.10.2023.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Абе, Мухъла и той ли е адвокат? В тоя форум само адвокати, инженери и журналисти са се сбрали, майката си трака. Мога да заложа каквато и да е бутилка, че съм ходил по-често по съдилища отколкото него, а дори не съм адвокат.

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...