Jump to content

За и против Dark Matches

`Heartbreaker`

Recommended Posts

Moе ли да ми припомниш какво бяха Dark Matches? Тогава със сигурност ще ти дам мнение, ама нещо не се сещам за такова име...

14vijko.gif

`Heartbreaker`

Ами това са мачове,които не се дават по ТВ,а са нещо като бонус за хората отишли да гледат WWE на живо в залата.

Струва си. Все пак зрителите в залата траябва да видят и нещо само за тях. С тези мачове се привлича повече публика, което увеличава приходите. Някои хора много се радват, когато видят нещо, което не са виждали повечето от феновете и само затова отиват. Някои такива мачове също помагат на някои по-неизползвани кечисти да се изяват. Каго цяло има смисъл от тях, ама нас не ни засяга много :)

Posted Image

Да, наистина си струват. Ако съм дал $30 за билет (е, не знам колко е, де, ама казвам примерно) и съм отишъл в зала, пълна с адреналин и потяща се публика, непрекъснато викаща, хвърляща плакати наляво, надясно, нищо чудно и точно пред погледа ми да попадне един, за да ми пречи да гледам, ми се ще поне да съм видял нещо, което да не ме накара да се чувствам прецакан, че не съм го гледал пред телевизора.

Разбира се, има си и предимства в това да си в залата, ама честно казано, аз си предпочитам да съм пред телевизора. Но това е друга тема.

Все пак, ако съм направил гореизброеното, искам поне да се изкефя на нещо, което, например моя гледащ ТВ вкъщи брат да не види. 8)

14vijko.gif

nWoHulkster

Аз лично намирам въпроса за реторичен ;)

ЕСТЕСТВЕНО, че си струват :

1. Повече мачове за хорат в залатa = хората щастливи ;

2. В дарк мачовете се пробяват най-различни кечисти и ако се харесат на босовете получават договор;

3. Дарк мачовете се ползват и за младите звезди и чрез тях и хаус шоутата те трупат опит .

Аз лично намирам въпроса за реторичен ;)

ЕСТЕСТВЕНО, че си струват :

1. Повече мачове за хорат в залатa = хората щастливи ;

2. В дарк мачовете се пробяват най-различни кечисти и ако се харесат на босовете получават договор;

3. Дарк мачовете се ползват и за младите звезди и чрез тях и хаус шоутата те трупат опит .

И аз така мисля. :)
Rey Mysterio

Аз съм за.Това ще стимулира хората да ходат да гледат на живо.Пък ще е добре да получаваш бонус мач за това че седиш до един дебел американец :) .

Shawn_Michaels

Много ясно,че си струват без тях накъде нали там преговарят важните подготвяния за даден мач и също както каза Phil там пробват и нови звезди и те се явяват като тренировка за главните мачове,що се отнася до участието на големите звезди в тях,някъде където има място за грешки :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

И те са нещо. Не бих казал нищо по въпроса кой ги гледал и кой не и колко хора ще привлекат на живо, но според мен са нещо много важно за WWE и дори хората да са против те ще си останат. Все пак те са нещо като паузите за реклама + нови и не скучни лица, които показват нещо ново (зависи кой участва в тях, но повечето с договор са извън тези мачове. Все пак имат си договор). ТОва е едно много важно нещо за каче по принцип. От там се тръгва и от там е най-трудно. Въпросът е да хванеш погледите и публиката. А как си е вече много по труден въпрос.

"... But It's Not Like
If You Don't Know
You're Dreaming
It's Just That
It's Aways Sometime
That Time When
It Just Feels Right
I Don't Know What It Is
But it Just Feels Right ..."
[img]http://web.hit.bg/resoursesdadee2/Di_O4o.gif[/img]

crazy_boby

сигурно са некви тъпи ...

[img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!!

nWoHulkster

Ето ти един много рекламиран пример напоследък за дарк мач :

JBL & HHH vs Batista & John Cena

Решавай сам...

crazy_boby

Ето ти един много рекламиран пример напоследък за дарк мач :

JBL & HHH vs Batista & John Cena  

Решавай сам...

имало е такъв мач или ще има :blink::blink::blink: бати глупавите хора как могат да не ги пускат за да ги гледам :P

[img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!!

nWoHulkster

Ами май се е състоял и пак ще се състои. Няколко пъти май ще го има. Но иначе както виждаш хората имат акъл в главата - все пак някой трябва да им ходи на шоутата, а мачове като този, които ги няма по тв определено ще докарат някой друг човек в залата :)

crazy_boby

купих си касички да си събирам за да ходя да гледам тоя мач :D:D:D

по 1 , 2 стинки като пъхам на ден ще събера кинти за билет за самолет (отиване и връщане) , транспорт до залата , 2 сандвича , 1 л. мляко , билет на 1 място и огромен среден пръст като плакат да го показвам на кечистите да видя какво ще ми направят а пък кой знае ако ме изкарат на ринга и ме спукат от бой може и аз да влеза в бизнеса :D:D:D :D

nWoHulkster

Най-много да дойде Ню Джак и теб да разреже като парче салам - той харесва такива начинаещи като теб :P ... (дълга история, но тези, които знаят за Mass Transit ме разбраха :) )

30secondstomars

Е не че съм против, ама толкова неща не виждаме от такива мачове, верно, често са някакви тъпи, но от време на време има какво да се види.

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

• 2 weeks later...
Brock_Lesnar

Аз съм против тях,защото нямам възможност да отида в Щатите да гледам на живо,а в повечето случаи на тези мачове играят най-известните кечисти в момента и само се ядосвам,че не мога да го гледам :x

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020