`Heartbreaker` Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Какво мислите за Dark Matches.Струват ли си да или не? Quote Link to comment
Remus Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Moе ли да ми припомниш какво бяха Dark Matches? Тогава със сигурност ще ти дам мнение, ама нещо не се сещам за такова име... Quote Link to comment
`Heartbreaker` Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Ами това са мачове,които не се дават по ТВ,а са нещо като бонус за хората отишли да гледат WWE на живо в залата. Quote Link to comment
UltraMadd Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Струва си. Все пак зрителите в залата траябва да видят и нещо само за тях. С тези мачове се привлича повече публика, което увеличава приходите. Някои хора много се радват, когато видят нещо, което не са виждали повечето от феновете и само затова отиват. Някои такива мачове също помагат на някои по-неизползвани кечисти да се изяват. Каго цяло има смисъл от тях, ама нас не ни засяга много :) Quote Link to comment
Remus Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Да, наистина си струват. Ако съм дал $30 за билет (е, не знам колко е, де, ама казвам примерно) и съм отишъл в зала, пълна с адреналин и потяща се публика, непрекъснато викаща, хвърляща плакати наляво, надясно, нищо чудно и точно пред погледа ми да попадне един, за да ми пречи да гледам, ми се ще поне да съм видял нещо, което да не ме накара да се чувствам прецакан, че не съм го гледал пред телевизора. Разбира се, има си и предимства в това да си в залата, ама честно казано, аз си предпочитам да съм пред телевизора. Но това е друга тема. Все пак, ако съм направил гореизброеното, искам поне да се изкефя на нещо, което, например моя гледащ ТВ вкъщи брат да не види. 8) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз лично намирам въпроса за реторичен ЕСТЕСТВЕНО, че си струват : 1. Повече мачове за хорат в залатa = хората щастливи ; 2. В дарк мачовете се пробяват най-различни кечисти и ако се харесат на босовете получават договор; 3. Дарк мачовете се ползват и за младите звезди и чрез тях и хаус шоутата те трупат опит . Quote Link to comment
Loop Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз лично намирам въпроса за реторичен ЕСТЕСТВЕНО, че си струват : 1. Повече мачове за хорат в залатa = хората щастливи ; 2. В дарк мачовете се пробяват най-различни кечисти и ако се харесат на босовете получават договор; 3. Дарк мачовете се ползват и за младите звезди и чрез тях и хаус шоутата те трупат опит .И аз така мисля. :) Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Rey Mysterio Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз съм за.Това ще стимулира хората да ходат да гледат на живо.Пък ще е добре да получаваш бонус мач за това че седиш до един дебел американец . Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Много ясно,че си струват без тях накъде нали там преговарят важните подготвяния за даден мач и също както каза Phil там пробват и нови звезди и те се явяват като тренировка за главните мачове,що се отнася до участието на големите звезди в тях,някъде където има място за грешки :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
queo_Lita Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И те са нещо. Не бих казал нищо по въпроса кой ги гледал и кой не и колко хора ще привлекат на живо, но според мен са нещо много важно за WWE и дори хората да са против те ще си останат. Все пак те са нещо като паузите за реклама + нови и не скучни лица, които показват нещо ново (зависи кой участва в тях, но повечето с договор са извън тези мачове. Все пак имат си договор). ТОва е едно много важно нещо за каче по принцип. От там се тръгва и от там е най-трудно. Въпросът е да хванеш погледите и публиката. А как си е вече много по труден въпрос. Quote "... But It's Not Like If You Don't Know You're Dreaming It's Just That It's Aways Sometime That Time When It Just Feels Right I Don't Know What It Is But it Just Feels Right ..." [img]http://web.hit.bg/resoursesdadee2/Di_O4o.gif[/img] Link to comment
crazy_boby Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 сигурно са некви тъпи ... Quote [img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!! Link to comment
nWoHulkster Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ето ти един много рекламиран пример напоследък за дарк мач : JBL & HHH vs Batista & John Cena Решавай сам... Quote Link to comment
crazy_boby Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ето ти един много рекламиран пример напоследък за дарк мач : JBL & HHH vs Batista & John Cena Решавай сам... имало е такъв мач или ще има бати глупавите хора как могат да не ги пускат за да ги гледам :P Quote [img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!! Link to comment
nWoHulkster Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ами май се е състоял и пак ще се състои. Няколко пъти май ще го има. Но иначе както виждаш хората имат акъл в главата - все пак някой трябва да им ходи на шоутата, а мачове като този, които ги няма по тв определено ще докарат някой друг човек в залата :) Quote Link to comment
crazy_boby Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 купих си касички да си събирам за да ходя да гледам тоя мач по 1 , 2 стинки като пъхам на ден ще събера кинти за билет за самолет (отиване и връщане) , транспорт до залата , 2 сандвича , 1 л. мляко , билет на 1 място и огромен среден пръст като плакат да го показвам на кечистите да видя какво ще ми направят а пък кой знае ако ме изкарат на ринга и ме спукат от бой може и аз да влеза в бизнеса :D Quote [img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!! Link to comment
nWoHulkster Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Най-много да дойде Ню Джак и теб да разреже като парче салам - той харесва такива начинаещи като теб ... (дълга история, но тези, които знаят за Mass Transit ме разбраха ) Quote Link to comment
30secondstomars Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Е не че съм против, ама толкова неща не виждаме от такива мачове, верно, често са някакви тъпи, но от време на време има какво да се види. Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Аз съм против тях,защото нямам възможност да отида в Щатите да гледам на живо,а в повечето случаи на тези мачове играят най-известните кечисти в момента и само се ядосвам,че не мога да го гледам :x Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Recommended Posts