Jump to content

AEW Rampage - 20 октомври 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

ramp.thumb.jpg.13bae54b32fa9aceb75e4b62529e0017.jpg

 

Добре, надъхаха ме да гледам Rampage за първи път от месеци насам. :beer: Рядко се случва AEW да обявяват мачове не за следващия епизод Rampage, а чак за по-следващия, ама ето на сега Tony Khan обяви този. Следващата седмица Mistico, главната звезда на CMLL, с мач в AEW за първи път! И конкретно за хората, които следят динамиките и работните връзки в кеча това е супер интересно развитие, защото потенциално може да отвори вратата за AEW/CMLL партньорство. Kато се има предвид колко много CMLL се мразят с AAA, които са партньори на AEW, и как обикновено не позволяват на тяхни кечисти да участват в същото шоу като AAA кечисти, е доста изненадващо да се види, че са окей Mistico да се появи в AEW шоу. Фактът, че наскоро Mistico и Romero започнаха вражда в CMLL, където Romero е топ heel тази година, също е готин бонус и прави мача не изцяло random.

 

А така! И Danielson е хайпнат като мен. 😎 "You know what this means" е заигравка с това, че един от личните му дрийм мачове е мач с Blue Panther в CMLL/Arena Mexico.

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment

И аз се надявам същото, Tony, и аз! 🤞


Официално изявление от CMLL:

"Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL) is pleased to announce and confirm the participation of the World Historic Middleweight Champion, Mistico, in a head-to-head match against Rocky Romero at the AEW Rampage event, hoping that this exciting confrontation will mark the beginning of a new era between two of the greatest wrestling companies in the world. This collaboration between CMLL and All Elite Wrestling (AEW) not only seeks to provide fans with a unique experience, but also to foster the growth and promotion of Lucha Libre around the world, as both companies share a common vision of taking the sport to new heights and are excited to explore future opportunities together."

И докато съм на темата за Mistico, в сферата на любопитното: Като част от партньорството между CMLL и Denver Broncos следващата неделя Mistico ще се бие в отборен CMLL мач (заедно с Volador Jr., Atlantis Jr. и Templario) по време на half time-a на Denver Broncos vs. Green Bay Packers NFL мача, който ще бъде на Empower Field at Mile High в Denver. Казано накратко, очертава се голяма седмица за Mistico - AEW дебют и после няколко дена по-късно мач пред 76,000 хиляди зрители. :)

375513432_262998016632145_486895077736307874_n.jpg.6156815fb21b1e0b359d489cfa74de7a.jpg

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 2
Link to comment

Това е момчета, най-обичаният син на меХико ще се бори в AEW! 😎 Отново КАН показа защо е най-великият промоутър на нашето време, а МОЖЕ БИ и за всички времена. Такова шоу досега на територията на САЩ не е имало!

 

Обичаме те, Тони, и ти благодарим :beer::beer::beer:

  • Like 1

 

Link to comment
ShiningWizard

Тонка, мани ги тия, давай Адам Копелдака срещу Кристиян Клетката ЗА ТНТ титлата, няма да чакам!  

Link to comment

Билетите точно преди да обявят Mistico: 2,462
Билетите сега, 6 дена по-късно: 4,747

 

93% увеличение, мончета. Баце Mistico дойде и аутдроуна всите AEW звезди взети заедно. 😎 Dynamite дебютът на Adam Copeland добави само 1,000 билета, така че и той не важи пред батко ви Mistico.
 

-----
 

Сега по-сериозно: този скок през последните 6 дена е доста нетипичен/интересен. Обикновено продават голяма част от билетите при първоначалните продажби и после продават малко по малко. Такъв внезапен и значителен скок говори, че са направили нещо през последните дни, което е сработило да draw-не хората. Rampage-ът го записват днес заедно с Dynamite и през последните 6 дена: имаше временна промоция (ако купиш повече от един билет получаваш другите билети на по-евтина цена, което не е нещо ново като стратегия), обявиха Mistico vs. Romero, обявиха Omega vs. Fletcher, обявиха Penta vs. White, обявиха поява на Sting и вчера обявиха поява на Copeland. Няма как да знаем със сигурност кое от всичките неща е главния фактор, но комбинацията от тях явно сработи и им даде една от най-добрите продажби на билети в седмицата преди шоу, които са имали тази година.

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment

Продали има-няма 5к билета и вече се смята за успех. Те ония джендъри Молец събират повече на техните концерти. Доста жалка гледка е Острието да участва на шоута в полупразна зала. 

Link to comment

Тонката пак си е купил билетите сам, както на Уембли, където магически 10 хиляди маняка забравиха да отидат на шоуто. :lol:

 

Сега видях снимки от записите и публиката се е изнесла преди мача на Botchcara. Тъй че идеята, че тоя маняк е някакъв draw, отива на майната си.

 

Edited by neshev
Link to comment

Tony Khan знае най-добре кой и какво му е продало билетите. И ето го тук излиза да благодари на Човека - вдига му ръката с едната ръка и държи чековата книжка в другата ръка, готов да го затрупа с пари. 😛

 

cmll.jpg.db88ff13ad04f4ebb4314620701e4775.jpg

Link to comment

Тонката бърка надълбоко в джобовете и няма как иначе - такива исторически събития не се правят евтино 😍

 

Link to comment

Както винаги Rampage-a  не беше кой знае какво.  Mistico и Romero  направиха горе долу сносен мач и това беше.

  • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...