Jump to content

AEW Dynamite - 10 октомври 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

Мачовете:

 

a(3).thumb.jpg.1da0cad1c06a9b845308aec8e5ef551d.jpg

 

Плюс следния сегмент:

 

a(2).thumb.jpg.ae7142f6491c5229aa97dc9f60bc300c.jpg

 

Плюс YouTube/Facebook/X preshow:

 

a(1).thumb.jpg.798cf09e4dde73da4b7851c49a5e883b.jpg

 

И за финал, първите 30 минути от шоуто ще бъдат без реклами и шоуто ще има overrun (ще приключи 10 минути по-късно от обикновено).

Link to comment

NXT нагрухаха днешното им шоу всякаш живота им зависи от това да бият AEW по рейтинги днес, ама и Тонката не се дава. WWE очевидно не искат да се повтаря това, което се случи последния път, когато AEW трябваше извънредно да бъде във вторник и всички очакваха, че NXT ще ги бие по рейтинги, ама не се получи така (18/10/2022, Dynamite - 752,000 зрители + 0.26 в демото, NXT - 676,000 зрители + 0.18 в демото). Тонката пък наблъска Dynamite с мачове с най-големите имена, които има, така че очевидно и той взима нещата насериозно. И това с първите 30 минути без реклама e култаж - NXT обявяват, че няма да имат реклами и 8 часа по-късно Тонката прави същото. Просто си го представям как в момента, в който е видял NXT анонсa, веднага е взел телефона и е набрал TBS да ги навива и неговото шоу да няма реклами. :D Като цяло това мерене на пишки между двете компании е забавно. Леко безсмислено, но забавно. Два-три дена ще има дискусии и след седмица на абсолютно никой няма да му дреме за рейтингите от една случайна вечер, ама и двете компании здраво са влезнали във филма.

  • Upvote 5
Link to comment

Неши, гледал ли си известния stand-up на Bill Burr, където обяснява как спорят жените? Ако не си, изгледай го, препоръчвам. Горният ти коментар здраво ми напомня за този stand-up. :D

Link to comment

Радвам се, че ти е смешно, но не променя фактите, че залите са празни, рейтингите са на дъното и AEW върви смело по стъпките на любимото ти TNA. :)

Link to comment

Добре, явно не си го гледал. :( Ще ти преразкажа с две думи. Ето така спорят. Когато знаят, че са прави коментират темата и не ти дават да се отклониш от темата докато не се признаеш за победен. Обаче, когато не са прави и нямат как да те оборят по темата, почват да намесват други теми в разговора и да се опитват да те дразнят с шантави изказвания. Но да, лошо няма, продължавай да намесваш странични неща в темата. Забавно е. :D

  • Upvote 2
Link to comment

Малко късно се филмира Тонката Кан с тия ялови мачове от нищото. Трябваше и AEW да правят някакви циркове - анонси (МЕЙДЖЪР, разбира се), Кейдж - Едж, а - у ... така малко в последния момент станаха раЛтите. :unsure:

 

Link to comment
ShiningWizard

Спокойно, КОПЕЛЕнд и Християнина ще вдигнат рейтингите бавно-бавно като цялото шоу се фокусира върху тях. Не се ебавам, има голям потенциал.

Link to comment

Добре де, този човек с цялата власт и финанси зад гърбът си няма ли един PR, който да му каже, че не е адекватен и е крайно несериозно да публикува такива неща или да спори с фенове, които му казват, че е наркоман например? AEW имат нужда от авторитет, не е сериозно това. Вярно, че лоша реклама няма, но такива неща показват, че зад кулисите на AEW е детска градина.

Link to comment

То си е детска градина, защо мислите че СМ Пънк си тръгна ,точно така направи това нарочно искал е да бъде уволнен и да бъде освободен от договора си, още от миналата година!

  • Haha 1
  • LMFAO 1
Link to comment

Абе, гледайте сега ... може всичко да е, ама хората си се филмираха покрай "Войната във вторник вечер" :cool: . В крайна сметка кечът е за купона, така че си е готино, кво :D ...

 

 

 

 

  • Upvote 2

 

Link to comment

Dynamite беше доста добър. Имаше добри мачове. Кофти че Moxley още не може да се върне. Добър първи мач в AEW за Adam Copeland. Brawl-a накрая ми хареса.

Link to comment
Quote

AEW Dynamite garnered 609,000 total viewers, down 24% from last week, with a 0.26 rating in the 18-49 demo. WWE NXT drew 921,000 viewers, up 7.5% from last week, with a 0.30 rating in the 18-49 demo.

 

Link to comment

Донякъде очаквано. NXT имаха по-големите звезди, по-добре промотираното шоу, а AEW смениха вечерите. Едната компания върви нагоре и прави исторически бизнес, другата е в стагнация.

 

Въпреки това, Тонката беше разкрит жестоко, може би и това е била целта. Извинявай, не може след като са ти подали хурката, ти да се вълнуваш повече от това дали Мелцер няма да ти даде някоя измислена награда. През цялата седмица беше мега жалък и тотално изваден от равновесие. 

 

Мисля, че вече на всички трябва да е ясно, че мачове без история няма как да дроунат. Тонката с неговите набичени с мачове шоута се изтърка и всички знаят, че са параван за абсолютната му немощ да гради образи и интересни истории. И може би ключовото, дори самите фенове на AEW вече не ги приемат за конкуренция. Преди Тонката успяваше да ги надъха, сега щом има WWE шоу по същото време, избират него.

 

Това е. Реакциите на феновете на AEW са леко смешни. Как било добро за кеча, как рейтингите нямали значение, важното е, че милион и половина гледали кеч. Това е все едно Германия като биха Бразилия с волейболен резултат и феновете на Бразилия да обясняват как било добро шоу, и се получил добър мач. Ми, не, маняци, разпраха ви аналните халки, това се случи. Двете плешиви шматки се изсраха отгоре върху Тонката. Острието беше разкрит като ялов draw, Сашка е женският Punk и ще има само драми покрай нея, продуктът е ледено студен. Не смятам, че Тонката има капацитетът да обърне тенденциите.

 

Edited by neshev
  • Upvote 4
Link to comment
The Olimpic Hero

Не може да наспамиш шоуто само с мачове. Абсурдно е. Пуснах си го и буквално 1 час имаше само мачове и нищо друго. Вместо да отвори с един 20-минутен толк сегмент, от които да се изгради цялото шоу. Да, това може да е WWE формулата, но през годините е доказано, че работи. А и това е седмично шоу, по дяволите, а не PPV. Тук трябва да развиваш истории и образи, просто и ясно.

 

Иначе Крисчън е най-добрият човек в тази компания и трябва да бъде световен шампион. Съжалявам за MJF, харесвам го също, но в последно време се поизтърка и Крисчън е две класи над него. 

               

Link to comment

WWE си имат един "запас" от имена, които викат, като стане напечено и AEW няма как да се мерят с това. Джон Сина, Леснар, Тейкър, евентуално Скалата, ако е свободен - тия хора няма как да ги надскочи Тонката Кан в момента. Още повече, че това шоу на Дайнамайт не е с нещо по-специално от всяко друго, докато за NXT едва ли е имало по-голяма вечер в историята. 

Иначе не знам точно какво доказаха, освен, че могат да направят ЕДНО по-голямо шоу от AEW (за което едва ли някой се е съмнявал). Защото следващия NXT няма да има тоя star power. И следващия RAW няма да го има, и следващия SmackDown също ... Предполагам наистина им е важно да развяват пред телевизиите цирфрите и как са смазали с 300 хиляди конкуренцията :unsure: 

 

2 hours ago, The Olimpic Hero said:

Не може да наспамиш шоуто само с мачове. Абсурдно е. Пуснах си го и буквално 1 час имаше само мачове и нищо друго. Вместо да отвори с един 20-минутен толк сегмент, от които да се изгради цялото шоу. Да, това може да е WWE формулата, но през годините е доказано, че работи. А и това е седмично шоу, по дяволите, а не PPV. Тук трябва да развиваш истории и образи, просто и ясно.

 

AEW от самото си начало си правят шоутата така - с насоченост към in-ring действието. Почти всяка вечер има по някой 4+ звезден мач, понякога и dream match - ове на седмични шоута. Нали това е идеята - да е алтернатива на WWE, а не още от същото, но с по-непопулярни имена. 

 

-------

За мене най-голямата грешка на TNA едно време беше, че тръгнаха да павят "имитиращ продукт". Бяха различно шоу, но в един момент решиха, че и те ще са "ентъртеймънт" и макар в началото да имаше някакво покачване на рейтингите (и то заради имената, не заради продукта), в един момент просто всичко се срина. AEW за мен си вървят в правилна посока - щом от другата страна имаш Тейкър, Сина, Коуди Роудс и прочее, започва шампионата на NHL,  пък и си със сменен ден ... и въпреки това пак 600 хиляди са останали да те гледат, то значи си си намерил нишата и хардкор ядрото от фенове. Ще е тъпо да се въртят заради тия рейтинги. 

 

 

 

Link to comment
Quote

Khan wrote:

“Thank you all who watch @AEWonTV!

“On any other Wednesday, #AEWDynamite would be on TBS now!

“Thanks to you AEW wrestlers + staff!

“We’ve come so far from a startup in a parking lot; we all teamed up to put on a great show last night!

“I hope that we always keep our challenger spirit”

 

 

Link to comment
2 hours ago, gboy said:


Иначе не знам точно какво доказаха, освен, че могат да направят ЕДНО по-голямо шоу от AEW

Доказаха, че девелопмънт шоуто има(третото им шоу) може да бие първото на AEW :). NXT са в зала, голяма колкото салон по физическо. 

Edited by hacky
Link to comment
Май забравяш, че AEW и NXT бяха head 2 head над година и нещо като резултатът е 53 на 10 в полза на първите, а NXT бяха принудени да минат от сряда ВЪВ ВТОРНИК, за да не им умре келепира. Не ти се получават бейтовете, хакстер. 
 
Иначе екселската таблица показава, че след Adam Copeland продажбата на билети се е покачила с 25%, а снощи е имало 100k зрители boost в h2 които са останали и до мейн ивента. Около Пънкаря може да има повече шум, но засега Острието оправдава очакванията.
Link to comment
12 minutes ago, hacky said:

Доказаха, че девелопмънт шоуто има(третото им шоу) може да бие първото на AEW :). NXT са в зала, голяма колкото салон по физическо. 


Глупости, това снощи беше всичко друго, но не и девелъпмънт шоу. Домъкнаха за едно предаване звезди, които са на ниво КечМания като Сина и Гробаря, отделно си довлякоха Коуди Роудс, Хейман, LA Knight и там някакви от жените. 

NXT по принцип прави около 600-650 хиляди. В добри дни качва малко, в по-слаби и до 500 стига.

 

Сложиха ги преди от WWE да са на гърба на Дайнамайт, уж "война в сряда вечер" да правят, но в един момент се отказаха, щото нямаше смисъл. Върти ми се в главата, че самата телевизия ги натисна, но може и да бъркам. 

  • Upvote 4

 

Link to comment

и пак

32 minutes ago, hacky said:

(третото им шоу) може да бие първото на AEW :). NXT са в зала, голяма колкото салон по физическо. 

 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...