Jump to content

KSI срещу Tommy Fury и Logan Paul срещу Dillon Danis - 14 октомври 2023


Recommended Posts

Томи Фюри хвана на леба мекото - уж боксьор, пък се бие с ютубъри и печели пари като за МЕ на големи вечери. Е, това е. 

 

Link to comment

Данис заби микрофон в главата и отвори аркада на Логан по време на пресконференцията преди събитието и може мачът да пропадне и Логан да бъде заменен от Майк Пери, който е на stand by като заместник.

Link to comment

Не съм много ясно с инфлуенсърския бокс, та мога да коментирам само тези, които са ми познати.

 

Странно е как Томи Фюри се намърда и той в кюпа. Доколкото знам е бил в "Островът на Изкушенията", но пичът си е трениран боксьор и с класи над повечето. Този пич KSI е доста посредствен, последно беше нокаутирал някакъв с лакът, Томи ще го направи смешен. Всъщност от целия build, най-култовото беше Джон Фюри. Абсолютна тоталка.

 

Лоугън Пол срещу Дилън Данис май е истинският ME тук, доста по-хайпван. Данис е посмешище в MMA средите, тук гледам стабилно троли по годеницата на Пол. Чисто като боксови умения е доста жалък. Не, че Лоугън е по-таферен, но ще има стабилно предимство в размерите и срещу Мейуедър се боксираше прилично за аматьор. И двамата тренираха кеч движения в медийните тренировки, като нищо ще има някаква контроверсия и Данис ще тръгне с поваляния, с което евентуално да изградят реванш/MMA битка. Но в бокс, Пол е по-атлетичен и по-координиран, тъй че не смятам, че Данис може да направи нещо. Освен повторно да му отвори аркадата от пресконференцията. В бокс ми се струва доста жалък. 

Link to comment
50 minutes ago, neshev said:

Странно е как Томи Фюри се намърда и той в кюпа. Доколкото знам е бил в "Островът на Изкушенията", но пичът си е трениран боксьор и с класи над повечето.

Намърда се, като видя къде са големите парички. Иначе човекът си намери жената там и не се е изложил по някакъв начин както повечето популярни в риалити предавания.

Link to comment

Добре дошла е за Томи тази роля. Сред редовите боксьори е спорно дали би могъл да се намърда и в топ 50 на категорията си. А срещу циркаджиите ще изглежда като Мохамед Али и ще прибира добри кинти.

Edited by VSB
Link to comment

Искам незабавно някой да положи восък върху очите ми, не мога да гледам помията, която предлагат Данис и Пол...

Link to comment

Ужасно шоу, ужасни битки.

 

Дилънката се разкри тотално като менте. Добре успя да използва 5 минутната слава от това, че е сол ташак на Конър, и надъха чаваците, но в битката беше просто нелеп. Не знам дали въобще имаше вкаран удар. Щом накрая и охраната не успя да нацели. По едно време тръгна на поваляния и в това беше тотална греда. Ужасно.

 

ME също беше абсолютна пародия. KSI постоянно търси клинчове, бокс нямаше. Томи Фюри беше доста жалък, толкова да не можеш да направи нужните промени, да вкараш някой ъпъркът, да създадеш дистанция между двамата. Ужас. 

 

Балъци винаги ще има, но след това трябва да си пълен идиот да набиваш пари повторно. Концепцията не е лоша, но просто тия маняци са тотално насрали да не бъдат нокаутирани и да се изложат пред феновете им. Тъй че битките са пълни пародии. 

 

Edited by neshev
Link to comment

Това беше най-слабата от "големите" карти на промоцията, въпреки че на хартия беше най-силната. Даже смятам, че това е причината за по-скучните мачове. Лично на мен дори боксът на най-високо ниво ми е по-скоро скучноват, трудно тези момчета могат да предложат нещо, което да каптивира неутралните зрители, които не са запознати с тях и не са им фенове. Също така мачовете на пълните некадърници почнаха да губят забавния фактор. Първите няколко такива събития беше наистина забавно да гледаш как две шматки, които са тренирали бокс 1 месец се опитват да си вкарат балтии, но с времето просто започна да става тъжно.

 

Колкото до мейн и ко-мейн инвента, нещата се развиха напълно очаквано. Данис е пълна дупка и беше ясно, че няма никакъв шанс срещу Логан. Беше ясно и, че най-вероятно ще подходи циркаджийски и ще тръгне да прилага ММА похвати в даден момент, както и стана. Изненадан бях, че Логан изглеждаше толкова посредствен, но може би фокусът към кеча се е отразил на бокса. Самият факт, че веднага след мача започна на билдва вражда с Рей ми говори, че приоритетът му е там.

 

KSI-Фюри беше пълна помия, както и очаквах. KSI няма почти нищо с боксьор. След завръщането си започна да тренира с MVP, което се вижда във стойката му. Разчита на това да бъде "нестандартен", защото въпреки че в битките си с Логан не загуби, беше разкрит позорно, че традиционен боксьор от него няма да стане. Фюри пък е абсолютно посредствен и го доказа още срещу Антъни Тейлър, потвърди го срещу Джейк Пол и не остави никакви съмнения срещу KSI. За негово добро е да се оттегли след като захлеби сериозно и да се отдаде на нещо друго, защото ако го вкарат срещу някой истински боксьор ще бъде гаврен.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...