Jump to content

WWE SmackDown - 29 септември 2023

Recommended Posts

Няма никаква енергия и харизма в Блъдлайн без Роман Рейнс, въобще доста скучно беше около тях, единствено появата накрая на LA Knight беше добра и за мен неочаквана. Очаквана беше за мен реакцията на Сина, след като LA Knight се разписа, за толкова години Джонката не се научи, че тези реакции прилягат само на телетъбиси.

Очаквах търн на Сантос Ескобар, но и това не се случи, дано поне раздвижат нещата със Стрийт Профит, Монтес заслужава повече.

ЧОТУДЕ
5 hours ago, hacky said:

Няма никаква енергия и харизма в Блъдлайн без Роман Рейнс, въобще доста скучно беше около тях, единствено появата накрая на LA Knight беше добра и за мен неочаквана.

Явно си скипнал излизането на Сина, при което спойлна края като изкрещя YEAH, да го еба у трола. :D Все пак евала, че пушва Рицаря. Да се надяваме, че този път има надежда WWE да дадат титлата на най-горещото име в момента след като смениха собствеността.

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Рицаря извади доста дебел поп. Радвам се, че китайската хрема не го извади за повече от седмица и успя да се дореди до този мач. Повече трудно може да облажи. В отбор със Cena, като е доста вероятно той да запише туша и да получи шанс за титлата срещу най-голямата звезда в момента. Може би най-големият победител от всичките рокади. Тъй че пичовете, които систематични пискат, че Вини магичеки се е върнал и той ръководи нещата. Еми, не е точно така, защото Вини виждаше в LA Knight моден дизайнер, наречен Max Dupri, а пък в момента LA Knight легитимно е топ babyface-ът в SD.

Street Profits най-накрая заебават комедийните елементи и станах пълноправни heel-ове до Bobby Lashley. Тук ми изглежда идеален момент да направят 3v3 мач, като Dragon Lee да е третият човек до Santos и Rey. Последните двама направиха доста приличен мач, макар и вече да става належащ този turn на Santos. LWO по-скоро е джобърския stable, особено другите двама маняци ги ползват като jobber-и за хора като Lashley, та ще е наложително да викат различен трети.

Женската сцена е тотално мазало. Не е човешко, че още се разчита на хора като Charlotte и Asuka. Има належаща нужда от нови имена, които да бъдат третирани със същото внимание, че тези лелки са втръснали до краен преден.

Добър SmackDown. Имат кечисти, които вадят стабилни реакции, и разпродават седмичните шоута. Значи правят нещо добре. Историите не са нищо особено. Май в момента NXT им е най-доброто шоу в това отношение. Може би трябва да вземат пример от него. 

• Upvote 2
4 hours ago, ЧОТУДЕ said:

За поколенията:

Всичко 6 до момента, в който Сина не реагира като олигофрен на подписа на Рицаря.. Една усмивка, едно ръкостискане, едно кимване щеше да свърши по -добра работа. Като го видя с тоя маймунски сурат ме връща във времето гат най-го мразех :D

Edited by Beks
1 hour ago, Beks said:

Всичко 6 до момента, в който Сина не реагира като олигофрен на подписа на Рицаря.. Една усмивка, едно ръкостискане, едно кимване щеше да свърши по -добра работа. Като го видя с тоя маймунски сурат ме връща във времето гат най-мразех :D

Сина е професионален актьор, много добре знае какво прави Бегс.

То щото такова нещо като лош актьор не съществува, нали? Особено в наши дни, дето кино индустрията е пълна с парашутисти като Сина. Не, не, Бекса е прав тука, на Сина тия олигофренски маймунджилъци и преигравания винаги са били дразнещи. 

• Upvote 3
2 hours ago, Suffer-H said:

То щото такова нещо като лош актьор не съществува, нали? Особено в наши дни, дето кино индустрията е пълна с парашутисти като Сина. Не, не, Бекса е прав тука, на Сина тия олигофренски маймунджилъци и преигравания винаги са били дразнещи. 

Даже му кимна с глава наляво,да се втурне да вземе папката от земята.

Edited by yaripim
Скапаната клавиатура :)

3kuoda.gif

Кое тук трябва да е "ЗА ПОКОЛЕНИЯТА"? Нелепо оплешивяващият джобър ли? Ами докато Синката завладява Холивуд, такива утайки няма как да ги покажат и за 3 секунди в "Бързи и яростни" в петостепенна роля под звуците на КРАЛЯ Азиз - Автомонтьор.

пп:

3 годишно дете има повече харизма и промо скилс от тази проскубана джабарони яребица. :) 

pedia4ovek

Jimmy Uso влезе в ролята на ебати дебила. От супер over tag team кечист стигна дотам да се прави на леке(каквото е в реалния живот) и съответно да става супер антипатичен. 

Също не можах да разбера по какъв начин Street Profits се доказаха на Lashley, като пребиха в гръб джобъра Escobar и Mysterio. 

Много шибана реакция на Cena след подписването на договора от Рицаря. Показа защо получаваше всичкия тоя хейт през годините. 

• Upvote 1
THE ENEMY

Welcome home, haters!:beer: Батко ви ЕНЕМИ никога не се е филмирал и винаги е осъзнавал, колко антипатичен като образ и некадърен като performer е Форест Гъмп.:D

Все пак е хубаво за Найт, че го замесиха в таг мач с едно от най-значимите фейсове на компанията, защото WWE винаги са вярвали, че тестът дали някой е готов за голямото МЕ пуш е как той стои в подобни истории, в които си партнира с големци от ранга на Сина. Иначе явно спекулациите, че гласят Найт за следващ опонент на Роман ще се окажат верни и тук съм със смесени чувства. От една страна, публиката в подобен мач ще застане твърдо зад Найт и би било леко кофти момент Найт да бъде туширан в подобен мач, освен ако не извадят още някой заек от шапката, с поредна шокираща намеса която да коства, но тук вече трябва да е нещо от сорта Сина да прецака Найт, защото това с джобърите от Блудлайн вече тотално се изтърка.:D Та според мен с подобен мач ще поемат голям риск от backlash, но квото такова. Иначе не вярвам да дадат на Найт да тушира Роман, все още перфектната карта за Рейнс остава Коди във Филаделфия.:wank:

Хийл търн на Ескобар ще видим може би по-нататък. В момента цялата история ми изглежда като по-далечен билд към такъв. И донякъде е хубаво, че удължават моментът, за да се създаде някакъв съспенс, а и да не е прекалено предвидимо кога ще го направят.

Шарлът е в най-слабата си форма от много време насам, не ми изглежда грам инвестирана, а и с тези операции съвсем си развали физиономията и това всичко е само в нейн минус. Тифани като образ е много близко до това което го играе Шарлът, също толкова атлетична е, а освен това е доста по-добре изглеждаща, така че не е далеч моментът в който Стратън може би ще изяде изцяло спотът на Флеър. Все пак ок програма за Ийо на ппв-то и ще запише защита срещу две от основните ветеранки в женската дивизия.

Мисля, че съм го коментирал и преди, но за Монтез е супер цялата колаборация на Стрийт Профитс с Лашли и последвалия хийл търн. Този отбор има много потенциал извън пародийно малоумния гимик и точно от тази трансформация се нуждаеха, за да стоят по-сериозно като образи, нещо от което само могат да спечелят в лонг търм. Нямам търпение да видя дали Форд ще се справи толкова силно на микрофона и в ролята на хийл, защото ако успее, това ще е най-голямата индикация, че е готов за един по-голям сингъл пуш.

• Upvote 2
batistaheel

Блъдлайн без Роман Рейнс, що за пародия? Все още не съм надъхан за мач на Сина. Едно че Сина изглежда като Попай откакто отслабна, второ той адски се пази откакто успя да пробие в Холивуд. Когато Сина и Рицаря победят Джими и Соло, има логика Голямото Куче да се завърне и да търси сметка от Джонката и Рицаря. Най-вече от Рицаря, защото Джонката със сигурност няма да се задържи дълго, и това да доведе до мач между Ла Найт и Роман Рейнс. Предстои турнир при арабчетата, за който Вожда е обявен да присъства. Това ли заслужава Рицаря, да стане поредната жертва на Вожда, със сигурност не, но това се очертава да стане. То иначе няма с кого да се бие Роман. Безкрайното царуване на Рейнс за пореден път е във вреда е на издигащи се кечисти. 

Любимката ми Бейли пак падна от Шарлот, получвам дежа вю. Поне Бейли този път беше просто прекрасна. Хубав грим, хубава прическа, секси тяло, харесва ми. :D Защо пак я намесват баба Шарлот, надявам се да не е за да и дадат титлата. Беки е шампионка, очаквано е и на Шарлот да и дадат титла. За какви коне-жени говори Шарлот? Без Саша няма коне-жени, това е.

Между другото Тифани наистина е страхотна. В тяло е 10 от 10, красиво лице, силни умения на ринга. Не мога да сетя за друга кеичистка, която да има всички качества накуп. Ако някак си я провалят ще е жалко. 

10 hours ago, batistaheel said:

Това ли заслужава Рицаря, да стане поредната жертва на Вожда

По принцип такъв джобър, дори не заслужава да седи на един ринг с Негово Величество - Вожда.

10 hours ago, batistaheel said:

баба Шарлот

Която е на 36, докато твоята любимка Трансбейли е на 34..😅😅

Ако не се гаврят с LA по време на враждата му с Рейнс/Блуудлайн загуба няма да му навреди. Рицаря излезе ли силен след мача им при арабитИ това може да го изстреля редом до Коуди в йерархията. До де се усетим ще дойде RR и WM. Надявам се от WWE да не изпуснат за пореден път възможността да изградят ТОП МЕ!

12 hours ago, batistaheel said:

Блъдлайн без Роман Рейнс, що за пародия? Все още не съм надъхан за мач на Сина. Едно че Сина изглежда като Попай откакто отслабна, второ той адски се пази откакто успя да пробие в Холивуд. Когато Сина и Рицаря победят Джими и Соло, има логика Голямото Куче да се завърне и да търси сметка от Джонката и Рицаря. Най-вече от Рицаря, защото Джонката със сигурност няма да се задържи дълго, и това да доведе до мач между Ла Найт и Роман Рейнс. Предстои турнир при арабчетата, за който Вожда е обявен да присъства. Това ли заслужава Рицаря, да стане поредната жертва на Вожда, със сигурност не, но това се очертава да стане. То иначе няма с кого да се бие Роман. Безкрайното царуване на Рейнс за пореден път е във вреда е на издигащи се кечисти. 

Любимката ми Бейли пак падна от Шарлот, получвам дежа вю. Поне Бейли този път беше просто прекрасна. Хубав грим, хубава прическа, секси тяло, харесва ми. :D Защо пак я намесват баба Шарлот, надявам се да не е за да и дадат титлата. Беки е шампионка, очаквано е и на Шарлот да и дадат титла. За какви коне-жени говори Шарлот? Без Саша няма коне-жени, това е.

Между другото Тифани наистина е страхотна. В тяло е 10 от 10, красиво лице, силни умения на ринга. Не мога да сетя за друга кеичистка, която да има всички качества накуп. Ако някак си я провалят ще е жалко. 

Хората печелят, че враждуват от негово величество Роман, а не обратното.

Не знаех, че някой може да харесва Бейли, мислих си, че сигурно ще е лесбийка даже.

batistaheel
41 minutes ago, hacky said:

Хората печелят, че враждуват от негово величество Роман, а не обратното.

Може да се поспори, кой какво печели. Макинтайър беше топ фейса на WWE, е виж го сега след загубата от Роман, прилича на пещерняк. :D Едва ли ако утре го уволнят на много хора ще им пука. 

45 minutes ago, hacky said:

Не знаех, че някой може да харесва Бейли, мислих си, че сигурно ще е лесбийка даже.

Не смятам да се оправдавам пред вас, всеки си има вкус за жени. Други тука лъскат на Ная Джакс и Шарлот Флеър, дори на последната и викаха „мацката“. Ама не съдя никого, всеки си има вкус. :D 

1 minute ago, batistaheel said:

Може да се поспори, кой какво печели. Макинтайър беше топ фейса на WWE, е виж го сега след загубата от Роман, прилича на пещерняк. :D Едва ли ако утре го уволнят на много хора ще им пука. 

Когато и да го уволнят ще се радвам :)

• Like 1
  • Haha 2
pedia4ovek
28 minutes ago, batistaheel said:

Не смятам да се оправдавам пред вас, всеки си има вкус за жени. Други тука лъскат на Ная Джакс и Шарлот Флеър, дори на последната и викаха „мацката“. Ама не съдя никого, всеки си има вкус. :D 

Споко, брат, и мен ме кефи Бейли, не си сам. 😃 Вярно е, че, откакто отпра голяма дупара, повече й симпатизирам като на супер добър performer, но все пак ... Бейли си е Бейли. :wank:

• Thanks 1