Jump to content

WWE Fastlane - 07 октомври 2023


Recommended Posts

MV5BNzgxNGZiZTEtZTE1Yi00NmY2LWE0ZDktMGMy

 

Brands: Raw, SmackDown

Date: October 7, 2023

City: Indianapolis, Indiana

Venue: Gainbridge Fieldhouse

 

 

MATCH CARD:

 

Last Man Standing match for the World Heavyweight Championship

Seth "Freakin" Rollins (c) vs. Shinsuke Nakamura

20230921_Fastlane_Match_Seth_Shin_FC_Day

 

Tag team match

John Cena & LA Knight vs. Jimmy Uso & Solo Sikoa

20230922_Fastlane_Match_LACena_Bloodline

 

Triple threat match for the WWE Women's Championship

Iyo Sky (c) vs. Asuka vs. Charlotte Flair

20230928_Fastlane_Match_Womens_Title_FC_

 

Tag team match for the Undisputed WWE Tag Team Championship

Finn Bálor and Damian Priest (c) vs. Cody Rhodes and Jey Uso

20231002_Fastlane_Match_TagTitles_FC_Day

 

Six-man tag team match

Latino World Order vs. Bobby Lashley and The Street Profits 

20230930_Fastlane_Match_Six_Man_Tag_FC_D

 • Upvote 6
Link to comment

Време е Накамура да стане Световен шампион. Беше здрав хейт (включително и от мен) във форума като спечели RR и всички се надявахме повече да не го видим в МЕ, но последните месеци показа, че може да бъде доста интересен, а ако му сложат някой мениджър-злодей ще е още по-добре. Ролинс може да почине до мелето и дори да загуби, да излезе силен, без значение дали ще дропне на Накамура или  Прийст. 

В другия мач едва ли ще е 2в1, по-скоро чакат да видят дали ЛА Рицар ще е готов, а ако не - вероятно Стайлс. 

 • Upvote 3
Link to comment

Fastlane винаги е бил треторазяден турнир, нищо особено няма да се случи, Джон Сина скоро ще се върне в Холивуд, както и стареца Дуейн Джонсън. Мечтата на Винс, да види Вожда срещу Скалата няма да се случи, искам тази история с кръвната линия най-накрая да приключи, да беше интересна, но вече се изчерпа, на Кечмания вожда трябва да загуби. 

 

Edited by Ed2097
 • Upvote 1
Link to comment

Има някаква много извратена логика във пушовете на Винс. Шиба те сто години в лоукарда, после в някакъв момент решава, че ще ти даде пуш и бам - МЕ на ППВ. :laugh: Същото беше едно време с Кофи Кингстън - давай юруш да е в главните мачове на WM и на вечер биеше по пет звезди наведнъж (буквално - такива мачове имаше :2funny:) ... после, естествено обратно в необятния лоукард на WWE. Една година след като мачкаше в WM беше стигнал до там, че Брок го мяташе за минута от ринга на RR. 

 

Шинсуке Накамура дойде като топ проспект от Пурото и беше интересно преди години какво ще направи, но отдавна го разбиха като образ. Не мога да повярвам, че някой ще го "купи" през 2023-та. 

 

Link to comment

Кой ще каже на тоя маняк, че Винс вече не бууква шоутата? :unsure:

 • Upvote 1
 • Haha 2
Link to comment
Todor Atanasov

Никой тук не знае дали Vince бууква нещо в момента. За пред хората се е оттеглил и нямам предвид целите шоута, но за такива важни решения като да засилят някой към МЕ и да го пуснат със Cena, срещу Reigns определено има последната дума. Едва ли го ебе Sami и Cody колко пъти ще се бият този месец, но ако се обсъжда МЕ при арабите Reigns vs LA Knight едва ли е напълно безучастен. Ако каже на HHH твърдо не - никой не може да промени нищо. Човека на прага на 80те си изгони децата и продаде компанията, вие си вярвайте че не дърпа конците.

 • Upvote 2
Link to comment

За тези, които гледаме седмичните шоута, е ясно кой какво бууква. Маняци, тазседмичният RAW се закри от Gargano и Ciampa, какви Винсове, какви пет лева ви гонят? :lol: Да, и сигурен съм, че Вини персонално седи зад ME пуша на Max Dupri.

 

Edited by neshev
 • Upvote 1
Link to comment
The^Lunatic

При дядо Вини нямаше шанс тези утайки да закрият шоуто. 🤔

Link to comment
18 hours ago, gboy said:

Има някаква много извратена логика във пушовете на Винс. Шиба те сто години в лоукарда, после в някакъв момент решава, че ще ти даде пуш и бам - МЕ на ППВ. :laugh: Същото беше едно време с Кофи Кингстън - давай юруш да е в главните мачове на WM и на вечер биеше по пет звезди наведнъж (буквално - такива мачове имаше :2funny:) ... после, естествено обратно в необятния лоукард на WWE. Една година след като мачкаше в WM беше стигнал до там, че Брок го мяташе за минута от ринга на RR. 

 

Шинсуке Накамура дойде като топ проспект от Пурото и беше интересно преди години какво ще направи, но отдавна го разбиха като образ. Не мога да повярвам, че някой ще го "купи" през 2023-та. 

Май не гледаш седмичните шоута, Шинсуке е с най-интересния си образ някога.

 • Upvote 3
Link to comment
Todor Atanasov

Аз точно това се опитах да кажа - че Винс не се занимава с шоутата в момента, но ако реши че не иска Ролинс да е шампион или Рицаря да се бие в МЕ никой не може да го спре. Иначе шоута не гледам от 2016 и едва ли някога отново ще започна. 

 • Upvote 2
Link to comment

Доста постно PPV, но може би е за добро. По-малко мачове, но имат потенциал да направят нещо впечатляващо.

 

Nakamura и Rollins нямат в себе си този епичен мач, който се опитаха да направят на Payback. Самият мач не беше лош, но прекалено муден и финалът беше слаб. Тук има възможност да засилят допълнително образа на Rollins, но все пак си мисля, че Rollins ще победи, но ще бъде достатъчно уязвен, че Priest да кешира върху него. След последните победители, тук имат нужда от успешно кеширане. Priest не успя да стигне на следващото ниво, но пък историята е с него и може да е един приличен транзитен шампион.

 

Кеширане на Priest би трябвало да отвори шанс на Cody и Jey Uso да станат отборни шампиони. Balor да вземе туша и да проиграят историята, че Balor е слабото звено и няма титла. Пък Cody може да отиде във вторник като шампион и да обяви Dusty Rhodes Classic. Би било силен ход, тъкмо допълнително да засилят отборните титли.

 

LA Knight и Cena бият, като Knight тушира Jimmy Uso, а Roman Reigns се връща другата седмица за да му иска обяснения и започват да градят Knight за Crown Jewel. Това е точната вражда за Knight на този момент, но в момента са толкова навътре с Roman Reigns, че просто ще жертват face след face, докато Reigns стигна точната бройка дни. Реално могат да си го позволят, защото нямат конкуренция и засега бизнесът им върви. Cena пък може да отиде на singles програма срещу Solo.

 

Santos поема туша в отборния мач. Ще е интересно кой ще е третия човек. Мислех, че ще е Dragon Lee, но май няма да е той. Може би най-накрая ще видим завръщането на Carlito. 

 

Женките нулев интерес. Особено като Charberg е в мача.

Link to comment
Xander Black

Добър Fastlane се получи. Не очаквах, че Cody и Jey ще вземат титлите, но се изкефих. Мача на Cena и LA Knight vs The Bloodline също ми хареса. Не са ми много интересни LWO и Street Profits но се изкефих на появата на Carlito.

Очаквах Jade  Cargill да се появи след женския мач, но само я даваха в бекстейджа. 8/10.

LET ME TALK TO YA! YEAH!

 

 

Link to comment

Прилично PPV, но може би най-слабото от много време насам.

 

Завършваш ги историите, Кодич. Чисто от към история имаше доста смисъл в смяната на титлите. Да, тъпо е Jey Uso тъкмо да се отдели от брат си, да го представят като singles звезда, само за да спечели отново отборните титли. Донякъде е тъпо и за Cody, че след враждите с Reigns и Lesnar, сега е отборен шампион, но двамата с Jey имат добра химия, ще могат да проиграят вражди с Owens и Sami, както и такава срещу Jimmy и Solo, което ги отваря към същинските програми за тях. Jey срещу Jimmy и Cody срещу Roman. Пък и за Judgement Day е добре да има драма около това, че нямат титли. Мачът беше доста добър и публиката се изкефи.

 

ME достави, по-добър мач от предишния им и стипулацията помогна. Очаквах кеширане, царуването на Rollins е изчерпано. Може би ще му пуснат Drew или най-накрая ще видим един завръщащ се Orton.

 

Carlito беше приятна изненада. Изненадан съм, че Lashley и Street Profits загубиха този мач, но предполагам ще доят историята, че Street Profits са незаслужили да са с Lashley и ще видим още развитие по техните образи до пълната им метаморфоза.

 

Женският мач не беше нищо особено и публиката не я ебеше. Имаше явни botch-ове и неразбирателства. Charlotte има нужда от нов образ. Iyo Sky не е интересна като шампионка, но може би чакат Dakota да се възстанови, за да се обърне срещу тях.

 

LA Knight получи нов силен момент, което му отваря пътя към програма с Reigns. Мачът не беше лош и публиката беше инвестирана. Надявам се Cena да направи програма със Solo и да го издигне, преди да си бие камшика за Холивуд отново, макар че там всичко зависи от това кога ще приключи стачката.

 

Jade Cargill има огромно излъчване и присъствие. Ако успеят да я развият на ринга и на микрофона, ще имат голяма звезда в нейно лице. Представянето ми се стори леко безсмислено. По-скоро Хиксовете да се покаже като големия шеф, но няма особено значение. Важното е какво ще правят оттук насам.

 

 

 • Upvote 3
Link to comment

СМ Пънк и Сет Ролинс на Кечмания, накрая на мейн евента буквално грейвс се заиграва пак и каза Seth is living on the edge of a lightning bolt!

Доволен съм от турнира, Коуди и Джей че взеха беше ми малко странно, но това е поредното доказателство, че Коуди е човека в компанията за следващите години!

Link to comment
THE ENEMY

Джей Усо е поредното доказателство, че Роман кара подобни хора да изглеждат като мейнт ивентъри. В този таг мач, когато го видях с лъскавите потури с някаква палмичка нарисувана врърху тях и с това телосложение... съжалявам, но това не е МЕ материал.:D Особено на фона на Коди, просто там си личи огромната разлика в класите. Как Роудс извличаше реакции от публиката по време на мача например, бе просто пичът си изглежда като топ звезда и това е голямата разлика между него и повечето от останалите пичове които минаха през Роман, за разликата от тях Коди продължава и отделен от тази програма да стои много високо, дори когато не е въвлечен в най-големите вражди и истории на компанията.

Иначе не съм толкова изненадан от смяната на титлите тук. Все пак обявиха Коди с важното съобщение за NXT и поне според мен би било готин момент самия Роудс да се метне заедно с Джей в Класиката.:wank:

 

Иначе като цяло се получи силно ППВ. Може би съм разочарован от изборът за МЕ единствено, тъй като това беше мачът с най-малък стар пауър и като цяло този за който най-малко ми пука. 

- Добра изненада беше появата на Карлито, но да ви еба в бедняците, дето нямате кинти да му платите оригиналната тема и пет минути се чудех кой джобер ще излезе.:D Дано да не е one night stand и да гледаме по-често Карлито в WWE, макар че според мен пичът ще има проблеми с wellness програмта им, надушвах химията даже през монитора.:wank:

 

- С Каргил според мен идеята (освен да вземат реално най-ценната кечистка от ростера на AEW) е да създадат повече конкуренция и за Бианка в борбата за тази аудитория, понеже Белеър направи доста посредствен бейбейс рън като шампионка последния път и меко казано беше скучничка. Иначе не съм фен на Каргил от малкото което съм гледал, но все пак даваме шанс.

 

- Ийо Скай всъщност е доста добра шампионка и поне до момента успяват да завъртят интересни истории около царуването и. Разбира се, Ийо прави каквото може и момичето е машина на ринга, има swag, има излъчване, но много и помага и работата на Бейли като нейна мениджърка, като реално Бейли върши поне половината от работата по този образ и това той да работи, за което адмирации. Според мен именно една вражда между двете на Мания ще бъде подходяща кулминация на цялата история и там може би вече Бейли ще получи награда за цялата си работа да издига младите таланти, защото последните години тя се занимаваше именно с това.

 • Upvote 4
Link to comment
pedia4ovek

Суперплексът на LA Knight беше ФЕНОМЕНАЛЕН. Най-новият highflier в ростъра! 😎

 • Upvote 3
Link to comment

Важният въпрос е - На Каргейл гащитИ прозрачни ли бяха или с телесния й цвят? 

 • Upvote 3

 

Link to comment
batistaheel

Накамура явно Световна титла няма да види в WWE, но евалата раздадоха се момчетата. Надявам се Сетката да запази до SS за да видим Ролинс срещу Вожда. Така или иначе двамата никога не са били във вражда, а са имали единични мачове през годините. Годините им напредват, май, май тотално ще се разминат преди кариерите им да приключат, а не би трябвало, двамата на един ринг винаги са доставяли, но винаги има някой друг и пътищата им се разминават. Е, някой ще каже млади си, ама не са, гонят 40-така, много кечисти на тази възраст се захващат с нещо друго, особено големите звезди. Сет, живот и здраве, сигурно още дълго ще е в компанията, но това може и да не важи за Рейнс, той вече направи първите си стъпки в Холивуд. Така като гледам Ролинс също, но него някак си не го виждам като голяма име в Холивуд. 

 

Това не е краят на историята на Коуди. Отборните титли в никакъв случай не са връхната точка. Краят ще е когато детронира Вожда. Скалата ще ги отсвири. Интересно дали сега ще се нахвърлят на дребосъка Джейди, че им коства титлите на Дамиян Свещеника и Фиданка Балър. Дамиян не го вижам като шампион, според мен няма да успее да кешне успешно. 

 

Рицаря получи своя момент. Тулупа Соло пак го предпазиха и не отнесе и един финшър. Джонката беше все същия, щял мач само го биеха. Да видим какво ще каже Вожда за тази позорна загуба. С тези вечни отсъствия империята му се разпада. 

 

Damage CTRL са си ок. Не са лузъри, както един колега си мисли. Това впечатление се създава заради Бейли, която има много загуби, но пък често помага на отбора си да спечели. Ийо държи едната женска титла, на ринга е машина, а с Дакотката бяха и отборни шампионки. Ако бяха само двете японки, мачът ще ше да е по-добър. Шарлот развали всичко, но пък се радвам, че не спечели, че даже и отнесе туша. Тези японски договори трябва да са наистина дебели. :D На мястото на Шарлот да бяха вкарали Зая Ли.

 

Къде е Бианка когато Джейд Каргил идва в компанията? Тея двете искам да ги видя веднага във вражда. 

 

 • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...