neshev Posted September 18 Share Posted September 18 krriiissss, Hachiko, Berbatov and 1 other 4 Quote Link to comment
Hachiko Posted September 18 Share Posted September 18 Дрю хийл ще го играе? krriiissss and Berbatov 2 Quote Link to comment
neshev Posted Tuesday at 03:58 PM Author Share Posted Tuesday at 03:58 PM От няколко месеца е едно и също шоуто. Все пак ми хареса, че с персонажа на Owens вкараха малко логика. Защото Jey Uso реално ги е преебавал всичките тия маняци, а те го приемат с неохота. Jey е супер популярен в момента. Пичът доказа, че е ME. Добър момент с това, че ясно заяви алианса си и сега остава да градят до Survivor Series. Само да не вкарват факания Ricochet в мача за титлата, ще е голямо мазало. Царуването на Rollins вече става проблематично. Тотално засенчено от по-големите звезди и направо бие на midcard царуване, а не на световна титла. Нещо не разбрах защо job-ят Chad Gable, вместо да го градят още по-силно, след добрата вражда с Gunther. Nia Jax я градят като звяр, но честно казано въобще не изглежда заплашително. Нещо не виждам каквато и да е градация в нея или причина да я върнат, освен просто да нахранят Rhea с нея. Ciampa ми е крайно безличен и може би трябвало да го съберат в отбор с Gargano. Natalya не знам защо продължават да я лансират, като има куп по-талантливи и перспективни от нея. Тегавня. В SmackDown имаме Скалата и Cena, тук шоуто е на самотек. Ponetron, jobber91, batistaheel and 2 others 5 Quote Link to comment
pedia4ovek Posted Wednesday at 04:54 AM Share Posted Wednesday at 04:54 AM (edited) 12 hours ago, neshev said: Ciampa ми е крайно безличен и може би трябвало да го съберат в отбор с Gargano. Да, добро предложение, нека ги съберат и с еднопосочен билет да ги изпратят от компанията. Edited Wednesday at 04:55 AM by pedia4ovek krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted Wednesday at 05:25 AM Share Posted Wednesday at 05:25 AM Доста скучен RAW, нищо не се случи, съгласен съм и даже се ядосах, че джобеха Чад Гейбъл, най-накрая помислих, че ще му дадат пуш, хем стана овър с публиката, хем технически е доста добър, винаги ме е кефел ако не беше смешния му гимик с академията. Явно някой от управата не мисли обаче така, след такава добра вражда с Гюнтер, където излязаха почти равностойни да го забиеш да загуби така е просто глупаво. Коуди Роудс срещу Дом Дом даже няма да го коментирам, колко пъти ще го гледаме, мисля, че докато държат Джънмънт дей в този състав ще гледаме само повторения на предишни седмици, иска ми се да ги разделят по-скоро. krriiissss and pedia4ovek 2 Quote Link to comment
Isito Posted Wednesday at 09:44 AM Share Posted Wednesday at 09:44 AM С тази загуба на Гейбъл, може би замесват Бронсън и Чампа във враждата с Гюнтър! Гюнтър ще дропне титлата, но може би замесват и 3-ти лица, за да не отнесе той туша при загубата на титлата ... krriiissss 1 Quote Link to comment
pedia4ovek Posted Wednesday at 05:49 PM Share Posted Wednesday at 05:49 PM 8 hours ago, Isito said: С тази загуба на Гейбъл, може би замесват Бронсън и Чампа във враждата с Гюнтър! Гюнтър ще дропне титлата, но може би замесват и 3-ти лица, за да не отнесе той туша при загубата на титлата ... Не виждам на какво основание точно Ciampa или свинята Reed да вземе титлата. Все пак Gunther прави в момента най-дългия рейн с интерконтиненталната и едва ли ще се изтропат на метеното със загуба от някой от тези двама анимационни герои. krriiissss 1 Quote Link to comment
Berbo Posted Wednesday at 07:32 PM Share Posted Wednesday at 07:32 PM 1 hour ago, pedia4ovek said: Не виждам на какво основание точно Ciampa или свинята Reed да вземе титлата. Все пак Gunther прави в момента най-дългия рейн с интерконтиненталната и едва ли ще се изтропат на метеното със загуба от някой от тези двама анимационни герои. Е те двама анимационни герои враждуват за титлата в тежка категория нищо чудно както казваш да се изтропат на метеното. pedia4ovek and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts