gboy Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Коуди Роудс в WWE и Edge в AEW са на двата противоположти края и няма как да се сравняват. Коуди му дадоха пуш и се очакваше да бъде топ звезда . Ветераните в AEW имат за цел да издигат младите таланти (дали ги харесвате или не - това си е лично мнение) и затова се прикрепят към тях, за да носят стар пауър и да помагат с промота. Така сложиха Кейдж към Динозавъра и Джънгъл Бой, така сложиха и Стинг към Дарби Алън. Почти съм сигурен, че и Edge ще е в някаква такава роля и ще въртят истории с разни млади мидкардъри и ще гледат да ги направят разпознаваеми имена. За мен това е абсолютно правилна стратегия. Кечът позволява сериозна възраст на участниците, но е грешка да си крепиш всичко на ветерани и да очакваш от промота и носталгия да доиш вечно. Спортът е за младите и кечът, колкото и да е по сценарий и да е шоу, си остава на спортна основа. Трябват си нови и свежи лица, които да си носят духа на времето. Тони Кан си има много проблеми като буукър, но за едно нещо се усети - хората идват заради МЕ, но гледат мидкарда. Затова, ако искаш да не се чувстват тъпо два часа, по-добре им дай добър мидкард. А добър мидкард с изхабени имена (получили някога монстър пуш) и 50-50 букинг не става. В момента в AEW имаш хора от средата на шоуто, които са забавни и драпат нагоре - имат ЛОГИЧНИ истории и покрай тях се въртят познати имена. За мен това е плюс. Link to comment
Smegma Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Малко лицемерно е да се говори за възраст при положение, че най-големият възможен мейн ивент на другото място също включва 51-годишен, а тризвездният генерал догодина става на 40 След фиаското с Punk определено има нужда от хора като Copeland backstage. Ще си направи дрийм мачовете и лека-полека ще заеме ролята на Sting и Jericho, така ги виждам нещата. Това че легенда Х която отива в AEW и си сере на легасито е пореден измислен мит от изчадия подобни на neshev. Не е нужно да си WWE lifer, за да се оттеглиш достойно. В момента Christian Cage e най-добрият heel в бизнеса и прави един от най-интересните си run-ове в цялата си кариера. ПП: ZSJ/Danielson беше MotN и определено ми влиза в класацията за топ 10. Толкова за "Зак Сабята". Link to comment
ShwN Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Като огромен фен на Острието, няма как да не се зарадвам, че ще продължи. Не гледам AEW, вероятно няма да гледам и занапред, но с удоволствие бих хвърлял по едно око като ми изскочи някой клип. Поздравления за всички фенове на AEW, а хейт към него или компанията, че са го подписали е истинско кощунство. В последните седмици и WWE, и AEW извлякоха много девиденти от съпоставянето между двата бранда. Link to comment
ShiningWizard Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Острието е сред топ 3 любими кечисти на всички времена, дава ми причина да гледам AEW сега. Link to comment
BulletClub Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 AEW трябва да се прекръстят на WWE retirement league, отдавна спрях да се впечатлявам от такъв тип появи, не знам защо продължават да го правят, от една страна разбирам, че имат огромни дивиденти от това да подписват вече изградени и познати звезди на WWE, но някак си цялата идентичност на компанията се губи и всеки ги свърза с това. Link to comment
nWoHulkster Posted October 2, 2023 Author Share Posted October 2, 2023 6 hours ago, Smegma said: В момента Christian Cage e най-добрият heel в бизнеса и прави един от най-интересните си run-ове в цялата си кариера. Потвърждавам. Christian Cage в момента е по-добър отвсякога. 100% heel, каквито има малко в наши дни. Пример. Christian Cage vs. Bryan Alvarez от scrum-a : Link to comment
The Big Red Machine Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Легенди като Острието и Стинг на един ринг и до тях лилипута Дарби Алин ли бе.. Иначе в момента Крисчън е може би в най-хийл образа си в цялата си кариера. Още могат да доставят двамата с Острието. Ще се следи. Link to comment
Suffer-H Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Darby Allin заслужава вниманието, което получава. Дълго време не го харесвах, но пича се раздава на макс, а за bump-овете които поема съм без думи. Това тръшване на ръба на металните стълби... Крисчън сумати време се канеше и нагласяше как да изпълни спота, личеше си, че се колебае. Не знам как всички тия ветерани му позволяват на Дарби да си съкращава кариерата така, ама явно пича си е луда глава и не слуша. А и какво друго му остава? Без спотовете нямаше да сред любимците на публиката. Link to comment
nWoHulkster Posted October 3, 2023 Author Share Posted October 3, 2023 Това е очаквано, но все пак: видеото с дебюта на Adam Copeland вече има над 3 милиона гледания в YouTube и сборно над 10 милиона от всичките социални мрежи на AEW. За един ден. С изключение на дебюта на Punk, най-големият дебют в историята на AEW откъм онлайн гледания. В случай, че на някой не му се рови в цялото видео, качиха скръм интервюто на Adam Copeland като отделно видео: И Christian Cage също: Link to comment
ShiningWizard Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Не разбирате, РЪБЪТ АДАМ КОПЕЛ(Е)АНД ПРЕДАДЕ СВЕТОВНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КЕЧ. Link to comment
nWoHulkster Posted October 3, 2023 Author Share Posted October 3, 2023 43 minutes ago, ShiningWizard said: Не разбирате, РЪБЪТ АДАМ КОПЕЛ(Е)АНД ПРЕДАДЕ СВЕТОВНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КЕЧ. Мне. Просто дъртата федерация спря да му пуска и той като един истински мъж си намери нова, по-млада и по-дива, която е готова да му пуска. 😁 Link to comment
ShiningWizard Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 По-скоро си правех ебавка с трибализма между кеч феновете, но да. Link to comment
THE ENEMY Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 ЕДЖ ПРОООООДАААЖНИИИИИК! Link to comment
Berbo Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 34 minutes ago, THE ENEMY said: ЕДЖ ПРОООООДАААЖНИИИИИК! Със смяната на властта във WWE доста хора ще се продадат на AEW. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.