Jump to content

WWE SmackDown - 15 септември 2023

hacky

Recommended Posts

Като изключим цензурата - сегмента и самото завръщане беше идеално.Остин Теори се представи перфектно, за Скалата и Макафи няма нужда от коментар.Ще видим до къде ще стигне това, но вече наистина очаквам Скалата - Роман за КМ.

Сегмента накрая също тийзна доста неща, предполагам Стайлс и Сина срещу Блудлайн ще е един от мачовете за следващото ППВ преди Роман да се завърне за мач при арабите.

Честно казано за най-обикновен смакдаун доста добре тази седмица, сигурен съм, че от хората с билети на живо е нямало недоволни.Добре структурирано шоу с приятни изненади и сегменти.А и хубаво е от време на време да видим изненадващи завръщания като това на Гробаря с мотора примерно.:wank:

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Беше въпрос на време да видим Скалата обратно. В случая и извадиха късмет, че двамата с Pat McAfee бяха наблизо заради колежанския футбол. Малцина имат умението така да контролират публиката. Дори и вече да звучи прегракнал и годините му да личат, все още надъхва здраво. Самият сегмент беше пълно мазало и направо скапан от ужасната цензура. Theory седеше доста добре в размяната на реплики. Голям момент за него, но има вече стабилен риск да се превърне в джобър на звездите. Колкото и да е добър в тази роля, трябва някак си да изплува от това амплоа, ако иска да е ME калибър звезда. Иначе, появата на Скалата изглеждаше скалъпена в последния момент, защото имаше още много какво да даде от към намеци и моменти. Не адресира Bloodline, нямаше интеракции с Grayson Waller, нито пък с LA Knight. Това със Cena беше силно, с оглед историята им, но дотам. Скалата е в играта за следващата WM. Ако и сега не се случи, просто няма кога. Cody изглежда големият губещ от завръщането на Скалата и може и да не дочака реванш с Roman. Дори и това да са плановете, все пак е кеч и всичко може да се случи.

Изглежда вървим към Cena и AJ срещу Solo и Jimmy, като AJ срещу Roman ще е дългосрочната вражда. Каквато и химия да имат AJ и Roman, не мисля че имам особен интерес към вражда между тях. Мъчат се всячески да продължат историята. Сега вкарват и елементът, че Solo изпълнява поръчки от другаде, предполагам старейшините на Roman. Вече определено им свършват идеите, ще са доста тегави месеци.

LA Knight срещу The Miz беше приличен мач. Засега LA Knight задържа публиката инвестирана и в мачовете му, което е най-важното в случая. 

Имаше някаква логика новата групировка на Lashley да тръгне срещу този на Rey Mysterio. Lashley срещу Mysterio не е лоша програма на хартия.

Извън Скалата, не мисля, че шоуто ще се запомни с нещо, но определено си беше супер момент. WWE много обичат да осират такива моменти, като ги обявяват предварително, но тук оставиха изненадата и публиката се накефи доста. Надъхан съм за партньорството между Endeavor и WWE. Подозирам, че подобни изяви от легенди, а и като цяло знаменитости, ще зачестят. 

The Olimpic Hero

Скалата си е Скалата. На шоуто ли е, изведнъж и всичко останало, което се случва, някак си изглежда по-важно. Един Austin Theory, който никога не ми е харесвал, в този сегмент ми изглеждаше добре. Жалко само, че цензурираха Скалата, а даже и публиката, но какво да се прави. Във версията, която аз изтеглих, поне публиката не е цензурирана. Ето линк от xwt и после от торент, който не изисква регистрация:

https://xtremewrestlingtorrents.net/details.php?id=251837

https://x1337x.ws/torrent/5811366/WWE-SmackDown-2023-09-15-1080p-HDTV-h264-DOORS-TJET/

Скалата си беше перфектен, бахти, как да не искам да се върне за повече време и за по-дълга програма с кечисти от ростера. Задкулисната среща със Сина също беше приятен момент, макар и да можеха да дадат малко повече.

Цялостно доста добро шоу. Освен Скалата видяхме и още издигане на LA Knight (не само победата му, а и промото му след мача, където спомена Rollins и Reigns), както и хубав финален сегмент със Сина, AJ Styles и Bloodline.

Сърдечни благодарности на LA Knight, който ми върна интереса към кеча и на себе си, че за първи път от месеци си дръпнах шоу без да съм видял резултатите, та да мога да се изненадам така приятно и да маркна стабилно на човека, който всъщност ме направи кеч фен. :beer:

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Звездите се наредиха перфектно за нас, WWE феновете.:D Не знам кое се оказа по решаващо в случая, дали това че покрай стачката на сценаристите актьорите имат повече свободно време, или просто защото Ари Емануел е агент на Скалата и е искал точно след обявяването на сливането с UFC официално, да се състои появята, може би комбинация от двете. Все пак си бе епичен марк аут и огромно, огромно събитие завръщанео на Скалата.:wank: 

Много добър сегмент с Пат и Остин, Теорията всъщност за пореден път загатва, че има и голям потенциал на микрофона. Целия сегмент беше шибано епичен, но все пак цензурирането доста смъкна от качеството на цялото нещо. Просто е ебано 80% от сегмента да бъде цензуриран напълно, тия пичове са се побъркали.:D Дори при Винс нямаше подобна цензура, особено когато говорим за хора като Стив Остин и Скалата, често ги оставяше да си лафят каквото искат и не се цензурираше почти нищо, като Винс усещаше че за качеството на продукта е много по-важно самия момент да бъде възможно най-силен, пък ако ще след това да се платят някакви глоби. Дано и Ендевър затоплят в тази посока, защото няма как да правиш интересен продукт, ако си решил да цензурираш по подобен малоумен начин огромна част от най-важния сегмент на шоуто ти.

НО ако се абстрахирам от това, маркнах си като кучка на цялото нещо, а темата на Скалата след толкова години, все още ме кара да настръхвам, пичът дори в третата възраст е шибана ходеща харизма и може би е най-разпознаваемото лице което някога е излязло от тази индустрия, в крайна сметка продукциите в които той участва са нива над всичко в което е бил примерно Хоган в холивудските си изяви и просто рекламата тук е огромна и за WWE от подобни появи.:wank:

Дадоха начало и на дългоочакваната програма между Рей и Сантош. Честно казано съм надъхан, като очаквам хийл търн на Ескобар в даден етап, но би било приятна изненада и ако Рей вземе че обърне върху Сантош, макар че това второто вече изглежда вече в сферата на фантастиката.:D Но латино враждите винаги се получават добре в WWE, а Ескобар е стабиляга, в NXT ми беше един от най-интересните образи точно като хийл, така че имам интерес,

LA Knight също с поредна много силна седмица в която изпъква с реакции от публиката като на МЕ суперзвезда. Всичко в което е замесен този пич, автоматично се превръща в must seen, аз съм огромен фен и нямам търпение да видя на къде ще го засилят след програмата с Миз. 

Уалър ефектът беше добър финален сегмент, с който да изпратят феновете доволни. Имахме голяма звезда в лицето на Сина, имахме топ хийловете от Блуудлайн, ветеранът Ей Джей Стайлс, а накрая фейсовете възтържествуваха. Не е нищо грандиозно или невиждано, но беше ок.:D

Ако не бяха шибаните цензури, даже бих определил шоуто за много силно, но в случая смъкват леко от оценката ми. Все пак добър епизод.

Благодаря на Боб Айгър и алчните чичкопаричковци, които вдигнаха цял Холивуд на бунт, за този силен момент.  Цензурата беше изключително неуместна, ама какво да се прави. 

Абее, настръхнах при появата на Скалата. Не ме интересува друго. :D Шоуто беше топ за мен. Еби ги цензурите.. Пак да се радваме, че говорят такива неща.  Нищо, че има цензура.

The Olimpic Hero

Скалата в шоуто на Pat Mcafee. Препоръчвам ви го. Говори за мача си със Сина на WrestleMania, защо е пропаднал този с Roman Reings, дали евентуално ще видим такъв на следващата WrestleMania и още доста интересни неща. Голям е Скалата, не е случайно, че е най-платеният актьор в света. Не е самата актьорска игра, а най-вече бруталната харизма, която излъчва този човек.

FOX е национална телевизия се пак. Стандартите, от към цензура, са доста по-високи от USA Network. 

Готина поява на Скалата. На мен публиката също не ми беше цензурирана, така че ефектът не се загуби. Тиъри стоеше добре, промото му не беше лошо. Интересно ми е какво ще го правят до КМ. Има проблясъци, но сякаш му липсва отличителен образ с който да изпъкне. Хора като ЛА Найт и Миз имат сходни образи и със сигурност са по-over от него, Грейсън Уолър и той е с горе долу същия гимик, но поне си има шоу, затова ще е хубаво да му измислят нещо оригинално.

Колкото до Скалата, тук ще дам по-непопулярно мнение. Да, изкефих му се, забавляваше ме в този сегмент, но категорично не искам да има програма с Рейнс на Кечмания. Разбирам, че от бизнес гледна точка, това е най-сигурният ход, мачът ще се продава, сигурно ще остане за историята като този със Сина, но в дългосрочен план ще бъде лошо за компанията.

Царуването на Рейнс вече губи инерция. Личи си че почват да си изсмукват от пръстите истории за да го държат интересен до КМ, но мисля че там вече трябва да дойде краят му. За мен все още най-правилният човек за това е Коуди и един реванш може да се получи страхотно, особено ако Коуди най-после получи титлата. Докато ако се бият със Скалата, нито отива Рейнс да го бие и да си продължи царуването още година, нито пък да си жертва run-a на кариерата за парттаймърския задник на Скалата.

Този мач можеше да се случи когато Блъдлайна бяха на върха, както беше написал някой, тогава  историята е готова - Скалата е последният от семейството който не признава Роуман, съответно след като загуби от него, Рейнс може да се насочи към Коуди или някой друг като Гюнтер или дори Рицаря.

Много пъти сме говорили, че в кеча всичко е тайминг, еми сега е най-лошото време за този мач. На такава програма не и трябва световната титла. Може да направят мача след като Рейнс си приключи царуването, тъкмо ще върнат интереса към него. Можеха да го направят и на КМ 39 или 38, но не.

Скалата сега няма работа, сега се е присетил за публиката на WWE и сега е надъхан да си пребере чека.

Да не говорим че съм скептичен дали Скалата дори може да изнесе мач, който подобава на такава история с Рейнс. 

Скалата в смакдаун, Сина в смакдаун, какво повече да се желае, рейтингите сигурно са ударили тавана.

Скалата определено надъхва, но на моменти ме надразни прекаленото му преиграване, примерно преди да удари лакътя на народа се оглеждаше 1 минута..

28 minutes ago, Bobotsi said:

Колкото до Скалата, тук ще дам по-непопулярно мнение. Да, изкефих му се, забавляваше ме в този сегмент, но категорично не искам да има програма с Рейнс на Кечмания. Разбирам, че от бизнес гледна точка, това е най-сигурният ход, мачът ще се продава, сигурно ще остане за историята като този със Сина, но в дългосрочен план ще бъде лошо за компанията.

Царуването на Рейнс вече губи инерция. Личи си че почват да си изсмукват от пръстите истории за да го държат интересен до КМ, но мисля че там вече трябва да дойде краят му. За мен все още най-правилният човек за това е Коуди и един реванш може да се получи страхотно, особено ако Коуди най-после получи титлата. Докато ако се бият със Скалата, нито отива Рейнс да го бие и да си продължи царуването още година, нито пък да си жертва run-a на кариерата за парттаймърския задник на Скалата.

Този мач можеше да се случи когато Блъдлайна бяха на върха, както беше написал някой, тогава  историята е готова - Скалата е последният от семейството който не признава Роуман, съответно след като загуби от него, Рейнс може да се насочи към Коуди или някой друг като Гюнтер или дори Рицаря.

Защо пък дългосрочно да е лошо за компанията?Това е най-големият и актуален възможен мач последните няколко години и по-перфектен МЕ от този за Кеч Мания като цяло няма.Моите уважения към Коди, ама пича е тотално изфирясал в Рау и очевидно се чудят какво да правят с него и в какви отборни програми да го сложат.Рейнс - Скалата е тотален money maker match, а и Рейнс в следващите 500 дни едва ли ще дропи титлата.Все пак има да минава рекорда и на Хоугън.

Историята около блудлайн взема да приключва, но като тя приключи преспокойно царуването може да си продължи с пълна сила.Коуди, Гюнтер, евентуално завръщане на Ортън, Шеймъс, Лейшли, Сикоа са евентуални претенденти, които всеки би гледал.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Ся като се върна Скалата и се бие с Рейнс на Кечмания, Коди русото момиче ще ходи да реве при Гала как не е оценен.

lunatic fringe

Бре ти да видиш.Винс върнал Скалата.Няма да бързам още все пак ще видя дали първо ще му измислят нещо съществено на него и на Сина и тогава. Да не се окаже само някой pointless return.....

В YouTube канала на WWE са махнали цензурата на целия епизод, който са качили преди малко. 

1 hour ago, lunatic fringe said:

Бре ти да видиш.Винс върнал Скалата.Няма да бързам още все пак ще видя дали първо ще му измислят нещо съществено на него и на Сина и тогава. Да не се окаже само някой pointless return.....

vince-mcmahon-no.gif

Не че не маркнах на Скалата, ама  веднага се запитах дали не е закъсал в  киното и сега да се опитва да се уреди с шефска позиция в WWE.😄

58 minutes ago, Himler said:

Не че не маркнах на Скалата, ама  веднага се запитах дали не е закъсал в  киното и сега да се опитва да се уреди с шефска позиция в WWE.😄

В момента има стачки, които са подкрепени и от актьорите, та не се снима и имат свободно време.

7 hours ago, HeaDMaKeR™ said:

Защо пък дългосрочно да е лошо за компанията?

Аз също мисля, че мачът между тях е донякъде безсмислен. 

Build-a наистина би могъл да стане много добър. Но при хипотетична победа на Скалата на Кечмания, какво става на следващия Raw? Най-вероятно ще дропне титлите, защото Холивуд го чака. А и е на 50+. Едва ли ще тръгне да прави някакъв reign с титлите. 

Ако Рейнс запази, тогава кой от текущия roster е легитимен, за да го спре? Малко се получава така, че Скалата е ултимативния бос, който трябва да измести Роман от върха, просто защото няма кой друг. Ако все пак в бъдеще дадат титлите, на някого от текущия roster, след като Рейнс вече е задържал срещу най-големия си възможен съперник, някак си ми се струва, че претендентът ще спечели на сила, защото вече няма да има накъде ... 

Да, мачът ще продава, но какво от това? Самият storyline ще е в супер патова ситуация. 

Цял ден се чудя какво да пиша за това шоу. Като излезем от еуфоричното състояние от завръщането на Скалата, оставаме с пръст в устата. Завърна се Скаличката направи си лакътя народа, хилядите в залата се изкефиха и после чао. Нямаше дори среща с братчедите, а те си бяха в залата. Най-тъпото е, че следващата седмица Скалата няма да го има. Толкова ли е трудно да се завърне за постоянно, поне в рамките на една година. От 2003-а само се връща за кратки вражди, но нищо повече. И е мега несериозен. Ако през 2015 се беше появил за да направят мача с Трите Хикса, тогава Зетя нямаше да се бие със Стинг, и Стинг ще ше да е свободен да се бие с Гробаря. Нещата са навързани, но Скалата винаги избира парите и Холивуд. Последните години само ни разгрива като шматки. Ще има мач с Роман, няма да има мач с Роман. Пък и като нищо ще букнат Скалата да бие Рейнс, това ще е в стила на WWE - старите пушки да бият младите. Коуди не мисля, че могат да го държат over до КечМания 41. То най-вероятно Коуди ще го компенсират с мач срещу Сет Ролинс и титлата в тежка категория. Рейнс да запази е по-добрият вариант, все могат да засилят някой младок, който да го бие. 

8 hours ago, batistaheel said:

Цял ден се чудя какво да пиша за това шоу. Като излезем от еуфоричното състояние от завръщането на Скалата, оставаме с пръст в устата. Завърна се Скаличката направи си лакътя народа, хилядите в залата се изкефиха и после чао. Нямаше дори среща с братчедите, а те си бяха в залата. Най-тъпото е, че следващата седмица Скалата няма да го има. Толкова ли е трудно да се завърне за постоянно, поне в рамките на една година. От 2003-а само се връща за кратки вражди, но нищо повече. И е мега несериозен. Ако през 2015 се беше появил за да направят мача с Трите Хикса, тогава Зетя нямаше да се бие със Стинг, и Стинг ще ше да е свободен да се бие с Гробаря. Нещата са навързани, но Скалата винаги избира парите и Холивуд. Последните години само ни разгрива като шматки. Ще има мач с Роман, няма да има мач с Роман. Пък и като нищо ще букнат Скалата да бие Рейнс, това ще е в стила на WWE - старите пушки да бият младите. Коуди не мисля, че могат да го държат over до КечМания 41. То най-вероятно Коуди ще го компенсират с мач срещу Сет Ролинс и титлата в тежка категория. Рейнс да запази е по-добрият вариант, все могат да засилят някой младок, който да го бие. 

Относно потенциалният му мач с Трите Хиксове, причината мисля че беше не добрата форма, в която се намирал Роки.

Да не те подведа и излъжа, но мисля че той беше обяснявал в едно интервю защо този мач така и не се бил осъществил, след онзи култов сегмент между него и Хиксовете и за малко Стефка дето беше бекстейдж на празненството на Смака. Че не успял да влезе в добра кеч форма, да изкара цял мач, и нямало как да предостави добро изпълнение за пред публиката. Като добавим и тежкият график в Холивуд и корпоративният свят, който е създал.

Иначе и аз си маркнах на появата му. Винаги ще си марквам. Добър сегмент се получи с Теорията. Искаше ми се да видя рокбодъм, ама и пибодабото ставаше. Сега колега, не се филмирай. Появата му няма нищо общо с програми с Теории, с братчеди и т.н. Просто Кеча беше в Денвър, където по друг повод беше и Скалата. Чисто и просто добър тайминг. Появи се, зарадва милионите и МИЛИОНИ свои верни фенове, залата попна, изреди си кечфрейзовете, напляска хийл джабронито и кой от къде е.

Иначе това което ще стане е, аз и оня ден го писах, сега ще ти го повтовя:

Скаличката печели Мелето през 2024. Което ще се проведе в Орландо, Флорида. Той живей в тоя щат. Публиката марква като копеле.

На Манията бий Рейнс. За или без титлите - все тая. На такъв голям мач дори титли не са нужни.

На СумерСлям дето щей в Маями, Флорида, дето живей Скалата,  губи от Рейнс и слага край на кариерата си. Пред родна публика с цялото семейство на фронт сийта. 

Толкова перфектен букинг дори изкуфелият дърт рептил ВиниМак не би бил способен да сътвори. 

Което ми напомня. Вчера такъв излизам за следобедният ми джогинг и стрийт фит и се замислих. Ае Скалата в представите на повечето хора е ултимативният безапелационен бейбифейс и холивууд sweetheart. Ама дали наистина е такъв . Представяте ли си да е някакъв тотален гъз и деспот в корпоративният свят. Да наглее, да истерничи, да се държи ужасно със служителите си. Да малтретира примерно бедният Хосе, който работи на плантацията му за текилата, и да го заплашва постоянно с депортация. ДДЗ сигурно е филмец, ама вече времената са такива, че на нищо да нямаш доверие.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...