Jump to content

UFC Fight Night "Grasso vs. Shevchenko 2" - 16 септември 2023


neshev

Recommended Posts

Това е по яка карта от тая на ППВ-то миналата седмица :beer:

 

Но е страшна тъпотия, че са наврели Роман Копилов - Джош Фремд на майка им в кътния в прелимките ... Това е баси големия мач, а вместо него в главния кард има Падия - Нелсън, което не е кой знае какво. 

Edited by gboy

 

Link to comment

Не успя да се пребори Шевченко със статистиката. След определена възраст, 35 мисля, бойците са със статистика от рода на 1-15 в битка за титлата. Не знам защо не държи нещата в стойка, където видимо имаше предимство, а се подведе отново по клинча на Грасо. И все пак си мисля, че Шевченко би тук. Просто този пети рунд не смятам, че е 10-8, въобще нямаше 10-8 рундове в тази битка. Явно вървим към трета битка между двете. 

  • Upvote 1
Link to comment

10-8 беше малко в повече за няколко транзишъна и опити за събмишън, но пък не беше и някакъв обир. Мисля, че равен мач е нещо нормално, макар че и 2-1 за Валентина щеше да е ОК като съдийско решение.

 

За мен задължително трябва да има трети мач тук. Знам, че Валето няма да става по-млада, но след това представяне просто трябва да има още иден мач. Пък и в тая дивизия не виждам друго читаво решение, няма кой знае какви звезди, които за бъдат затапени. 

 

-----

 

Загубата на Кевин Холанд също беше малко гадно решение, щото мачът беше 50-50 и най-малкото не заслужаваше да загуби. Холанд има потенциал да бъде шампион, но за съжаление няма ментална настройка и в главните мачове тотално се "чупи". В такива срещи, където няма напрежение върху него, обаче показва уникални неща. Мадалена и той много силен боец и му даде отпор ... но дали го би ... :unsure: не знам, не знам. Мисля, че просто беше правилното решение за кариерите им UFC. Холанд е изпята песен, Мадалена е с бъдеще пред себе си и така. 

Много голяма победа за Raul Rosas Jr. - ще е интересно какъв боец ще стане. Уникален талант, но е много малък още за да се правят някакви кой знае какви прогнози.

Много се кефя обаче на Daniel Zellhuber  - супер, супер талант е това момче и всеки път, като влезе в клетката показва нови и нови неща. Следя го още преди да дойде в UFC - той беше топ проспект на Мексико и засега се справя идеално. Дано така да продължи. 

 

Roman Kopylov също с голяма победа. Руснака първо глътна малко вода при идването в организацията - 2 загуби и го бяха отписали, но после се върна и сега е в серия от 4 поредни победи. Фремд е силен боец и фактът, че го е бил с нокаут, говори много. Мисля, че още от следващия мач вече ще го гледаме в главната кард-а.

 

 

  • Upvote 1

 

Link to comment
23 hours ago, gboy said:

Много голяма победа за Raul Rosas Jr. - ще е интересно какъв боец ще стане. Уникален талант, но е много малък още за да се правят някакви кой знае какви прогнози.

 

Spoiler

 

 

1695043764005.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...