Jump to content

AEW Dynamite - 13 септември 2023

neshev

Recommended Posts

MJF имал ли е промо, в което не се споменава ФЕДА или някоя друга препратка? :D Пълна шматка. 

8 hours ago, nWoHulkster said:

Автоматично, най-великото промо в историята на Динамита! :D

#IMPACT1000

Най-безсмисленото в историята на Динамита

The Olimpic Hero

На мен ми се струва като ужасна идея да повтаря 1 към 1 промо, което се е случило преди 15-тина години. Наистина не разбирам смисъла. Нека някой ми го обясни, наистина. Не го казвам с ирония.

На Steiner промото беше хиляда пъти по-култово, не само защото си е оригинал, но и заради начинът по който го достави. Като гледаш промото на Steiner, пича наистина изглежда като някаква откачалка, която е повярвала на собственият си хайп. В резултат всяка една дума в неговото промо изглежда като импровизация на момента и не бих се изненадал ако си е точно така. Когато и да си го пусна, се наливам от смях. В  същото време MJF-ката изстреля промото с 200, сякаш му го сервираха набързо с телепромптер и пича бързаше да не изостане с текста.

16 hours ago, The Olimpic Hero said:

На мен ми се струва като ужасна идея да повтаря 1 към 1 промо, което се е случило преди 15-тина години. Наистина не разбирам смисъла. Нека някой ми го обясни, наистина. Не го казвам с ирония.

Щото новите кечисти са безлични протежета на старите.

И тоз маняк MJF ми говори в интервюта как на 27 вече имал Hall of Fame кариера. :D Слез на земята малко, пич.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...