nWoHulkster Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Автоматично, най-великото промо в историята на Динамита! #IMPACT1000 Link to comment
neshev Posted September 14, 2023 Author Share Posted September 14, 2023 MJF имал ли е промо, в което не се споменава ФЕДА или някоя друга препратка? Пълна шматка. Link to comment
Berbo Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 8 hours ago, nWoHulkster said: Автоматично, най-великото промо в историята на Динамита! #IMPACT1000 Най-безсмисленото в историята на Динамита Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 На мен ми се струва като ужасна идея да повтаря 1 към 1 промо, което се е случило преди 15-тина години. Наистина не разбирам смисъла. Нека някой ми го обясни, наистина. Не го казвам с ирония. Link to comment
Suffer-H Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 На Steiner промото беше хиляда пъти по-култово, не само защото си е оригинал, но и заради начинът по който го достави. Като гледаш промото на Steiner, пича наистина изглежда като някаква откачалка, която е повярвала на собственият си хайп. В резултат всяка една дума в неговото промо изглежда като импровизация на момента и не бих се изненадал ако си е точно така. Когато и да си го пусна, се наливам от смях. В същото време MJF-ката изстреля промото с 200, сякаш му го сервираха набързо с телепромптер и пича бързаше да не изостане с текста. Link to comment
Iron Sheik Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 16 hours ago, The Olimpic Hero said: На мен ми се струва като ужасна идея да повтаря 1 към 1 промо, което се е случило преди 15-тина години. Наистина не разбирам смисъла. Нека някой ми го обясни, наистина. Не го казвам с ирония. Щото новите кечисти са безлични протежета на старите. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 И тоз маняк MJF ми говори в интервюта как на 27 вече имал Hall of Fame кариера. Слез на земята малко, пич. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.