Jump to content

UFC 293 "Adesanya vs. Strickland" - 10 септември 2023


Recommended Posts

Искам да видя победа на Адесаня! Ама не каква да е победа, а с доминация, с акъл, с фойерверки!

Другото ни Ма вълнува..

#teamIzzy!

 

Link to comment
1 hour ago, Beks said:

Искам да видя победа на Адесаня! Ама не каква да е победа, а с доминация, с акъл, с фойерверки!

Другото ни Ма вълнува..

#teamIzzy!

 

Аз пък искам Стрикланд да му отнесе главата, ама едва ли ще стане :(

#teamselskiqbek

  • Upvote 2
  • Haha 1
Link to comment

Нереално. Просто нереално. Не знам какво му стана на Изи в тази битка, но буквално през цялото време бягаше от Стрикланд. Може би първият рунд го пречупи и като усети силата на Стрикланд, тотално се отказа да влиза в размени и чакаше Стрикланд да направи грешка и да го отнесе с някоя контра. Това не се случи, Стрикланд си следваше плана, пресираше през цялото време и вкарваше прави удари пет рунда. Необяснимо представяне на Изи, не може да си 2-3 рунда назад и да не опиташ нещо по-различно. 

  • Upvote 3
Link to comment

Шапки долу за Шон! Изигра мача майсторски! Определено Изи има проблеми срещу страйкъри, които не спират да пресират. Евала на вече бившия шампион, че оцеля в края на първия рунд, но това беше най-интересното от негова страна през цялата битка. Адесаня беше скован от началото до края, не знам защо!? Връщам се на вече новия шампион, преди месец яко го хейтих, но станах му фен, като не говори глупости ми е супер симпатичен! Браво още веднъж за доброто представяне на Шон, дори Перейра в първата битка с Изи пое повече щети отколкото Стрикланд.

Евала на Изи след края на мача, че отдаде заслуженото на новия шампион!

Link to comment

Определено неочакван резултат, но напълно заслужен. Признавам, че до този момент не приемах Шон насериозно, както и повечето хора, но показа класа в страйкинга. Дали на Изи просто му беше лош ден, не знам.

Определено съм против моментален реванш, сигурно ще го получи, защото е голяма звезда, ама айде стига, имаше логика срещу Перейра, защото вече беше имал 5-6 поредни защити на колана, сега да го изгуби на първата си защита, за мен трябва да се бие с претендент.

Мач с ДДП за тсйтъл шота за мен е най-логичното нещо. Ако пък дадът на ДДП директно мач за титлата, нека Изи се бие с победителя от Хамзат-Коста.

@neshev, какво мислиш по въпроса?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Това е логиката, само че Динчето не тачи много ДДП, защото отказа битката с Изи. А пък Динята доста харесва Изи, защото му е най-активният шампион. Затова е готов да му даде реванш на момента, макар че Изи, с оглед на това, че загуби 2 от 3 шампионски битки, трябва да си вземе малко почивка и да поработи върху себе си. Но на този етап мисля, че ако Чимаев запише впечатляваща победа срещу Коста, директно му дават шанс за титлата, без значение кой е шампион, кой е претендент и прочие. 

Link to comment

Има го и варианта Перейра да му е ебал майката. Да, Изи го приспа в последната им битка, но до самия й край ядеше хурката мощно и беше доминиран по всички параграфи. Накрая дали с късмет, дали с класа или просто инстинктивно му нацепи балтия, но поне в моето съзнание не можа да изтрие всичко случило се до този момент.

Link to comment

Има го и този момент, защото Стрикланд не е от най-големите нокаутьори и успя да го свали, но според мен просто го разгадаха. Изи се биеше предимно с борци и хора, които не са особено добри в стойка. В тази битка, през цялото време беше до клетката, където нямаше много какво да направи. Само с контри не става. Сравнете битката на Перейра срещу Стрикланд. Разликата беше, че Перейра никога не оставаше да бъде притиснат до клетката. 

Link to comment

Първо - супер лошо впечатление ми направи още в началото на ППВ-то, като от UFC представяиха Изи за най-добрия мидълуейт за всички времена. Изобщо се абстрахирам от тоя мач. Абе, хорааа ... това може да го каже само човек, който никога през живота си не е гледал Андерсън Силва в прайма му. Паяка беше на друго ниво, мамка му, мачкаше в две дивизии без проблем, правеше шампиони и легенди да изглеждат все едно са отворковци от местната кръчма. Изи не е даже близко до него. Това, че чупи стойки, не го прави велик. 

За самия мач ... ми странно, щото просто Стрикланд е един силен боец и нищо повече. Никога не съм вярвал, че ще го видя с титлата, щото той съвсем наскоро падна от Перейра, след това от Канониер и общо взето си замина от картинката за пояса. Дю Плеси беше човекЪТ, след като размаза Робърт Уитакър. И няма да приема Стрикланд за шампион, докато не го видя да бие Дю Плеси, защото за мен той е истинският претендент в тая дивизия. Ще е супер ташак, ако Динята го преебе и вярно даде тайтълшот на победителя от Чимаев - Коста. Не, че ще ме изненада.

Друг е въпросът как ще продаде ППВ с главен мач - Стрикланд - Дю Плеси, ама това си е техен проблем. 

Иначе им и други интересни резултати на това ППВ, ама ми е ясно, че никой не ги следи :D 

 

Link to comment
20 hours ago, gboy said:

Иначе им и други интересни резултати на това ППВ, ама ми е ясно, че никой не ги следи :D 

ЖиБой, аз чета с интерес инфото, което даваш за малко известните бойци!

Link to comment

Знаех си, че все някой ще ги чете :D  @baikiro, видЕ ли, бе, хейтър! #имаСмисъл 

 

---

 

Иначе, пичове, извън майтапа - спортът е много интересен и много динамичен. Да се гледат само големите имена и МЕ-тите си е чиста загуба, от мен да знаЙте. Специално пък на UFC дори прелимките им са жестоки и е пълно с ебаси изродите. 

Така се получава, защото UFC e (доколкото може) честна организация спрямо бойците си и всеки получава наистина интересни мачове и шанс. Не е като бокса - няма нито един джобър, който да излиза обречен. Всеки се бие на кръв и знае, че ако спечели, следващия мач ще е по-голям и ще падат повече кинти. Динята може да го обвиняват в много неща, но феновете специално няма от какво да се оплачем в това отношение. 

 

Link to comment
20 minutes ago, gboy said:

Иначе, пичове, извън майтапа - спортът е много интересен и много динамичен. Да се гледат само големите имена и МЕ-тите си е чиста загуба, от мен да знаЙте.

 

А гледането на Саудитската Професионална Лига загуба на време ли е? :unsure:

Link to comment

Как може да се задават такива въпроси след НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРИЛЪР НА ЛЯТОТО Ал Итихад - Ал Хилал, който сложи в малкия си джоб мачленцата от Европа?

  • Thanks 2
  • Haha 1

 

Link to comment
On 9/13/2023 at 1:04 PM, neshev said:

 

А гледането на Саудитската Професионална Лига загуба на време ли е? :unsure:

 

Гледането на кеч със сигурност не е! 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...