Jump to content

UFC 293 "Adesanya vs. Strickland" - 10 септември 2023

neshev

Recommended Posts

Искам да видя победа на Адесаня! Ама не каква да е победа, а с доминация, с акъл, с фойерверки!

Другото ни Ма вълнува..

#teamIzzy!

1 hour ago, Beks said:

Искам да видя победа на Адесаня! Ама не каква да е победа, а с доминация, с акъл, с фойерверки!

Другото ни Ма вълнува..

#teamIzzy!

Аз пък искам Стрикланд да му отнесе главата, ама едва ли ще стане :(

#teamselskiqbek

Нереално. Просто нереално. Не знам какво му стана на Изи в тази битка, но буквално през цялото време бягаше от Стрикланд. Може би първият рунд го пречупи и като усети силата на Стрикланд, тотално се отказа да влиза в размени и чакаше Стрикланд да направи грешка и да го отнесе с някоя контра. Това не се случи, Стрикланд си следваше плана, пресираше през цялото време и вкарваше прави удари пет рунда. Необяснимо представяне на Изи, не може да си 2-3 рунда назад и да не опиташ нещо по-различно. 

Шапки долу за Шон! Изигра мача майсторски! Определено Изи има проблеми срещу страйкъри, които не спират да пресират. Евала на вече бившия шампион, че оцеля в края на първия рунд, но това беше най-интересното от негова страна през цялата битка. Адесаня беше скован от началото до края, не знам защо!? Връщам се на вече новия шампион, преди месец яко го хейтих, но станах му фен, като не говори глупости ми е супер симпатичен! Браво още веднъж за доброто представяне на Шон, дори Перейра в първата битка с Изи пое повече щети отколкото Стрикланд.

Евала на Изи след края на мача, че отдаде заслуженото на новия шампион!

Определено неочакван резултат, но напълно заслужен. Признавам, че до този момент не приемах Шон насериозно, както и повечето хора, но показа класа в страйкинга. Дали на Изи просто му беше лош ден, не знам.

Определено съм против моментален реванш, сигурно ще го получи, защото е голяма звезда, ама айде стига, имаше логика срещу Перейра, защото вече беше имал 5-6 поредни защити на колана, сега да го изгуби на първата си защита, за мен трябва да се бие с претендент.

Мач с ДДП за тсйтъл шота за мен е най-логичното нещо. Ако пък дадът на ДДП директно мач за титлата, нека Изи се бие с победителя от Хамзат-Коста.

@neshev, какво мислиш по въпроса?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Това е логиката, само че Динчето не тачи много ДДП, защото отказа битката с Изи. А пък Динята доста харесва Изи, защото му е най-активният шампион. Затова е готов да му даде реванш на момента, макар че Изи, с оглед на това, че загуби 2 от 3 шампионски битки, трябва да си вземе малко почивка и да поработи върху себе си. Но на този етап мисля, че ако Чимаев запише впечатляваща победа срещу Коста, директно му дават шанс за титлата, без значение кой е шампион, кой е претендент и прочие. 

Има го и варианта Перейра да му е ебал майката. Да, Изи го приспа в последната им битка, но до самия й край ядеше хурката мощно и беше доминиран по всички параграфи. Накрая дали с късмет, дали с класа или просто инстинктивно му нацепи балтия, но поне в моето съзнание не можа да изтрие всичко случило се до този момент.

Има го и този момент, защото Стрикланд не е от най-големите нокаутьори и успя да го свали, но според мен просто го разгадаха. Изи се биеше предимно с борци и хора, които не са особено добри в стойка. В тази битка, през цялото време беше до клетката, където нямаше много какво да направи. Само с контри не става. Сравнете битката на Перейра срещу Стрикланд. Разликата беше, че Перейра никога не оставаше да бъде притиснат до клетката. 

Първо - супер лошо впечатление ми направи още в началото на ППВ-то, като от UFC представяиха Изи за най-добрия мидълуейт за всички времена. Изобщо се абстрахирам от тоя мач. Абе, хорааа ... това може да го каже само човек, който никога през живота си не е гледал Андерсън Силва в прайма му. Паяка беше на друго ниво, мамка му, мачкаше в две дивизии без проблем, правеше шампиони и легенди да изглеждат все едно са отворковци от местната кръчма. Изи не е даже близко до него. Това, че чупи стойки, не го прави велик. 

За самия мач ... ми странно, щото просто Стрикланд е един силен боец и нищо повече. Никога не съм вярвал, че ще го видя с титлата, щото той съвсем наскоро падна от Перейра, след това от Канониер и общо взето си замина от картинката за пояса. Дю Плеси беше човекЪТ, след като размаза Робърт Уитакър. И няма да приема Стрикланд за шампион, докато не го видя да бие Дю Плеси, защото за мен той е истинският претендент в тая дивизия. Ще е супер ташак, ако Динята го преебе и вярно даде тайтълшот на победителя от Чимаев - Коста. Не, че ще ме изненада.

Друг е въпросът как ще продаде ППВ с главен мач - Стрикланд - Дю Плеси, ама това си е техен проблем. 

Иначе им и други интересни резултати на това ППВ, ама ми е ясно, че никой не ги следи :D 

20 hours ago, gboy said:

Иначе им и други интересни резултати на това ППВ, ама ми е ясно, че никой не ги следи :D 

ЖиБой, аз чета с интерес инфото, което даваш за малко известните бойци!

Знаех си, че все някой ще ги чете :D  @baikiro, видЕ ли, бе, хейтър! #имаСмисъл 

---

Иначе, пичове, извън майтапа - спортът е много интересен и много динамичен. Да се гледат само големите имена и МЕ-тите си е чиста загуба, от мен да знаЙте. Специално пък на UFC дори прелимките им са жестоки и е пълно с ебаси изродите. 

Така се получава, защото UFC e (доколкото може) честна организация спрямо бойците си и всеки получава наистина интересни мачове и шанс. Не е като бокса - няма нито един джобър, който да излиза обречен. Всеки се бие на кръв и знае, че ако спечели, следващия мач ще е по-голям и ще падат повече кинти. Динята може да го обвиняват в много неща, но феновете специално няма от какво да се оплачем в това отношение. 

20 minutes ago, gboy said:

Иначе, пичове, извън майтапа - спортът е много интересен и много динамичен. Да се гледат само големите имена и МЕ-тите си е чиста загуба, от мен да знаЙте.

А гледането на Саудитската Професионална Лига загуба на време ли е? :unsure:

Как може да се задават такива въпроси след НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРИЛЪР НА ЛЯТОТО Ал Итихад - Ал Хилал, който сложи в малкия си джоб мачленцата от Европа?

On 9/13/2023 at 1:04 PM, neshev said:

А гледането на Саудитската Професионална Лига загуба на време ли е? :unsure:

Гледането на кеч със сигурност не е! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...