Jump to content

AEW Collision - 2 септември 2023


neshev

Recommended Posts

Излязоха рейтингите за това шоу. Шоуто е било гледано от 345 000 зрители (0.11 в ключовото демо), което е най-слабата гледаемост и рейтинг в историята на шоуто. Шоуто е започнало с 472 000 души (0.18 в демото), когато Tony Khan обяви решението си относно CM Punk, но към края се е сринало до 244 000 души (0.08 рейтинг). Това издание на Collision имаше сериозна конкуренция от WWE Payback и колежански футбол.

 

Ще е интересно дали ще могат да обърнат траекторията. Още, когато обявиха, че шоуто ще се излъчва в събота, беше ясно, че ще имат изключително сериозна конкуренция през есента. Сега, когато загубиха най-голямата си звезда и основна причина да има ново шоу, Collision се обезличи и ще е трудно да поддържат интереса. Остава да разберем дали Tony Khan ще измисли нещо или шоуто ще последва съдбата на Rampage. Също така, ако тенденцията продължи, дали телевизията ще бъде принудена да го прекрати. 

Link to comment

Изобщо не хващам логиката да има кеч шоу през уикенда, когато са спортните мачове. Камо ли пък събота вечер, когато се предполага, че хората така или иначе не са лепнати за телевизора. Като сложиш, че и боксови и ММА ППВ ивенти са по традиция в събота, просто не виждам идеята да си сложиш там регулярното седмично предаване, което с нищо не е по-особено, че да привлече интерес. 

Единственото ми обяснение е, че вече рейтингите не са чак от такова значение, защото хора гледат предаванията на запис, излъчват се в DAZN по света, вероятно имат и различни тв сделки с други държави и просто идеята е да има продукт. 

 

Link to comment

Не виждам г-н booker of the year за последните три години да се пъчи с рейтинги, може би трябва да поиска от баща си поредния чувал с пари за поредното си треторазрядно шоу, да кажем в четвъртък сутрин, че да няма конкуренция (ако изключим На кафе с Гала и сутрешния блок на бтв) и да удари мащабните 500к зрители? :) Жалко, че не останаха много WWE reject-и за привличане.

  • Haha 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...