Jump to content

WWE SmackDown - 1 септември 2023


Recommended Posts

Голям е Cena. Доста кечисти, когато стигнат даден момент, вече са на автопилот, но Cena продължава да се раздава и надъхва публиката. Шоуто, в липсата на Roman Reigns, има нужда от голямо име, тъй че е добре дошъл. Ако може да направят същото и за RAW, цена няма да имат. Jimmy Uso най-накрая получава своя момент. Шоуто на практика беше градено около него и започва да изгражда свой образ. Нещата вървят към Cena и Styles срещу Solo и Jimmy Uso. Не е най-лошата идея на света.

 

The Miz и LA Knight разцепиха на микрофона. Супер е, че все още има такива кечисти, които могат да изнасят промо битки. В цялата вражда, LA Knight успя да се разграничи от това, че е просто клонинг на The Rock, и успя да сложи своя почерк. 

 

Grayson Waller и Austin Theory са доста добър отбор, дано ги задържат. Започват сериозно да намекват за разцепване на LWO. Този stable така и не можах да го приема на сериозно и препратките към nWo въобще не ме блазнят. Rey срещу Santos Escobar би било интересна вражда.

 

Донякъде се радвам, че не обезличиха Street Profits и запазиха техния "swag". В същото време, динамиката на триото е странна, защото публиката надали някога би се обърнала срещу тях, WWE искат да ги позиционират като heel-ове, а Street Profits са презентирани като face-ове. Но ще видим какво ще измислят.

 

Женските вражди са ми безинтересни в момента.

 

Добър SmackDown. Cena вдигна нивото. Jimmy Uso е интересен в сегашната си роля и ще могат да извадят поне 1-2 месеца материал, докато Jey и Roman се завърна. Дори midcard-ът има добри наченки. С класи над RAW. 

Link to comment
pedia4ovek

Хубаво е, че Cena идва точно сега. Малко или много имаше нужда от нещо по-различно, защото до голяма степен шоуто се носеше от Bloodline, особено в draft gimmick-a. 

 

Отначало бях на мнението, че евентуален tag team с Grayson Waller би върнал Austin Theory леко назад, но пък е очевидно, че имат потенциал заедно и си пасват добре. 

 

The street profits се надявах да излязат от ролята си на бавноразвиващи и да станат истински heel-ове, но явно ще продължат да се държат като идиоти ... 

 

AJ Styles се надявам да не джоби на Bloodline, а да измислят нещо дългосрочно около него. Все пак си остава феноменален! 😎

 

 

Напълно съм съгласен с @neshev, че SmackDown продължава да е много по-интересното шоу поради множеството изброени причини от него. 

  • Upvote 2
Link to comment
10 hours ago, pedia4ovek said:

Отначало бях на мнението, че евентуален tag team с Grayson Waller би върнал Austin Theory леко назад, но пък е очевидно, че имат потенциал заедно и си пасват добре. 

 

 

Еми как няма да си пасват като и двамата са от розовите барети.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...