THE ENEMY Posted August 26 Share Posted August 26 Brands: Raw, SmackDown Date: September 2, 2023 City: Pittsburgh, Pennsylvania Venue: PPG Paints Arena MATCH CARD: Singles match for the World Heavyweight Championship Seth "Freakin" Rollins (c) vs. Shinsuke Nakamura Steel Cage match Becky Lynch vs. Trish Stratus Singles match for the Women's World Championship Rhea Ripley (c) vs. Raquel Rodriguez Singles match for the WWE United States Championship Rey Mysterio (c) vs. Austin Theory Singles match LA Knight vs. The Miz Cody Rhodes to appear on “The Grayson Waller Effect” krriiissss, Berbatov, itzo1994 and 2 others 5 Quote Link to comment
natopor4en Posted August 27 Share Posted August 27 Нещо не съм хайпиниран за турнира. Няма нещо което да ме грабне. Няма ги и Блудлайна. Дропец krriiissss and BulletClub 2 Quote Link to comment
BulletClub Posted August 27 Share Posted August 27 Поредното доказателство, че ако не са The Bloodline или някой entertainer като Logan Paul, няма нищо друго, което да става за гледане. Много постен кард, няма и един сторилайн от тук, който да ме интересува. The-Resident-Ev!L, krriiissss and HeaDMaKeR™ 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 27 Share Posted August 27 Принципно, подобни шоута без много хайп се получават най-добре при WWE. Когато летвата не е вдигната много е по-добре. ShwN, krriiissss and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
ShwN Posted August 27 Share Posted August 27 Предчувствам, че ще има смяна на титлата в тежка категория, а защо не и две. The-Resident-Ev!L, krriiissss and Beks 3 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted August 27 Share Posted August 27 (edited) Мдаам тва ще си бъде абсолютно джобърско ппв и ще бъде засенчено тотално по гледаемост от предстоящите за AEW All in и All Out дори.Реално има само два мача които са интересни останалото - Боза. Естествено на Сет мача там вече ще видим дали ще има кеш ин и този на Рей за титлата на САЩ. Враждата на Триш и Беки е пълна дупка и се вижда че не се получават нещата.Реално можеха да я приключат още на Съмърсам но просто щеше да изглежда като пълнеж и плюс това че не им остана време накрая да ги впишат мачкарда.Имаше и без това прекалено много мачове... Мача за женската титла ще е ужасно тъп и на всички ни е ясно как ще завърши... За Ла Рицаря и Миз съм си казал вече мнението за враждата им.Да мисля че се получиха добри промота и двамата попринцип са супер зад микрофона но като ин-ринг перформъри качествата им са ограничени.Това мисля плюс че на Ла вече му е нужна вражда с някой шампион който той да детронира а не с джобъри като мис които падат от хора като Акира Тозава и Томасо Чампа. Докога ще чакаме WWE? Евентуално някое завръщане може да направи ппвто по интересно но такова едва ли ще има след като вече беше уповестено че Сина се завръща следващата седмица. То кой друг освен него... Сегмента на Коди и Грейсън също е излишен пълнеж който само ще направи шоуто по дълго отколкото реално трябва да е.Това можеше и да се случи в обикновен епизод на Smackdown.Не разбирам къв им беше зора да го правят на Разплата.Те като цяло си личи че не си дават много зор за Payback и факта който показва това е че си наредиха мачовете в последния момент.То вече няма нужда просто а и няма за къде повече да редят мачове. И не разбирам за какво са сложили неудачниците от Джъджмънт на постера като то реално само един ще има мач от тях.Или а да забравих.Mami's boys задължително трябва да се намесят и да направят някой distraction че да не вземе да стане някой фал срещу,,мега страшилището" Ракел.Очаквам да е по зле и от Backlash там пък поне публиката беше добра и кеча е на почит а в Питсбърг нз... Boring af Edited August 27 by lunatic fringe Quote Link to comment
kabakov Posted August 28 Share Posted August 28 OК, другите мачове имат някаква логика (дано Беки и Триш закрият враждата в тая клетка, много я проточиха...), НО Кодито от ,ачове с Роман и Брок отива на гост в шоуто на Грейсън Уелър??? WTF??? krriiissss 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 28 Share Posted August 28 И аз съм на мнението, че обикновено шолотата без хайп, доставят повече от очакванията. Още повече и след конкуренцията на Уембли, Трипси ще иска да напомни кой е водещия бранд. krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted September 2 Share Posted September 2 Картата е доста безлична. По-слабо шоу, поне на хартия, не са продуцирали от доста време насам, но чисто като градеж не е толкова зле. Cena и Cody ще са статисти на това шоу. Много по-интересно щеше да е, ако бяха в някакви програми или мачове, но може би тепърва ще развият такива. Специално за Cody, силно се надявам да му дадат някаква насока. Личните ми фантазии са за завръщане на Orton или поне на звезда от неговия ранг, защото няма как да си враждувал с Reigns и Lesnar, и после да отидеш срещу някой от RAW балъците, които нямат и грам градеж. Nakamura ми харесва в сегашния му образ. Нямам илюзии, че ще бие, но е доста вероятно да контузи Rollins, с което да продължат враждата, или да го отслаби достатъчно, за да видим кеширане. Честно казано, за историята им в момента, може би е по-логично, Priest да не кешира успешно. Rollins е доста посредствено царуване и скоропостижно изредиха повечето интересни програми. The Miz и LA Knight е най-добре изграденият мач на това шоу и вече сме във фазата, в която е редно да бутнат LA Knight сериозно. И двата женски мача са интересни. Becky и Trish е вражда, която се проточи излишно, тъй че се радвам, че най-накрая я приключват. Двете ще получат желания от тях момент. Rhea и Raquel са близки приятелки, а Rhea има спорадични изяви в женската дивизия, откакто я набутаха с Dom, тъй че ще са допълнително надъхани да предложат нещо добро. Mysterio срещу Austin Theory има предпоставки, че Theory ще си върне титлата, вече зависи от това дали ще искат Rey срещу Santos Escobar да е за US титлата, или са преценили, че нямат нужда от титла за да изнесат програмата. Sami и KO срещу Judgement Day ми е най-безинтересният мач. Може би е време царуването на Sami и KO да приключи тук. И двамата биха били по-интересни като соло кечисти. Дадоха им големият момент на WM, но оттогава са доста скучни Съботните PPV-та е най-доброто им решение. Приветствам. Колкото и зле да е картата, кечистите винаги се раздават, тъй че надали ще направят нещо слабо. krriiissss, Berbatov and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
Beks Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Любимия ми въпрос от ерата на Замунда.. от колко чИса е ппвто и може ли стрийм? Edited September 2 by Beks krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Доста добро PPV, много над заявките. Becky и Trish направиха един от най-добрите женски мачове за годината. Trish беше феноменална тук и отнесе дебели bump-ове. Самата вражда беше на приливи и отливи, но финалът беше класен. Becky отива на Tiffany Stratton. Леко странен избор на опонент. Двете изглеждат от различни ери, но явно ще трябва да засилват NXT, които са изправени под заплахата да не бъдат подновени от USA Network. Zoey Stark се обърна срещу Trish, двете би трябвало да направят добра програма. LA Knight срещу The Miz беше ненужно дълъг, но явно WWE са решили да тестват как ще седи LA Knight в по-дълги мачове. Резултатът по-скоро е негативен. Мачът беше скучен, но все пак успяха да държат публиката сравнително инвестирана през цялото време. Cena се справи в ролята си на рефер и накрая отдаде заслуженото на LA Knight, в най-значимата седмица в живота му. Rey срещу Austin Theory беше приличен мач, но напълно забравим и не доведе до нищо интересно. Отборният мач за титлите беше мачът на вечерта. Страхотен мач, с доста яки моменти. Judgment Day оправдаха заявките и обраха титлите, които значи още месеци доминация от към екранно време. Което по-скоро е негатив. Продължавам да твърдя, че stable-ът не е особено успешен и, извън двойката Rhea-Dom, нямат особена химия помежду си. Определено не очаквах Jey в RAW, но просто забравих, че това е WWE и няма как да си седиш на гъза, без да работиш, освен ако не си привилегирован jobber, който са забравили, че е под договор. Всъщност имаше логика точно Cody да го обяви, покрай историята му с Roman Reigns. Greyson Waller е доста забавно-дразнещ тип. Отива му тази роля, определено. Rhea и Raquel беше скучен мач, честно казано. ME беше добър, но финалът дойде от нищото и беше скучен. Shinsuke в новата си роля е интересен, дано доразвият този образ. Публиката беше готова за смяна на титлата или поне кеширане. Да се надяваме, че няма да е поредното ненужно дълго царуване. Добри неща предложиха. Всичко получи адекватно време, даже някои получиха повече време от необходимото. Ако могат да ги държат под 3 часа, тези PPV-та ще са топ, но просто не могат. Edited September 3 by neshev Ponetron, The-Resident-Ev!L, Berbatov and 1 other 4 Quote Link to comment
Ponetron Posted September 3 Share Posted September 3 Вместо мачовете на Рей и Рия, спокойно можеше да е само Гюнтър - Гейбъл. И така хем щеше да падне под 3 часа, хем на Първична Сила утре да има 2 защити на титлите с което да хайпнат шолото. Иначе извън тези два мача, всичко друго беше на ниво. И на мен не ме кефят JD, но така граден стейбъла, им отива да имат колкото може повече титли. Мисля си, че и Дамян ще кешира успешно в идните месеци, а първата му вражда ще е срещу Фин, след като почнат да се разцепват. Кевин и Сами се размазаха, но без титлите не ги виждам да се държат толкова оувър. Преди мача, бях сигурен, че Миз ще бие и ще продължат враждата, но сега по-скоро виждам, че е нямало смисъл от това и е правилно решение рицарят да вземе. Колото и интересен да беше билда, напълно го изчерпаха. Интересно къде ще вкарат LA сега. Сет и Накамура ми бяха скука, а за Беки и Триш каквото и да кажа, ще е малко. За мен мачът на вечерта. Жалко, че ще набутат Беки в NXT идния месец, но ще трябва да гледаме Старк и Триш. krriiissss, The-Resident-Ev!L and pedia4ovek 3 Quote Link to comment
pedia4ovek Posted September 3 Share Posted September 3 Пичове, само напомням, че детската ми мечта Trish е на 48 години ... Това, което направиха с Беки, е нечовешко! Имайте малко повече вяра в WWE, ППВ-то се получи супер! The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Това ппв беше ужасно.Не мога да повярвам че спряха царуването на Сами и КО само и само за да им дадат титлите на тия негодници от Джъджмънт дето нито ги заслужават нито пък им трябват в момента.Поредната чутовна глупост от WWE която сигурно ще отблъсне много хора от федерацията. Когато лично аз се завърнах към гледането на любимия от детството бранд след Кралското меле тази година си казах аре ще погледам малко -1г. да видя дали ще ми хареса ама като гледам сега в каква помия са го превърнали цялото това нещо надали ще издържа до следващия Роял Ръмбъл гледайки всичко това.Жалко.Наистина съсипаха нещо което бе част от детството ми и което обичах.В момента в главния ростър на федерацията има само двама достойни шампиони и това са Сет и Рей.Гънтър е 50/50 и то само заради Кайзер. Но всички други -Джъджмент,Блудлайн и тем подобни- suck af.... Що за федерация е това само с двама достойни шампиони и всичко друго гнусен и отблъскващ trash?Кога ще започнат да възнаграждават достойно хората които си разбират от работата?Всичко друго не струва да не говоря за NXT в каква помия са го превърнали.Абсолютно негледаемо.Все пак заради хора като LA Knight си заслужава да се продължи да се гледа но като гледам как го третират се чудя дали да не спра да гледам замалко наистина.Радвам се че тъй или иначе разбрах за новата промоция ,алтернативата наречена ЦЕЛИЯТ ЕЛИТЕН КЕЧ!AEW в момента е всичко което WWE в момента трябва да е но не е. И без CM Punk ще се оправят и ще са популярни защото Тони Кан знае как се създават големи неща и проекти и как се управляват.Достойни шампиони за всяка една от титлите,собствени мегазвезди на върха, доведени такива(хора с които WWE се подигра и не им даде това което заслужават)- много талант на едно място който е правилно възнаграден за разлика от това което правят в ВВЕ... Просто какво да ви кажа освен че вече наистина разбирам че това наистина е ЦЕЛИЯТ ЕЛИТЕН КЕЧ СЪБРАН НА ЕДНО МЯСТО! All rise for All OUT AEW Edited September 3 by lunatic fringe pedia4ovek, The-Resident-Ev!L and pukkod 1 1 1 Quote Link to comment
Berbo Posted September 3 Share Posted September 3 18 minutes ago, lunatic fringe said: Това ппв беше ужасно.Не мога да повярвам че спряха царуването на Сами и КО само и само за да им дадат титлите на тия негодници от Джъджмънт дето нито ги заслужават нито пък им трябват в момента.Поредната чутовна глупост от WWE която сигурно ще отблъсне много хора от федерацията. Когато лично аз се завърнах към гледането на любимия от детството бранд след Кралското меле тази година си казах аре ще погледам малко -1г. да видя дали ще ми хареса ама като гледам сега в каква помия са го превърнали цялото това нещо надали ще издържа до следващия Роял Ръмбъл гледайки всичко това.Жалко.Наистина съсипаха нещо което бе част от детството ми и което обичах.В момента в главния ростър на федерацията има само двама достойни шампиони и това са Сет и Рей.Що за федерация е това само с двама достойни шампиони и всичко друго гнусен и отблъскващ trash?Всичко друго не струва да не говоря за NXT в каква помия са го превърнали.Абсолютно негледаемо.Все пак заради хора като LA Knight си заслужава да се продължи да се гледа но като гледам как го третират се чудя дали да не спра да гледам замалко наистина.Радвам се че тъй или иначе разбрах за новата промоция ,алтернативата наречена ЦЕЛИЯТ ЕЛИТЕН КЕЧ!AEW в момента е всичко което WWE в момента трябва да е но не е. И без CM Punk ще се оправят и ще са популярни защото Тони Кан знае как се създават големи неща и проекти и как се управляват.Достойни шампиони за всяка една от титлите,собствени мегазвезди на върха, доведени такива(хора с които WWE се подигра и не им даде това което заслужават)- много талант на едно място който е правилно възнаграден за разлика от това което правят в ВВЕ... Просто какво да ви кажа освен че това наистина е ЦЕЛИЯТ ЕЛИТЕН КЕЧ СЪБРАН НА ЕДНО МЯСТО! All rise for All OUT AEW Да ти давам ли въжето? The^Lunatic, pedia4ovek and Ponetron 3 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Запази го за себе си .Със сигурност ще ти трябва ако продължиш да гледаш целия този shit stuff.Още повече ще се отчаеш сигурно от живота като разбереш че си от онзи 0,0000001% които се кефят на това WWE. So cringe ,miserable and horseshit now #AllElite Edited September 3 by lunatic fringe Quote Link to comment
Berbo Posted September 3 Share Posted September 3 2 minutes ago, lunatic fringe said: Запази го за себе си .Със сигурност ще ти трябва ако продължиш да гледаш целия този shit stuff.Още повече ще се отчаеш сигурно от живота като разбереш че си от онзи 0,0000001% които се кефят на това WWE. So cringe ,miserable and horseshit now #AllElite Не говори така като си пред хора че ще ти се смеят Quote Link to comment
neshev Posted September 3 Share Posted September 3 Стегнете се, момчета. Да не ви стегна аз. Just a fan and Berbo 1 1 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Neshev.Това е мнението ми за Пейбак и просто го изразих.Нищо нередно няма в него. 10 minutes ago, Berbo said: Не говори така като си пред хора че ще ти се смеят WWE в този си вид сега едвам едвам се гледа.Мъка абсолютна,братче... Edited September 3 by lunatic fringe Quote Link to comment
Berbo Posted September 3 Share Posted September 3 5 minutes ago, lunatic fringe said: Neshev.Това е мнението ми за Пейбак и просто го изразих.Нищо нередно няма в него. WWE в този си вид сега едвам едвам се гледа.Мъка абсолютна,братче... WWE винаги е било едно и също, просто вече си пораснал и не ти е същия филма. Quote Link to comment
lunatic fringe Posted September 3 Share Posted September 3 1 minute ago, Berbo said: WWE винаги е било едно и също, просто вече си пораснал и не ти е същия филма. Верно.Добрите стари времена отминаха и аз осъзнавам добре това.Знам че няма как да е същото както преди.Но то е мъка за гледане поради друга причина.И тя е че хората които в момента заслужават да са с титли и да са на върха не са а на тяхно място са разни връзкарчета от кеч фамилийките и хора които изобщо не си разбират от работата и освен че са неприятни за гледане ами и ме карат постоянно да се зачудя:Абе тия от къде ги изкопаха? Толкова ли нямаше и не намериха някой друг? Quote Link to comment
Berbo Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) 21 minutes ago, lunatic fringe said: Абе тия от къде ги изкопаха? Толкова ли нямаше и не намериха някой друг? Ами те от федерацията са наели роботи, които още са във бета версия и затова е скучно. Като направят ъпдейта ще стане като в Attitude Era-та. Имай вяра, не се отказвай от тях. Edited September 3 by Berbo Quote Link to comment
lunatic fringe Posted September 3 Share Posted September 3 Доколкото знам повечето хора които са на върха в WWE в момента не са от вчера в кеча и не са от вчера в WWE. Например главния шампион е там от 2012 и нито веднъж не съм чувал голям pop за него нито като хийл нито като фейс.3 години вече.Колко още? Quote Link to comment
Berbo Posted September 3 Share Posted September 3 2 minutes ago, lunatic fringe said: Доколкото знам повечето хора които са на върха в WWE в момента не са от вчера в кеча и не са от вчера в WWE. Например главния шампион е там от 2012 и нито веднъж не съм чувал голям pop за него нито като хийл нито като фейс.3 години вече.Колко още? Защото повечето хора в публиката са отишли заради децата си и не ги ебе за шампиона Quote Link to comment
lunatic fringe Posted September 3 Share Posted September 3 Че то и децата им едва ли му се кефят много.Поне тях да зарадват от WWE... Quote Link to comment
Recommended Posts