Jump to content

Игри на Волята: България (Сезон 5)


neshev

Recommended Posts

image.jpeg

 

Quote

Силен старт на есенния телевизионен сезон ще постави вълнуващото приключенско риалити „Игри на волята“. То ще изпита издръжливостта на новите участници от 2 септември (събота) в 20:00 ч. В петия сезон на любимия телевизионен формат водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще придружат героите през невиждани предизвикателства за ума и тялото на фона на красиви гледки от българското Черноморие. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги за „Игри на волята“ 5, но най-добрите успяха да стигнат до Арената и ще имат възможност да се борят за голямата награда от 100 000 лв.

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Криндж селекция. Имам чувството, че всеки втори българин е 8373 кратен Европейски шампион по кикбокс, 3837 световен шампион по кикбокс. Даже медалите според мен ги ползват назаем за всяка визитка.

 

Със сигурност недоразумението Пеньо се очертава като най - неприятния селтак на сезона със секситските си коментари, дано изхвърчи скоро.

Link to comment
natopor4en

Ае приятеле.

То ясно, че Фермата за поредна година щей прамтам лидера в родния ефир и ще отвей тая ретардщина. НО, как бихте коментирали първия епизод на тоя сървавор буутлег ? :D :D 

Ростера е под всякаква критика. Пичетата са по-големи крокодили дори от миналогодишните. А всички помним какви саблезаби тигари бяха от миналия сезон :D :D :D  И как пък тъй всички се оказа "единствени в света" дето правели нещо :D :D :D   Мъжкия отбор е типичният дженерик отбор на нацешени батки дето няма да търпят чуждо мнение и ще налагат своята воля и виждане. 

Тоя сезон решиха да вкарат и семейни обвързаности. WOW това ОПРЕДЕЛЕНО не сме го виждали никога в нито един друг риялити формат. :D :D :D  

Гледайки какво се очертава да ни предложи този Сървавот от Али експрес :D :D:D явно не ни отава нищо друго освен да чиститим на Иван и Андрей поредните изкарани милиони от поредният хитмейкър по БТВ. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
BulletClub

Даниел се очертава като клоуна на сезона, на мен лично той ми се стори като най-колоритния участник засега с тези поеми :D Иначе слаба работа цялостно откъм подбор, Пеньо (Гатьо :laugh:) яко дразни, още от визитката си пролича какъв Ганьо ще е. Много безлични ми се струват всички, миналите години имаше по-голямо разнообразие от образи.

 

 

Link to comment
9 minutes ago, hacky said:

Големи дебили са да викат на Румен Радев по пълно име. :D

А кефи ли те как през 2 минути казваха на пичето му, че е неговата първа дама?

Link to comment
Mariyan01

Аз не мога да разбера жената на този Гатьо и всички други като нея, защо седят с такъв мъж, който е прост, селяндур и съм убеден, че жената няма дума за нищо. Единственото ми резонно обяснение, че жените ги е страх да напуснат малоумници като този, защото ще я пребие или после няма да спре да я тормози, не знам наистина...

Link to comment

В нета е лийкнал сценария от един от епизодите в края. Ако е верен, разкрива доста неща, така че четете на свой риск:

 

Spoiler

image.thumb.jpeg.615834f340702049ff3f4c282d5fdb30.jpeg

 

Link to comment

Добре де как може да няма поне ЕДИН, който да не е шибан батално МЯКАЩ селянин?

 

Пп- Убеден съм, че тия медали са ги взели от Джъмбо и са едни и същи във всяка визитка...

Edited by MJ23
  • Upvote 2
Link to comment
lunatic fringe

Само Червените!❤️ Там ще са най големите образи със Съдията,Гатьо и Викинга🤣🤣🤣😂

Link to comment
natopor4en

МИЛФката е доста засукана.

Няма нищо общо с оня урод от миналата година. :D :D :D

 

А дъщеря й беше участвала в някакво друго риялити на Нова. Онуй за двойките дето.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Няма хайпец нещо май? Пак по три часа епизоди и една битка е равна на час ефир ... слабо.

Link to comment
natopor4en
7 hours ago, OyeaH said:

Няма хайпец нещо май? Пак по три часа епизоди и една битка е равна на час ефир ... слабо.

Еми нормално. Тоя сървавор буутлег няма как да дролва. Няма стар пауар. Ростера е под всякаква критика. По-зле от миналогодишния. А всички помним какви джобъри бяха миналият сезон 😂😂

Игрите са мега спрели. Заемат прекалено много време в епизода и са ненужно разтеглени. А така наречените социални контакти и промота на участниците са по-зле от на София Ден и Нощ 😂😂

Като цяло Нова пак ще диша прахта на Фермата, родният прамтам лидер.

Edited by natopor4en

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
9 hours ago, OyeaH said:

Няма хайпец нещо май? Пак по три часа епизоди и една битка е равна на час ефир ... слабо.

50-50. Има няколко силни хийла - Пеньо/Гатьо по скоро е трагикомичен. Постоянно обижда жени, племето му е рота, иска да превъзпитава милите, а не става за нищо.. Абе типичния комплексар военен с две гънки. От другите леля/баба Вили също е доста тягостна - противна, нахална, с дразнещ глас. Дъщеря и е не по - малко противна. Като цяло бих откроил до момента Момчил и Радостин да ми допадат.

Link to comment
brayan_lotusrenault
On 9/9/2023 at 12:48 AM, OyeaH said:

Няма хайпец нещо май?

Аз всяка вечер си го гледам с интерес, просто ме мързи да пиша в темата, иначе съдейки по постовете и реакцийте в фейсбук и БгМама шоуто и този сезон дроува и съм убеден, че бие по рейтинг С(п)ермата по Бтв.

Edited by brayan_lotusrenault
  • Upvote 2
  • Like 1

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to comment

Има гаври този сезон и аз го гледам с интерес. Дори имаме много интересния туист с роднините. Имаме шута Гатьо, който е нереално кухо парче и палави мадами, какво повече да ти трябва?

  • Upvote 1
Link to comment

Епизода днес е пълен леш - час и половина гледаме местене на варели... Не е истина. И цялостния едит и насоченост вече леко писна - силови битки яко червените да трупат хийл сила, а жълтите съжаление от зрителя, ама 1-2-3 пъти ок, но вече просто писна. Очаквам скоро битка да дърпат камиони.

  • Upvote 2
Link to comment
36 minutes ago, MJ23 said:

Очаквам скоро битка да дърпат камиони

Че не са равни битките, не са. Че жълтите жени са прецакани по подразбиране от продукцията, прецакани са. Ама половивата жени от племето, дори не се опитват. Днес само Ситнилска и Оряшкова местеха варелите, другите и да подпират не могат. Особено онази учителката е може би най-слабият играч от OG Мани насам.

  • Upvote 1
Link to comment
brayan_lotusrenault

Гладиаторите бас ловя, че ако играеха с Ловците от втори сезон или с жълтите от миналата година, щяха и те да са абонирани за реката всяка седмица.

За съжаление женското племе няма как физически да се конкурира в такива силови битки, за мен обаче това разделяне на племена само с мъже-жени е добро решение от страна продукцията, за да се покаже и докаже най-накрая, че жените просто НЕ са равностойни на мъжете и чисто физически са по-слаби, което е нормално.

4 сезона се говореха огромни глупости за "женска сила" и "колко сме равностойни, че и по-добри от мъжете'' и то предимно Ваня, Михаела, Глиганович и Виктория ги говореха тия неща и сега това, което всички знаехме се показва нагледно-изцяло женско племе няма как да стигне особено далеч в това шоу.

И все пак съжалявам " Амазонките".

Има няколко наистина стойностни жени при тях и общо взето те са най-малко противното жълто племе в историята на предаването, но подозирам още дълго време заточение на реката, не вярвам да видят резиденция или стопанство, освен ако играта не е с висене, баланс или топчета.

Edited by brayan_lotusrenault

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to comment

Тоя филм сме го гледалЕ. Тея ще кибичат n седмици на реката, после ще стане нещо и някой ще иде при тях и магически на следващата седмица ще отидат поне в стопанството. За пореден сезон един и същ сценарии.

Link to comment

Аз не мога да разбера каква беше идеята да има изцяло женско племе ... да се доказва, че и жените са силни кат` мъжете ли? :unsure: Щот` не се получава много на тоя етап...

 

Link to comment

Това баба ми го гледа в кухнята, а мойта през това време го гледа в хола..направо така ми се ДОСИРА като чуя тоя фалшив измекяр водещия да се провиква "ВИЕ СТЕ ВОЙНИ" "БОЙЦИ" и такива подобни наречия.

Какви войни са тия помияри ве, човек?!?! Това шоу сериозно, някой гледа ли го насериозно, някой наистина ли се надъхва от тия неща?!

Бесен съм!!!

9MLnN5Y.gif

Link to comment
On 9/13/2023 at 10:49 PM, MJ23 said:

Епизода днес е пълен леш - час и половина гледаме местене на варели... Не е истина.То това предаване се гледа, докато си цъкаш на телефона :D

Иначе очаквам скоро да почнат да дават супер сложни пъзели и жените да издрапат от реката. И да слушаме за женската сила, разбира се. :laugh:

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...