Jump to content

AEW All Out - 3 септември 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

All Elite Wrestling (AEW)
"All Out"
September 3, 2023
Chicago, IL
United Center

 

No Disqualification Strap Match

MwoGfu0.jpg
Bryan Danielson vs. Ricky Starks
 

AEW International Championship Match
10P0m6n.jpg
Orange Cassidy (c) vs. Jon Moxley

 

9lZir8I.jpg
Kenny Omega vs. Konosuke Takeshita (w/ Don Callis)

 

TNT Championship Match

sUnFM2r.jpg
Luchasaurus (w/ Christian Cage) (c) vs. Darby Allin

 

kFqTb0B.jpg
Powerhouse Hobbs vs. Miro

msAYm4i.jpg
Dax Harwood, Cash Wheeler, Matt Jackson & Nick Jackson vs. Bullet Club Gold (Jay White, Juice Robinson, Austin Gunn & Colten Gunn)

 

ROH World Tag Team Championship Match
dOfnLh8.jpg
Better Than You Bay Bay (Adam Cole & MJF) (c) vs. John Silver & Alex Reynolds
 

AEW World Trios Championship Match

vZXcWe7.jpg
Anthony Bowens, Max Caster & Billy Gunn (c) (w/ Dennis Rodman) vs. Jeff Jarrett, Satnam Singh & Jay Lethal (w/ Sonjay Dutt & Karen Jarrett)

 

ROH World Television Championship Match
whfCIk7.jpg
Samoa Joe (c) vs. Shane Taylor

 

TF4htz0.jpg
Eddie Kingston & Katsuyori Shibata vs. Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta


TBS Championship Match

IqcJvG0.jpg

Kris Statlander (c) vs. Ruby Soho

 

--------------Preshow--------------

 

sHJO7Wi.jpg
Athena, Mercedes Martinez & Diamante vs. Hikaru Shida, Willow Nightingale & Skye Blue


Over Budget Charity Battle Royal

Hkxx82L.jpg

 

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment
  • 2 weeks later...
14 hours ago, lunatic fringe said:

Това ппв ще отвее  вялата Разплата!

нормално, все пак Разплата е  трето разрядно ППВ - колкото да има нещо по това време на годината. Няма как да се сравнят едното с другот.

Link to comment

Не разбирам драмата между Миро и Лана. Да не прехвърлят сюжета от WWE в AEW? Но пък Миро няколко пъти я споменаваше в промотата в положителен смисъл...

П.П. Досетих се какво са замислили.

 

А мачът беше много добър.

Edited by Storm
Link to comment

Добре де, това са страшно много мачове и страшно много титли. Ненормална работа. Пробвах да гледам с превъртане и вече след час и нещо и 20 мача, реших че е загуба на време и просто видях резултатите. 😃 За хардкор феновете на кеча сигурно е супер, но трудно биха привлекли така по кежуъл аудиторията.

 

Този черния с когото се би Миро минавал ли е въобще през някакъв кеч кастинг, училище, тренировки? Че те Логан и онова мексикансото лошо зайче изнесоха по-добри маочве.

Link to comment
1 hour ago, Storm said:

Не разбирам драмата между Миро и Лана. Да не прехвърлят сюжета от WWE в AEW? Но път Миро няколко пъти я споменаваше в промотата в положителен смисъл...

 

Историята е, че преди  "Изкупителят", "Любимият шампион на Господ" Миро се кланеше на неговия Бог и постоянно праскаше горещата си и гъвкава съпруга, но в крайна сметка загуби TNT титлата и всички важни мачове след това, така че очевидно това, което правеше не работеше. И затова сега като се завърна Миро се отрече от Бога и загърби съпругата, въпреки че я обича и бленува за нея, за да може да достигне върха. :)

И докато съм на темата за Миро, тоя мач беше култов откъм скандирания. Ултимативният "big meaty men slapping meat" мач. :D И запомнете го този мач, защото сега след него нищо чудно всичките тези скандирания да започнат да се появяват и в други подобни мачове с големи батки.

Edited by nWoHulkster
Link to comment
1 hour ago, nWoHulkster said:

 

Историята е, че преди  "Изкупителят", "Любимият шампион на Господ" Миро се кланеше на неговия Бог и постоянно праскаше горещата си и гъвкава съпруга, но в крайна сметка загуби TNT титлата и всички важни мачове след това, така че очевидно това, което правеше не работеше. И затова сега като се завърна Миро се отрече от Бога и загърби съпругата, въпреки че я обича и бленува за нея, за да може да достигне върха. :)

Близо съм бил до обяснението. Благодаря за разяснението!

Link to comment
lunatic fringe

Страхотно шоу.Много ми хареса. Bryan Danielson and Ricky Starks безспорно имаха най добрия мач за вечерта и откраднаха шоуто! Мейн ивента също беше на ниво!Супер! Ориндж Касиди е бъдеща мегазвезда в кеча и имаше достойно царуване в което се доказа! Радвам се че отново ще мога да видя един от любимите ми кечисти Jon Moxley/Dean Ambrose  като шампион макар и в друга федерация.Уникален както винаги надявам се че ще направи добър и дълъг рейн. Радвам се също че неадекватниците Кени Омега и Йънг Бъкс загубиха мачовете си.Хората прогонили СМ Пънк от AEW трябва да си платят и заслужено да изтърпят някакво наказание.Те са виновни за това най голямата звезда идвала някога в тази компания да не е техен служител вече и AEW ще загуби от това защото колкото и да е мразен от някой Пънк няма как да се отрече факта че той е човек който и на 55 да стане пак ще продава.Безспорна марка в кеча си е.СМ Пънк само единично през 2013 например беше по голяма звезда от колкото Омега и Бъксовете са били през своите кариери... Смятайте.Дано Тони Кан да вземе правилно решение за тях и да намери топките и тях да ги уволни както направи с Пънк или пък ако не се стигне чак дотам поне вече да ги изкара извън играта и да ги превърнат в джобъри.Тези хора не заслужават нито телевизионно време,нито всякакви титли и пушове,нито мачове на ппв.Надявам се нито едно от тези неща да не получат в бъдеще в AEW.Противни и безлични интриганти и провокатори.😤🤡🤢🤮

Edited by lunatic fringe
  • Upvote 1
  • Confused 1
Link to comment
  • 4 weeks later...

В сферата на любопитното - два мача са с 5 звезди. Браян Даниелсън - Рики Старкс и Такешита - Омега :D 

  • Upvote 2

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...