Jump to content

AEW All In at Wembley Stadium - 27 август 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Promotion: All Elite Wrestling
Event: "All In"
Date: August 27, 2023

City: London, England

Venue: Wembley Stadium
Expected attendance: 80,000+
Preshow start: 17:00 UK time (19:00 BG time)
PPV start: 18:00 UK time (20:00 BG time)

 

 

AEW World Championship Match

pdaxoIh.jpg
MJF (c) vs. Adam Cole

 

"Real" World Championship Match

wX3Myn5.jpg

CM Punk (c) vs. Samoa Joe

 

AEW World Tag Team Championship Match
nsCSrnS.jpg
FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) (c) vs. The Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson)


VMGEq6e.jpg

Chris Jericho vs. Will Ospreay (w/ Don Callis)

 

Trios Match
ZAZ6oSD.jpg

The Golden Elite (Kenny Omega, Hangman Page & Kota Ibushi) vs. Konosuke Takeshita, Jay White & Juice Robinson

 

Stadium Stampede

BAaxsnV.jpg

Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Wheeler Yuta, Santana & Ortiz vs. Eddie Kingston, Orange Cassidy, Penta El Zero M, Trent Beretta & Chuck Taylor


Coffin Match

HC6x3RO.jpg

Darby Allin & Sting vs. Swerve Strickland & Christian Cage

AEW World Trios Championship Match
sVuhRks.jpg
The House of Black (Malakai Black, Brody King, Buddy Matthews, w/ Julia Hart) (c) The Acclaimed (Max Caster, Anthony Bowens & Billy Gunn)

4-Way Match for the AEW Women’s World Championship Match

ttsAzWx.jpg

Hikaru Shida (c) vs. Toni Storm vs. Saraya vs. Britt Baker
 

----------------- Zero Hour preshow-----------------

ROH World Tag Team Championship Match
7ZbwUTj.jpg
Aussie Open (Kyle Fletcher & Mark Davis) (c) vs. Better Than You, Bay Bay (MJF & Adam Cole)


FTW Championship Match
Jack Perry (c) vs. Hook
 

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment
The Olimpic Hero

Не гледам кеч от няколко месеца. Просто питам един въпрос, без да се заяждам. MJF vs. Adam Cole на мен отстрани ми изглежда като твърде малък мач за мейн ивент на Уембли. При вас как е? В моите очи това шоу трябва да е нещо като WrestleMania, не знам. Или пък Тонката Кан го раздава пич, който разчита на абсолютно собствения си ростер. Искам шоу мачове за Уембли, мачове атракция, усещане за тяхна WrestleMania.

  • Upvote 2

               

Link to comment

До момента няма никаква информация, че All In ще е ежегодишно събитие. Това е по-скоро празник за кеч феновете извън Щатите.

 

Хората искаха #спортназабава и интересни сторилайни и ги получават. Adam Cole и MJF е най-интересната история от доста време насам, респективно и мейн ивент на All In. MJF най-накрая официално ще стане лицето на AEW и топ едно бейбифейс което е достатъчно инересен twist. 

 

CM Punk срещу елитните щеше да гръмне от към контроверсия, но едно е, че изпуснаха влака друго е, че май наистина не им се работи заедно.

 

Проблем е, че седмица след All In следва All Out, но с логистиката покрай букването на Wembley явно е нямало как.

  • Upvote 1
Link to comment
nWoHulkster

Към момента:

 

Общо билети: 84,048
Несвободни билети (продадени и безплатни): 78,189 (около 72,000 са продадените)
Свободни билети: 5,859
Билети, пуснати за препродажба: 1,520
Приход от продадените билети: над $9 милиона

 

32qv8nN.jpg

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 5
Link to comment

90 000 брадър, предсказах го отдавна, а Нешев заложи акаунта и загуби, но така е в кеч прогнозите - сомтаймс уин, сомтаймс люн!

Link to comment
28 minutes ago, Suffer-H said:

90 000 брадър, предсказах го отдавна, а Нешев заложи акаунта и загуби, но така е в кеч прогнозите - сомтаймс уин, сомтаймс люн!

 

Ще си говорим в деня на шоуто. Усещам, че магически половината места ще са празни. :happy:

Link to comment
1 hour ago, neshev said:

 

Ще си говорим в деня на шоуто. Усещам, че магически половината места ще са празни. :happy:

 

Е как ще стане това? Да не би Коуди Роудс да се завръща за турнира?

Link to comment
nWoHulkster
On 8/4/2023 at 4:28 PM, The Olimpic Hero said:

Не гледам кеч от няколко месеца. Просто питам един въпрос, без да се заяждам. MJF vs. Adam Cole на мен отстрани ми изглежда като твърде малък мач за мейн ивент на Уембли. При вас как е? В моите очи това шоу трябва да е нещо като WrestleMania, не знам. Или пък Тонката Кан го раздава пич, който разчита на абсолютно собствения си ростер. Искам шоу мачове за Уембли, мачове атракция, усещане за тяхна WrestleMania.

 

На този етап All In не е WrestleMania и аналогии с WrestleMania не са много точни. На този етап All In е специално еднократно шоу-атракция. AEW не се върти около All In както WWE се върти около WrestleMania и All In не е кулминацията на предходната година както е с WrestleMania. Може ли All In да стане WrestleMania-та на AEW занапред? Може, разбира се, но на този етап не са дали индикации, че това е плана.

 

Отделно, периодът за AEW e такъв, че в рамките на 3 месеца имаха/имат четири големи PPV-та (Double or Nothing, Forbidden Door, All In и All Out), което е бая. Егоистично, като човек, който ще е там, иска ми се да налеят всичките най-големи мачове в All In, но напълно осъзнавам, че просто не е реалистично. Трябва да се мисли и за останалите PPV-та, както и също да слагат големи мачове в Dynamite & Collision, защото бъдещето на компанията не зависи от успеха на PPV-та, а от успеха на TV шоутата.

 

И не на последно място има го и леко по-философския въпрос: ако си на мястото на AEW и 77,000 билета вече са заминали преди да си обявил дори един мач, струва ли си да си изгърмиш възможно най-големите мачове в този card, като можеш да ги запазиш за други шоута, където тези големи мачове ще продадат доста билети? И в подобен ред на мисли, ако 77,000 билета са заминали без да трябва да докарваш външни големи имена, струва ли си сега да харчиш големи кинти за такива имена или е по-добре да си заложиш на твоите хора? По тези последните два въпроса не мисля, че има правилен и грешен отговор. Изцяло субективно е.

 

Това беше от бизнес гледна точка. Сега изцяло от моята субективна гледна точка, леко съм разочарован как се очертава card-a засега. И по-конкретно от един от мачовете. Така де, ако слуховете за card-a се окажат верни. Ще видим. Що се отнася до MJF vs. Cole, ако някой ме беше питал срещу кого искам да се бие MJF със сигурност нямаше да кажа Cole като първи избор... нито дори като десети избор. Просто аз лично никога не съм му бил голям фен, ама това не променя факта, че в очите на AEW аудиторията Cole е една от топ звездите на компанията. Сега стоя и си мисля, ако не беше Cole, кой трябваше да е и осъзнавам, че няма много опции. MJF vs. Moxley? Гледали сме го. MJF vs. Danielson? Гледали сме го (а и Danielson е контузен). MJF vs. Hangman? Гледали сме го. MJF vs. Punk? Гледали сме го. Не че не можеше пак с Пънкаря, този път за обединение на титлите, ама не е нещо ново. Най-свежата опция тук щеше да е Omega, ама той е зает с други работи и хора, така че нещата малко не си пасват. И така оставаме с Adam Cole. Чисто на хартия този мач въобще не ме кефи, но на практика не мога да си кривя душата и да не призная, че през последните два месеца успяха да направят интересна история с двамата и да вкарат някаква интрига около това кой от двамата ще прецака другия първи. И тази история закрепя положението за мен и за мен им е една от най-добрите истории тази година (макар че като цяло тази година нямат много силни истории, така че летвата не е много високо). Ако не беше историята въобще нямаше да ми пука за мача, но благодарение на нея имам интерес към мача, така че за мен мачът е окей. И все пак, ако имах избор щях да предпочета MJF vs. Punk да е мача за титлата, но това е положението.

 

Иначе MJF vs. Cole може да е main event-a, ама не е главната атракция в шоуто. Главната атракция е самото шоу. И публиката също. Някой мач може да не изглежда като голяма работа на хартия, ама ако 80,000 маняка се кефят здраво по време на мача - мачът ще стане голяма работа. Aко се върнем 31 години назад във времето и го гледаме изцяло на хартия Bret Hart vs. Davey Boy Smith също не звучи като мач, достоен да е main event-a на шоу пред пълен Wembley Stadium, но на практика кечистите и публиката го направиха голяма работа. Така че как изглеждат нещата на хартия не е същото като това как ще се получат на практика и как ще останат запомнени. Ще видим.

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment

Не знам дали това ще се превърне в тяхната WM, но All In на Wembley е на нивото на Wrestle Mania. Със сигурност доста фенове, които не са непременно фенове на AEW, имат интерес към това шоу. И тук отново си проличава най-голямата слабост на Tony Khan и една от причините телевизионните им рейтинги да боксуват на едно ниво. Той винаги book-ва само и единствено за феновете на AEW. За него, а и за по-голяма част от феновете на AEW, Cole срещу MJF е топ мач и програма, но за средностатистическия кеч фен, това е посредствен ME, който не ги вълнува и грам. Докато този дисонанс го има, компанията никога няма да реализира потенциала си. 

  • Upvote 4
Link to comment
nWoHulkster

^ Това по принцип е стабилна логика и има смисъл, ама имам един конкретен въпрос по нея: конкретно кои са тия мачове, които AEW може да предложи, така че да му дреме на тоя прословут средностатистически кеч фен? Питам от чисто любопитство.

Link to comment
nWoHulkster

След последния епизод на Collision се очертава, че ще гледаме CM Punk vs. Samoa Joe за ИСТИНСКАТА световна титла. Но също е възможно да добавят Ricky Starks към мача и да стане троен. Да видим...

 

Отделно, явно ще гледаме и FTR vs. Young Bucks III. Това е най-големият отборен мач, който AEW могат да предложат, и се радвам, че ще го видим на Wembley.

 

--------------------------

 

Но да се върна към MJF vs. Adam Cole, защото се подсетих, че AEW качиха едночасово видео с голяма част от историята. В случай, че някой иска да се запознае с нея:

 

^ Като цяло доста "sports entertainment" история, която навява спомени за истории от миналото като Owens/Jericho, Angle/Austin и т.н. Всичко от горното видео доведе до FTR vs. Better Than You, Bay Bay за отборните титли:

 

И накрая в последния епизод на Dynamite стигнахме до обявяването на мача за световната титлата и благодарение на промото на MJF нещата от по-хумористични отидоха към по-сериозни:

Edited by nWoHulkster
Link to comment

Не знам дали съм средния кеч фен, но със сигурност не съм AEW фен и може би това е причината да съм леко разочарован от карда до момента. Все си мислех, че след като го обявиха толкова рано, ще се опитат да сглобят най-добрият наличен кард и хора като Jericho, Punk, Moxley, Omega ще имат големи вражди и мачове. Засега нямам такова усещане. 

 

Може и аз да съм останал с грешни впечатления, но сякаш шоуто беше рекламирано като "най-голямото кеч събитие н Европа" и предвид бързо продадените билети очаквах че ще си дадат повече зор. Сякаш го играят safe и не им се рискува.

 

Понеже ще ходя на живо, все още имам hype, но ако не доставят, едва ли бих отишъл пак, дори и да го наложат като традиция.

Link to comment

Англия няма как да бъде сравнявана като пазар с Америка. Заради това подобни шоута ще бъдат винаги третирани като добър приход от продажба на билети + голямото отразяване и цялостната презентация, че си успял да напълниш подобно огромно съоражение. Точно заради това смятам, че изобщо не е лошо МЕ да бъде ориентиран повече към AEW публиката, и без това ако искат да надграждат като компания, постепенно ще трябва да свикват с риска да разчитат на self made МЕ кадри за големи събития. А Уембли така или иначе ще има добра посещаемост, просто защото английската публика масово са смаркове, а и подобни големи събития там все още са по-скоро рядкост. Но ако някой изобщо вярваше, че този пазар е достатъчно голям за да се вадят стабилни кинти от него, WWE първи щяха да са налазили нишата. В момента и те гледат към Англия най-вече покрай перспективата да напълнят голямо съоражение и да разпродадат 90 000 билети, отколкото да тръгнат сериозно да си рекламират продукта там.

 

А причината събитие в Европа да не може да бъде Кеч Мания е, че ако масовата аудитория към която е насочен продуктът ти е насочена в едни географски ширини, а най-голямото ти лайв събитие за годината се провежда на други, доста по-далечни, то тази аудитория ще има много малка представителност и според мен това е проблем. Не че има лошо да си правят грандиозни шоута на Уембли и да се филмират за тях, просто няма как да си сериозна компания и целия ти хайп да се гради само около едно такова шоу. Без голям турнир който да се провежда и на територията на Америка няма как да стане.

Link to comment
nWoHulkster

  

22 hours ago, Bobotsi said:

Не знам дали съм средния кеч фен, но със сигурност не съм AEW фен и може би това е причината да съм леко разочарован от карда до момента. Все си мислех, че след като го обявиха толкова рано, ще се опитат да сглобят най-добрият наличен кард и хора като Jericho, Punk, Moxley, Omega ще имат големи вражди и мачове. Засега нямам такова усещане.


Донякъде проблемът е, че доста от големите мачове и вражди вече са правени. Горе изброих как стоят нещата с MJF и тук ще използвам CM Punk за пример. Punk vs. MJF? Гледахме го миналата година. Punk vs. Moxley? Гледахме го миналата година. Punk vs. Hangman? Гледахме го миналата година и да, има готов материал за нова вражда, ама не е ясно как са нещата с двамата зад кулисите. Punk vs. Jericho не сме го гледали от бая години насам, ама добра идея ли е 52-годишният Jericho да е в един от двата главни мача? Може да се поспори по тази тема. Punk vs. Cole? Ето това също беше възможно, но мисля, че пак щеше да има недоволни нередовни AEW зрители, че това е мачът на Punk. Най-големият мач за Punk в AEW е срещу Omega, ама и там не знаем как са нещата зад кулисите и дали този мач въобще е възможен. И така. Разбираемо ти е усещането. Ако човек не гледа AEW редовно разбираемо e да се чудиш защо не сложиха този или онзи голям мач, ама ако ги следиш редовно - еми, доста от тези големи мачове вече си ги гледал. Като цяло досега AEW винаги са се старали да не повтарят вражди между топ звезди (освен ако изрично не са си оставили вратичката отворена за това) и затова не ме учудва, че не искат да правят отново определени мачове. В това отношение са различни от WWE, където понякога вражда между две топ звезди се прави отново и отново. Дали това е правилно или не е отделна дискусия, но като цяло досега това им е подхода на AEW.

 

-----------

 

И тук ще добавя, че липсата на контузения Danielson се усеща. Уверен съм, че ако не беше контузен щеше да има някакъв голям мач с него и може би контузията му леко е разместила плановете.

Една последна мисъл или по-точно нещо като обобщение за хората, които не са редовни зрители на AEW и може да не знаят точно каква е йерархията в AEW. Реално най-големите звезди на AEW, разбира се, са Punk, Danielson и Moxley заради WWE славата им. Jericho също, но откакто дойдоха другите трима той като цяло е на малко по-заден план - пак е важна част от шоуто, но не е в главната сцена. След това идват MJF, Omega, Hangman и Cole, които в йерархията на AEW са напълно съпоставими с четиримата от WWE и в очите на голяма част от AEW аудиторията са топ звезди от същото ниво. Това е топ седмицата или топ осмицата на AEW, ако искаме да включим и Jericho. И всяка една от комбинациите с тези кечисти е вражда от мейн ивент ниво за AEW аудиторията. И след това вече идват хора като Darby, Starks, White, Cassidy, Takeshita, Christian, Joe, Wardlow, Perry, Hobbs, Miro, PAC, Claudio и т.н., които не са топ звезди, но в зависимост от настоящите истории варират между upper-midcard нивото под топ звездите и midcard-a.

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment

Бързо мнение за новите мачове.

FTR vs. Young Bucks - Топ! Това е най-големият мач, който отборната дивизия на AEW може да предложи и Уембли е идеалната сцена за завършека на трилогията. Резултатът е 1:1 досега (мач 1 - 2020, победа за Young Bucks; мач 2 - 2022, победа за FTR) и предишните два мача бяха отборни класики, така че и това ще е класика.

Sting & Darby Allin vs. Swerve Strickland & AR Fox - Бива. Продължение на историята с Darby и Swerve. Другите трима ще се потрошат от пердах, а Sting ще се включи на няколко места и публиката ще се изкефи. Главното ми оплакване тук е защо преди два месеца tease-ваха история между Sting и Jericho и накрая не я доставиха? По принцип исках Sting да се пенсионира на точно това шоу, ама той явно още не иска да се пенсионира. Окей, добре, това го приемам. Ама tease-ът за Sting & Jericho донякъде ме надъха, че може да направят някакъв отборен мач с двете легенди Sting и Jericho на Уембли, ама явно не - ще си останем само с отборния им мач от Dynamite.

 

Женският мач се очертава като Shida vs. Storm vs. Saraya vs. Baker, което са им главните женски звезди (+ контузените Jamie Hayter & Thunder Rosa) и за мен това е приличен мач. Женската дивизия е най-безинтересното нещо в AEW  (главно поради слаб booking), така че наистина е по-добре да ги набутат всичките в един мач и да не ни мъчат с повече от един женски мач в главното шоу.

  • Upvote 5
Link to comment

Толкова години се оплакваме, че Винс пълни големите шоута с мачове между дъртаци, селебритита и извадени от нафталина бивши величия, а сега AEW прави точно обратното и недоволстваме, че нямало големи имена за средностатистическият кеч фен :D Вярно няма угодия на смарковете.

Адам Кол и MJF засега правят сторилайна на годината в AEW, като и двамата през последните години си заслужиха звездният статус. Те трябва да са МЕ и ще е най-голямата тъпотия след всичко, което са направили и след като са си изпотрошили кокалите, да им кажат "евала момчета, ама сега се отдръпнете, че тука сме докарали Бил Голдбърг и той ще е на плаката". Или "Джерико е по-голямо име, така че той ще е в МЕ-та, сори пичове".  

Звезда се става, като участваш в големи мачове, не като си пълнеж. Затова кечът не може да произведе никой в последно време, щото всичко е парт таймъри или едни и същи две-три имена. 

Прав си е Тонката Кан с това, което прави. В понеделник (в случая - в сраяда :D ) Адам Кол ще е на шоуто, не някой друг. А не можем да гледаме до откат Джерико-Моксли-Пънк-Даниелсън, каквито и звезди да са. Сега е момента на MJF и Адам Коул - да си го вземат. 

 

Link to comment

Off topic, ама не изцяло:

Днес обявиха, че на 26-ти август ще има стачки на железопътните работници във Великобритания, което може да прецака плановете на разни британски кеч фенове, които са планували да идват до Лондон с влак. Засега изглежда, че няма да има стачки на метрото в Лондон, ама имаше запланувани такива за миналия месец, които отпаднаха впоследствие, така че тези, които ще ходим, стискайте палци да не им хрумне да стачкуват и в Лондон през въпросния уикенд, че предвижването в града може да стане малко лудница.

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment
lunatic fringe

Здравейте някой може ли да ми каже къде мога да гледам шоутата на AEW-Dynamite,Collision,Rampage? Много искам да видя какво представлява точно.Гледам че компанията в последно време набира сериозен интерес нещо подобно както беше навремето с TNA и току що погледнах television rankings и видях че са хиляда пъти по гледаеми вече от помията NXT което означава че в момента те са най сериозната конкуренция на WWE  и на Винс започва сериозно да му пари под лъжичката....

Edited by lunatic fringe
Link to comment

Седмицата на странните решения...

Main eventer-ите на All In MJF и Adam Cole ще се бият с Aussie Open за отборните титли на ROH... в preshow-то на All In. WTF?! 🤨 Мега странно решение. Нямам си идея какво искат да постигнат с това. Сигурно имат някакъв план за нещо, ама това просто е странно. Супер, супер странно.

 

През последните два месеца в Collision се опитват да изградят Ricky Starks като топ звезда и сега правят история, че е отстранен за 30 дена да бъде кечист и междувременно ще бъде мениджър, което означава, че няма да се бие на следващите две PPV-та (All In на 27-ми август и All Out на 3-ти септември). Отново, явно имат някакъв план тук, ама това е странно. Може би е контузен? Или може би това е начинът им да обясняват защо няма да се бие със CM Punk, с когото враждуват, на въпросните PPV-та? Не знам, ще видим, но както и да го гледаш странно е, че го издигнаха и сега няма да участва в следващите две PPV-та. Така де, сигурно ще има някаква роля, ама явно няма да се бие в мач.

И това последното не е странно, разбираемо е даже, ама все пак си е разочарование за мен. Powerhouse Hobbs предизвика Miro да се бият... на All Out. :(

  • Upvote 3
Link to comment

Тонкича в момента са го разчекнали. Сезон във Висшата Лига с Фулъм, предстоящ NFL сезон с Ягуарите и сега две PPV-та в рамките на седмица. Картата рефлектира на това и All In по-скоро е go-home PPV-то за All Out. На нахендрилите се, честито. :D

 

Иначе на мен по-интересно ми е, че промотираха това шоу изцяло с бивши WWE кечисти и даже местните медии така ги представяха. Елитните ги позлатиха с тлъсти договори и дори не са на терен да промотират шоуто. 

Link to comment

Бърз коментар по новите мачове.

Jericho vs. Ospreay - Още като излезнаха слуховете за този мач не му бях голям фен и продължавам да не съм му голям фен. Тук намирисва на задкулисно политиканстване от страна на Jericho... Усещам как Jericho е бил в ухото на Тонката и го е навил да го пусне в голям singles мач и нарочно е избрал Ospreay, защото знае, че с Ospreay ще може да направи възможно най-добър мач и да изглежда възможно най-добре пред най-голямата публика, пред която някога е излизал. Определено предпочитах Ospreay да се бие с някой друг. Най-вече с Omega, ама уви в момента, в който направиха Ospreay vs. Omega II на Forbidden Door II ми стана ясно, че няма да ги гледаме на Wembley (ако ще има трети мач въобще, той ще е в NJPW). После надеждата ми беше Danielson, ама пичът се контузи. И така оставаме с Jericho. Не казвам, че мачът е лош - Jericho вероятно ще се постарае да направи кеч класика, доколкото годините му го позволяват - но просто ми се гледаше Ospreay срещу някой друг.

 

Golden Elite vs. Takeshita & Bullet Club Gold - Тази комбинация от кечисти е готина и мачът ще е силен, ама на това шоу трябваше да е singles мач между Omega и Takeshita. Тук две неща явно попречиха това да се случи - първо, че гледат да балансират нещата и да пазят мачове за All Out в седмицата след All In и второ, че се опитват да сложат възможно най-много хора в card-a на All In. Първото го разбирам и второто също, ама второто винаги ме е дразнило като философия за кеч PPV-та. Точно както с Jericho/Ospreay, на живо ще съм надъхан да гледам мача, ама това не променя факта, че предпочитам да беше друг мач.


Stadium Stampede - Тук пак го има момента, че гледат да сложат всичкия народ на света в card-a, но шоуто е на стадион, така че има бая логика да направят Stadium Stampede III точно тук. Тук нямам големи оплаквания. Доволен съм, че хора като Kingston & Lucha Bros. ще получат шанс за изява на шоуто. Особено Lucha Bros. заслужават много повече от това, което получават през последната година. Stadium Stampede мачовете по принцип са голяма лудница и са трудни за следене дори и като ги гледаш вкъщи, така че интересно ми е как ще е на живо.

Между другото, сега ми хрумна, че се получава лек паралел между Summerslam 1992 и All In що се отнася до главните singles мачове. Bret vs. Davey и Jericho vs. Ospreay - канадец срещу англичанин. Savage vs. Warrior за титлата и MJF vs. Cole за титлата - и двете истории се въртят около това, че един от двамата може да turn-не heel в мача.

 

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 4
Link to comment

Само с дрийм мачовете си останахме май :D 

 

Не мога да си обясня какви са факторите. Може би първоначалният hype и продадените билети вътрешно го е накарало да не изстрелва всичко наред. 

 

Имам интерес единствено към YB/FTR и Adam Cole/MJF. Главната история е супер, а трилогията на първите заслужава да свърши на подобно шоу. Останалото по-скоро го усещам като глорифицирано house show, но то и първото All In беше такова, а остана за поколенията. Да видим.

 

 

Link to comment

Няколко неща:

 

Cash Wheeler е бил арестуван за нападeние с огнестрелно оръжие... Засега няма повече детайли, но това поставя мача на FTR под въпрос.
Ъпдейт: Изглежда се е скарал с някакъв друг на пътя, изкарал си e пистолета и го e заплашил. Това е станало на 28-ми юли и Wheeler вчера се е предал сам на полицията.

 

Несвободните билети за шоуто вече са 80,846, така че на теория All In вече задмина Summerslam 1992.

Всичките начини за гледане на PPV-то (в САЩ и извън САЩ):
PxTxdey.jpg

 

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 2
Link to comment

Бе тия FTR нали уж го раздават "legit tough", какви са тия работи? Какъв тип путка трябва да си, да вадиш пистолет на пътна разправия, особено при положение, че работиш в шоубизнеса? Тотален малоумник, дано ги разкарат от All In, че и без това не ми се гледат тия скучни безличници.

Edited by Suffer-H
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...