Jump to content

AEW Collision - 29 юли 2023

neshev

Recommended Posts

nWoHulkster

И така вече световните титли в AEW станаха две. :) Не е оригинално, ама е очаквано и логично развитие, така че не мога да се оплача. И засиленото внимание към Starks също ми харесва. Той и Bullet Club Gold досега намазаха най-много от новото шоу - ако го нямаше Collision със сигурност нямаше да има толкова фокус върху тях. Между другото, фактът, че Starks спомена Julio Dinero ме pop-на здраво. :D

След месеци наред отсъствие Miro се завръща и първата му вражда ще е с QTV... Слабо. Единственото добро нещо тук е, че Miro vs. Hobbs звучи като готин мач за All In или All Out.

Не ми се коментира подробно, но от всички Collision епизоди досега този ми беше може би любимия. Усетих го като по-значим от обикновено заради главния мач и развитието с новата титла + имаше свежи комбинации като Darby vs. Suzuki и Joe vs. Gravity + ladder мача беше добър.

nWoHulkster

Да не повярва човек: като имаш значим main event с build, аудиторията скача. 🤔 Връхната гледаемост, разбира се, е била точно за main event-a (FTR vs. Better Than You, Bay-Bay). Ако бяха хайпнали по-адекватно, че Пънкаря най-после ще покаже какво има в чувала, евентуално можеше да привлекат още малко народ, ама т'ва е положението.

седмица 1 - 816,000 зрители (0.33 в демото)

седмица 2 - 595,000 зрители (0.21 в демото)

седмица 3 - 452,000 зрители (0.13 в демото)

седмица 4 - 580,000 зрители (0.21 в демото)

седмица 5 - 579,000 зрители (0.20 в демото)
седмица 6 - 618,000 зрители (0.18 в демото)

седмица 7 - 739,000 зрители (0.27 в демото)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...