Jack Bauer Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Доста добър мейн кард се заформи. Трудно ми е да дам прогноза за всеки един. Смятам, че Дъстин е по-завършен боец от Джъстин и го взима. Поатан е масивно животно и по-добър сърайкър, та очаквам да вземе мача с решение, освен ако няма изненадващ polish power KO. Wonderboy, май вече е изпята песен и очаквам да паднв, същото важи и за Тонката. Холанд и Киеса ще е интересен мач, стискам палци на Холанд, защото е ненормално копеле Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted July 30, 2023 Author Share Posted July 30, 2023 И този път надморската височина си каза думата. Изглежда в Солт Лейк, нещата са с една идея по-тегави и от Денвър дори. Гейчето с перфектният ритник. Красота. BMF титлата продължава да ми е пълен ташак, но пък ако е повод да се правят такива интересни битки с бойци, които се раздават и правят шоуто, не е чак толкова лоша идея. А пък и на самите бойци им се плаща. Ян беше грохнал тотално. Просто падна жертва на надморската височина. Но пък Алекс срещу Жири ще е топ битка, тъй че не се оплаквам. Черният Звяр е ебахти образът. Голяма шматка. И празненството му беше един път. Не мога да гледам вече как Тони Фъргюсън го гаврят. Всякакви работи съм гледал, но по едно време имаше 12 поредни победи и бам, сега е с 6 поредни загуби. Но това е MMA. Както можеш да си на върха и да доминираш, една загуба и си чао. Стабилно шоу се получи, де. Просто като фен, шоута при толкова голяма надморска височина, оказват прекалено голямо влияние. Link to comment
Beks Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 През годините в не една или две битки си личеше,че надморската височина взела доста от кардиото на бойците. Знам,че на такива места не се ходи седмица преди битката. Организма ти трябва да свикне... Покрай битката на Гейджи с Чандлър си споделих мнението, че Джъстин квото и да прави ще си остане B+ player, и продължавам да го твърдя (без да звуча неуважително), но пича няма скучна битка.. Последното нещо, което съм очаквал от боец като Гейджи е хайкик Поздравления и за Перейра! Гаранция Изи в момента го е яд, че не успя да победи Блахович.. какво мислите докъде ще стигне Перейра, има ли шанс да стигне до златото или ще е едно безславно сменяне на категорията? Ясно е, че Тони няма акъл и за 2ст и това е причината да се бие още.. ВЕЧЕ НЕ Е ФАКТОР! Сам си ¢ере върху цялата кариера! Жалко, много жалко.. След загубата от Гейджи, нещо се обърка.. преди този мач ли имаше проблеми, и семейни и психически? Яд ме е, чисто от човешка гледна точка, никой боец от ранга на Тони не заслужава такаво дълго и мъчително падение в края на кариерата си. Нека бъде МЪЖ и да приеме реалността - трябва да се оттегли. Всеки иска да се оттегли с победа, но... Ще се пробва в някоя друга организация и накрая ще бъде запомнен като бугимена бит от всички... Тоя Холанд е същия този, който Чимаев размята в картата, където трябваше да се бие с Диаз ли е? Питам защото ако е същия, мисля, че навърза няколко поредни победи и се чудим защо не видяхме това и срещу ХамзаД. Дерик записа най-накрая победа! Нека му направят бенефис в родния му град срещу лесен опонент и да се оттегля преди да е изял пореден нокаут. Силно ППВ, бях скептично настроен, но останах много доволен! Link to comment
gboy Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 3 hours ago, Beks said: Тоя Холанд е същия този, който Чимаев размята в картата, където трябваше да се бие с Диаз ли е? Питам защото ако е същия, мисля, че навърза няколко поредни победи и се чудим защо не видяхме това и срещу ХамзаД. Същият е и си е читав боец, но просто е друго ниво спрямо Чимаев. Колкото и да ми е неприятен Хамзат, истината е, че е топ състезател и такива като Кевин Холанд нямат никакъв шанс срещу него. ------- Силно ППВ и е ОК, че Гейджи взе BMF поясът. Дъстин Пойрие ми е много любим боец, но е душичка човек, какъв BMF е той . Страхотен хай кик, наистина 1 към 1 с тоя на Леон Едуардс. Поатан му я подариха тая победа за мене, при тоя тейкдун на Блахович не разбирам как не взе рунда, ама айде. Дето вика @neshev - битката с Прохазка ще си струва. И даже няма да се изненадам да я вземе бразилеца, защото стилистически Ян е по-неприятният боец за него заради граплинга. Жири ще му тръгне на размени и като нищо не гризне дървото. Дерик Люис с култова победа, но то общо взето това е при него - култова кариера, култови интервюта и култови нокаути. Никога не е бил топ, но винаги е бил интересен. Най-смешното е, че де Лима обясняваше преди боя, че щял да залага на скорост, щото в това превъзхождал ДзверО. Тонката е баси човека ... можеш да му пречупиш тялото (то отдавна се потроши де), но не и духа - не тапна ненорламника ,мята се докато не припадна, баси. Ясно е, че е бледа сянка на това, което беш и му е време да се отказва, ама пък ... няма мач с него, който да не бих гледал от друга страна. ---- Тая вечер между другото много блесна ей тоя пич: Значи това момче, Габриел Бонфим, беше 14 - 0 , мега самоуверен бразилец, който събмитваше всичко живо. Мина през DWCS, после постигна първа победа в UFC и сега наистина му дадоха много сериозен опонент в лицето на Тревин Гилс. Гилс може и да не е много популярен, обаче е елит отвсякъде - има 12 битки в UFC. И Бонфим го събмитна за под минута и половина и вече е 15 - 0. И забележете - 12 от 15-те победи са със събмишъни. Много интересен проспект, бяха му дали последния мач в прелимките и ще е много интересно докъде ще го докара, но тук определено има таланта за нещо повече. ---- Беше ми интересно да гледам моите хора - CJ Vergara и Урош Медич, които си взеха победите, но мисля, че те си достигнаха тавана и той общо взето е пълнеж за карда и нищо повече. Личи си, че са корави типове, но имат сериозни пропуски в уменията си, както и не виждам в тях нищо отличително, за което да се хванеш. Просто са ми интересни, защото им следя кариерите от известно време. Roman Kopylov с трета поредна победа и с Head kick който по никакъв начин не отстъпваше по зрелищност на тоя от МЕ, ако ви падне - вижте го, интересно беше. Но и за него ваши същото - на този етап не го виждам по-нагоре в карда. Но пък той е още много млад и има накъде да се развива. Добро ППВ, хареса ми много. Link to comment
Just a fan Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 39 minutes ago, gboy said: Поатан му я подариха тая победа за мене, при тоя тейкдун на Блахович не разбирам как не взе рунда, ама айде. Хубаво, свали го, но какво дойде след този тейкдаун? Перейра си печелеше рунда преди това, поне според мен, и това поваляне дойде само лежане. На какво основание трябва да му се присъди рундът? Link to comment
gboy Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Не беше толкова по-добър в стойка Перейра в третия рунд и беше на кантар. Обикновено в ММА когато имаш близък бой в стойка един тейкдаун е причината да ти дадат рунда. Той затова и единият съдия го даде за Блахович и за мен това беше правилното решение. Иначе в детайли - поваляне + заемане на позиция + контрол е сериозно постижение в граплинга. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.