nWoHulkster Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Всяка година покрай WrestleMania е голяма лудница и има много други кеч шоута в същия град в дните около шоуто. Е, сега с AEW All In в Лондон се очертава нещо като мини-WrestleMania уикенд. Ето какви шоута ще има през въпросния уикенд в Лондон: Кой: All Elite Wrestling Шоу: All In Къде: Wembley Stadium Кога: 27-ми август Обявени мачове: MJF vs. Adam Cole, CM Punk vs. Samoa Joe, Chris Jericho vs. Will Ospreay, FTR vs. The Young Bucks... Кой: Revolution Pro Wrestling (една от главните английски инди федерации) Шоу: 11 Year Anniversary Show Къде: Copper Box Arena (7-хилядна зала) Кога: 26-ти август Обявени мачове: Will Ospreay vs. Shingo Takagi, Zack Sabre Jr. vs. Ricky Knight Jr., Tomohiro Ishii vs. Luke Jacobs... Кой: PROGRESS Wrestling (една от главните английски инди федерации) Шоу: It's Clobberin' Time Къде: The Electric Ballroom Кога: 26-ти август Обявени мачове: Nick Wayne vs. Leon Slater, Nathan Cruz vs. Paul Robinson, Kid Lykos II vs. Spike Trivet... Кой: DEFY Wrestling (главната инди федерация в щатите Washington & Oregon) Шоу: The Splendid and The Vile Къде: The Electric Ballroom Кога: 26-ти август Обявени мачове: KENTA vs. Mark Haskins, Schaff vs. Gabe Kidd, Nick Wayne vs. KC Navarro... Кой: Riot Cabaret Pro Wrestling (сравнително нова лондонска инди федерация) Шоу: All Singing, All Dancing Къде: The Clapham Grand Кога: 25-ти август Обявени мачове: Session Twats vs. Greedy Souls, Dani Luna vs. Nina Samuels, Sunshine Machine vs. Joshua & Angelo... Кой: EVE Riot Grrrls of Wrestling (главната английска женска инди федерация) и Gatoh Move Pro Wrestling / ChocoPro(японска женска инди федерация) Шоу: EVE X Gatoh Move ChocoPro Къде: The Dome Кога: 26-ти август Обявени мачове: Royal Aces & Debbie Keitel vs. Orange Panna Cotta & Session Moth Martina Кой: Gatoh Move Pro Wrestling / ChocoPro Шоу: Choco Late Pro Wrestling Къде: The Yard Theatre Кога: 26-ти август Обявени мачове: няма Кой: Hooked on Wrestling Шоу: Shake It All About Къде: The Dome Кога: 28-ми август Обявени мачове: Bad Bones vs. Will Kroos, Joseph Connors vs. Mark Haskins... -----------------Други събития----------------- Кой: Fozzy Какво: концерт Къде: O2 Forum Kentish Town Кога: 25-ти август Обявени мачове: Кой: Nigel McGuinness Какво: магически трикове Къде: The Dome Кога: 28-ми август Кой: Dave Meltzer и Bryan Alvarez Какво: въпроси и отговори на живо + снимки Къде: Sports Bar & Grill Кога: 27-ми август Кой: Lana Austin Какво: караоке Къде: The Coach House Кога: 26-ти август Какво: кеч бинго Къде: Sports Bar & Grill Farringdon Кога: 27-ми август Какво: фен парти Къде: BOXPARK Wembley Кога: 27-ми август Какво: фен парти Къде: Sports Bar & Grill Кога: 26-ти август Какво: немско фен парти Къде: Clubhouse 5 Кога: 26-ти август Link to comment
nWoHulkster Posted August 13, 2023 Author Share Posted August 13, 2023 ^ Между другото, Rev Pro шоуто досега е продало малко над 3,000 билета, което го прави най-голямото европейско инди шоу от 5 години насам. И около 40% билетите са закупени от интернационални фенове от над 30 различни страни. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.