Jump to content

UFC Fight Night "Aspinall vs. Tybura" - 22 юли 2023


Recommended Posts

 

Радвам се за Аспинал! Да върже още две поредни победи и ще е един първите на опашката за титлата при тежките,след отказването на Джоунс. 

Ъх, не съм хейтърчи ама убаво ми стана от загубата на Моли. Силно се надявам и другото английско менте да бъде скоро разкрит ОФИЦИАЛНО - Пади пиМблетдтдтд.

Арно шоу!

Link to comment

Впечатляваща победа за Аспинал. Идвайки от подобна контузия, изглежда си е запазил скоростта. Една битка с Ган би била доста интересна.

 

Не съм някаъв хейтър на Пади и Моли, даже смятам, че Пади има някакъв потенциал. Но Моли е просто плачевна. Тука и пуснаха някаква джобърка и пак беше бита. Женският CM Punk се оказа. :D

 

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment

Аспинал е мега талантлив и ако си развие уменията, спокойно може да стане шампион. Рядко се вижда такъв грамаден човек да се движи така, а и техниката му в стойка е повече от добра. Не знам колко ще се справи срещу някой граплър, но то при тежките няма много такива вече. Всеки гледа да думне балтията 🥺 

Аз не разбирам логиката Джон Джоунс да се бие срещу Стипе, но е ясно, че се гонят кинтите тука. Иначе Аспинал - Ган би трябвало да е за тайтълшот, не виждам що не. 

  • Like 1

 

Link to comment

А Павлович къде го забравихме?

Реално ако трябва да сме честни следващия мач за титлата трябва да е Джоунс - Павлович.. Нека двамата големи Кокала и Стипе вземат това, което заслужават и тая дивизия ще придобие съвсем друг облик след тяхното пенсиониране. Сергей е следващия, който ще държи пояса в тежка категорията. Аспинал и Гане ще му първите опоненти..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...