Jump to content

Elon Musk vs. Mark Zuckerberg - Гладиаторска битка

THE ENEMY

Бой в клетка между богати олигофрени  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

elon-musk-mark-zuckerberg-pelea-jaula.webp

Date: TBD

Venue: The Colosseum (not official)

City: Rome, Italy

Promotion: UFC

fightlikeabrave.jpg

Elon Musk

musk-weed-1536332069.jpg?crop=0.88888888

Значително по-възрастен от своя противник, но за сметка на това, по-едър, по-богат и ебящ по-яки путки, Илън влиза в битката леко в ролята на underdog, заради леко занемарената си физика и по-малкия опит в бойните изкуства. Въпреки това, Мъск твърди че по време на своето юношество в Южна Африка е участвал в хардкор, кървави улични мелета, а освен това в треньорския му щаб освен Лекс Фридман, се включи и ММА легендата Georges St-Pierre.

F0JP8d3WwAM-Cqc.jpg

Значими постиженияизпращането на кола в космоса; напушване с Джо Роугън; прави тройка с жената на Джони Деп, в апартамента на Джони Деп, с нея и с някаква моделка.:wank:

Mark Zuckerberg

Mark-Zuckerberg-Israel-Adesanya-Alexande

Както е видно от по-горната снимка, Зуки не си поплюва, той владее бойни изкуства и разцъква с пичове от ранга на Adesanya и Volkanovski, но това е само малка част от впечатляващата му биография. Марк е печелил турнири по jiu-jitsu, а освен това е завършвал успешно "The Murph" challenge.

Значимипостижения: шпионира те:ph34r:; Дейвид Финчър прави доста готин филм за живота му; визитната му картичка.:wank:

Енеми, трол такъв. Като видях темата в UFC раздела за момент си помислих, че наистина можем да видим тази нечовещина в UFC и се хайпнах :(

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

15 minutes ago, baikiro said:

Енеми, трол такъв. Като видях темата в UFC раздела за момент си помислих, че наистина можем да видим тази нечовещина в UFC и се хайпнах :(

https://bleacherreport.com/articles/10080295-ufcs-dana-white-elon-musk-mark-zuckerberg-absolutely-dead-serious-about-fight

https://ufcstore.com/collections/ufc-apparel-new-in/products/mens-zuckerberg-vs-musk-event-tee-black

Както вече споменах, на мен ми беше предложено също да се включа в тренировъчния лагер на Мъск, заради реномето ми на организатор на гладиаторски битки, но бях принуден да откажа, защото Олимпик ме държи в BWC с железен робовладелски договор и няма къде да ходя.:(

Зукърбърг е моят най-голям враг. След като с години ме ебаваше в приложенията си, миналата година деактивира месинджър акаунта ми и ме принуди да си направя фейсбук. Фейсбук който не след дълго бе хакнат и едва върнат. 

Дъното е това влечуго, дано Илън му пръсне кофата!

#teamelon #shtomgspestebsipodgotven

Абе, Мъск коя жена на Деп е ебал бе? Щеше да ме впечатли да изтреска щерка му де, ама и това си е ачивмънт.

On 7/15/2023 at 9:12 PM, OyeaH said:

Абе, Мъск коя жена на Деп е ебал бе? Щеше да ме впечатли да изтреска щерка му де, ама и това си е ачивмънт.

Е иба Амбърчето.

Уж след като се разделиха, но има слухове и че одкато още са били заедно и я е ебал на същото легло, на което мършата се е изсрала после :D 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

On 7/17/2023 at 12:43 PM, Jack Bauer said:

Уж след като се разделиха, но има слухове и че одкато още са били заедно и я е ебал на същото легло, на което мършата се е изсрала после :D 

Имаше го като показания в делото дори, но понеже няма кадри от събитието които да го доказват, нямаше как да се докаже категорично в съда. Но пък мисля че на някакви камери ги имаше снимани как влизат заедно, разбира се, вероятно просто са се събирали да цъкат Монополи.

• 3 weeks later...

https://webcafe.bg/vryava/zukarbarg-sreshtu-mask-shte-go-bade-li-machat-v-kletka-mezhdu-dvamata-miliarderi.html?utm_source=arena&utm_medium=banner&utm_campaign=lifecafe

Пичовете от уебкафе явно са инфлуенснати от своя сержант и са свършили работата която аз трябваше да свърша по темата, а именно някакво summary на събитията които се случиха около тиражираната битка до момента.

Аз съм за бачи Илън в тази битка, щото като ми хакнаха фейсбука, който си отглеждах 12 години, Зукъра не направи нищо и всичко се затри.Там бяха и снимките от сватбата ми ве, помияр! Дано Мъск ти направи гилотина на кривата глава.

дано не си си държал снимките от сватбата само у фейса, че иначе проблема не е у Зукито, а в тоя дето го гледаш в огледалото...

Това ще е най-голямата пародия на битка, по-добре да не се случва.

[b]Thank you EDGE! [/b]

2 hours ago, kabakov said:

дано не си си държал снимките от сватбата само у фейса, че иначе проблема не е у Зукито, а в тоя дето го гледаш в огледалото...

Кабаче, много си буквален.

Който и да бие все тая в крайна сметка, той единия е като другия, всички са едни и същи…

ShiningWizard

Винаги съм предпочитал Туитър, щото има по-малко нарциси и повече забавни потребители, затуй стискам палци на Илонката да го изкърти тоя рептил.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...