Elon Musk vs. Mark Zuckerberg - Гладиаторска битка
Бой в клетка между богати олигофрени 22 members have voted
-
1. Ще се състои ли битката между Мъск и Зуки?
-
Да, тестостеронът и в двамата прелива и това трябва да избие някъде, а и какво по-зряло решение от старомодното "Ела се бием отвънка"21%
-
Не, точно както при старомодното "Ела се бием отвънка", целта беше да се направим на закоравели мъже, с надеждата след това бързо да ни разтърват.36%
-
Не ме ебе, пускайте ги и двамата на Арената, но най-добре срещу тигрите на ЕНЕМИ да се приключва тоя цирк, големи мъже да се излагат, аман!42%
-
-
2. За кого сте в този титаничен сблъсък между двамата?
-
Илън. Кара електронни коли, ебе хубави жени и в космоса лети, а това е почти като песен на Тони Стораро, който ме е изградил като човек с творчеството си31%
-
Марк. Умно момче е, юпи, а освен това с фейсбук знае повече неща за мен и от собствената ми майка, имаме изградено доверие26%
-
Не ме ебе, пускайте ги и двамата на Арената, но най-добре срещу тигрите на ЕНЕМИ да се приключва тоя цирк, големи мъже да се излагат, аман!42%
-
-
3. Кой би спечелил?
-
Мъск. По-едър е, а и в ЮАРа се е бил с племенни вождове и папируси, един нърд ли нема отупа?21%
-
Зук. Доста корав файтър ми се вижда, освен това има излъчването на демон призован на уиджа борд47%
-
Не ме ебе, пускайте ги и двамата на Арената, но най-добре срещу тигрите на ЕНЕМИ да се приключва тоя цирк, големи мъже да се излагат, аман!31%
-
Please sign in or register to vote in this poll.
Featured Replies
Recently Browsing 0
- No registered users viewing this page.
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.