Jump to content

UFC Fight Night "Holm vs. Bueno Silva" - 15 юли 2023


Recommended Posts

За ко-мейн ивента съм надъхан , както и а мача на Мадалена. Другото не е много интересно ...

 

Link to comment

Сега видях, че са забили Мадалена в прелимките. Вече съвсем го удариха през просото. :lol:

 

Link to comment

В прелимките има още един мексиканец - Генаро Валдез. Тоя пич много ме кефи и се бие на живот и смърт, ама за съжаление не му тръгна в UFC и е 0-2, та ако и тука падне вероятно ще го пращат да си ходи. 🙄 

 

Интересното е, че опонента му и той е 0-2 и е на същото дередже. В такива мачове винаги има някаква романтика - последен влак един вид.

Link to comment

Връщам си думите и все пак сложиха Дела Мадалена като Co-ME, напълно заслужено с оглед посредствената карта. Донякъде беше разкрит. Показа, че тактически не е добре подготвен и за малко не загуби, заради желанието му да се пренесе битката на земя. Определено има пропуски в този аспект и с този висок гард, ще има проблеми. Все пак донякъде трябва да бъде извинен. Трябваше да сваля килограми на два пъти, в рамките на две седмици, но и опонентът му получи битката с малко предизвестие. Според мен Хафез заслужи нова повиквателна и има място в UFC.

Link to comment

Моят човек Генаро Валдез за съжаление май ще си ходи. Жалко :( Има много сърце, но очевидно не и таланта за UFC. Трета загуба и очаквам следващите мачове да са му по малките федерациики вече. Дано да е някъде, където ще мога да го гледам.

Жун Йон Парк с огромна победа тая вечер. Това да събмитнеш Дураев си е голяма работа отвсякъде. Пичът според мен си заслужи сериозен мач за следващия път, още повече, че му е 4-та поредна победа.

Джак Дела Мадалена ще трябва много да си подобри fighting IQ-то, ако иска да постигне нещо. Има тежки ръце и атлетизъм, но си личи, че като го натиснат и не знае какво да прави. За топ 10 ще му трябва да може да адаптира към опонентите си, иначе ще му хващат цаката, особено в тая дивизия, където бойците са изроди и зверски комплексни. С тая борба няма да го бъде, камо ли пък ако така се подвежда по акъла на съперника си. Нямаше никаква причина да търси схватка на земя, а той натискаше за гилотина. На всичкото отгоре и беше преобърнат на два пъти, което говори, че и откъм граплинг има бая пропуски. 

Хафез пък точно обратното - човекът видя, че на крака ще отнесе нокаута и натискаше на борба нон стоп. От ъгъла му много добре прецениха срещата и бяха на път да я вземат. Определено много силен старт в UFC и очаквам добри неща от него за вбъдеще. Ако няма да е фактор, то не мисля, че ще е и боксова круша. :beer:

Холм е легенда, ама е на 41 години вече и не виждам що продължава да се бие.  

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...