Jump to content

UFC Fight Night "Holm vs. Bueno Silva" - 15 юли 2023

neshev

Recommended Posts

За ко-мейн ивента съм надъхан , както и а мача на Мадалена. Другото не е много интересно ...

Сега видях, че са забили Мадалена в прелимките. Вече съвсем го удариха през просото. :lol:

В прелимките има още един мексиканец - Генаро Валдез. Тоя пич много ме кефи и се бие на живот и смърт, ама за съжаление не му тръгна в UFC и е 0-2, та ако и тука падне вероятно ще го пращат да си ходи. 🙄 

Интересното е, че опонента му и той е 0-2 и е на същото дередже. В такива мачове винаги има някаква романтика - последен влак един вид.

Връщам си думите и все пак сложиха Дела Мадалена като Co-ME, напълно заслужено с оглед посредствената карта. Донякъде беше разкрит. Показа, че тактически не е добре подготвен и за малко не загуби, заради желанието му да се пренесе битката на земя. Определено има пропуски в този аспект и с този висок гард, ще има проблеми. Все пак донякъде трябва да бъде извинен. Трябваше да сваля килограми на два пъти, в рамките на две седмици, но и опонентът му получи битката с малко предизвестие. Според мен Хафез заслужи нова повиквателна и има място в UFC.

Моят човек Генаро Валдез за съжаление май ще си ходи. Жалко :( Има много сърце, но очевидно не и таланта за UFC. Трета загуба и очаквам следващите мачове да са му по малките федерациики вече. Дано да е някъде, където ще мога да го гледам.

Жун Йон Парк с огромна победа тая вечер. Това да събмитнеш Дураев си е голяма работа отвсякъде. Пичът според мен си заслужи сериозен мач за следващия път, още повече, че му е 4-та поредна победа.

Джак Дела Мадалена ще трябва много да си подобри fighting IQ-то, ако иска да постигне нещо. Има тежки ръце и атлетизъм, но си личи, че като го натиснат и не знае какво да прави. За топ 10 ще му трябва да може да адаптира към опонентите си, иначе ще му хващат цаката, особено в тая дивизия, където бойците са изроди и зверски комплексни. С тая борба няма да го бъде, камо ли пък ако така се подвежда по акъла на съперника си. Нямаше никаква причина да търси схватка на земя, а той натискаше за гилотина. На всичкото отгоре и беше преобърнат на два пъти, което говори, че и откъм граплинг има бая пропуски. 

Хафез пък точно обратното - човекът видя, че на крака ще отнесе нокаута и натискаше на борба нон стоп. От ъгъла му много добре прецениха срещата и бяха на път да я вземат. Определено много силен старт в UFC и очаквам добри неща от него за вбъдеще. Ако няма да е фактор, то не мисля, че ще е и боксова круша. :beer:

Холм е легенда, ама е на 41 години вече и не виждам що продължава да се бие.  

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...