neshev Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 Добър ME са избрали. Според мен Волкана ще бие, Яир доста не е показал умението да се адаптира, а Волкановски е много силен в шампионските битки. Link to comment
Jack Bauer Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Очаквам шампионите да запазят, а Уитакър ако покаже нивото, което показва винаги, когато не се бие с Изи, очаквам да спечели убедително. Виждам, че Роби Лоутр, най-сетне е решил да пусне ръкавиците, дано да успее да вземе победа като за последно. Истинска легенда на спорта, дал ни 2 от най-легендарните битки в историята - втория мач с МакДоналд и мача с Кондит(който, още смятам, че изгуби и му беше подарен от съдиите). Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Целият кард е много добър тоя път. Напоследък бяха доста зле нещата, даже няколко галавечери ги изтървах, което не е привично за мене Яко съм надъхан за почти всички мачове още от прелимките. Иначе и аз вярвам, че Волкановски ще спечели, страшен изрод е. Родригез е добър, но никога не съм го приемал за шампионски материал. Бо Никал, ако и тука спре опонента набързо, ще е яко хайп покрай пича. Любопитен съм и за Tatsuro Taira - чавето е 15 - 0 и вече е 3-0 в UFC, а е на 23. Изправят го срещу някакъв мексиканец дебютант, така че очаквам да спечели. Link to comment
Beks Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ще викам за Волкановски и Морено! Where is the short guy ми се издигна още повече в очите след представянето си срещу Махачев. Ще е ъпсет отвсякъде ако дропне титлата. По никакъв начин не пренебрегвам уменията на Яир, но истинският шампион е с кВремеласИ над него! Морено много ме радва и ако трябва да съм честен(не, че ви вълнува), но тоя мач ми е по-интересно от МЕ. Очаквам равностоен двубой с краен победител The Assassin Baby! Сега.. по принцип ми се иска Уитакър да спечели.,но.. Изи ще е по-надъхан срещу дю Плеси и там ще стане яко мазало с опцията вражда на годината. Не знам, не съм толкова в час, но евентуална загуба на Робърт означава ли, че няма да помирише тайтълшот в близко бъдеще, те годините си летят.. Оффтопик малко, ама само малко... Обявиха Джонката срещу Миотич! Link to comment
neshev Posted July 9, 2023 Author Share Posted July 9, 2023 Волк е класа. Чисто тактически беше подготвен добре и не даваше на Яир да установи някакво темпо. Но дори, когато в третия рунд, най-накрая Яир започна да го намира, Волк успя да го контрира с добре пласирано кроше и просто не му остави шанс на земя. Просто Яир реши да хвърли ритник, докато Волкановски беше на дистанция, в която можеше да го удари. Много битки се решават от такива грешки и на това ниво, просто си плащаш. Co-ME беше страхотна битка. Такива битки, спрямо сегашните критерии за съдийство, са много трудни да бъдат отчетени. Защото Морено имаше по-силните удари на крака, но пък Пантожа контролираше нещата на земя. Все пак си мисля, че Пантожа заслужено победи. Морено имаше огромно предимство в кардиото, но така и не успя да държи Пантожа в дистанция и беше повалян прекалено лесно. Робърт Уитакър вече си казаха думата всичките тежки битки, които направи. Така да го свалят и просто да се покрие, досега не му се е случвало и е ясен признак, че вече залязва като боец. ДДП срещу Изи ще е забавна битка, но считам, че Изи ще се справи с него. Но засега ДДП винаги опровергава, може би и тук ще успее да го направи. Бо Никал засега оправдава очакванията. Малко тъпо ми стана за опонента му, но това е положението. Беше пуснат, колкото да изяде тукатите и да се прибере. Никал е легитимен проспект, ще е интересно как ще се развие. Би било супер да го видим срещу Чимаев в даден етап. Чисто за спорта. Роби Уолър нямаше как да получи по-добро изпращане. Пичът е абсолютна легенда в този спорт. Link to comment
gboy Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Много силна галавечер, отдавна не е имало такава в UFC. Ако със сигурност най-добрият мач беше Пантожа - Морено, то вторият такъв беше откриващия прелимките - Esteban Ribovics срещу Kamuela Kirk. Тия двамата се сцепиха от кьотек и наистина много държаха на победата, защото им беше определяща за кариерите по-нататък. Кърк е на ръба да го изхвърлят, втора поредна загуба и според мен още една и си заминава. Колкото и Дайна да ги обича такива бойци. Много жалко и за Шанън Рос - пича отнесе нокаут за 17 секунди. Това е тоя изрод, дето се би с апандисит на DWCS и го взеха въпреки че загуби. Момчето има много сърце, ама просто няма таланта. Cameron Saaiman - започнете го това име, пичове. Един от най-талантливите бойци в света, едва на 22, а вече е 9-0 статс и 3-0 в UFC. И тая вечер показа, че има много потенциал, ще ми е супер интересно как ще продължи. Vitor Petrino - също много добър проспект и даже коментаторите си го казаха, че ако търсите 205 проспект извън топ 15 в момента, това е човекът. Абсолютен пауърхаус, като удари и направо опонентите му подскачат. Личи си, че му липсват умения още, не знае много какво да прави, но просто е толкова мощен, че не могат да го спрат. Млад е и той още - ако качи малко нивото в техническо отношение, ще бъде опасен за всеки. Опонентът му беше някакъв поляк, дето човекът, колкото и да се стараеше, просто нямаше какво да направи срещу такава сила. Tatsuro Taira ме изкефи жестоко - мега надъхан японец и за разлика от Петрино, той пък наистина демонстрира много умения. Изобщо - супер добри проспекти имаше тая вечер и всичките спечелиха. Роби Уолър - Нико Прайс - Роби е легенда и заслужаваше да си тръгне с такава хубава победа. Даже мисля, че трябваше да е в мейн кардата, просто от уважение. За Бо Никал ми е много тъпо, щото имаше доста приличен опонент, а в последния момент отпадна и трябваше да му докарат Уудъбърн. Въпросният трябваше да участва след месец-два в DWCS и се готвеше за мач там. Приличен проспект, но абсурд да се състезава на това ниво. Никал го уби за норматив и не виждам никаква файда от тоя мач освен за статистиката. Малко като боксов мач беше - да има там някой, да трупа статс. Jalin Turner е абсолютното доказателство, че тоя спорт или трябва да си му отдаден на 1000% или по-добре си стой вкъщи. Има целият талант и атлетизъм на света, но чеп за зеле не става и ще си остане един посредствен боец и нищо повече. Дан Хуукър му показа какво значи боец, какво значи да имаш дух и какво е да не се предаваш. Губеше мача, счупи си ръката, но не се отказа. А Търнър, като го натиснаха малко и се уплаши, наведе глава и просто чакаше мача да свърши. Язък му за талата и за всьо. Дю Плесис с уникална победа. Никой не е мачкал така Уитакър, даже и Изи. А след като двамата с Адесаня се заядоха така в клетката вече съм мега надъхан за мача им, ей това е промо, майна. И като почна да му вика "негър" беше баси лудницата. Силно се надявам Дю Плесис да му размаже физиономията, ама се съмнявам. Иначе ще се изкефя яко. Пантожа - Морено бяха лудница двамата, ей това е мачЪТ. И после някой да се оплаче от ниските категории. Двамата се сцепиха. Заслужена победа на бразилеца, евала му. Волк е от друга планета просто. Искам да видя реванш за 155 титлата, играта на 145 я превъртя отдавна. Родригез никога не съм го приемал за шампионски материал - добър страйкър, но нищо повече. На земя не става, не пази добра дистанция, не може да налага темпо, не може да си променя плана в движение, не може да реагира добре на тежки ситуации, супер много му куца защитата при тия шутове ... Даже се изненадвам, че успя почти да вземе трети рунд, Волкановски е десет пъти по-добър боец от него във всичко. В смисъл, не ме разбирайте погрешно - Яйр е феноменален боец, топ 5 със сигурност, просто е далеч от това да е най-добрия. Много съм доволен тоя път Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.