Jump to content

UFC on ESPN "Strickland vs. Magomedov" - 1 юли 2023

neshev

Recommended Posts

Много се извинявам. В общи линии знам Стрикланд събитието на Adesanya vs Pereira 1. От това, което съм гледал не е нищо особено. Та откъдя накъдя му дават такъв спот, мисля, че не е за първи път? Предполагам, че една от причините е, че над 50% от американците са такива като него и просто им трябва представител от тая група?

Последното шоу бухат шоута кажи-речи всяка седмица, съответно и картите стават все по-слаби. 

Иначе Багата ще се бие тази седмица. Набили са го дълбоко в прелимките, а преди си беше абониран за главната карта. Дано бие тук. 

Ами май това беше от него. А и ще е за доброто на всички - ужасно тромав, без никакво кардио, неориентиран, тъжна гледка. Все пак е голямо постижение, че след като едва оцеля стигна до тук, но е време да спре за доброто на всички.

За самия мач няма много какво да се каже - със сигурност на село снощи е имало поне 2-3 по - хубави сбивания.

Доста слабо представяне и предполагам няма да получи нов шанс. Поне преди битките бяха сравнително интересни, когато опонентите му влизаха в размени, но вече се изхитриха и просто спазват дистанцията. Багата не може да скъси дистанцията и мята балтии. Тежките са ги събрали дърво до дърво, но Багата вече не е конкурентен.

Иначе Ринат Фахрединов размаза Кевин Лий. Стабилен проспект се очертава. Кевин Лий не е това беше и връщането му в WW беше грешка, но все пак е солиден боец, а тук буквално не разбра какво се случва.

Шон Стрикланд се би доста добре в МЕ. Дефанзивно е един от най-добрите в дивизията. За MMA има топ защита и с лекота избягва удари, но тук и офанзивата му беше на ниво. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...