Jump to content

UFC on ESPN "Strickland vs. Magomedov" - 1 юли 2023


Recommended Posts

Много се извинявам. В общи линии знам Стрикланд събитието на Adesanya vs Pereira 1. От това, което съм гледал не е нищо особено. Та откъдя накъдя му дават такъв спот, мисля, че не е за първи път? Предполагам, че една от причините е, че над 50% от американците са такива като него и просто им трябва представител от тая група?

Link to comment

Последното шоу бухат шоута кажи-речи всяка седмица, съответно и картите стават все по-слаби. 

Иначе Багата ще се бие тази седмица. Набили са го дълбоко в прелимките, а преди си беше абониран за главната карта. Дано бие тук. 

  • Upvote 1
Link to comment

Ами май това беше от него. А и ще е за доброто на всички - ужасно тромав, без никакво кардио, неориентиран, тъжна гледка. Все пак е голямо постижение, че след като едва оцеля стигна до тук, но е време да спре за доброто на всички.

 

За самия мач няма много какво да се каже - със сигурност на село снощи е имало поне 2-3 по - хубави сбивания.

Link to comment

Доста слабо представяне и предполагам няма да получи нов шанс. Поне преди битките бяха сравнително интересни, когато опонентите му влизаха в размени, но вече се изхитриха и просто спазват дистанцията. Багата не може да скъси дистанцията и мята балтии. Тежките са ги събрали дърво до дърво, но Багата вече не е конкурентен.

 

Иначе Ринат Фахрединов размаза Кевин Лий. Стабилен проспект се очертава. Кевин Лий не е това беше и връщането му в WW беше грешка, но все пак е солиден боец, а тук буквално не разбра какво се случва.

 

Шон Стрикланд се би доста добре в МЕ. Дефанзивно е един от най-добрите в дивизията. За MMA има топ защита и с лекота избягва удари, но тук и офанзивата му беше на ниво. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...