nWoHulkster Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Няколко кратки мисли. Хареса ми как започна шоуто. Това беше различно и SNME препратка. Miro вече е безбожен... Лошо им се пише на останалите AEW пичове! 😎 "I left the show last week and I was in a really bad mood". 😂 Отделно спомена и Cody Rhodes. Christian е топ трол. "We're not in Chicago anymore." Мдам, предимно освирквания за Пънкаря. Link to comment
gboy Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Много добри шоута правят AEW и това го пиша без грам ирония. AEW за мен е най-хубавото нещо, което се е случвало на кеча от TNA Impact насам. И е повече от ясно за кой период на TNA говоря. Откакто тая федерация залезе, кеча години наред беше блокирал на някакво жалко инди ниво, където трябва наистина като маниак да търсиш шоу след шоу по разни малки федки и съответно да гледаш японските ППВ-та. И това съм го правил от време на време, но не си е работа. Сега AEW наистина ми дава кеча, който искам да гледам седмица след седмица. Хубави мачове, големите звезди събрани на едно място, сериозно и читави сторилайни. Колижън е добро нещо, защото дава възможност за изява на хора, които не достигат до Дайнамайт. Просто физически няма време, не може тоя ростър да го изтъпаниш за 2 часа с рекламите. ---- Андраде срещу BoH се заформя като добра лоукард вражда, макар за мен да имат потенциал и от двете страни за нещо повече. Но са приятни мачове и хубави сегменти. Кейдж и през 2023 си остана едно от най-интересните неща в кеча, просто е уникален на микрофона. Яко троли, мега добри промота и покрай лучазавъра и на ринга стават добри мачове. Далеч по-добро решение е това да е тандемът за тоя пояс отколкото Уордлоу. Таханаши и Стрикланд с добро мачле и поиздигнаха Таханаши в очите на американските зрители, макар че според мен вече никой не гони кежуъл зрители, отиват си към нишата това е. МЕ беше ОК - направиха добър мач, добър сторителинг имаше и в крайна сметка Пънк е интересен. Кой го мрази, кой го обича ... ясно е, че публиката е разединена, но никой не е безразличен. За мен сега е момента да го направят туийънър и да го оставят да пука по всички в нескриптирани промота. Ама ще видим. Може и тоя път Тонката да не му даде топката, щото просто е много, много рисков кечист. Не знаеш кога ще изтрещи и ще заебе всичко. Като цяло още един добър ивент, без да имаше нещо WoW. Така или иначе ако имаше някакъв WTF момент то той се очакваше миналата седмица при дебюта, така че е разбираемо. ----- Ще е интересно колко ще е рейтингът на това шоу, аз лично очаквам да спадне яко с времето, особено когато почнат футболните мачове. Просто кечът не може вече да влачи големите цифри след себе си. Въпросът е, че вероятно никой вече не го и иска. В сегашно време вече рейтингът не е всичко - имаш си платформи и прочее, съвсем различен е бизнесът. Аз лично се надявам това да е успех за федерацията, защото ще е много тъжно, ако AEW просто фейлне и отиде в небитието след някоя година. Link to comment
nWoHulkster Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 On 6/25/2023 at 4:29 PM, gboy said: Ще е интересно есно колко ще е рейтингът на това шоу 595,000 зрители (спрямо 816,000 за дебюта миналата седмица) 0.21 в демото (спрямо 0.33) Преди таймслотът обикновено е правил от 0.11 до 0.14, така че засега все още са окей, ама ако падне още малко надолу, вече става по-опасно. Link to comment
neshev Posted June 27, 2023 Author Share Posted June 27, 2023 Тежко си го набиха с това шоу. Колкото и да е лоялна аудиторията на AEW, събота вечер е доста тегаво време. Хората ядат, пият и се веселят. Да, дори и феновете на AEW. Но реално шоуто е прекалено близко до Dynamite и засега не успяват да изградят интерес. Тонката просто трябва да ги събере на една маса и да направят програмата, която всички искат да гледат. Link to comment
ShiningWizard Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Отсега нататък на Пънк ще му викат "No Milly Philly". Link to comment
neshev Posted June 27, 2023 Author Share Posted June 27, 2023 Eric Bischoff ще го скъса от ебавки. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.