Jump to content

WWE SmackDown - 09 юни 2023


Recommended Posts

THE ENEMY

20230605_SD_Usos_FC_fri--fba168c6be55a42

How will The Usos react following their fallout with Roman Reigns and Solo Sikoa?

 

20230602_SD_BayleyMichin_FC_friday--3e71

The OC’s Michin takes on Damage CTRL’s Bayley in a Money in the Bank Qualifying Match

 

20230602_SD_EscobarAli_FC_Friday--918351

The LWO’s Santos Escobar faces Mustafa Ali in a Money in the Bank Qualifying Match

 

20230526_SD_ButchBaron_FC_fri--52152bb01

Butch goes head-to-head with Baron Corbin in a Money in the Bank Qualifying Match

 

 

 

 

  • Upvote 3
Link to comment

BREAKING: WWE has just announced that RAW Women’s Champion Asuka will officially be presented with a new title tonight on SmackDown.

A, да видим дали е вярно.

Link to comment

Мъжкият MitB мач изглежда ужасно. Къде са звездите, къде са проспектите? :lol: Pete Dunne бие Corbin за 3 минути. Вечният midcarder Ricochet и Santos, който в един период имаше само загуби. Единствено Nakamura е по-голямо име, защото все пак е бил световен шампион. Да се надяваме, че ще дадат победата на LA Knight, но се съмнявам. 

 

Историята с Bloodline продължава да изнася това шоу. Heyman доста ми хареса в това промо, как манипулираше Jey Uso, че ще е следващият Tribal Chief. :D В момента Jey го играе объркан, предполагам в даден момент ще застане зад брат си и ще започне същинската история. Няма лошо да доят тази крава, защото в момента това им е единственото читаво нещо, както и цялата арка на Cody.

 

Женските титли явно ще ги асимилират най-накрая. По принцип идеята да има само едни шампиони, които да се появяват на всички шоута е най-добре за цялата дивизия. Charlotte се връща и получава веднага шанс за титлата. Каква изненада. :lol:

 

Леко скучно шоу, честно казано. Всички квалификационни MitB мачове по 3-4 минути максимум. Куфарът се обезличи тотално. 

  • Upvote 4
Link to comment
HeaDMaKeR™

Да, нямаме кой знае какви звезди в мачът за куфарчето, но пък освен Накамура, никой от тези момчета не е получавал някакъв шанс да блесне, а и е нещо по-различно като участници.Сигурен съм, че ще е приличен мач, като потенциален победител ми се вижда La Knight.Мислех си, че ще вкарат Острието като се има предвид, че ще се пенсионира скоро и реално този мач го прати нагоре в кариерата му, но явно нямат планове за момента за него.Изненадан съм, че и Шеймъс не е част от мачът, като се има предвид реакцията, която получи миналата година на острова.Преспокойно можеше да си е пак с 8 човека.
Историята със Семейството продължава да е добра и предполагам, че всичко отива към отборен мач на ППВ-то и после Рейнс срещу Джими на SD в MSG.
Средно шоу и все пак в пъти по-добро от Рау.

  • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment
YORDANOFF

Кога е бил пък Шинске световен шампион... Един ръмбъл спечели само и загуби на манията.

Link to comment
batistaheel
10 hours ago, neshev said:

Charlotte се връща и получава веднага шанс за титлата. Каква изненада. :lol:

 

Ти не беше ли сред феновете ѝ? :D Очаквам да ѝ дадат и титлата - новата. Шарлот без титла е като жена без обеци. :D А Аска тя каква шампионка е, като дори не може и едно промо да направи на английски. Явно са ѝ дали титлата само за да не се налага Бианка да джоби на Шарлот. 

Link to comment

По-скоро коментирам липсата на каквато и да е история. Някой се завръща и веднага му дават шанс за титлата. И това не е за пръв път. За Charlotte нямам чак толкова негативно мнение. Нещо като Roman Reigns, преди да стане Tribal Chief. Втръснат и изтъркан образ, който не е в час с моментната ситуация в компанията. 

Link to comment
THE ENEMY

Никога не съм разбирал хейтът по адрес на Шарлът.:D Мацката се върна за да издигне Рия Рипли и да и джоби на Мания и пак беше ореван целия свят. Все едно имаше по-подходящо име, което да е достатъчно голямо за да изглежда онзи мач на Мания голям, но и да няма какво да губи от загубава. Реално го изиграха перфектно и резултата в момента се вижда, защото Рия е супер интересен шампион, нещо което примерно Бианка така и не постигна, но за Белеър имаше някакви слухове, че и предстои хийл търн, което доста би я освежило. 

 

Първо, не съм убеден все още, че Аска ще джоби на Шарлът. Аска беше сложена за транзитен шампион, това изглежда ясно на този етап. Въпросът е, че според мен логиката е тя да е транзитка за победителката от женския MITB. На този етап не виждам логика да премятат като горещ картоф титлата толкова рано в друг потенциален транзитен шампион, какъвто ще бъде Шарлът, освен ако Аска няма някаква контузия или лични проблеми и се налага да отсъства, но ще видим.

 

Сантош Ескобар има доста добри ladder мачове зад гърба си, ако и грам не съм надъхан за всичко около мъжкия MITB куфар, то поне мачът има потенциал да е добър. Естествено, Ескобар има някакви шансове да докопа победа, като видно протеже на Хънтър, освен това според мен при жените Зелина има доста добър шанс и нищо чудно да изградят наистина някаква история около мистър и мисис МИТБ от LWO. Ел Ей Найт също има някакви шансове, както и Ридъл. Ако Ридъл наистина е последното име в мача, ще е човекът с най-добро резюме в него, но не знам след глупостите с наркотиците и като цяло историята на предишните му изцепки, дали биха рискували да му дадат рейн със световна титла. Да изградят постепенно образът му към по-сериозен би било най-лесното нещо в случая, ако решат да действат в тази посока. Освен това, там я има на разположение потенциалната вражда с Ортън, когато Ренди се възстанови окончателно, което ще е must watch.

--- 
Разбира се, всичко това са някакви хипотези и общи разсъждения, иначе историята на мъжкия куфар последните години тотално няма как да ме накара да ми пука и тепърва ще трябва да убеждават мен и цялата си публика в обратното, ако имат някакви други намерения.

 

За мен в този епизод на Блуудлайн драмата, най-отличително беше бекстейдж промото което Сами дръпна на Джей. Другото са неща, които вече сме ги гледали, включително това къде стои Джей, ще остане ли лоялен и всичко останало... Ясно е, че в отсъствието на Роман, трябва да цедят стари неща, но ми се струва, че могат да измислят и по-добри неща от това. Иначе безспорно поне ако не друго, добрата актьорска игра на всички замесени, плюс драмата и натрупаното напрежение в историята, правят дори подобни, вече гледани неща, enjoyable.

  • Upvote 2
Link to comment
lexpenchev

Аз, смятам че Аска не е тразнитен шампион, а напротив Хънтър се опитва да оправи грешките, които Винс Макмеън допусна с нея по мое мнение. Другото което, е че Шарлот Флеър вече е бих казал велика и няма нужда от подобни изгагации в момента, смятам че тук ще видим правилни решения от страна на борда.

 

За турнира и мача с куфарчето категорично ,смятам, че по-перфектен избор за господин пари в банката няма от Илай Дрейк или Ел Ей Найт, някои биха оспорвали букинга ми и т.н, бих казал че и брей има вина тук за някои изгъзици предимно с неговия букинг но да, няма по перфектен носител на куфара от него, в момента буквално е правилния момент да го направят да кажем следващия Остин и не не говоря за Остин Тиъри, а за Стон Колд Стив Остин.

 

Блудлайна се развива което е окей , стига да не прецкат шансовете на Коуди Роудс повече, виждам че има хора които смятам е Джей Усо все още може да детронира Рейнс, като това честно казано ме кара да се хиля, не и с такъв букинг и другото е че, историята е съвсем друга.

 

И последно да кажа, Зелина Вега мис договора в куфарчето!

Edited by lexpenchev
Link to comment
batistaheel
2 hours ago, lexpenchev said:

Аз, смятам че Аска не е тразнитен шампион, а напротив Хънтър се опитва да оправи грешките, които Винс Макмеън допусна с нея по мое мнение. Другото което, е че Шарлот Флеър вече е бих казал велика и няма нужда от подобни изгагации в момента, смятам че тук ще видим правилни решения от страна на борда.

 

Изобщо не го вярвам. ВиниМак все още е там и дърпа конците от разстояние. Винс е обещал на Рик Светкавицата да се грижи за щерка му и тя винаги да е щастлива в компанията. Щастието на Шарлот върви с титлата. Но пък в този случай предпочитам да видя Шарлот отново с титлата отколкото Аска с отвратително боядисаното лице. Топ варианта за мен е Бейли да вземе титлата, но тя сигурно до края на кариерата си титла няма да види. 

Link to comment
THE ENEMY

Надали Винс е обещавал каквото и да е на Рик. :D Просто в началото на своята кариера, Шарлът носеше пари и беше най-разпознаваемото лице при жените, докато още градяха дивизията, дори преди да успеят да утвърдят Беки. След това се появиха пък AEW и имаше сериозен риск те да успеят да прилапат Шарлът и така за нея се наредиха перфектно картите, че WWE трябваше да продължава да и играе по свирката. В момента нещата са малко по-различни. 4-те horsewoman на дивизията вече се ползват все по-периферно. Саша дори я няма вече, но виждаме че Беки е почти в ролята на парт таймер, който стои далеч от титлите докато се издига новото поколение, Бейли е влязла изцяло в ролята на ментор и мениджър, та и Шарлът ще трябва да се съобразява тепърва с обстоятелството, че компанията е инвестирана повече в изграждането на следващото поколение, мацки като Рия, Бианка и идващите пичета от NXT. 

 

Ел Ей Найт няма никакво съмнение, какви данни има и на какво е способен, въпросът е дали компанията е готова да застане зад него и да му даде подобен пуш. Нещо което би било крайно необичайно, предвид историята на подобни пичове които преди са имали престой в WWE (с инди минало и на подобна възраст). Освен това, до момента презентацията му е посредствена, което най-малкото намеква, че нямат намерение да застанат зад него.

  • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...