nWoHulkster Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 All Elite Wrestling (AEW) & New Japan Pro-Wrestling (NJPW) "Forbidden Door" June 25, 2023 Toronto, Canada Scotiabank Arena Bryan Danielson vs. Kazuchika Okada IWGP U. S. Heavyweight Championship Match Kenny Omega (c) vs. Will Ospreay AEW World Championship Match MJF (c) vs. Hiroshi Tanahashi IWGP World Heavyweight Championship Match "Jungle Boy" Jack Perry (w/ Hook) vs. SANADA (c) Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal CM Punk vs. Satoshi Kojima Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Wheeler Yuta, Konosuke Takeshita & Shota Umino vs. HangmanPage, Matt Jackson, Nick Jackson, Eddie Kingston & Tomohiro Ishii Sting, Darby Allin & Tetsuya Naito vs. Le Suzuki Gods (Chris Jericho, Minoru Suzuki & Sammy Guevara) AEW International Championship Match Orange Cassidy (c) vs. Zack Sabre Jr. vs. Katsuyori Shibata vs. Daniel Garcia Adam Cole vs. Tom Lawlor AEW Women's World Championship Match Toni Storm (c) vs. Willow Nightingale --------Preshow-------- Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal Athena vs. Billie Starkz The United Empire (Jeff Cobb, Kyle Fletcher & TJP) vs. Los Ingobernables de Japon (Shingo Takagi, Hiromu Takahashi & BUSHI) Mogul Embassy (Swerve Strickland, Brian Cage, Bishop Kaun & Toa Liona) vs. Rocky Romero, Trent, Chuck Taylor & El Desperado Stu Grayson vs. El Phantasmo Link to comment
ShiningWizard Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Когато Пънк и КЕНТА се срещнат на Forbidden Door 2023 Link to comment
nWoHulkster Posted June 21, 2023 Author Share Posted June 21, 2023 NJPW хайп видео с Ospreay. Ospreay vs. Omega: Link to comment
nWoHulkster Posted June 24, 2023 Author Share Posted June 24, 2023 Утре! 😎 Countdown to Forbidden Door PPV hype: Link to comment
The Big Red Machine Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 То от целия кард май само Омега срещу Оспри има някакъв букинг и история. Другото е малко на рандом принцип. Все пак има какво да се гледа, обещава да е доста качествено. Link to comment
Suffer-H Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Не знам ама Титаниел Браян му е крайно време да спечели високопрофилен мач в тая компания. Откакто подписа с AEW се смля да джоби на Хангман, Моксли и MJF. И Джерико май го пра, ако не ме лъже паметта. Тоя мач трябва да го спечели, PPV на AEW е все пак, нека губи като направят кросоувър в Япония. Link to comment
baikiro Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 2 hours ago, The Big Red Machine said: То от целия кард май само Омега срещу Оспри има някакъв букинг и история. Другото е малко на рандом принцип. Все пак има какво да се гледа, обещава да е доста качествено. Как така обещава да е качествено като няма букинг и история на всичко без един мач? Стига си противоречи човек. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
nWoHulkster Posted June 26, 2023 Author Share Posted June 26, 2023 Велик си, Тонка! 😮 💰 It's the final countdown! Link to comment
njpw_puroresu Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Казучка се предава от някакъв брадясал гном??? 🤐🤐🤐 Доста посредствен мач има само двама трима гейджини които са на нивото на Казучка. Мачът беше едва *** 3/4 ако беше в Япония можеше и да не мине ***. Останалото не съм го гледал дори но Танахаши пада от МЖФ? Коджима пада от некадърника Пънк. САНАДА защитава срещу абсолютния джобер и млад лъв Джак Пери. Смях смях смях. Link to comment
Smegma Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Не му върви на Okada в AEW и това си е. Миналата година Adam Cole получи сътресение и трябваше да свършват на пожар, тази година Danielson половин мач с една ръка. Жалко, много ми се искаше да видя класически Okada мач извън Япония. Kenny и Ospreay оправдаха всички очаквания, дори бих казал, че ми хареса повече от мачът им на WK. @BiZkiT явно ще яде от дебелото на Wembley, blow off-a им е в кърпа вързан Интересното е, че от всички топ имена на NJPW Will Ospreay винаги си е давал най-много зор или поне така ми се струва. Миналата година Tana и Mox направиха окей мач, но все пак бих искал да видя повече от хора като Okada, Naito, Hiromu, Shingo, etc. Добро шоу, надявам се, че няма да има разсърдени и традицията ще продължи. Дано следващият път е в Япония обаче. Link to comment
The Big Red Machine Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Омега и Оспрей с мача на вечерта. Кръв, драма, качествен кеч, силна публика. Нямаше слаба минута. За жалост не се получи мача на Окада и Даниелсон. Не съм фен на чисто техническия кеч и нямах много очаквания, но с контузията на Брайън мача съвсем позатъпя. MJF нещо не ме кефи като шампион. Прекалено много преиграва. След като го набедиха за “най-добрия хийл” в кеча едва ли не, почна много да се лигави, а хийлските му неща са най-баналните и евтини трикове, с които да предизвиква публиката да го освирква. Уил Оспрей беше класи над него като хийл държание в мача с Омега. Джунгла момчето търнва хийл. Едва ли ще ми е по-интересен, но да видим. Другото си беше ок. Приятни мачлета. Публиката бе добра. CM Punk получи освирквания. Извън Чикаго явно ще бъде boo-ван. Дали ще посмеят да го обърнат хийл ще е интересно. Link to comment
Jericho Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Прекрасно шоу с леки комедийни елементи. Няколко обзервации: 1. Елбоу дропа в кура си беше заслужен. Но защо буукнаха Пънк-Коджима, вместо очевидния мач Пънк-КЕНТА, който чекаме от 67 години? Въпреки това, приятен мач. 2. Ориндж Касиди има най-добрата музика в кеча в момента. 3. Омега и Оспрей си ебаха путката майчина. Мелцер може и повече от 6 да даде. Съмнявам се, че реванша ще е на Уембли, по-скоро за Токио Доума ще го оставят. За жалост беше толкова силен, че беше като Гробаря и Майкълс на Мания 25 и хората малко им свърши енергията и въздуха след него. Също така, ако някой ден се наложи да избирам на кой кечист бих излизал кръвта (хипотетично става на въпрос за живот и смърт), Кени Омега ще е много, много, много надолу в списъка, просто едно ниво над Абдула Дъ Бъчър и Боб Ортън. Наистина огромна смелост. Всъщност, баш на Уембли ще е реванша, тоя чикиджия е англичанин, бех забравил. Мамка му, ходи ми се на Уембли доста, имам и хора в Лондон на които да се натреса, но чисто логистично няма как да станат нещата, майката му да ебеш. 4. Лайнарщините на MJF почват да се изтъркват, скоро ще го обърне на eks-pak хийт и нема да може да се съвземе дълго време, ако не се отиграе тоя образ с акъл в близките месеци. 5. Джънгъл Бой ще стане Джънгъл Мен. Време беше. Силно шоу. Спомних си защо обичам кеча. Link to comment
Devil Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Интересно ми е как Пънк и Бъксовете ги прикриват зад кулисите да не се засекат.. На шоутата, знаем вече.. на турнирите? Link to comment
DjiDjo Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Беше супер шоу! С доста малко билд, което е нормално при условие, че е крос-промоушън. Бях много хайпнат за предния мач между Омега и Оспрей и тогава дори надмина очакванията ми. Този път имах огромни очаквания .. и пак ги надминаха. Искрено се надявам за 3та част на Уембли (защото ще съм там ). Както някой колега спомена по-горе - Оспрей винаги се раздава. И това не е само за големите PPV-та. Дори на разни малки инди шоута в Англия, било то на RevPro или Progress, Оспрей винаги се раздава и прави мача на вечерта. Странно е че каза, че ще намали участията си в инди шоутата при условие, че преди по-малко от месец се завърна в Progress... Дано контузията на Браян не е сериозна мача щеше да е още по-добър, но въпреки това не беше слаб, просто по-техничарски. Освен това не съм очаква, че ентранса на Браян ще е най-добрия на което и да е кеч шоу, но евала на ТК. 100% за тая песен е платил повече отколкото на половината звезди в това шоу. Jungle Boy определено има нужда от някакво персоналити, защото въпреки, че е повече от адекватен на ринга е доста скучен. Link to comment
Jericho Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Ако Уилоу Найтингейл беше българка, щеше да се казва Върба Славеева, което я прави крайно симпатична фейска, поне лично за мене. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.