Jump to content

AEWxNJPW Forbidden Door - 25 юни 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

All Elite Wrestling (AEW) & New Japan Pro-Wrestling (NJPW)
"Forbidden Door"
June 25, 2023
Toronto, Canada

Scotiabank Arena

 

 

x8KpOlN.jpg
Bryan Danielson vs. Kazuchika Okada

 

IWGP U. S. Heavyweight Championship Match

CFZbfZ5.jpg
Kenny Omega (c) vs. Will Ospreay

 

AEW World Championship Match

0WP8EBp.jpg

MJF (c) vs. Hiroshi Tanahashi

 

IWGP World Heavyweight Championship Match

sXZTzM5.jpg

"Jungle Boy" Jack Perry (w/ Hook) vs. SANADA (c)


Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal

R4C6AgC.jpg

CM Punk vs. Satoshi Kojima

 

Zh0vRCF.jpg

Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Wheeler Yuta, Konosuke Takeshita & Shota Umino vs. HangmanPage, Matt Jackson, Nick Jackson, Eddie Kingston & Tomohiro Ishii

 

RlGYv3C.jpg

Sting, Darby Allin & Tetsuya Naito vs. Le Suzuki Gods (Chris Jericho, Minoru Suzuki & Sammy Guevara)


AEW International Championship Match

I2UO68V.jpg

Orange Cassidy (c) vs. Zack Sabre Jr. vs. Katsuyori Shibata vs. Daniel Garcia

 

Tox9W7L.jpg

Adam Cole vs. Tom Lawlor

 

AEW Women's World Championship Match

kjt3vjq.jpg
Toni Storm (c) vs. Willow Nightingale

 

--------Preshow--------

 

Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal

mKK9gqJ.jpg

Athena vs. Billie Starkz

 

JcSfU4B.jpg

The United Empire (Jeff Cobb, Kyle Fletcher & TJP) vs. Los Ingobernables de Japon (Shingo Takagi, Hiromu Takahashi & BUSHI)

 

2FFTcKj.jpg

Mogul Embassy (Swerve Strickland, Brian Cage, Bishop Kaun & Toa Liona) vs. Rocky Romero, Trent, Chuck Taylor & El Desperado

 

8X7o0LU.jpg

Stu Grayson vs. El Phantasmo

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment
  • 2 weeks later...
The Big Red Machine

То от целия кард май само Омега срещу Оспри има някакъв букинг и история. Другото е малко на рандом принцип. Все пак има какво да се гледа, обещава да е доста качествено.

Link to comment

Не знам ама Титаниел Браян му е крайно време да спечели високопрофилен мач в тая компания. Откакто подписа с AEW се смля да джоби на Хангман, Моксли и MJF. И Джерико май го пра, ако не ме лъже паметта. Тоя мач трябва да го спечели, PPV на AEW е все пак, нека губи като направят кросоувър в Япония.

Link to comment
2 hours ago, The Big Red Machine said:

То от целия кард май само Омега срещу Оспри има някакъв букинг и история. Другото е малко на рандом принцип. Все пак има какво да се гледа, обещава да е доста качествено.

 

Как така обещава да е качествено като няма букинг и история на всичко без един мач? Стига си противоречи човек. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
njpw_puroresu

Казучка се предава от някакъв брадясал гном??? 🤐🤐🤐 Доста посредствен мач има само двама трима гейджини които са на нивото на Казучка. Мачът беше едва *** 3/4 ако беше в Япония можеше и да не мине ***. Останалото не съм го гледал дори но Танахаши пада от МЖФ? Коджима пада от некадърника Пънк. САНАДА защитава срещу абсолютния джобер и млад лъв Джак Пери. Смях смях смях.

Link to comment

Не му върви на Okada в AEW и това си е. Миналата година Adam Cole получи сътресение и трябваше да свършват на пожар, тази година Danielson половин мач с една ръка.  Жалко, много ми се искаше да видя класически Okada мач извън Япония. 

 

Kenny и Ospreay оправдаха всички очаквания, дори бих казал, че ми хареса повече от мачът им на WK. @BiZkiT явно ще яде от дебелото на Wembley, blow off-a им е в кърпа вързан:beer: Интересното е, че от всички топ имена на NJPW Will Ospreay винаги си е давал най-много зор или поне така ми се струва. Миналата година Tana и Mox направиха окей мач, но все пак бих искал да видя повече от хора като Okada, Naito, Hiromu, Shingo, etc. 

 

Добро шоу, надявам се, че няма да има разсърдени и традицията ще продължи. Дано следващият път е в Япония обаче.

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
The Big Red Machine

Омега и Оспрей с мача на вечерта. Кръв, драма, качествен кеч, силна публика. Нямаше слаба минута.

За жалост не се получи мача на Окада и Даниелсон. Не съм фен на чисто техническия кеч и нямах много очаквания, но с контузията на Брайън мача съвсем позатъпя. 
MJF нещо не ме кефи като шампион. Прекалено много преиграва. След като го набедиха за “най-добрия хийл” в кеча едва ли не, почна много да се лигави, а хийлските му неща са най-баналните и евтини трикове, с които да предизвиква публиката да го освирква. Уил Оспрей беше класи над него като хийл държание в мача с Омега.

Джунгла момчето търнва хийл. Едва ли ще ми е по-интересен, но да видим.

Другото си беше ок. Приятни мачлета. Публиката бе добра. 
CM Punk получи освирквания. Извън Чикаго явно ще бъде boo-ван. Дали ще посмеят да го обърнат хийл ще е интересно.

Link to comment

Прекрасно шоу с леки комедийни елементи. 

 

Няколко обзервации:

 

1. Елбоу дропа в кура си беше заслужен. Но защо буукнаха Пънк-Коджима, вместо очевидния мач Пънк-КЕНТА, който чекаме от 67 години? Въпреки това, приятен мач.

 

2. Ориндж Касиди има най-добрата музика в кеча в момента.

 

3. Омега и Оспрей си ебаха путката майчина. Мелцер може и повече от 6 да даде. Съмнявам се, че реванша ще е на Уембли, по-скоро за Токио Доума ще го оставят. За жалост беше толкова силен, че беше като Гробаря и Майкълс на Мания 25 и хората малко им свърши енергията и въздуха след него. 

 

Също така, ако някой ден се наложи да избирам на кой кечист бих излизал кръвта (хипотетично става на въпрос за живот и смърт), Кени Омега ще е много, много, много надолу в списъка, просто едно ниво над Абдула Дъ Бъчър и Боб Ортън. Наистина огромна смелост. 

 

Всъщност, баш на Уембли ще е реванша, тоя чикиджия е англичанин, бех забравил. 

 

Мамка му, ходи ми се на Уембли доста, имам и хора в Лондон на които да се натреса, но чисто логистично няма как да станат нещата, майката му да ебеш. 

 

4. Лайнарщините на MJF почват да се изтъркват, скоро ще го обърне на eks-pak хийт и нема да може да се съвземе дълго време, ако не се отиграе тоя образ с акъл в близките месеци.

 

5. Джънгъл Бой ще стане Джънгъл Мен. Време беше. 

 

Силно шоу. Спомних си защо обичам кеча. 

 

Link to comment

Интересно ми е как Пънк и Бъксовете ги прикриват зад кулисите да не се засекат.. На шоутата, знаем вече.. на турнирите? :D

Link to comment

Беше супер шоу! С доста малко билд, което е нормално при условие, че е крос-промоушън. Бях много хайпнат за предния мач между Омега и Оспрей и тогава дори надмина очакванията ми. 
Този път имах огромни очаквания .. и пак ги надминаха. Искрено се надявам за 3та част на Уембли (защото ще съм там ;) ). Както някой колега спомена по-горе - Оспрей винаги се раздава. И това не е само за големите PPV-та. Дори на разни малки инди шоута в Англия, било то на RevPro или Progress, Оспрей винаги се раздава и прави мача на вечерта. Странно е че каза, че ще намали участията си в инди шоутата при условие, че преди по-малко от месец се завърна в Progress...
Дано контузията на Браян не е сериозна мача щеше да е още по-добър, но въпреки това не беше слаб, просто по-техничарски. Освен това не съм очаква, че ентранса на Браян ще е най-добрия на което и да е кеч шоу, но евала на ТК. 100% за тая песен е платил повече отколкото на половината звезди в това шоу. 
Jungle Boy определено има нужда от някакво персоналити, защото въпреки, че е повече от адекватен на ринга е доста скучен. 

Link to comment

Ако Уилоу Найтингейл беше българка, щеше да се казва Върба Славеева, което я прави крайно симпатична фейска, поне лично за мене. 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...