Jump to content

WWE RAW - 05 юни 2023


Recommended Posts

THE ENEMY

20230602_RAW_SethRollinsPriest_FC_Monday

Seth “Freakin” Rollins defends the World Heavyweight Championship against Damian Priest

 

 

 

 

  • Upvote 3
Link to comment
neshev

Добро шоу тази седмица. Прекаляват с дългите мачове, но в случая видяхме доволно развитие на историята покрай Judgement Day.

 

Намекват за рокада във фракцията и завист от страна на Balor. Изглежда слуховете за JD McDonagh ще се окажат верни и той ще замени или Balor или Priest. Според мен е най-добре да направят swerve и да изхвърлят Balor, като Priest да стане лидер на фракцията. В момента Priest се справя повече от прилично и мачът му с Rollins го доказа. Предполагам Balor ще бъде използват за опонент на Rollins на MitB и оттам нататък ще задвижат историята. Работата с фракциите е една от положителните черти на Triple H.

 

Cody отново беше на ниво и направи може би най-доброто си промо откакто е в компанията. Това не може да му се отрече, че се раздава постоянно и гледа да надгражда във всеки един аспект. Dom, от към реакции, е най-добрият им heel в момента и някаква програма с Cody би била добре дошла.

 

Нямаше изненади в женския MitB. Публиката беше доста тиха по време на мача на Zoey Stark, което не вещае нищо добро за нея. Предполагам ще изиграят самият мач, така че никоя от нея и Becky да не спечели.

 

Този път залагаха на промо клипове, но много късно идва това. Сега ли ще развиват Gargano като образ? Това трябваше да стане от самото начало.

 

Реалистично погледнато, Ronda и Shayna трябваше да смажат Kayden Carter и Katana Chance, но това беше дебютът на вторите, тъй че все пак искаха да ги държат сравнително силни.

 

Gunther и Owens направиха много силен мач, макар и прекалено дълъг за седмично шоу. Изглежда Riddle ще се захване с кронитата на Gunther, преди да се насочи към самия него, което е класическа, но отработена формула.

 

Този път шоуто развиваше истории и имаше насока, тъй че съм доволен. 

  • Upvote 3
Link to comment

Приятно шоу, мача на КО и Гюнтер беше много добър, нямам проблем, че беше дълъг. 

Не разбирам логиката Дом да влиза във вражда с Коуди, но явно трябва да запълнят програмата, изненадан съм от толкова силните реакции на Дом, радвам се, че го отделиха от Мистерио, защото израстна брутално от тогава.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...