Jump to content

MAFIA 24

Radox

Recommended Posts

yaripim
13 minutes ago, Farest said:

За сега не се случва нищо интересно, така че гласувам за Химлер. Поне ако е гражданин, няма да загубим нищо, а в крайните фази на играта, не мисля, че ще бъде полезен

В тоя ред на мисли, гласувам за Jack Bauer. Времето си върви, накрая тия дето не са писали ще се включат с чаршаф и пак ще има тото  в 21.50 на пожар, белким уцелим мафиот, а те си барат меча и гледат сеир.

3kuoda.gif

LightOne

Толкова ни е обзела апатия, че даже не питаме резонни въпроси или ги пренебрегваме.

@Jericho Твоят пост подсказка ли е, че си Президент? 

Едва ли е толкова лесно, ама кой знае. :D

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

neshev
5 minutes ago, LightOne said:

Толкова ни е обзела апатия, че даже не питаме резонни въпроси или ги пренебрегваме.

@Jericho Твоят пост подсказка ли е, че си Президент? 

Едва ли е толкова лесно, ама кой знае. :D

В списъка няма такава роля. :D 

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest
Velislav (1) - Himler
hacky (1) - kabakov
neshev (1) - StoneColdFaN

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev

Jack Bauer (1) - yaripim

Негласували: baikiro, Enough, Mystery, Jack Bauer, Price, Jericho, Dudley, LightOne

35izpu1.jpg

LightOne

Нешка, сто прайс тей!!! Ами ако Джерико беше казал, че е Президент? Остави хората сами да си отговарят, да го ева.... 😞

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

neshev

Мафиоти не блъфират роли в Ден 1, стига глупости. :D

LightOne

Ти ако измислиш някак да разбутаме тази "помия" на мълчанието, добре си дошъл.

Himler бълнува за Mystery при положение, че пичът даже ред не е написал и не можем да видим на какво е "научен" все още.

Mystery
Posted (edited)

Глас за Jack Bauer. Мяка твърде много, за да е гражданин.

Edited by Mystery
12 minutes ago, neshev said:

В списъка няма такава роля. :D 

Има тайна 

neshev
Just now, hacky said:

Има тайна 

Тайна, която никога не е присъствала в играта. :wank:

Да не съм му говорител, но това с Джордж Вашингтон е препратка от миналия сезон, но той трябва да обясни точно какъв е гимикът. 

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery
Velislav (1) - Himler
hacky (1) - kabakov

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev

Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, Jericho, Dudley, LightOne

35izpu1.jpg

LightOne

Значи разбрахме един от уроците на Радокс към Mystery - "гласувай за някого, който не е писал и по причини, нямащи общо с играта". Евала, менторе! :D 

Dudley

Джерико пак ли е зает и ще има 3 поста за целия сезон ? Ако ще е така , глас за Джерико от сега

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

Velislav (1) - Himler
hacky (1) - kabakov

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev
Jericho (1) - Dudley

Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, Jericho, LightOne

35izpu1.jpg

neshev

Засега нещата ги виждам така.

Предполагам, че Хаки е гражданин. Играе надъхано и играе с водещия, което го правят основно граждани, които искат да получат някакво предимство. Съответно, мафиотите са леко насрани, когато се играе с водещия и с това се чистят други граждани. Кофти реакции имат Инъф и Прайс, с което стават леко подозрителни. :happy:

СветлияЕдно засега играе прилично и граждански. Хареса ми разсъждението му с това, че останалите мафиоти трябва да потвърдят дали си знаят съотборниците. :D Дано няма тази информация от първа ръка и просто е прочел правилата. 

Около моите хора нямат особено развитие. Реално няма как да извадиш нещо от към прочит от постовете на Кабака и Фарест. Химлер вкарва култови логики за това кой е мафиот и защо. Само да не се окаже, че знае прекалено много. :D Джерико ще е супер проблематичен този сезон, особено със заявките му, че ще е активен, а е на един пост с клизма. И естествено неизбежната игра с водещия. Не знам точно как трябва да се процедира с тези маняци. Ясно е, че ще седят в играта дълго. Днес е ОК да бъде елиминиран някой от тях, но в следващите дни не виждам как бихме ги гласували с дневен вот. 

При 17 човека, ако приемем, че мафиотите са 4, играта свършва в Ден 5, ако няма нулеви дни и нощи. Реално, ако до Ден 4 не сме хванали Мафиот, играта трудно ще бъде спечелена. 

Днес не бих гласувал за Светлия Едно, Дъдли, който има читав прочит и може да е полезен, ако е гражданин, Хаки, който засега играе сравнително гражданин, дебютантите и Бай Киренцето. Другите бих ги гласувал, тъй че давайте, спечелете моя глас, ако ви ебе въобще да има елиминиран. :lol:

LightOne

Дано няма тази информация от първа ръка и просто е прочел правилата. 

Радокс предупреди за промени, които пък промени доста удобно си ги е сложил в червено. Запознах се с червеното що-годе. В ролите даже съм пропуснал, че няма Президент и ти като ми отговори, че я е нямало, чак тогава направих връзката, че Джерико можеше да се издаде, ако потвърди.

Та това конкретно правило ми направи впечатление, защото шумно се изсмях, като го прочетох. :D 

neshev
28 minutes ago, Radox said:

Тука има поне една ЖИНА, да знаете. :happy:

Enough*

Така. Очевидно hacky отново ме заподозира, номинира и т.н., както във всеки друг сезон, neshev също ме има за съмнителен, но най-важното е, че не ми пука. Даже ако категорично ще гоните някого по-добре да съм аз, отколкото някой гражданин с роля. Досега в сезоните, в които съм участвал, никога не съм гласувал в Ден 1, днес бих направил само за някой супер неактивен, защото ми писна в последните 2 сезона от игра в стил Jericho и Loop. 

Himler

Нулевият ден е доста вероятен.

Сменям на нешев.Удобно махна 5-6 човека.

Posted (edited)

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

neshev (2) - StoneColdFaN, Himler
hacky (1) - kabako

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev
Jericho (1) - Dudley

Edited by Radox

35izpu1.jpg

Jericho
1 hour ago, neshev said:

Да не съм му говорител, но това с Джордж Вашингтон е препратка от миналия сезон, но той трябва да обясни точно какъв е гимикът. 

Гимика е, че досега в Мафия никога не съм излъгал. И продължавам да го правя!

Не съм казал, че съм президент, а как КАТО един президент, ще поведа гражданите напред! Не съм малоумен, да кажа дали имам роля в пост първи, генерално според мене трябва да е практика гражданите да си мълчат, ако имат роли дорде Шерифа не издаде доклад.

Един контролен глас пускам за baikiro, това с "Ей, тоя верно ли играе? Не бех видел!" има известна вероятност да е ОПГ схема. Да, около 10% реално, но в ден едно, когато не се случва грам нищо, все е достатъчно.

ЧЕГЪРТ-ЧЕГЪРТ

chegurt.thumb.JPG.fdd7a490de20445a2efe84d9207e024e.JPG

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

hacky (1) - kabako

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev
Jericho (1) - Dudley
baikiro (1) - Jericho

Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, LightOne

35izpu1.jpg

41 minutes ago, Radox said:

hacky (1) - kabako

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev
Jericho (1) - Dudley

Тука има поне една жина :sleep:

Подхвърлят се имената на Джерико и Фарката като по-неактивни, ама и Ибача до момента е пълна нула. @OyeaH Със същия успех и аз като baikiro можех да се направя, че не съм разбрал за неговото участие. 

На Джак му вярвам, че ще се появи и ще е активен :)

2 hours ago, yaripim said:

В тоя ред на мисли, гласувам за Jack Bauer. Времето си върви, накрая тия дето не са писали ще се включат с чаршаф и пак ще има тото  в 21.50 на пожар, белким уцелим мафиот, а те си барат меча и гледат сеир.

Не разбирам това тук, не намирам логика. Явно е забегнал човека, но със сигурност в някакъв момент ще се появи и ще допренесе в сезона. Има много по-силни кандидати, които можеш да номинираш на база слаба активност - и то не само днес, ами и занапред. Би ли метнал Фарката. 

baikiro
16 hours ago, baikiro said:

Стига разпространява fake news ве! Играх я на живо първо и чак след това разбрах, че се и играе по форуми. Сменям на hacky, защото от рано почва с лъжите. 

@Radox защо не ми зачиташ гласа?

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

hacky (2) - kabakov, baikiro

Enough (1) - hacky
Price (1) - neshev
Jericho (1) - Dudley
baikiro (1) - Jericho