yaripim Posted June 4 Share Posted June 4 13 minutes ago, Farest said: За сега не се случва нищо интересно, така че гласувам за Химлер. Поне ако е гражданин, няма да загубим нищо, а в крайните фази на играта, не мисля, че ще бъде полезен В тоя ред на мисли, гласувам за Jack Bauer. Времето си върви, накрая тия дето не са писали ще се включат с чаршаф и пак ще има тото в 21.50 на пожар, белким уцелим мафиот, а те си барат меча и гледат сеир. Quote Link to comment
LightOne Posted June 4 Share Posted June 4 Толкова ни е обзела апатия, че даже не питаме резонни въпроси или ги пренебрегваме. @Jericho Твоят пост подсказка ли е, че си Президент? Едва ли е толкова лесно, ама кой знае. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
neshev Posted June 4 Share Posted June 4 5 minutes ago, LightOne said: Толкова ни е обзела апатия, че даже не питаме резонни въпроси или ги пренебрегваме. @Jericho Твоят пост подсказка ли е, че си Президент? Едва ли е толкова лесно, ама кой знае. В списъка няма такава роля. Quote Link to comment
Radox Posted June 4 Author Share Posted June 4 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Velislav (1) - Himler hacky (1) - kabakov neshev (1) - StoneColdFaN Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Jack Bauer (1) - yaripim Негласували: baikiro, Enough, Mystery, Jack Bauer, Price, Jericho, Dudley, LightOne Quote Link to comment
LightOne Posted June 4 Share Posted June 4 Нешка, сто прайс тей!!! Ами ако Джерико беше казал, че е Президент? Остави хората сами да си отговарят, да го ева.... Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
neshev Posted June 4 Share Posted June 4 Мафиоти не блъфират роли в Ден 1, стига глупости. Quote Link to comment
LightOne Posted June 4 Share Posted June 4 Ти ако измислиш някак да разбутаме тази "помия" на мълчанието, добре си дошъл. Himler бълнува за Mystery при положение, че пичът даже ред не е написал и не можем да видим на какво е "научен" все още. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Mystery Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) Глас за Jack Bauer. Мяка твърде много, за да е гражданин. Edited June 4 by Mystery Quote Link to comment
hacky Posted June 4 Share Posted June 4 12 minutes ago, neshev said: В списъка няма такава роля. Има тайна Quote Link to comment
neshev Posted June 4 Share Posted June 4 Just now, hacky said: Има тайна Тайна, която никога не е присъствала в играта. Да не съм му говорител, но това с Джордж Вашингтон е препратка от миналия сезон, но той трябва да обясни точно какъв е гимикът. Quote Link to comment
Radox Posted June 4 Author Share Posted June 4 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery Velislav (1) - Himler hacky (1) - kabakov neshev (1) - StoneColdFaN Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, Jericho, Dudley, LightOne Quote Link to comment
LightOne Posted June 4 Share Posted June 4 Значи разбрахме един от уроците на Радокс към Mystery - "гласувай за някого, който не е писал и по причини, нямащи общо с играта". Евала, менторе! Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Dudley Posted June 4 Share Posted June 4 Джерико пак ли е зает и ще има 3 поста за целия сезон ? Ако ще е така , глас за Джерико от сега. Quote Link to comment
Radox Posted June 4 Author Share Posted June 4 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery Velislav (1) - Himler hacky (1) - kabakov neshev (1) - StoneColdFaN Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Jericho (1) - Dudley Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, Jericho, LightOne Quote Link to comment
neshev Posted June 4 Share Posted June 4 Засега нещата ги виждам така. Предполагам, че Хаки е гражданин. Играе надъхано и играе с водещия, което го правят основно граждани, които искат да получат някакво предимство. Съответно, мафиотите са леко насрани, когато се играе с водещия и с това се чистят други граждани. Кофти реакции имат Инъф и Прайс, с което стават леко подозрителни. СветлияЕдно засега играе прилично и граждански. Хареса ми разсъждението му с това, че останалите мафиоти трябва да потвърдят дали си знаят съотборниците. Дано няма тази информация от първа ръка и просто е прочел правилата. Около моите хора нямат особено развитие. Реално няма как да извадиш нещо от към прочит от постовете на Кабака и Фарест. Химлер вкарва култови логики за това кой е мафиот и защо. Само да не се окаже, че знае прекалено много. Джерико ще е супер проблематичен този сезон, особено със заявките му, че ще е активен, а е на един пост с клизма. И естествено неизбежната игра с водещия. Не знам точно как трябва да се процедира с тези маняци. Ясно е, че ще седят в играта дълго. Днес е ОК да бъде елиминиран някой от тях, но в следващите дни не виждам как бихме ги гласували с дневен вот. При 17 човека, ако приемем, че мафиотите са 4, играта свършва в Ден 5, ако няма нулеви дни и нощи. Реално, ако до Ден 4 не сме хванали Мафиот, играта трудно ще бъде спечелена. Днес не бих гласувал за Светлия Едно, Дъдли, който има читав прочит и може да е полезен, ако е гражданин, Хаки, който засега играе сравнително гражданин, дебютантите и Бай Киренцето. Другите бих ги гласувал, тъй че давайте, спечелете моя глас, ако ви ебе въобще да има елиминиран. Quote Link to comment
LightOne Posted June 4 Share Posted June 4 Quote Дано няма тази информация от първа ръка и просто е прочел правилата. Радокс предупреди за промени, които пък промени доста удобно си ги е сложил в червено. Запознах се с червеното що-годе. В ролите даже съм пропуснал, че няма Президент и ти като ми отговори, че я е нямало, чак тогава направих връзката, че Джерико можеше да се издаде, ако потвърди. Та това конкретно правило ми направи впечатление, защото шумно се изсмях, като го прочетох. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
neshev Posted June 4 Share Posted June 4 28 minutes ago, Radox said: Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, Jericho, LightOne Тука има поне една ЖИНА, да знаете. Quote Link to comment
Enough* Posted June 4 Share Posted June 4 Така. Очевидно hacky отново ме заподозира, номинира и т.н., както във всеки друг сезон, neshev също ме има за съмнителен, но най-важното е, че не ми пука. Даже ако категорично ще гоните някого по-добре да съм аз, отколкото някой гражданин с роля. Досега в сезоните, в които съм участвал, никога не съм гласувал в Ден 1, днес бих направил само за някой супер неактивен, защото ми писна в последните 2 сезона от игра в стил Jericho и Loop. Quote Link to comment
Himler Posted June 4 Share Posted June 4 Нулевият ден е доста вероятен. Сменям на нешев.Удобно махна 5-6 човека. Quote Link to comment
Radox Posted June 4 Author Share Posted June 4 (edited) ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery neshev (2) - StoneColdFaN, Himler hacky (1) - kabako Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Jericho (1) - Dudley Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, Jericho, LightOne Edited June 4 by Radox Quote Link to comment
Jericho Posted June 4 Share Posted June 4 1 hour ago, neshev said: Да не съм му говорител, но това с Джордж Вашингтон е препратка от миналия сезон, но той трябва да обясни точно какъв е гимикът. Гимика е, че досега в Мафия никога не съм излъгал. И продължавам да го правя! Не съм казал, че съм президент, а как КАТО един президент, ще поведа гражданите напред! Не съм малоумен, да кажа дали имам роля в пост първи, генерално според мене трябва да е практика гражданите да си мълчат, ако имат роли дорде Шерифа не издаде доклад. Един контролен глас пускам за baikiro, това с "Ей, тоя верно ли играе? Не бех видел!" има известна вероятност да е ОПГ схема. Да, около 10% реално, но в ден едно, когато не се случва грам нищо, все е достатъчно. ЧЕГЪРТ-ЧЕГЪРТ Quote Link to comment
Radox Posted June 4 Author Share Posted June 4 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery neshev (2) - StoneColdFaN, Himler hacky (1) - kabako Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Jericho (1) - Dudley baikiro (1) - Jericho Негласували: baikiro, Enough, Jack Bauer, Price, LightOne Quote Link to comment
Price Posted June 4 Share Posted June 4 41 minutes ago, Radox said: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery neshev (2) - StoneColdFaN, Himler hacky (1) - kabako Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Jericho (1) - Dudley Тука има поне една жина Подхвърлят се имената на Джерико и Фарката като по-неактивни, ама и Ибача до момента е пълна нула. @OyeaH Със същия успех и аз като baikiro можех да се направя, че не съм разбрал за неговото участие. На Джак му вярвам, че ще се появи и ще е активен 2 hours ago, yaripim said: В тоя ред на мисли, гласувам за Jack Bauer. Времето си върви, накрая тия дето не са писали ще се включат с чаршаф и пак ще има тото в 21.50 на пожар, белким уцелим мафиот, а те си барат меча и гледат сеир. Не разбирам това тук, не намирам логика. Явно е забегнал човека, но със сигурност в някакъв момент ще се появи и ще допренесе в сезона. Има много по-силни кандидати, които можеш да номинираш на база слаба активност - и то не само днес, ами и занапред. Би ли метнал Фарката. Quote Link to comment
baikiro Posted June 4 Share Posted June 4 16 hours ago, baikiro said: Стига разпространява fake news ве! Играх я на живо първо и чак след това разбрах, че се и играе по форуми. Сменям на hacky, защото от рано почва с лъжите. @Radox защо не ми зачиташ гласа? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Radox Posted June 4 Author Share Posted June 4 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (3) - OyeaH, Velislav, Farest Jack Bauer (2) - yaripim, Mystery neshev (2) - StoneColdFaN, Himler hacky (2) - kabakov, baikiro Enough (1) - hacky Price (1) - neshev Jericho (1) - Dudley baikiro (1) - Jericho Негласували: Enough, Jack Bauer, Price, LightOne Quote Link to comment
Recommended Posts