Radox Posted June 3 Share Posted June 3 (edited) НАЧАЛО НА ДЕН 1 В този ден има 17/17 участника! За елиминация са необходими 9 гласа! Ден 1 ще приключи на 4.юни в 22:00! (Ако някой участник събере 16 гласа, денят ще приключи веднага с неговата елиминация!) @Farest @kabakov @baikiro @yaripim @Enough* @StoneColdFaN @Mystery @neshev @Jack Bauer @Velisav @Price @hacky @Jericho @OyeaH @Dudley @LightOne @Himler Edited June 17 by neshev Quote Link to comment
hacky Posted June 3 Share Posted June 3 Естествено ще започна с разсъждения за водещия, за мен Мистери и Велислав са граждани, първия, защото му е дружка и не мисля, че би го сложил така под прицел в дебютния му сезон, а Велислав, защото е новак не толкова известен във форума, а знам Радокс какво мисли за тях. Затова за сега си изчиствам Мистери и Велислав и ще играя с тях. Velisav 1 Quote Link to comment
Enough* Posted June 3 Share Posted June 3 Е, hacky, ако ще започваме да разсъждаваме така най-логично е мафиотите да са: ти, neshev, Jericho, baikiro? Quote Link to comment
hacky Posted June 3 Share Posted June 3 1 minute ago, Enough* said: Е, hacky, ако ще започваме да разсъждаваме така най-логично е мафиотите да са: ти, neshev, Jericho, baikiro? Защо, каква ти е логиката? Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted June 3 Share Posted June 3 Здрасти, друзя! След всички перипетии, най-накрая стигнахме до сезона на година! Гражданин съм. Quote Link to comment
kabakov Posted June 3 Share Posted June 3 Йей. 17 мирни граждани. Каква поредна мафиотска драма... Quote Link to comment
Himler Posted June 3 Share Posted June 3 Това е по-скоро глас за протокола, но пускам глас за Велислав. Аргументът ми е,че е нов и ще се издаде лесно, ако е мафиот. Quote Link to comment
Enough* Posted June 3 Share Posted June 3 17 minutes ago, hacky said: Защо, каква ти е логиката? Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години. Quote Link to comment
Himler Posted June 3 Share Posted June 3 6 minutes ago, Enough* said: Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години. Киро не помня да е правил нещо забележително като играч. Quote Link to comment
Radox Posted June 3 Author Share Posted June 3 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (1) - OyeaH Негласували: Farest, kabakov, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Velislav, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne, Himler Quote Link to comment
Radox Posted June 3 Author Share Posted June 3 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (1) - OyeaH Velislav (1) - Himler Негласували: Farest, kabakov, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Velislav, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne Quote Link to comment
Enough* Posted June 3 Share Posted June 3 21 minutes ago, Himler said: Киро не помня да е правил нещо забележително като играч. Бай Киро е бащата на мафия в БВЦ и дълго време беше модератор на раздел Мафия. Също така беше с ролята "Убиец" в единствения сезон, в който тази роля съществуваше. Тогава уби мафиот още през първата нощ и след това по някаква причина се предаде, разкри се и беше изгонен. Quote Link to comment
Velisav Posted June 3 Share Posted June 3 28 minutes ago, Himler said: Това е по-скоро глас за протокола, но пускам глас за Велислав. Аргументът ми е,че е нов и ще се издаде лесно, ако е мафиот. По дяволите! Скъпи съмафиоти, Himler с неговата безпогрешна логика веднага ме хвана, ще трябва да продължите играта без мен. Само ми е чудно защо не каза нищо и за другия дебютант, Mystery, и защо точно мен ме набеляза от нас двамата. Това по-скоро е глас за протокола, но гласувам за Himler. Аргументът ми е, че той гласува за мен Quote Link to comment
Radox Posted June 3 Author Share Posted June 3 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (2) - OyeaH, Velislav Velislav (1) - Himler hacky (1) - kabakov Негласували: Farest, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne Quote Link to comment
hacky Posted June 3 Share Posted June 3 38 minutes ago, Enough* said: Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години. Май някой не си е написал домашното. Quote Link to comment
baikiro Posted June 3 Share Posted June 3 От джобер до джобер се изредили да пишат...само hacky го знам кой е. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Enough* Posted June 3 Share Posted June 3 2 minutes ago, baikiro said: От джобер до джобер се изредили да пишат...само hacky го знам кой е. Да, добре. Quote Link to comment
baikiro Posted June 3 Share Posted June 3 Глас за neshev, защото не ме допусна до участие миналия сезон, взе ми мод правата и за финал ми подаде един банан в устата... Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jericho Posted June 3 Share Posted June 3 Никога не изреклият лъжа Джордж Вашингтон на Мафия се завръща! Тоя път имам повече време на разположение и няма да играя като путка! Мафията да му мисли, защото като един отговорен президент, било то Вашингтон, било то Радев, било то Берлускони на пет грама линия, повеждам гражданите и ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕГЪРТАМ! ААААААААААА-АСТЪН ВИЛААААААААААААААА, ВИЖ МИ ЗЪБААААААААААААААА!!!! Всички за момента смърдите на урина. Единствено имам вяра на Ледения, защото си написа мнението като нормален човек. От Байкиро, откровено ме е страх. Човека е въвел играта тука, явно има доста знания, аркейн кноулидж и тъмни изкуства. Не искам да влизам в конфликт с него на първо време, но живот и здраве, може да стигнеме и до там. Quote Link to comment
hacky Posted June 3 Share Posted June 3 4 minutes ago, Jericho said: Никога не изреклият лъжа Джордж Вашингтон на Мафия се завръща! Тоя път имам повече време на разположение и няма да играя като путка! Мафията да му мисли, защото като един отговорен президент, било то Вашингтон, било то Радев, било то Берлускони на пет грама линия, повеждам гражданите и ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕГЪРТАМ! ААААААААААА-АСТЪН ВИЛААААААААААААААА, ВИЖ МИ ЗЪБААААААААААААААА!!!! Всички за момента смърдите на урина. Единствено имам вяра на Ледения, защото си написа мнението като нормален човек. От Байкиро, откровено ме е страх. Човека е въвел играта тука, явно има доста знания, аркейн кноулидж и тъмни изкуства. Не искам да влизам в конфликт с него на първо време, но живот и здраве, може да стигнеме и до там. Беше прочел за нея в друг форум и в копира тук. Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted June 3 Share Posted June 3 Засега мисля да дам гласа си за Нешев. Може Олимпик да се скри от тоя сезон, ама за сметка на т'ва си имаме неговия клонинг, в лицето на Нешката. Човек, който може да играе като мафиот, същевременно обаче да имитира перфектна гражданска игра и никой да не го подозира до самия край. Помните ли коледния сезон от миналата година? Тогава подозренията към Нешев почнаха тогава, когато вече бяхме тежко ебани в гъза. Засега гласувам за Нешев. Quote Link to comment
Recommended Posts