Jump to content

MAFIA 24

Radox

Recommended Posts

mafia-mafia-ii-wallpaper-preview-Copy(2).thumb.jpg.8a67623ba62f911f12764a389ddac0f8.jpg

НАЧАЛО НА ДЕН 1

В този ден има 17/17 участника!

За елиминация са необходими 9 гласа!

Ден 1 ще приключи на 4.юни в 22:00!

(Ако някой участник събере 16 гласа, денят ще приключи веднага с неговата елиминация!)

@Farest @kabakov @baikiro @yaripim @Enough* @StoneColdFaN

@Mystery @neshev @Jack Bauer @Velisav @Price @hacky

@Jericho @OyeaH @Dudley @LightOne @Himler

35izpu1.jpg

Естествено ще започна с разсъждения за водещия, за мен Мистери и Велислав са граждани, първия, защото му е дружка и не мисля, че би го сложил така под прицел в дебютния му сезон, а Велислав, защото е новак не толкова известен във форума, а знам Радокс какво мисли за тях.
Затова за сега си изчиствам Мистери и Велислав и ще играя с тях. 

Е, hacky, ако ще започваме да разсъждаваме така най-логично е мафиотите да са: ти, neshev, Jericho, baikiro?

1 minute ago, Enough* said:

Е, hacky, ако ще започваме да разсъждаваме така най-логично е мафиотите да са: ти, neshev, Jericho, baikiro?

Защо, каква ти е логиката?

StoneColdFaN

Здрасти, друзя! След всички перипетии, най-накрая стигнахме до сезона на година! Гражданин съм. :)

Това  е по-скоро глас за протокола, но пускам глас за Велислав. Аргументът ми е,че е нов и ще се издаде лесно,  ако  е мафиот.

17 minutes ago, hacky said:

Защо, каква ти е логиката?

Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години.

6 minutes ago, Enough* said:

Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години.

Киро не помня да е правил нещо забележително като играч.

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

Himler (1) - OyeaH

Негласували: Farest, kabakov, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Velislav, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne, Himler

35izpu1.jpg

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

Himler (1) - OyeaH
Velislav (1) - Himler

Негласували: Farest, kabakov, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Velislav, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne

35izpu1.jpg

21 minutes ago, Himler said:

Киро не помня да е правил нещо забележително като играч.

Бай Киро е бащата на мафия в БВЦ и дълго време беше модератор на раздел Мафия. Също така беше с ролята "Убиец" в единствения сезон, в който тази роля съществуваше. Тогава уби мафиот още през първата нощ и след това по някаква причина се предаде, разкри се и беше изгонен.

28 minutes ago, Himler said:

Това  е по-скоро глас за протокола, но пускам глас за Велислав. Аргументът ми е,че е нов и ще се издаде лесно,  ако  е мафиот.

По дяволите!

Скъпи съмафиоти, Himler с неговата безпогрешна логика веднага ме хвана, ще трябва да продължите играта без мен.

Само ми е чудно защо не каза нищо и за другия дебютант, Mystery, и защо точно мен ме набеляза от нас двамата.

Това по-скоро е глас за протокола, но гласувам за Himler. Аргументът ми е, че той гласува за мен

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА:

Himler (2) - OyeaH, Velislav
Velislav (1) - Himler
hacky (1) - kabakov

Негласували: Farest, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne

35izpu1.jpg

38 minutes ago, Enough* said:

Май някой не си е написал домашното.

От джобер до джобер се изредили да пишат...само hacky го знам кой е. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

2 minutes ago, baikiro said:

От джобер до джобер се изредили да пишат...само hacky го знам кой е. 

Да, добре.  :D

Глас за neshev, защото не ме допусна до участие миналия сезон, взе ми мод правата и за финал ми подаде един банан в устата...

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Никога не изреклият лъжа Джордж Вашингтон на Мафия се завръща! Тоя път имам повече време на разположение и няма да играя като путка!

Мафията да му мисли, защото като един отговорен президент, било то Вашингтон, било то Радев, било то Берлускони на пет грама линия, повеждам гражданите и ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕГЪРТАМ! ААААААААААА-АСТЪН ВИЛААААААААААААААА, ВИЖ МИ ЗЪБААААААААААААААА!!!!

Всички за момента смърдите на урина. Единствено имам вяра на Ледения, защото си написа мнението като нормален човек. От Байкиро, откровено ме е страх. Човека е въвел играта тука, явно има доста знания, аркейн кноулидж и тъмни изкуства. Не искам да влизам в конфликт с него на първо време, но живот и здраве, може да стигнеме и до там.

4 minutes ago, Jericho said:

Никога не изреклият лъжа Джордж Вашингтон на Мафия се завръща! Тоя път имам повече време на разположение и няма да играя като путка!

Мафията да му мисли, защото като един отговорен президент, било то Вашингтон, било то Радев, било то Берлускони на пет грама линия, повеждам гражданите и ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕГЪРТАМ! ААААААААААА-АСТЪН ВИЛААААААААААААААА, ВИЖ МИ ЗЪБААААААААААААААА!!!!

Всички за момента смърдите на урина. Единствено имам вяра на Ледения, защото си написа мнението като нормален човек. От Байкиро, откровено ме е страх. Човека е въвел играта тука, явно има доста знания, аркейн кноулидж и тъмни изкуства. Не искам да влизам в конфликт с него на първо време, но живот и здраве, може да стигнеме и до там.

Беше прочел за нея в друг форум и в копира тук. :(

StoneColdFaN

Засега мисля да дам гласа си за Нешев. Може Олимпик да се скри от тоя сезон, ама за сметка на т'ва си имаме неговия клонинг, в лицето на Нешката. Човек, който може да играе като мафиот, същевременно обаче да имитира перфектна гражданска игра и никой да не го подозира до самия край. Помните ли коледния сезон от миналата година? Тогава подозренията към Нешев почнаха тогава, когато вече бяхме тежко ебани в гъза. Засега гласувам за Нешев.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...