Radox Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 НАЧАЛО НА ДЕН 1 В този ден има 17/17 участника! За елиминация са необходими 9 гласа! Ден 1 ще приключи на 4.юни в 22:00! (Ако някой участник събере 16 гласа, денят ще приключи веднага с неговата елиминация!) @Farest @kabakov @baikiro @yaripim @Enough* @StoneColdFaN @Mystery @neshev @Jack Bauer @Velisav @Price @hacky @Jericho @OyeaH @Dudley @LightOne @Himler Link to comment
hacky Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Естествено ще започна с разсъждения за водещия, за мен Мистери и Велислав са граждани, първия, защото му е дружка и не мисля, че би го сложил така под прицел в дебютния му сезон, а Велислав, защото е новак не толкова известен във форума, а знам Радокс какво мисли за тях. Затова за сега си изчиствам Мистери и Велислав и ще играя с тях. Link to comment
Enough* Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Е, hacky, ако ще започваме да разсъждаваме така най-логично е мафиотите да са: ти, neshev, Jericho, baikiro? Link to comment
hacky Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 1 minute ago, Enough* said: Е, hacky, ако ще започваме да разсъждаваме така най-логично е мафиотите да са: ти, neshev, Jericho, baikiro? Защо, каква ти е логиката? Link to comment
StoneColdFaN Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Здрасти, друзя! След всички перипетии, най-накрая стигнахме до сезона на година! Гражданин съм. Link to comment
kabakov Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Йей. 17 мирни граждани. Каква поредна мафиотска драма... Link to comment
Himler Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Това е по-скоро глас за протокола, но пускам глас за Велислав. Аргументът ми е,че е нов и ще се издаде лесно, ако е мафиот. Link to comment
Enough* Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 17 minutes ago, hacky said: Защо, каква ти е логиката? Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години. Link to comment
Himler Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 6 minutes ago, Enough* said: Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години. Киро не помня да е правил нещо забележително като играч. Link to comment
Radox Posted June 3, 2023 Author Share Posted June 3, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (1) - OyeaH Негласували: Farest, kabakov, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Velislav, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne, Himler Link to comment
Radox Posted June 3, 2023 Author Share Posted June 3, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (1) - OyeaH Velislav (1) - Himler Негласували: Farest, kabakov, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Velislav, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne Link to comment
kabakov Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Глас за Хаки. Ей така, контролен. Link to comment
Enough* Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 21 minutes ago, Himler said: Киро не помня да е правил нещо забележително като играч. Бай Киро е бащата на мафия в БВЦ и дълго време беше модератор на раздел Мафия. Също така беше с ролята "Убиец" в единствения сезон, в който тази роля съществуваше. Тогава уби мафиот още през първата нощ и след това по някаква причина се предаде, разкри се и беше изгонен. Link to comment
Velisav Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 28 minutes ago, Himler said: Това е по-скоро глас за протокола, но пускам глас за Велислав. Аргументът ми е,че е нов и ще се издаде лесно, ако е мафиот. По дяволите! Скъпи съмафиоти, Himler с неговата безпогрешна логика веднага ме хвана, ще трябва да продължите играта без мен. Само ми е чудно защо не каза нищо и за другия дебютант, Mystery, и защо точно мен ме набеляза от нас двамата. Това по-скоро е глас за протокола, но гласувам за Himler. Аргументът ми е, че той гласува за мен Link to comment
Radox Posted June 3, 2023 Author Share Posted June 3, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА: Himler (2) - OyeaH, Velislav Velislav (1) - Himler hacky (1) - kabakov Негласували: Farest, baikiro, yaripim, Enough, StoneColdFaN, Mystery, neshev, Jack Bauer, Price, hacky, Jericho, Dudley, LightOne Link to comment
hacky Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 38 minutes ago, Enough* said: Защото това са ИМЕНАТА този сезон. Отделно, че с Радокс варите боб от 15 години. Май някой не си е написал домашното. Link to comment
baikiro Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 От джобер до джобер се изредили да пишат...само hacky го знам кой е. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Enough* Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 2 minutes ago, baikiro said: От джобер до джобер се изредили да пишат...само hacky го знам кой е. Да, добре. Link to comment
baikiro Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Глас за neshev, защото не ме допусна до участие миналия сезон, взе ми мод правата и за финал ми подаде един банан в устата... Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jericho Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Никога не изреклият лъжа Джордж Вашингтон на Мафия се завръща! Тоя път имам повече време на разположение и няма да играя като путка! Мафията да му мисли, защото като един отговорен президент, било то Вашингтон, било то Радев, било то Берлускони на пет грама линия, повеждам гражданите и ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕГЪРТАМ! ААААААААААА-АСТЪН ВИЛААААААААААААААА, ВИЖ МИ ЗЪБААААААААААААААА!!!! Всички за момента смърдите на урина. Единствено имам вяра на Ледения, защото си написа мнението като нормален човек. От Байкиро, откровено ме е страх. Човека е въвел играта тука, явно има доста знания, аркейн кноулидж и тъмни изкуства. Не искам да влизам в конфликт с него на първо време, но живот и здраве, може да стигнеме и до там. Link to comment
hacky Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 4 minutes ago, Jericho said: Никога не изреклият лъжа Джордж Вашингтон на Мафия се завръща! Тоя път имам повече време на разположение и няма да играя като путка! Мафията да му мисли, защото като един отговорен президент, било то Вашингтон, било то Радев, било то Берлускони на пет грама линия, повеждам гражданите и ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕГЪРТАМ! ААААААААААА-АСТЪН ВИЛААААААААААААААА, ВИЖ МИ ЗЪБААААААААААААААА!!!! Всички за момента смърдите на урина. Единствено имам вяра на Ледения, защото си написа мнението като нормален човек. От Байкиро, откровено ме е страх. Човека е въвел играта тука, явно има доста знания, аркейн кноулидж и тъмни изкуства. Не искам да влизам в конфликт с него на първо време, но живот и здраве, може да стигнеме и до там. Беше прочел за нея в друг форум и в копира тук. Link to comment
StoneColdFaN Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Засега мисля да дам гласа си за Нешев. Може Олимпик да се скри от тоя сезон, ама за сметка на т'ва си имаме неговия клонинг, в лицето на Нешката. Човек, който може да играе като мафиот, същевременно обаче да имитира перфектна гражданска игра и никой да не го подозира до самия край. Помните ли коледния сезон от миналата година? Тогава подозренията към Нешев почнаха тогава, когато вече бяхме тежко ебани в гъза. Засега гласувам за Нешев. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.