Jump to content

Mafia 24 - ПРАВИЛА + РОЛИ


Radox

Recommended Posts

 

 MAFIA 24
 

И така, време е за дългоочаквания 24-ти сезон на Мафия, който ще бъде най-иновативният откакто играта започна своя живот във форума преди над 3 години! Сезон, към който има надежди, че ще въведе революционни нововъведения и промени, които ще обновят изцяло лика на играта Мафия във форума и ще го направят максимално напрегнат и неочакван за 17-те участника, които се престрашиха да се запишат за него! Благодаря им за смелостта!

 

 

ПРАВИЛА
червено са ключовите нововъведения за този сезон) :
 

 

 В този сезон ще има 17 участника. Началото на сезона ще бъде на 3 юни 2023 точно в 22:00 часа. За целта обаче първо трябва всичките 17 участника трябва да ми потвърдят на ЛС, че са прочели и разбрали ролите си! Ако някой го няма, ще трябва да го изчакаме да потвърди, и сезонът ще може да започне веднага.

 

 Ролите ще бъдат разпределени на напълно случаен принцип между играчите. Няма да има "драфт" който после да води до загуба на 1-2 дни обсъждане кой каква роля би избрал. Методът на разпределянето на ролите ще е аналогичен с използвания и утвърдил се в предишните сезони. Предварително ще бъдат изтеглени номерата от 1 до 17, като на всеки номер ще отговаря по една роля. Участниците ще получат роли по реда си на постване в тази тема, като тегленето на номерата ще бъде направено непосредствено преди началото на сезона. Преди началото на записването ще бъде направен скрийншот с датата и часа, на който се вижда списъка с номерата на ролите. Този скрийншот ще бъде пуснат в темата след завършването на сезона като доказателство за жребия. Освен това ще има и един свидетел, който вече получи на ЛС скрийншота с номерата.

 

Spoiler

111111111111111-Copy.thumb.PNG.66ab86b31dea6366f1bbc4cd7467dce3.PNG

 

 В сезона ще има една тайна роля, която не е била използвана никога досега. Тази роля може да бъде както гражданска, така и мафиотска. Каква ще бъде тя, ще се разбере след края на сезона.

 

 За всеки ден от сезона ще има отделна тема, за да е по-лесно търсенето на информация и гласувания от предишните дни. След края на сезона, всички дни ще се обединят в една тема, за да не е претрупан разделът.

 

📛 На елиминирани от играта участнци е напълно забранено да дават каквито и да били реакции в темите за дневните фази!

 

📛 Всяко писане относно сезона на което и да е друго място освен официалната тема, ще се наказва с незабавна дисквалификация от играта, без значение дали е повлияло или не на хода й. Дори най-малкото споменаване на нещо около сезона в Skype, Discord, Facebook, Instagram, ICQ, TikTok, чатбокса или ЛС във форума, ще доведе до незабавно отстраняване на съответния човек.

 

📛 Всяко опитване да се доказва дадена роля или чат с водещия по какъвто и да е начин, включително скрийншот, измисляне на несъществуващи в съобщенията цветове или емотикони, или каквито и да било иновативни опити за заобикаляне на правилата и честната игра, също ще доведе до незабавна дисквалификация. Това важи и за всякакво пускане на скрийншоти или цитати от комуникацията с водещия, без значение дали скрийншотите са истински или редактирани.

 

 Като се изключат горните две точки, имате право да пишете абсолютно всичко друго в темите за дневните фази. Всякакви клипове, троления, лигавщини, лъжи, заблуди, басове, обещания, подвеждания и психоатаки са напълно позволени!

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

 

 В играта участват 2 отбора - Мирни граждани и МафиотиМафиотите се знаят помежду си, докато Гражданите нямат представа кой с каква роля е и с кого са в един отбор.


 В последните 30 мин. преди старта на сезона всеки от участниците ще получи ЛС, в което ще му бъде съобщено каква точно роля му се е паднала при избирането на номерата. Той ще трябва да потвърди в отговор до водещия, че е прочел и е наясно с ролята си и да зададе ако има някакви въпроси. Също така, мафиотите ще трябва да потвърдят, че са наясно с кои хора са в един отбор!

 

📛 В съобщенията за ролите преди началото на сезона ще има само зелен цвят за гражданите и червен цвят за мафиотите! Няма да има абсолютно никакви други специални цветове, емотиконки, скрити знаци, подсказки и т.н.


 В играта има 2 редуващи се фази - ДЕН и НОЩ. Всяка от фазите продължава по 24 часа. Началото и краят на всяка фаза ще бъдат винаги в 22:00 часа българско време. Играта започва с Ден 1.

 

 Всеки мафиот ще знае преди началото на Ден 1 кои са останалите му съотборници мафиоти, но няма да знае кой от тях с каква роля е! Това ще стане ясно едва с откриването на тайния чат между тях ще бъде след започването на Нощ 1!

 

 

🌞 В ДНЕВНАТА ФАЗА участват всички живи към настоящия момент играчи и те могат да пишат свободно колкото и каквото преценят в темата за съответния ден. Всеки играч има право да гласува за един друг играч, който според него трябва да бъде елиминиран от играта. За елиминация е нужно МНОЗИНСТВО - тоест минимум половината плюс един от гласовете на живите играчи.

 

🌞 За да бъде елиминиран даден играч, е необходимо в 22:00 часа той да има минимално необходимия брой гласове за елиминация, упоменат в предната точка, или повече. Ако някой събере гласовете по-рано, това не води до елиминация, защото броят гласове може да се променя без ограничения до 22:00 часа.

 

🌞 Ако даден участник обаче събере гласовете на всички останали участници в дадена дневна фаза, се приема, че има пълен консенсус относно неговото изгонване и за да не се губи време, съответната дневна фаза ще приключи веднага с елиминацията на въпросния участник и веднага ще започне следващата нощна фаза. Тази нощна фаза ще приключи в стандартния час - 22:00 на следващия ден, т.е. просто ще бъде малко по-дълга от обикновено.

 

🌞 Не е задължително да има елиминиран участник във всяка дневна фаза. Ако никой не достигне необходимият за елиминация брой гласове до 22:00 часа, съответната дневна фаза приключва без изгонен играч.

 

🌞 Всеки който гласува за даден играч има право да променя гласа си неограничен брой пъти за друг играч в рамките на дневната фазата.

 

🌞 Гласуването става по следния начин: "Гласувам за Играч Х"Вотове без удебелен шрифт не са валидни и няма да бъдат зачитани по никакъв начин.

 

🌞 Смяната на гласа за друг играч става по следния начин: "Сменям си гласа от Играч Х на Играч У".

 

🌞 Желателно е да гласуването да се изписва в края на мнението на отделен ред, защото това прави броенето на гласове много по-лесно и дава възможност за много по-чести ъпдейти на гласовете от страна на водещия.

 

🌞 При елиминация на даден играч, без значение дали е станала през деня или през нощта, ще бъде изписвано дали той е бил Гражданин или Мафиот, както и ще бъде изписвано каква точно специална роля е имал.

 

🌞 Ако даден участник не напише нито едно мнение в дадена дневна фаза, то той ще бъде елиминиран служебно от сезона веднага след края й, без значение от кой отбор е и дали има специална роля или не.


🌞 Всякакво редактиране на мнения в темите за дневните фази е абсолютно забранено! Ако някой играч иска да добави нещо, трябва да го прави в нов пост. Понякога ако бъдат пуснати две бързи поредни мнения от един човек, те ще се слеят в едно - това е позволено и не е нарушение на правилата. Единственото, което е забранено, е едитването на мнения.

 

🌛 През НОЩНАТА ФАЗА темата за последния ден се заключва. Мафиотите имат право да елиминират по един гражданин във всяка нощна фаза. Също така, гражданите със специални умения имат право да ги използват през нощната фаза.

 

🌛 В нощната фаза Мафиотите имат право да комуникират помежду си и да обсъждат стратегията си в таен чат, който ще бъде създаден от водещия след края на Ден 1. Ако мафиот бъде елиминиран от играта, той бива премахнат от мафиотския чат до края на сезона. Мафиотите нямат право да ползват този чат през дневната фаза.

 

🌛 Това кой гражданин да бъде елиминиран във всяка нощна фаза ще се решава с гласуване между мафиотите в тайния им чат. Всеки мафиот ще може да сменя неограничен брой пъти своя глас в чата до приключването на нощта, по същия начин както това става през дневните фази. В края на нощта, гражданинът с най-много гласове (например 3:1 или 2:1 и т.н.) ще бъде елиминиран. Единственото изключение е ако гласовете на мафиотите са наравно (напр. 2:2 или 1:1) тогава няма да има елиминиран гражданин. Даването на глас от всеки мафиот е задължително! Ако някой мафиот нарочно не даде своя глас, ще бъде отстранен служебно от сезона. Съответно ако остане само 1 мафиот, той ще е длъжен да гласува и съответно да елиминира гражданин във всяка нощ. Ако не гласува, ще бъде елиминиран служебно и гражданите ще спечелят играта.

 

🌛 Крайният срок за използване на всички специални умения от гражданите, и за заявяване на убийство от мафията през нощната фаза е 21:00 часа. Ако някой играч с роля не изпрати на водещия своето отиграване до 21:00 часа, се счита че той не е използвал ролята си в съответната нощ. Същото важи и ако мафиотите не успеят да излъчат еднозначна номинация за убийство до 21:00.

 

🏆 Дневните и нощните фази ще се редуват, докато единият отбор не постигне условието си за победа. Краят на сезона настъпва, когато се случи едно от следните две неща:

   - За да спечелят сезона, Мирните граждани трябва успешно да елиминират всички мафиоти от играта.

   - За да спечелят сезона, Мафиотите трябва да изравнят броя на живите граждани с този на живите мафиоти.

 

 

 

РОЛИ
(при част от ролите има подсилвания и балансови промени, така че ги прочетете, за да няма по време на сезона осирания и някой да не знае коя роля какво точно може да прави) :
 

 

Шериф

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да пита водещия на лично съобщение за това дали един играч е Гражданин или Мафиот.

 

- При питане получава информация само дали играчът е Гражданин или Мафиот, но не и дали и каква специална роля има той. 

 

- Ако бъде блокиран или изпратен в тъмницата, няма да научи нищо.

 

Доктор

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да предпази един играч по свой избор. Този играч няма да може да бъде убит от мафията през съответната нощ.

 

- Може да предпазва и себе си.

- Няма право да предпазва един и същ играч в 2 поредни нощни фази.

- Може да предпази и мафиот по погрешка. Ако този мафиот бъде атакуван от Ренегат през съответната нощ, той ще бъде спасен от доктора и няма да бъде елиминиран.

 

Тъмничар

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да посочи един играч и да го прати в участъка за разпит. Подобно на доктора, този играч не може да бъде елиминиран през съответната нощна фаза. Също така обаче, този играч не може да използва специалното си умение през тази нощна фаза (т.е. бива и блокиран).

 

- Не може да праща себе си в тъмницата.

 

- Няма право да праща един и същ човек в тъмницата в две поредни нощни фази.
 

- Ако Тъмничар и Блокировач се посочат взаимно не се случва нищо. Тоест и двете умения се анулират помежду си и никой не бива блокиран и съответно предпазен от елиминация.

 

Принц

Spoiler

- Не може да бъде елиминиран чрез гласуване през дневната фаза.

 

- Ако в 22:00 часа има нужния за елиминация брой гласове ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да бъде изписвано каква е точната му роля.

 

Ренегат

Spoiler

- Има право на общо 3 убийства през нощните фази, като може да стреля по веднъж на нощ

 

- Може да убие мафиот, но и гражданин по погрешка.

 

- Не може да убие Кръстник, преди да са елиминирани всички останали мафиоти.


- Може да бъде блокиран като всяка друга роля, при което един от опитите му ще бъде изхабен напразно.

 

- Не може да убие играч, предпазен от Доктор или Тъмничар - ако стреля по такъв играч, Ренегатът изхабява един от опитите си напразно.

 

- Ако мафията реши да убие Ренегат през дадена нощна фаза, а той е решил също да стреля в тази фаза, Ренегатът умира, но успява да извърши и своето убийство.

 

- Ако Ренегатът се посочи взаимно с последния оцелял Мафиот през дадена нощна фаза, то и двамата умират, а играта се печели от Гражданите.

 

Ловец

Spoiler

- Ако бъде убит, има правото да елиминира заедно със себе си един играч по свой избор преди да отпадне. Това важи без значение дали е елиминиран от гражданите през деня или от мафията през нощта.

- Може да убие мафиот, но и гражданин по погрешка.

 

- Може да убие Кръстник, без значение дали има останали живи и други мафиоти освен него.

 

- Може да убие играч, който е предпазен от Доктор или Тъмничар.

- Ако не е сигурен, може да не използва полагащото му се убийство и да отпадне, без да елиминира никого.

- Ако остане като последен оцелял Гражданин заедно с един последен оцелял Мафиот, играта завършва наравно!

 

Масони

Spoiler

- Масоните са група от 2 или 3 гражданина, които още преди началото на Ден 1 се знаят помежду си и знаят, че всички те са мирни граждани.


- Във всяка нощна фаза, Масоните ще могат да комуникират в таен общ чат, подобно на мафиотския такъв, и да обсъждат стратегията си.

 

- Ако някой от Масоните бъде блокиран от Блокировач (но не и от Тъмничар) в дадена нощна фаза, то в следващата нощна фаза той няма да може да участва в масонския чат.

 

- Ако някой от Масоните бъдe елиминиран, той бива премахнат от масонския чат до края на сезона.

 

Детектив

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да проверява дали даден играч има специална роля и върху кого я е използвал. 

 

- Детективът получава информация единствено по един от следните 4 начина:

1. "Х има специална роля и тази нощ я използва върху У" (Изписва се и ако играч Х бъде блокиран от Блокировач, както и при проверка на Масони участващи в общ чат).

2. "Х има специална роля, но тази нощ не я използва" (Изписва се и ако играч Х бъде блокиран от Тъмничар)

3. "Х има специална роля" (Изписва се при пасивни роли, които не могат да се употребяват върху други играчи през нощната фаза - Президент, Принц, Бодигард, жив Ловец, Кръстник, Екзекутор и Врачка, която вече е влязла в мафиотския чат) 

4. "Х няма специална роля"

 

- Няма да получава информация дали играчът е гражданин или мафиот.

 

- Допълнително умение: Може да провери и вече отпаднал играч, при което ще научи точната роля, която е имал.

 

Адвокат

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да посочи един играч, който в предстоящата дневна фаза няма да може да бъде елиминиран.


- Не може да защитава даден играч повече от веднъж през сезона.

- Може да защитава и себе си (също само веднъж през сезона).

- Възможно е по погрешка да посочи Мафиот и да го спаси от елиминация през следващата дневна фаза.

- Ако посоченият от Адвоката играч в края на дневната фаза е събрал нужните за елиминация гласове, ще бъде обявено, че през съответния ден няма елиминиран играч. Няма да се уточнява дали е имало намеса на Адвокат или играчът е Принц/Кръстник.

 

- Веднъж през сезона, след края на дневната фаза, ще може да спаси от елиминация играчът със събрани гласове, ако прецени, че е гражданин. Ще може да използва това умение без значение дали е бил предпазил някой друг през предходната нощна фаза. Не може да предпази себе си по този начин. Не може да бъде блокиран за това умение. Умението се използва чрез изпращане на ЛС до водещия веднага след края на дневната фаза, в което Адвокатът съобщава, че иска да спаси въпросния участник на пангара. Ако до 22:05 не бъде изпратено такова съобщение, умението не се активира и остава за някоя от следващите дневни фази.


 Бодигард

Spoiler

- Преди началото на сезона, ще му бъде зададено да пази един от другите граждани. По този начин, Бодигардът ще знае името на един сигурен гражданин - неговият обект на охраняване.

 

- Пазеният играч ще знае, че има Бодигард, но няма да знае кой е той.

 

- Пазеният от Бодигарда играч задължително е гражданин без специална роля. Тоест, не може например Шерифът или Докторът да имат Бодигард.

 

- Ако охраняваният играч бъде елиминиран по какъвто и да е начин през деня или през нощта, Бодигардът ще отпадне вместо него.

 

- Ако охраняваният играч бъде атакуван през дадена нощ, но е предпазен от Доктор/Тъмничар, нито той, нито Бодигардът ще отпаднат.

 

- Ако обаче охраняваният играч бъде атакуван в дадена нощ, но Бодигардът в същата нощ е блокиран, то Бодигардът няма да може да го спаси и ще остане в играта вместо него.

 

- Бодигардът може да се предпази срещу една директна нощна атака срещу него. Тоест ако мафията се опита да убие самия него през нощта, той оцелява първия път. След това обаче ако в следваща нощ мафията реши отново да стреля по него, вече не може да се предпази и умира като обикновен гражданин.

 

??????

Spoiler

- Това е тайната роля в сезона, която задължително ще присъства в него и може да е както гражданска, така и мафиотска!
 

- Ролята не е присъствала в никой от досегашните сезони!

 

Кръстник

Spoiler

- Не може да бъде елиминиран през дневната фаза чрез гласуване, или през нощната от Ренегат, преди да бъдат елиминирани всички останали мафиоти.

- Може обаче да бъде убит през нощта от Ловец, дори да има и други все още живи мафиоти. Това е единственият начин да бъде елиминиран преди останалите мафиоти.

- Ако през деня събере нужните за елиминация гласове ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да бъде изписвано каква е точната му роля.


Блокировач

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да блокира един от Гражданите, при което той няма да може да използва специалното си умение.

- Няма право да блокира един и същ играч в две поредни нощи.

 

- Не може да блокира играча, по който Мафията стреля в същата нощ.

- Има право на общо 5 блокирания за целия сезон.


- Ако бъде посочен от Тъмничар умението му ще бъде неутрализирано и посоченият от него гражданин няма да бъде блокиран, но въпреки това Блокировачът ще изхаби едно от блокиранията си.

- Ако Блокировач и Тъмничар се посочат взаимно не се случва нищо. Тоест и двете умения се анулират помежду си и никой не е блокиран и съответно предпазен от елиминация.


Шпионин

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да пита на ЛС водещия дали някой от Гражданите има специална роля.

 

- При питане ще получи само информация "Х има роля" или "Х няма роля", но няма да разбере точната роля на Гражданина, ако той има такава. Информацията ще бъде получена от него в края на съответната нощ, в която е използвал умението си.

 

- Не може да проверява играча, по който Мафията стреля в същата нощ.

 

- Има право на общо 5 проверки за целия сезон.

 

- Ако провери Врачка, ще му бъде съобщено, че играчът е Врачка, но това няма да доведе до присъединяването на Врачката към мафиотския чат.

 

- Ако бъде блокиран от Тъмничар, няма да разкрие нищо, но въпреки това ще изхаби една от проверките си.

 

- Допълнително умение: Може да провери и вече отпаднал играч, при което ще научи точната роля, която е имал.

 

Заглушител

Spoiler

- Има право през всяка нощна фаза да посочи един играч и на следващата дневна фаза гласът на този играч няма да се зачита.

 

- Може да заглуши както гражданин, така и свой съотборник мафиот, с което да заблуди допълнително Гражданите.

 

- Не може да заглушава един и същ играч за две поредни дневни фази. Също така не може да заглушава себе си.

 

- Ако в предстоящата дневна фаза оставащите граждани са само с 1 или 2 повече от живите мафиоти, не може да използва умението си.

 

 Наемен убиец

Spoiler

- Има право 1 път през сезона да извърши допълнително убийство, по свое собствено желание, независимо какво са гласували останалите мафиоти в чата.


- Убийството му е самостоятелно и отделно от основното такова на мафията. По този начин, мафията може да елиминира двама гражданина в една нощ.

 

- Може да стреля по същия човек, по който и мафията стреля в същата нощ. По този начин, въпросният гражданин ще бъде атакуван двойно и дори Доктор/Тъмничар няма да могат да го предпазят. Т.е. той ще бъде елиминиран на 100%, освен ако не е Президент.

 

- Ако в дадена нощна фаза оставащите граждани са само с 1 или 2 повече от живите мафиоти, не може да използва умението си.

- Ако бъде блокиран от Тъмничар, ще изхаби опита си за убийство напразно.

 

- Ако стреля по Ренегат, който пък в същата нощ стреля по него, Ренегатът оцелява, а Наемният убиец отпада.

 

Врачка

Spoiler

- Този играч e Мафиот, но започва играта като Гражданин. Целта му е да открие всички Мафиоти в играта, за да се присъедини към тях. Може да спечели играта единствено след присъединяване към Мафията.

 

- Има право през всяка нощна фаза да пита водещия на ЛС дали един даден играч е мирен гражданин или мафиот (подобно на Шерифа). 

 

- Ако не успее да разкрие всичките живи мафиоти преди броят на мафиотите се изравни с броя на гражданите (в чието число ще влиза и Врачката), той не печели играта заедно с Мафията, но също така и не губи.

 

- Ако всички останали мафиоти бъдат елиминирани преди Врачката да е успял да ги намери, играта приключва с победа за Гражданите, а Врачката губи, независимо че е още жив.


- Играта на Врачката протича на 2 етапа:

- ЕТАП 1 е в началото на играта, когато Врачката започва като "гражданин". Той знае, че всъщност е мафиот, но останалите мафиоти не знаят това, Врачката не е част от чата им и няма право да обсъжда заедно с тях кого да елиминират през нощните фази. С други думи, в началото на играта, Мафиотите изобщо не знаят дали в играта има Врачка и единственият начин да разберат, е ако се включи в чата им по един от начините, описани по-долу. Ако Врачката бъде елиминиран през която и да е фаза (дневна или нощна) ще бъде изписано просто, че той е бил Мирен гражданин. На този етап, гражданският отбор няма нужда да елиминира Врачката, за да спечели играта.

 

- Ако Врачката разбере самоличността на всички Мафиоти в дадена нощна фаза, то мафиотите ще получат веднага информацията, че даденият играч е Врачка, която е успяла да ги открие и се присъединява към тях, т.е. през предстоящата дневна фаза Врачката вече ще е истински мафиот и другите мафиоти ще знаят кой е той, и ще могат да играят заедно. Пълноправното присъединяване на Врачката към мафиотския чат обаче ще стане чак след края на въпросната дневна фаза, ако разбира се той оцелее в нея.

 

- Ако Врачката знае самоличността на всички мафиоти без един, но този един отпадне в дадена дневна фаза, Врачката влиза в мафиотския чат веднага в идната нощна фаза, заедно с останалите мафиоти, които вече знае.
 

- Ако в играта остава само един жив мафиот, в дадена нощна фаза Врачката го открие, но този мафиот отпадне веднага в следващата дневна фаза, тогава и само тогава Врачката ще продължи играта сам като последен мафиот и гражданите ще трябва да го елиминират за победата си.

 

- ЕТАП 2 започва в момента, в който Врачката успешно разбере самоличността на всички живи мафиоти в играта. Ако това се случи, то тогава той официално минава в отбора на мафиотите, бива добавен в мафиотския чат и може да дискутира кого да елиминират през нощните фази. Също така, на този етап, ако Врачката отпадне ще бъде обявен вече като Мафиот и неговата елиминация става задължителна за победа на гражданите.

 

- Ако Врачката бъде преслушан от Шериф, ще му бъде съобщено, че Врачката е мафиот независимо дали той вече е влязъл в мафиотския чат или не.

 

- Ако Врачката бъде елиминиран след като е бил преслушан от Шериф или след като вече се е присъединил към мафиотския чат, ще бъде изписано, че е отпаднал Мафиот.

 

- Ако Врачката бъде елиминиран без да е бил преслушан от Шериф и без да се е присъединил към мафиотския чат, ще бъде изписано, че е отпаднал Мирен гражданин.

 

- Проверките на Врачката не могат да бъдат блокирани от Блокировач или Тъмничар.

 

- Ето примери за двата начина по които Врачката може да се включи в отбора на мафиотите, ако в играта има напр. 3 мафиота и 1 Врачка.

 

1. Ако тримата мафиоти са живи и Врачката успешно ги разкрие и тримата през нощните фази, то той влиза в отбора им на първата нощна фаза след това.

 

2. Ако Врачката до момента е разкрил имената само на двама от тримата мафиоти, но неразкритият от него трети мафиот бъде елиминиран, то тогава Врачката автоматично знае самоличността на всички живи мафиоти, условието е изпълнено и той влиза в отбора им. Същото важи и ако остане само един жив мафиот и Врачката знае кой е той - следва присъединяване към него и двамата играят заедно до края на играта.

 

 

 

ТЕГЛЕНЕТО НА НОМЕРА ЗАПОЧВА СЕГА !

Моля всеки един от вас да напише по един пост, за да получи роля!


 

@neshev @baikiro @Jericho @Jack Bauer @LightOne @Velisav @hacky @Price @OyeaH 
@yaripim
 @Dudley@StoneColdFaN @Farest @kabakov @Enough* @Himler @Mystery

35izpu1.jpg

Link to comment

Изтеглям номер 24 от Драфта!

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
1 hour ago, LightOne said:

Изтеглям номер 24 от Драфта!

 

С този пост 16 от 17-те участника вече писаха, поради което Himler автоматично получава последния №17 и ролята, която се криеше зад него.

 

Неочаквано бързо разпределихме номерата, поради което всичко необходимо за старта на сезона вече е готово.
 

Spoiler

1 - Farest

2 - kabakov

3 - baikiro

4 - yaripim

5 - Enough*

6 - StoneColdFaN

7 - Mystery

8 - neshev

9 - Jack Bauer

10 - Velislav

11 - Price

12 - hacky

13 - Jericho

14 - OyeaH

15 - Dudley

16 - LightOne

17 - Himler

 

Затова изтеглям старта на сезона за УТРЕ - втори юни! Разбира се, точно от 22:00 часа.

 

Както винаги, между 21 и 21:30 ще изпратя на всеки от 17-те участника ролята, която му се падна и след това КУПОНА може да започва!

 

MAFIA24 започва утре!

 

35izpu1.jpg

Link to comment
4 hours ago, Radox said:

 

 

MAFIA24 започва утре!

 

 

Дано имаш резерва...сделката ни беше след 3ти юни!

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

 

Тъй като освен baikiro още един от участниците ми писа, че днес и почти целия ден утре пътува и ме помоли, реших да отложа старта на сезона за 22:00 часа утре, 3.юни.2023! Просто искам всички да са на линия и в пълна готовност за СТАРТА!

 

Явно съдбата и звездите решиха да удължат с още 24 часа дългото и мъчително чакане за МЕГА-СЕЗОНА, но нищо. Ще си заслужава, защото това ще е сезон като никой друг досега!

 

Дотогава се надъхвайте със следните факти за сезона:

- Първият сезон на Мафия, който ще се проведе през лятото!

- Първият сезон на Мафия, в който ще участва силно стратегическата специална роля ??????

- Първият сезон на Мафия, в който ролите на играчите ще се разкриват след отпадане!

- Първият сезон на Мафия, в който и мафиотите ще трябва да се изпотят и да гласуват нощем без да стигнат до бой!

- Първият сезон на Мафия, в който участва ко-хоста на НВП Mystery!

 

Но за да не е съвсем голямо разочарованието, като компенсация всеки един от вас ще научи своята роля както беше планирано ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР точно в 22:00, и ще има време до утре да планира с каква стратегия да започне сезона. Тъкмо ще има време всеки да ми отговори, че е прочел и че е наясно кои са му съотборниците и да зададе ако случайно има някакви въпроси по ролята си.

 

35izpu1.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...