Jump to content

WWE RAW - 22 май 2023


THE ENEMY

Recommended Posts

20230410_RAW_CodyBrock_FC_Ton--fe7d3823b

Cody Rhodes and Brock Lesnar in the same arena!

 

20230515_RAW_BeckyTrish_FC_tonight--ed81

Becky Lynch and Trish Stratus sign the contract for WWE Night of Champions

 

20230515_RAW_6man_FC_tonight--0dd98db371

KO, Sami and mystery partner to collide with Imperium

 

 

 

Link to comment

Коуди ми е толкова противен, че няма накъде. Не знам от билда или от цялостното му излъчване, но нямам търпение да дойде времето когато ще почне да джоби на Джовани Винчи.

Link to comment
The Big Red Machine

Мен Коди още от едно време ми е противен и не виждах нищо специално в него. Сега с това нафукано хийлско излъчване дето го играе фейс пък ми е още по-противен. Жалко че карат Брок да му джоби. 

Link to comment

Аз съм от хората които са критикували Коди през почти цялата му кариера, а дори когато съм го хвалил през първия му престой в WWE, е било по-скоро в ролята на някакви спорадични проблясъци на приятен мидкардер и нищо повече. И имам поглед, макар и по-бегъл, дори в периодите му в NWA и след това AEW и мога да кажа, че и там положението не беше розово. Нещо повече, дори след завръщането му в WWE не виждах този Х фактор. За пръв път Коди ме впечатли след RR и по време на самата му вражда с Роман Рейнс и там той демонстрира наистина, че може да бъде голяма звезда. От тогава показва едно постоянство в това отношение и с промота, и със сегменти и в момента безспорно е най-значимата мъжка фигура в Raw. Естествено, когато си топ, било хийл или бейбифейс, винаги ще има хейт срещу теб. Виждаме се същия хейт и срещу Роман и Блуудлайн в други теми, това са нормални неща когато си отгоре.

 

В моите очи и Роман и Коди са бууквани перфектно, като в единия случай имаме много разчупена версия на хийл, нещо което никога не съм виждал преди това в WWE, може би много по-близко като буукинг до ECW и нещата които се правеха там креативно.

Във втория случай пък имаме бейбифейс, който в класическия смисъл си е доста стереотипно изграден героичен персонаж, поне що се отнася до сторителинг като цяло, по-скоро в кино, телевизия, сериали и въобще такъв тип неща. Но и много по-нетрадиционен що се отнася до WWE. Това е една голяма причина Коди да е толкова over, а и може би дори част от симпатиите ми към него са заради това.

 

Според мен Коди ще загуби от Брок в Рияд и този енгъл с контузията в момента го направиха, за да може да го предпазят от тази загуба. Евентуално виждам и трети мач между двамата по-нататък, който вече ще бъде с гимик и там Коди ще вземе окончателната победа във враждата. Но това, че Коди е бейбифейс, който бива преебаван, прецакван, има желание да се бори дори и контузен, но за разлика от изфабрикувани утайки от миналото в негово положение(Форест Гъмп:ph34r:), него го удря суровата реалност, че god like top heel's градени с години, не можеш да ги размяташ с една ръка все едно са ти Фунаки и релано е много по-реалистично и логично да изядеш хуяка в една такава ситуация. Така е пичове, понякога освен голям кураж и топки, за да победиш се изисква и да си поне малко умен, на това ни учи тази арка.

 

-----------------------

Само да вметна след цялата тази тирада за Коди и едно евала за Беки, която отново демонстрира, че що се отнася до промота и атитюд, няма мъже/ жени, ТЯ Е топ човекът в компанията, при това с разлика от всички останали. Вярно е, че тази вражда с Триш е леко пълнеж, макар и приятен, но това не отнема грам от Бекенцето и нейните промота, които са просто друга класа. Най-добрият траш толкър в WWE.:wank:

Link to comment

Факт, истинско удоволствие е да слушаш Беки на микрофона. Не му завиждам на Сет вкъщи, макар че и той е силен в сипването.

 

Иначе и това доволно изкърти. Брок е ненормален:
 

 

Link to comment

Шоуто продължава да не е на ниво. Топ нещата са добри, но в midcard-а има още много какво да се желае. 

 

Нещата между Brock и Cody най-накрая набират скорост, особено след включването на Triple H в историята. Самата история има огромна логическа дупка, защото все още не знаем мотивацията на Brock, но тя може да бъде обяснена с това, че той действа от името на Triple H. Cody срещу Triple H е кажи-речи задължителна история, въпреки че Triple H не може да износи физическата част. Иначе ми хареса въргала в началото. Brock прави всичко да изглежда в пъти по-добре, а Cody sell-ваше отлично. Малко предобриха със счупената ръка, която Triple H забелязва от километри, а реално нямаше никаква разлика между двете. Вероятно Cody пада във втория мач и ще развият трети, който няма да бъде санкциониран, подобно на Shawn vs. Triple H. Всичко е ОК, но пресъздават неща с Cody, които вече бяха на дневен ред и бяха истински. Продължавам да съм на мнение, че загубата му на WM беше безсмислена и в момента се лута.

 

Becky е на доста добро ниво и спасява segment-ите с Trish, която е колеблива. Единствената женска програма в момента, в която има някаква дълбочина. Винаги е интересно, когато WWE проявявяват себекритика.

 

Явно слуховете, че Seth Rollins снима филм в момента ще се окажат истина, но е леко скандално, ако се опитват да установят наистина тази титла, шампионът ти да не присъства на шоуто регулярно. Вражда с AJ Styles на практика няма. И двамата имат сходни намерения към титлата. Предполагам Seth я взима. Надали ще повторят грешката с Cody и ще му дадат титлата, когато е най-популярен. При Seth образът не е на нужното ниво и много зависи от бъдещите опоненти.

 

Беше леко странно, след цялото това намекване за таен опонент да сложиш Riddle, който си е съотборник на Sami и KO. Част от шоуто, която ми се стори пълен пълнеж. 

Link to comment

Шоуто ми хареса, но имаше пълнеж, съгласен съм с Нешев, че сякаш не знаят какво да правят с мидкарда, Ридъл се чудят къде да го бутат, на мен лично ми е супер безинтересен, беше интересен с Ортън, сега е просто досаден, както беше преди това.

 

Енеми е описал доста добре букинга с Коди и Леснар и няма как да не се съглася, за мен историята се развива много добре, а ако доведе до битка с Трите Хикса, както Нешев предполагам ще стане перфектната история, ако ли не, то е време да чуем мотивите на Леснар, единствено това не ми харесва.

Link to comment
9 minutes ago, hacky said:

Енеми е описал доста добре букинга с Коди и Леснар и няма как да не се съглася, за мен историята се развива много добре, а ако доведе до битка с Трите Хикса, както Нешев предполагам ще стане перфектната история, ако ли не, то е време да чуем мотивите на Леснар, единствено това не ми харесва.

 

Едно от нещата които се спекулираше още в началото на враждата, беше че зад всичко стои Хейман. Реално стипулацията при загубата на Брок от Роман беше, че докато Рейнс е шампион, Леснър няма да може да се бие повече за титлите. И тук се предполага, че е възможно Хейман да е обещал зад гърба на Роман, че ако Брок отстрани окончателно Коди от пътя на Рейнс и Блуудлайн, то тази забрана за Брок ще отпадне. Идеята е, Леснър да се провали, губейки враждата с Роудс, а Леснър нямащ вече какво да губи, да разкрие тайната за намесата на Хейман, което да доведе до допълнително напрежение вътре в Блуудлайн. Това което натежава везните към тази теория е, че след като на драфта Брок получи спазаряване да има привилегията да се движи в което шоу си иска, то това е някаква индикация, че той все още тайно работи с Пол, защто кейфейб преди подобни неща ги уреждаше само Хейман, като негов адвокат. 

 

Теорията с Хиксовете най-вече получава кредибилност покрай последния сегмент в този Raw, защото наистина е лесно човек да се филмира покрай директната намеса на Хънтър в подобен сегмент, че има нещо гнило. Тук вероятно биха влачили историята и около неща които са се случили в AEW, а именно няколко промота на Коди и прословутото трошене на трона на Хънтър там и как сега Трите хикса е готов да си отмъсти, обръщайки го на заядливо, злопаметно хийл ауторити, почти като мен. Има хляб в подобна история, естествено, като тя би легитимирала и за един по-дълъг период държането на Коди далеч от борбата за всякакви световни титли. Но първо, наистина Хънтър на този етап според мен не е готов да участва в мач без сериозни рискове за здравето си, и второ, че грам не ми се гледат истории които водят началото си от някакво инди, това са неща за които не може да ми пука, нито на някой кежуал и подобна вражда по-скоро би ми изглеждала като една душевна чикия на филмирания Пол Левеск, който принципно си има афинитет към подобни простотии.:D

 

Та се надявам по-скоро да се окаже първото, макар да изглежда по-вероятно да направят втората история. При всички положения ми се гледа сторилайн в който топ бейбифейсът Коди се бори срещу ръководството на компанията. Подобна вражда си е евъргрийн, но според мен в момента е прекалено рано да я реализират, а освен това ако го направят ми се иска напълно да игнорират AEW простотиите като някакъв аргумент.

Link to comment
natopor4en

 

Ибаси му. То туй Топора го загатна още преди година и нещо. :D :D :D  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...