Jump to content

AEW Dynamite - 10 май 2023

neshev

Recommended Posts

Миро се завърна на шоуто и дадоха как нахлува в офиса на Tony Khan. Очакванията са, че Миро ще е част от новото шоу на AEW - Collision.

Колкото и да е тъжно, единственият му добър гимик досега беше на непобеден руски суператлет (Русев дей не съм го гледал). Всичко друго не се получава - нито бест мен, нито редиймър, нито нищо. Трябва му читав образ, който американците да разбират и да им е интересен. Нещо клиширано, но адекватно.

За мен си остава загадка как Rusev Day образът стана толкова over. Всичко тръгна от това как kayfabe кмета на Пловдив му подари ключа на града защото е набил Ренди Ортън. :D. Оттам нарекоха деня Rusev Day а след това тръгна като catchphrase, даже имаше е Lana Day по едно време. Aiden English също много допринесе с неговите представяния, но погледнато обективно това дори не е гимик а просто фраза. Нито имаше развитие, нито имаше сегменти които да го подкрепят.

Сега в AEW не знам как е положението, май често е контузен, но със сигурност му трябва образ който на първо място да работи (без повече експерименти) и вече след това да се мисли как да го разчупят и да покажат креативност.

nWoHulkster
On 4/6/2023 at 12:58 PM, nWoHulkster said:

Тонка, ако си пич, плс върни Миро дотогава [Уембли]! Това ще е черешката на върха на тортата.

Пич си, Тонка! :beer:  Надъхан съм. 🇧🇬 The Redeemer образът имаше доста потенциал, ама тогава Miro се изгуби измежду всичките новоподписани хора и като цяло Tony Khan не знаеше какво да го прави. Отделно и контузията му не помогна. Надявам се сега с повечето ефирно време заради новото шоу, потенциалния ростър сплит и без големи нови имена на хоризонта, нещата да се получат по-добре и да има повече фокус върху Miro.

А иначе самото завръщане беше малко... meh. Силен поп и явно се заиграват с интернет слуховете за проблеми между него и Tony Khan, ама можеше да измислят нещо по-импактно от това. Не е болка за умиране де, сигурно по-нататък ще има по-важни неща, ама просто можеше и по-добре тук.

Другото голямо нещо в това шоу беше turn-на Don Callis. Неочакван! И тук съм надъхан. Могат да се направят доста интересни неща с тази история, а и самият Callis ще разцепва на микрофона, сигурен съм. Тук големият въпрос е кой/кои ще са новите клиенти на Callis. Заингригуван съм. Да видим... В един идеален свят ще го сложат заедно с heel CM Punk и тогава шоЛото ще е на макс, ама светът не е идеален.

Готино промо от Christian Cage. Хареса ми. 👍

Хареса ми и че Thunder Rosa също се завърна, харесаха ми промо клиповете за pillar-ите, имаше и много добри мачове... Абе като цяло, силен епизод.

The Olimpic Hero

Образът на Миро, при който си говореше с Господ, за мен беше доста добър и имаше сериозен потенциал. Обаче AEW просто не му дадоха шанс. Миро мисля, че се подобри значително на ринга до степен, че можеше да е Brock Lesnar на AEW, на него ми напомняше като стил. Имам предвид, че е много по-добър от един Wardlow да кажем. Дано успее този път.

Да сменя името, че "Миро" като име на доминантен кечист е ебати педалията. За американците сигурно звучи още по-неадекватно. Къде му беше акъла на нашия? Ми то добре с "Мирослав" да излиза, като иска да си е с неговото име.

Xander Black

Супер Dynanite  за пореден път. Мачовете бяха супер. Радвам се, че House of Black си запазиха титлите. Не, че съм очаквал друго де. Изкефих се че Миро се появи. Инетересно ще е какво са измислили за него. Достa интерeсен обрат със търна на Don Callis. Вече Cassidy ми е супер безинтересен. Мисля, че е крайно време някой да му вземе титлата.

The Big Red Machine

Верно ли една сергия кечисти джобиха на Портокала Касиди, който е комедиен образ ? 😺

Xander Black
21 hours ago, The Big Red Machine said:

Верно ли една сергия кечисти джобиха на Портокала Касиди, който е комедиен образ ? 😺

За съжаление е вярно!

On 5/11/2023 at 5:55 PM, The Olimpic Hero said:

Образът на Миро, при който си говореше с Господ, за мен беше доста добър и имаше сериозен потенциал. Обаче AEW просто не му дадоха шанс. Миро мисля, че се подобри значително на ринга до степен, че можеше да е Brock Lesnar на AEW, на него ми напомняше като стил. Имам предвид, че е много по-добър от един Wardlow да кажем. Дано успее този път.

Добре дошъл в AEW раздела, Олимпийски приятелю, знаех си, че ще вземеш правилното решение. 😎

The Olimpic Hero
3 minutes ago, gboy said:

Добре дошъл в AEW раздела, Олимпийски приятелю, знаех си, че ще вземеш правилното решение. 😎

Няма, човек. Спрях кеча след като бях наебан на WrestleMania. И реалността е, че не се шегувам. Единственият ми начин да се върна към кеча е ако Коди Роудс победи Роман Рейнс за истинската световна титла. Нещо, което няма да се случи. AEW не съм гледал вероятно от една година и затова не мога да давам мнение за настоящия продукт.

ЧОТУДЕ
On 5/12/2023 at 9:37 PM, The Olimpic Hero said:

Единственият ми начин да се върна към кеча е ако Коди Роудс победи Роман Рейнс за истинската световна титла.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...