Jack Bauer Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Хенри взима според мен Сехудо е най-големия, и е страхотен ум в бойните спортове. Стерлинг е добър, но не е нивото на Хенри. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Няма как да не си фен. Ебахти прическата, майна. Link to comment
gboy Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Последните два мача ги загуби на split, а освен това е 1-5 в UFC, та ако загуби и тука, ще му пожелават всичко най-хубаво в бъдещите начинания. Иначе прелимките са доста добри. Моят човек Джоузеф Холмс ще открива вечерта Link to comment
Jack Bauer Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Много ме кефи как имате уникални МЕ и КоМЕ, че даже и стабилен женски мач в мейн карда, а последните два коментара са за някакъв джобър от ранните прелимки 😁😁 Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Beks Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 20 hours ago, gboy said: Иначе прелимките са доста добри. Моят човек Джоузеф Холмс ще открива вечерта За съжаление твоя човек не се справи на кантара 😕 Link to comment
gboy Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 Верно ли, бе ... Ще го гони Динята, той много мрази такива работи. Жалко, следя го от много, много време и наистина имаше потенциал момчето. Да не говорим през какво мина, за да стигне до UFC. Link to comment
baikiro Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 17 hours ago, Jack Bauer said: Много ме кефи как имате уникални МЕ и КоМЕ, че даже и стабилен женски мач в мейн карда, а последните два коментара са за някакъв джобър от ранните прелимки 😁😁 Това е бвц, братле. Винаги някой ще се прави на интересен и разбирач коментирайки непопулярни и странни неща от които почти никой не се интересува. То не бяха сумота, джобъри от мма организации в Мадагаскар, колко публика имало на кеч шоу в Ирак, блогове за кечисти от преди 300 години и тн. Не е добре работата като цяло. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 Така е! Аз лично не ги чета такива глупости изобщо! 😠 Link to comment
neshev Posted May 6, 2023 Author Share Posted May 6, 2023 Култаж е как от дву-дивизионен шампион, Сехудо остана без титли и трябваше да си бие камшика, защото Динята отказа да му плати. Това е голямата въпросителна, дали Сехудо е още в пика си и как ще му се отразят тези 3 години пауза. Ако е близо до това, което беше, ми се струва доста тегав опонент за Алжо. Сехудо е специален атлет и манталитетът му е шампион. Link to comment
neshev Posted May 7, 2023 Author Share Posted May 7, 2023 Доста близка битка се получи, но смятам, че съдиите взеха правилното решение. Алжо спечели 3-2, просто в стойка беше по-активният, макар че доста голяма част от времето да се движеше назад. И в борбата нещата бяха на кантар. И двамата имаха моменти, но никой не взе преимущество. Определено тези години пауза си оказаха влиянието, трябваха му няколко рунда да влезе във форма. Въпреки че е двоен шампион, Сехудо ще остане леко позабравен в историята, просто не успя да изгради име, което да го направи топ име. Като нищо ще се пенсионира, не мисля, че вече ще получи парите, които искат. Добре се получи с О'Мали в клетката, мисля че добре хайпнаха за евентуална битка. Конърката пак с доста култов анализ на битката: Link to comment
Beks Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 За мен и Сехудо и Бърнс бяха обезличени. Надиграни по всеки един параграф. Бърнс в желанието си да се докопа до тайтълшот се върна две, три стъпки назад. Дано не се срине психически, че ми намирисва точно на това - lose streak just started.. Билал си свърши работата. Има върху какво да поработи и това му е хубавото при него. Сигурен съм, че във всеки негов следващ мач ще виждаме едно израстване и очаквам да в следващите години да се движи по тая линия шампион, #1, #2. Очаквах повече от Сехудо Не казвам, че бях за него, но се надявах да го видя в по-добра светлина. Стърлинг от рано му взе респекта и като цяло контролираше мача. Приятно съм изненадан от борбата на Стърлинг, ЕВАЛА. С това сломи Хенри. Все още се връщам на победата му над Ян чрез DQ,ш. За мен това сваля малко от авторитета на Алжито, но трябва да му се отдаде нужното уважение! Link to comment
Jack Bauer Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Енри, ко направи бе Енри Бях си за него, защото е култов персонаж и щеше да е култово да е отново в спорта за няколко мача и кратко царуване, но за жалост, Стерлинг показа, че по-добрият боец, поне снощи. Боят беше добър и близък, но Алджо показа повече. Хенри си амше добрите моменти, но в двата случая в които пое контрол бяха в последните секунди на рунда и беше крайно недостатъчно. НЕ очаквам и аз да се бие повече, освен ако не отиде в горната дизия. Там спечели ли един мач, битка с Волакновски му е гарантирана. Жалко аз Бърнс, харесвам го, но терориста го разкости тотално... Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted May 7, 2023 Author Share Posted May 7, 2023 Съдиите пак са вилнели. Единият е дал петия рунд на Алжо, което е тотален абсурд. Тъй че като нищо можеше да дадат победата на Сехудо. Иначе не виждам какво ще прави в горната дивизия. То за 135 изглеждаше дребен, представям си го срещу Макс. Link to comment
gboy Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Аз не разбрах как дадоха split Това си беше чиста победа за Стърлинг, никакви проблеми нямаше, даже в борбата не отстъпи кой знае колко. През почти цялото време се усещаше като да държи нещата под контрол и да бъде по-активният. Сехудо е много малък за тая категория. Бойците стават с все по-големи габарити за различните дивизии, вече в 135 се бият ебаси високите хора. Стърлинг е 171, но има много особена форма на тялото и изглеждаше фрапиращо грамаден пред Хенри. За Сехудо най-добре да лъже, че са го ограбили съдиите и да се оттегля от спорта, пари повече няма да види там. Да си прави цирковете и да си живее живота, на 36 години е, 37-ма гони. ----- Бърнс и Мухамед с много слаб мач и не виждам как Динята ще им даде тайтълшот след такова представяне. Гилбърт не трябваше да го взима този мач. За мен най-голямата изненада тая вечер дойде от мача Евлоев - Диего Лопес. Голяма излагация за руснака, много голяма, а като накрая тръгна да обяснява колко добър бил всъщност Лопес стана хептен тъжно и жалко. Трябваше да го приключи за пет минути, а той се мъчи три рунда, че беше и равностоен мач откъдето и да го погледнеш. Лопес се го спомням от DWCS и бях сигурен, че ще се озове рано или късно в UFC, но това беше абсурдно. Да му дадат на short notice среща с човек от топ 10 и да се представи така. Много си вдигна тая вечер акциите. Ще е интересно да видим дали просто не е било подценяване от страна на Елвоев или наистина е толкова добър боец. Талант е със сигурност, ще видим как ще се развие. Крон Грейси доста тъжно го разкриха в UFC, хем му подбират опоненти и пак. На моя човек Джуйзеф Холмс "Грозния" му видяха сметката, ще го пращат пак по LFA и разни такива Гледам, че и Phil Hawes е загубил - криво ми е там, урод е, ама явно не му достига нещо все. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.