Jump to content

UFC Fight Night "Song vs. Simon" - 29 април 2023


Recommended Posts

Картата е доста зле от към звездна мощ, но има няколко добри битки. ME ми е 50/50. Ядонг се е бил с по-читави опоненти и има повече опит в 5 рундови битки. В стойка има повече перспектива, а Симон има въпросителни около брадата му. Но все пак му давам предимство в борбата. Мисля си, че Ядонг ще бие, но няма да ме изненада и другия развой. 

Link to comment

Добра победа за китаеца, би трябвало да му донесе топ 5 опонент в следващата битка. Кофти за Симон, брадата му отново го предаде, но не и успя да задържи Ядонг на земя, което беше решаващото. 

 

Edited by neshev
Link to comment

Caio Borralho наистина заслужава вече някой от топ 15, че защо не и от топ 10. Пичът тотално доминира досега и доказа, че е много над нивото на прелимките или на случайните опоненти. Заслужава да е в класациите. 

Кортес-Акоста много зле. Тоя дундьо не мръдна грам откакто го взеха в UFC. Не е лош атлет като за дебелак, ама грам не може да се бие. Има бокс на прилично ниво и толкова. Де Лима се го би с 2-1 рунда (сиреч докато не му свърши въздуха) и това беше. Малко шутове, малко борба и айде. Въпреки това съм убеден, че Акоста дълго ще го мотат из прелимките. Просто е такъв боец, че ще може да прави победи и загуби там колкото си щеш. 

 

Trey Waters, шампионът на LFA с победа в дебюта си и то над непобедения Josh Quinlan - това беше по-интересно като резултат.

Общо взето приятна галавечер. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...