Jump to content

AEW Dynamite - 26 април 2023


neshev

Recommended Posts

Тонкича баш като играчки ги третира. Усещам, че и Родито ще събира прах, след като изпраскат Undisputed Era срещу The Elite. Радвам се, че се събра с дружките си, защото в новото NXT изглежда архаично, но мнението ми за целия stable е негативно. Може би най-голямата грешка на Трите Хикса и нещото, което ме накара да загубя тотално вяра в него, е това, че виждаше в лицето на Adam Cole, който няма абсолютно никакво излъчване, някаква звезда, около която да гради този brand.

Link to comment
Xander Black

Супер беше Dynamite тази седмица. Добри мачове и добри сегменти. И края между BCC и The Elite беше супер за пореден път.

Link to comment

Приятен Дайнамайт беше. Хареса им решението в крайна сметка да вкарат и четирите младока в МЕ на PPV-то. Определено вярвам, че го заслужават, а така и MJF може да спечели, без да наранява някого, има хиляда варианта. Пък и мачът по двойки ще е хубав идната седмица - приятен сторилайн, много добре написан. Това е нещото, в което AEW бие WWE  - нормално написани сторилайни. Мое мнение, разбира се.

Касиди и Бандидо направиха много силен мач, евала. А ако направят и отбор ще е перфектно - двамата са екстра като дуо.

Дакс и Джарет също се сработиха добре, но ми дойде в повече кеча вече в тоя момент, признавам си. А и като цяло тоя фюд ми някакъв странен един такъв. Не е лош, ама не ме и надъхва особено. 

Уордлоу продължават да го градят като яката батка, дето мачка - приятен мидкардър. Да ме прощава @Suffer-H , но моето мнение е, че там си му е мястото. Някъде около мидкарда или ъпърмикарда, но не го виждам за МЕ материал.  Безличен ми е, пък колкото ще да е нацепен. И на микрофона не го бива много ... Абе, бих го гледал в средата на шоуто с удоволствие, но не мога да взема насериозно.

За Хобс важи абсолютно същото, макар той да е по-интересен.


С Адам Кол нещата се получават много добре. Фюдът за две седмици от абсолютно безинтересен ми стана сред най-любопитните неща в шоуто. Адам си е звезда - правилно го е виждал Трипси. Оня, дъртия, къде ви еба залозите :D - той е улав!  


Дарби и Сами с добър мач, ма то това е ясно. Само не ми казвайте Гевара колко бил нехаризматичен - това е един от най-добре изградените образи в момента в кеча изобщо. Перфектен хийл е малкият.

Джейд срещу Валкирия се получи също добре - Джейд задобрява лека по лека. Единственото ми оплакване е, че Тая беше само 4-0. 300 шоута имат, можеха да и дадат да намачка малко повече, за да е по-интересно. Да е примерно 10-0, за да има смисъл от това "непобедени". А и изглеждаше легитимна, не я скуошнаха. Иначе е дундавичка, ама е хубава😍, бачи @Himler ще я оцени. 

И Бучър и Острието доставят винаги, само не знам що ги разделиха с Бънито :( - перфектни бяха тримата. Хубав финален сегмент и добър фюд. Малко ми е странно да гледам BPCC като хийлове, ама карай. А тия суйтчъри са уникални, жалко, че няма къде да си ги купя.
 

 

Link to comment

Не са му нацелили образа на Уордлоу, как няма да е безличен? Опитват се да го правят Goldberg 2.0 и това им е грешката. Това "powerbomb symphony" пък е копиране на Suplex City, тъпо е. Уордлоу трябва да е или някакъв чудовищен хийл, или ако ще го кара фейс, да му измислят някакъв уникален, некомедиен гимик. Ще видиш тогава колко бързо ще му тръгне работата на микрофона и всичко останало, особено ако му дадат правилните истории и материал за работа. Много кечисти не достигат истинския си потенциал, именно защото не им се дава правилната насока на развитие. Роман Рейнс да не би да не беше безличен преди да го обърнат в хийл и да му развият готиния Tribal Chief/Head of the Table гимик? А това е само един от многото примери. Даниел Браян преди да кешира куфара през 2012, когато направи първия си хийл търн в WWE, беше супер безличен.

Друг е въпросът, че на Уордлоу му изтърваха и инерцията когато беше яко over. Иначе дори само с визията си, Уордлоу е повече МЕ-тър от Сами Гевара и Тарзан. Щях да те разбера, ако кажеш, че не става за МЕ-ър при наличието на добри МЕ-ъри, които не са излели от WWE, ама такива в момента в AEW няма, освен може би един Хангман и дотам. Други, като Адам Коул и Рики Старкс, трябва още много да ги градят.

 

Също така, не смятам Сами Гевара за нехаризматичен (ако съм казал някога подобно нещо, било е в друг контекст :D), историйката му с MJF е култова и е идеален именно за такъв тип леко комедийни, хийл образи. Като беше solo face, беше тотален криндж и там се видя, че не става за такава роля. С оная мърша жена му, нямат никаква химия на екран и ще е по-добре да ги държат отделно, но явно нямат какво да я правят нея. За МЕ-ър пък със сигурност не става... поне засега, нека поодъртее малко, да спре да изглежда като 15 годишен чавак, да понатрупа малко история в AEW и един ден може би ще е достоен да вдигне световната титла... но не по рано от следващите 10 години. Същото важи за Джунгла Момче.

 

Btw, тая седмица отново кринджнах стабилно като видях Ориндж Касиди да открива. Време да се събудят малко тия хора бе! Вместо да отриеш шоуто с някакъв надъхващ сегмент, който да хайпне програмата за вечерта, ти ми пускаш тоя убиец на рейтинги за не знам кой път вече. Колкото по скоро го разкарат, толкова по-добре, ама нали продава дрънкулки на дяцата, така ще е.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...