Jump to content

Истинският изрусен АЛФА мъжкар


Recommended Posts

Време е да ви представя новия ЛЮБИМЕЦ на bWc, азиатският кошмар, бурето с барут, живата торпила Риня Накамура!

img_13ca1706c438595061549dfe2951c9fe2246

 

 

За разлика от разни други изрусени педалчета, които ги гаврят из шоутата на Винси, то "Hybrid" Nakamura помила ВСИЧКО по пътя си и след като изчисти пода с най-добрите, повтарям НАЙ-ДОБРИТЕ бойци на азиатския континент, вече е сред звездите, повтарям - ЗВЕЗДИТЕ на UFC!

Накамура, истински мъжкар и феноменален талант, премина през ситото на The Road to UFC - своебразен турнир на компанията, която изправя талантите от далечния изток един срещу друг и оцеляват само истинските АЛФА мъжкари. Накамура не е синче на някой, не е бил джобър и хленчеща ***** из разни други федерации и да идва наготово в UFC, а като истински талант се справи с най-добрите в своята категория и не просто победи, а РАЗПИЛЯ конкуренцията.

 ВСИЧКИ три победи на Накамура в турнира дойдоха в първия рунд. Повтарям - ПЪРВИЯ РУНД!!! Нокаути, събмишъни, тейкдауни, мятания - ХИБРИДЪТ може всичко. Него не го интересува дали ще се бори или ще боксира, защото е НОМЕР 1 във всеки един аспект на СМЕСЕНИТЕ БОЙНИ ИЗКУСТВА. 

 

image.thumb.png.f7d3ac4b20a46fde7f4f912358907447.png

 

 Общата статистика на Риня вече е 7-0, като има само един мач, който е взел с решение, всичко друго го е приключил предварително. 

Бекграунда на японеца е повече от зрелищен, момчето е било истински талант в борбата. Аматьорската, ИСТИНСКАТА борба, където се състезават изрусените алфа мъжкари, а не професионалната, предварително скриптирана борба, позната още като КЕЧ, в която се състезават татковите синчета, резилещи перхидролените прически! Накамура е златен медалист до 23 години на планетата през 2017-та. Има бронзов медал от световното 2018-та, вече при мъжете. Освен това на локално ниво има още два бронза и едно сребро. Общата му статистика в борбата е 36 победи и само 9 загуби.

 

 

013123-hero2-rinya-nakamura_GettyImages-За него следват зрелищни мачове на най-високо ниво в UFC, които не се и съмнявам, че БЪЛГАРСКОТО КЕЧ ОБЩЕСТВО ще следи с интерес. Спокойно можете да залагате апартаменти, коли, къщи и дори криптото си на бъдещия азиатски шампион, като тука вече ще хванете истинска ГОРНИЦА, а не като в случая са русият женчо Коди, къде се хванахте за ДОЛНИЦАТА, че ви я сецнаха. 😎

Правя специален виртуален фен клуб на Риня ХИБРИДЪТ Накамура. Записвайте се докато е време, защото сега е безплатно, но скоро ще давате мило и драго за да сте част от елитната компания, подкрепящи японското чудо. 

 

 

maxresdefault.jpg

 

Link to comment

Точно така @Just a fan!

1. Риня Някамура - изрусен ММА АЛФА Мъжкар

2. Васко П. * - изрусен ЧАЛГА АЛФА Мъжкар

3. Коди Татиното - изрусен КЕЧ БЕТА мишок

* Певеца

Edited by gboy

 

Link to comment
9 minutes ago, gboy said:

Точно така @Just a fan!

1. Риня Някамура - изрусен ММА АЛФА Мъжкар

2. Васко П. * - изрусен ЧАЛГА АЛФА Мъжкар

3. Коди Татиното - изрусен КЕЧ БЕТА мишок

* Певеца

 

Тъкмо помислих, че някой ме е изпреварил и е пуснал тема за ИСТИНСКИЯТ изрусен алфа

solo-sikoa-usos-wwe.jpg

Link to comment

Тоя джобър никога не съм го виждал, нямам идея кой е. Ако е някой от самоанската тумба - нямам представа как ги различавате, всичките са ми еднакви. 

 

Link to comment

Не знам, но имам лошото чувство, че след този толкова надъхващ пост, японския ни приятел ще бъде приспан много жестоко.... Дано да греша.

Link to comment

@Mariyan01 момче, това да не ти е КодитУ? Тука говориме за истински АЛФА мъжкар, войн до мозъка на костите си, победител и ШАМПИОН! Ясно е, че ХИБРИДЪТ ще мачка. Направо теглете заем, за да може да заложите навреме, като му обявят другия мач, да не стане сакатлък.

ДАВАМ ВИ ХЛЯБ В РЪЦЕТЕ, БЕ, МАМА МУ СТАРА, НЕ СЕ ДЪРПАЙТЕ! 😠

 

Link to comment

Е не може да е АЛФА като Роман Рейнс, много хляб има да изяде докато стигне Вожда.

Link to comment

Нямам търпение да бъде злобно обруган още в следващата си битка и повече да не се чуе за него. 

 

#gboy is the new neshev

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Вие ся бай ти Киро ли ще слушате или мене? После да не плачкате, като НАКАМУРА отнесе половината дивизия за една година и ние направиме пачките покрай него, а вие още жалите загубените пари, които заложихте на Коди Луузъра!


freshly-baked-bread-one-of-lifes-simples

#хлябВРъцете

Edited by gboy

 

Link to comment
  • 3 months later...

Уважаеми привърженици на Смесените Бойни Изкуства, познати още като ЕмЕмА,

 

истинският ИЗРУСЕН АЛФА МЪЖКАР на UFC - господин Риня Накамура, ще се срещне с мексиканският талант Ферни Гарсия. Един боец, с които ви запознах отдавна в най-четената тема в БеВеЦе - кораво хлапе, което дойде в UFC през сериите на Дайна Уайт след като показа добри умения в LFA преди това. За негово съжаление засега 0-2 в най-голямата компания на света и е на път да си тръгне безславно от нея, особено ако загуби от ИЗРУСЕНИЯТ АЛФА МЪЖКАР Риня. 

Срещата ще е в края на август и отсега не спим от нетърпение, то се знае :beer:

 

Link to comment
  • 4 weeks later...

Първата! 😍

ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА!Надявам се да сте си заложили апартаментите, както ви казах, сега ще си имате парички до следващата му среща. 😎

Edited by gboy

 

Link to comment
  • 5 months later...

ВРЕМЕ Е ЗА ВТОРАТА, МОМЧЕТА!

 

Топ звездата на Япония и световния ММА отново влиза в Октагона тоя месец на ПейПърВю- то UFC 298, къдете ще помете пода със следващата си жертва Карлос Вера.

 

Вера беше в последния сезон на TUF, където яде бахура на Брад Катона. Но като изключим това, пичът е нелош проспект от инди федките, където има статс 11-3. Състезавал се е във веригата Fury и има еди мач за LFA.

В прелимките на шоуто (поне засега)  ще има честта да бъде разпилян от бъдещия шампион и лице на спорта - РИНЯ НЯКАМУРА.

 

--

Както би трябвало да знаете, господин Риня вече помля двама опоненти в организацията  (но първата среща реално му се води част от Road to UFC, затова не я броим) и към момента е 8 - 0. Чакаме го да запише ПОРЕДНАТА и да се устреми стремглаво към юбилейна победа след това. А титлата да му я топлят там балъчетата.

 

Edited by gboy

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Накамура продължава да гази на световната сцена! Вчера въргаля близо 15 минути Вера, който принципна е граплър, и не му остави никакъв шанс дори да си помисли за нещо повече от почетна загуба 😎

Отново си пролича, че Накамура е различен боец и е въпрос на време да стане шампион в UFC! Не знам още колко хора ще трябва да пострадат, но е ясно, че който и да изправят пред него, ще е просто една злощастна жертва пред неописуемата мощ на ИЗРУСЕНИЯТ АЛФА МЪЖКАР! 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...