Jump to content

Шах - 2ри турнир (2 х 5 мин)

hacky

Recommended Posts

image.thumb.png.7c93fb1fe61114bf01c7b9b4eb7202b0.png

Това е втория турнир по шах от поредица такива!

Всеки турнир ще има различни правила за времетраене и брой на партиите и всеки турнир ще бъде с двойни елиминации.

За всеки турнир си избирате дали да се запишете или не.

Всеки турнир носи точки.

1во място - 3точки

2ро място - 2 точки

3то място - 1 точкa

Сами разбирате, че в колкото повече  турнири играете, толкова по-голям шанс имате за най-много точки.

След като минат 5 турнира, тримата най-добри(с най-много точки) ще се изправят един срещу друг, за да определят шампиона по шах на BWC!

За сега:

1во място - MJ23 - 3 точки

2ро място - dadoktor - 2 точки

3то място - Jack Bauer - 1 точкa

Правилата за текущия турнир са следните:

- Директни елиминации, изтеглени на случаен принцип.

- 2 партии по 5 минути (не е длъжно партиите да бъдат изиграни една след друга, ако на някой му се налага, може да изиграе една партия и по-късно втората).

- Играе се в https://lichess.org/ правим пробва в този сайт по предложение на другите участници, задължително един от двамата след изиграните партии трябва да обяви резултата в темата и да остави линк към изиграните партии, нека имат възможност съперниците да изучават и анализират играта си взаимно.

Записани:

hacky
MJ23
Mariyan01
Jack Bauer

Няма да се записвам за да има интрига кой ще спечели турнира...

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Записвам се. Ще участвам във всички турнири, но тук е най - вероятно да стане някоя изненада, предвид крайно ограниченото време.

Може би следващия турнир ще е без време или половин час поне? Ще видим спонсорите какво ще кажат за идеята.

16 hours ago, natopor4en said:

Многой грозен. Не ме кефи  :(

Аре записвай се в турнира ве!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

18 hours ago, natopor4en said:

Многой грозен. Не ме кефи  :(

За теб ще направя нов!

RcadestickR

Не съм писал тук от години, но правя джобърско завръщане в темата за шаха и се записвам. Предполагам е 5 минути без инкремент. С инкремент по ме кефи, надявам се следващият път да има.

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

8 hours ago, RcadestickR said:

Не съм писал тук от години, но правя джобърско завръщане в темата за шаха и се записвам. Предполагам е 5 минути без инкремент. С инкремент по ме кефи, надявам се следващият път да има.

Следващия път, ще е точно такъв 5 + 2.

Записани:

hacky
MJ23
Mariyan01
Jack Bauer

RcadestickR

• 2 weeks later...

Говорих с новия световен шампион и го навих, победителя от този турнир да играе срещу него. :)  Записвайте се!

• 2 weeks later...

Поради ниския интерес и случили се събития в мой личен план, които ще вземат много от времето и вниманието, този  турнир по шах няма да се проведе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...