gboy Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Много силна ММА вечер е това. 😍 МЕ -та е уникален мач, и двамата са тотални уроди. Просто е среща мечта това, нямам търпение. Алън размазва всичко по пътя си и тука се среща вече с елита, ще е много интересно какво ще постигне. Джейкъби - Музраканов също е много як мач. Джейкоби е елитен страйкър и мачкаше наред, но загуби последната си среща и като се има предвид историята му, тука просто няма право на грешка. И за руснака е същото положението. На 34 е вече, изтървал е много момента и трябва да наваксва с бързи скокове - една загуба ще го върне супер много назад и ще му преебе кариерата. Засега е 2-0 в UFC, непобеден е, доказа се в малките организации - има шанс да хване ръка с голямо име, ако успее тука. Изобщо, на живот и смърт е тоя двубой. Хубаво е, че Танер Босер най-накрая е разбрал, че дебел не е равно на голям. Мачът е много интересен, щото на практика е за оставане Кутелаба е 0-3, Босер е 1-3 и който загуби тука най-вероятно ще го разкарат от компанията. Рафа Гарсия е получил уникален подарък - мач с ветеран като Клей Гуйда и то в основния кард. Тука му е шансът, ако иска нещо повече от това просто да се бие в UFC. Има потенциал, но засега е 3-3 в UFC, а дойде като непобеден и като огромен талант от Мексико. Сега е моментът да покаже, че не е просто читав боец и толкова. Daniel Zellhuber, мега талант, ще се бие с ветерана Ландо Ваната в прелимките . Знам, че за повечето хора това е абсолютно безинтересно, но за мен си е кеф. Link to comment
neshev Posted April 15, 2023 Author Share Posted April 15, 2023 Ако Макс не е приключил като елитен боец, би трябвало да бие тук. Алън е стабилен боец, но тук рязко качва калибъра на опонентите. И чисто стилистически, Макс има по-доброто кардио, в стойка е по-добър и е тестван повече. А пък Алън вече показва някакви наченки, че кардиото му не е на това ниво и не е като да има перфектна защита в стойка. Тъй че за мен е много вероятно Макс да го приключи. Говори се доста, че Макс има само загуби срещу хора с обратен гард, но според мен няма нищо общо. Просто загуби от наистина елитни бойци. Волкановски, Дъстин в горната категория и Конър, когато още беше сериозен боец. Тъй че, ако не е свалил рязко формата, което понякога се случва на бойци с хода на кариерата му, не смятам, че ще бъде озорен тук. Link to comment
neshev Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Барбоза винаги е красота да го гледаш. Поредният нечовешки нокаут. Големец. Иначе Макс продължава да е на върха. Абсолютна легенда е в този спорт. Алън се би доста прилично. Тази загуба не променя нищо за него. Все още е на една победа от шанс за титлата. Link to comment
gboy Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Хора, ако не гледате прелимките, изпускате голямо шоу, да знаете. Редовно там се случват по-яките неща. Мачът на коравите чички Зак Къминс и Ед Хърман беше класика. Накрая и двамата оставиха ръкавиците в октагона и всички цивриха кат някой подки. И на мене ми влезе нещо в окото точно в тоя момент 🤧 Ед Хърман никога не е бил кой знае какъв боец, но винаги е бил мега коравото копеле и тука го доказа, въпреки нокаута. Daniel Zellhuber е бъдещето на тоя спорт. "Златното момче" е няма такъв талант. Да биеш Ландо Ваната на тоя етап от кариерата си говори много. И то по такъв начин - показа, че освен друго има и много психика в него. Запомнете го това име. (Дано не съм и аз карък кат Нешката ) Brandon Royval с ебати нокаута. Не може хора от топ 5 да се бият в прелимките, еби му и неуважението. Иначе страшни бойци и той, и Николау. И Bill Algeo с хийл промото на вечерта Azamat Murzakanov е изрод! Това, да биеш Джейкоби в стойка, не е никак лесно. Много е корав руснака, много. Дано му дадат топ 10 опонент, заслужава го. На години е вече, трябва да скача много нависоко, ако иска нещо. Проблемът при него е кардиото - личи си, че за трети рунд вече няма въздух. Не си го представям в 4 и 5 рунд как ще изглежда, но каквото е такова. Заслужи си го, особено след тая победа. Джейкъби приключи курса - след две загуби не го виждам вече. Ще си е мидкард до живот. Добър атлет е, но си личи, че му липсва просто нещо, за да е на другото ниво. Барбоса с як нокаут, но истината е, че Карантиьо просто направи много елементарна грешка. Може ли да тръгнеш към десния крак да правиш тейкдаун - това е първото правило, на което те учат. Изобщо не знам защо това беше ко-мейнивент, имаше доста по-интересни мачове. Барбоса няма да се върне сред топ имената, каквото и да говори, а Карантиьо просто не е кой знае какъв боец. Макс победи, за мен с 3-2, но Алън даде много голям отпор. Млад е още, има накъде да расте и не е изключено да го видим един ден с титла. Пролича си, че може и на това ниво да се бие. Много добър мач стана, както и се очакваше. Халауей е легенда, жалко, че е просто номер 2 в тая дивизия и това си е. Не случи на време просто, Волкановски е номер едно. Кофти, ама става и така някой път. Силна галавечер. Нямаше големи имена, но пък мачовете бяха буукнати много добре Link to comment
neshev Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 3 minutes ago, gboy said: Daniel Zellhuber е бъдещето на тоя спорт. "Златното момче" е няма такъв талант. Да биеш Ландо Ваната на тоя етап от кариерата си говори много. И то по такъв начин - показа, че освен друго има и много психика в него. Запомнете го това име. (Дано не съм и аз карък кат Нешката ) Да не стане само като с ония ръбатия мексиканец, където го изгърбиха на миналото PPV. Link to comment
neshev Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Раул Росас Джуниор. Нелегалният син на Иноки. Link to comment
gboy Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Горе-долу е сходна ситуацията , но с тая разлика, че при Рдригез - Росас беше талант срещу талант, а снощи беше талант срещу ветеран . Зелхубер е много добър, наистина, гледам го отпреди да дойде в UFC и си блестеше и по LUX. Сега вече, докъде ще стигне, никой не може да каже, но има много потенциал в себе си. Направи си и първата загуба, така че и това преживя. Надъхан съм да го гледам и занапред. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.