Jump to content

Джейк Пол срещу Нейт Диаз - 5 август 2023


Recommended Posts

Just now, gboy said:

То и в бокса е нулева - ясно е, че ще е поредният нагласен мач. 

 

Колкото беше и този с Томича Фюри? :rolleyes:

Link to comment

Томи Фюри все пак е младок с някакви бъдещи амбиции в бокса. Пък и има фамилия да защитава. За него си бях почти сигурен, че ако не друго, поне няма да ляга. На тия пенсионирани гладни емемейци им нямам вяра. Но и да не лягат, значи са бая зле. При всички положения, залагайте къщите на Джейк Пол.

Link to comment

Не мисля, че точно Нейт ще легне на Джейк. Точно па на Джейк няма как😂😂. А и Нейт си пуска удари които често си влизат точно както трябва. Нищо чудно да думне Пол

Link to comment
  • 2 months later...

Абсолютно убеден съм, че мачовете на Пол-овците са нагласени. Никой не може да ме убеди, че легенди като Мейуедър, Андерсън Силва и прочее няма да ги сцепят за 5 минути. Видяхме какво стана, като Флойд отиде в Япония за демонстративни срещи. Все ми е тая кои са треньорите на ютубърите.

И тука са се уговорили, единствената ми надежда е, че Нейт ще дойде напушен на маймуна и ще прасне някой по-якичък десен. 

А това, че някои хора се ръсят здравата за тия мачове никога няма да мога да си го обясня. 

 

Link to comment

Е, с Мейуедър едва ли някой поставя под съмнение, че беше с предварително уговорен резултат. То се водеше и демонстративен мач.

За мачовете на Джейк и аз имам своите съмнения, но не съм напълно сигурен.

Link to comment

@VSB Стига, бе, човек - победи Андерсън Силва и на два пъти Тайрън Уудли, това е несериозно. Тия хора са машини. Вярно е, че са на годинки вече, вярно е, че бая са оставили на ринга и прочее, но са феноменални атлети и абсолютни изроди. Няма начин да ги бие някакъв ютубър, щото бил тренирал при добри треньори. Това е нелепица. 

 

Link to comment

Да де, ама ако е така, защо рискува с Томи Фюри в неуговорен мач? И там, макар че беше надигран, изглеждаше адекватно и не се посрами. Може пък да има някакви умения, 'ба ли му майката. По-скоро съм на твоето мнение, но давам някакъв шанс и на противното. За разлика от брат си, поне участва в редови мачове и отдава някакво уважение към спорта.

Link to comment

Явно си е повярвал :D Томи Фюри сам по себе си не е някакъв кой знае какъв боксьор. Има няколко победи срещу джобъри, това знаеш, че в профи бокса нищо не значи. Ако са решили, че могат да го бият от щаба на Пол, пуснали са го в истински мач и е станало каквото е станало. 

 

Доколкото знам доста пари са взели за срщата, явно е имало хайп.

 

Сега покрай Нейт Диаз не знам как стоят нещата - пак ли е шумотевица? ППВ на DAZN няма как да платя за тая клоуниада, а и без пари да беше - пак нямаше да си губя времето. 

 

Link to comment
5 hours ago, DanKolov said:

 

Сега покрай Нейт Диаз не знам как стоят нещата - пак ли е шумотевица? ППВ на DAZN няма как да платя за тая клоуниада, а и без пари да беше - пак нямаше да си губя времето. 

Именно. Просто изчакай до следващата сутрин и си го изтегли от Замундата. Аз така правя :)

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Само ако Нейт му е намлял шамарите :D Иначе няма да си губя времето да гледам някакъв спаринг, дето са се разбрали да не се удрят силно :laugh:

 

Link to comment

Не са нагласени битките на Джейк Пол. Просто си подбира съперниците, които включват предимно застаряващи MMA бойци. И колкото и добри боксьори да са били в контекста на MMA, боксът като чиста дисциплина е коренно различен от това, което се предлага в MMA. С Нейт Диаз няма да е по-различно. Слуховете са, че Нейт е трагичен на спарингите и изглежда в ужасна форма, тъй че предполагам идва да си прибере чека и каквото стане. Интересът към битката е слаб и продажбите вървят тегаво. 

Link to comment

Абе Андерсън Силва беше бил наскоро Хулио Чавес младши, не е като да му е чужд боксът.

Edited by VSB
Link to comment

Чавес-младши е тоталка по принцип. Кой знае на какво е бил напукан по време на тази битка. 

 

Паякът беше на 47 години, когато се би с Пол. На тази възраст вече може да си коренно различен битка до битка. 

 

По принцип бих поставил под въпрос тази битка, но тази с Уудли? Много трудно ще симулираш подобен нокаут. Но да се върна на Паяка. Пичът си има пари, има си слава, за какво му е да урежда битки с някакъв Ютубър и чак да пада от него? По логичното обяснение е, че 47 годишния Андерсън Силва, който не е активен боец и не се занимава професионално бокс, беше победен в близка битка от 20 години по-млад опонент.

Link to comment

Бе много ми е странно влогър да бие ММА легенда, пък ако ще да е на 47, ама щом си рекъл ... може пък и така да е. :unsure:

 

Link to comment

Да бе, обсъждаме доколко е чужд боксът на емемейците, все едно Пол е закърмен с тоя спорт. Хората са бойци все пак, колкото и да е, от него би трябвало да са с по-добри основи. Каквото и да го тренират, съмнителна работа. То и Пънк можеше да разчита на топ подготовка, ама видяхме какъв емемеец стана от него, при все, че не е бил пълен лаик, имал е досег с бойни изкуства. Излиза, че Джейк Пол е някакъв феномен ебaти.

Link to comment

Пънк е посредствен атлет и отиде в UFC, след години прекарани в кеча, които допълнително го амортизираха. Джейк Пол е в пика си физически и е доста сносен атлет.

 

Боксът и MMA-ят са коренно различни дисциплини. Дори боксът в MMA няма нищо общо с чистия бокс. Много от техниките в традиционния бокс са неприложими в MMA. Стойката е различна, защото в MMA трябва да се вардиш от поваляния, ръкавиците са по-малки, съответно не можеш да блокираш ударите толкова ефективно, в MMA не можеш да подскачаш толкова лесно, иначе два ритника и си на задника ти. Клинчовете са различни, ударите са различни. Колкото и добър страйкър да си, това не значи, че автоматично ще си добър боксьор. Даже напротив, някои навици не можеш да изчистиш. 

 

Кой пък толкова е бил Джейк Пол? Борецът Аскрен, който е със сменена тазобедрена става. Борецът Уудли, който никога не е блестял с техника, просто блъскаше здраво деснячки, както всички добри борци. Андерсън му е най-добрата победа, но говорим за боец на 47, който е извън активния спорт. Не е толкова невероятно, че сносен атлет, който тренира само бокс ще бие застаряващи и амортизирани MMA бойци.

 

И не разбирам каква е конспирацията точно. ОК, искат да градят Джейк Пол, затова плащат на бивши ММА шампиони да му легнат. Приемам, че е възможно, макар че битки не се наговарят с такава цел, а в огромния процент от случаи се наговарят за да изгърбят буукмейкърите. И какво Джейк Пол си мачка и по едно време казват, айде стига ти толкова, пускаме те на истинския боксьор да те бие. Това ли е? :D Няма никаква логика или аз поне не я намирам.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Битката наближава. Слуховете са, че продажбите на билети са доста зле и ще раздадат доста билети за да напълнят залата. Привлякоха и ESPN да им дистрибутира PPV-то, заедно с DAZN, което също не е особено добър знак. Липсата на интерес го отдават главно на Нейт Диаз, който отказа да рекламира битката и като цяло му е през кура. Все пак спретнаха някакъв варгал на пресконференцията и може би ще скалъпят нещата, но за мен, след като Джейк Пол загуби, интересът към него значително спадна.


Иначе Дилън Данис, който е доста противоречив, лийкна съобщения между него и май вече бившия треньор на Пол, Шейн Моузли, в които Моузли в прав текст му обяснява, че ако иска битката с Пол, трябва да го играе контузен и разбит. :D Горе-долу това, което се знаеше за Пол. Пичът си избира бойци, които вече са разбити физически и може да победи. Предстои да видим Нейт Диаз към кои се причислява, но Пол би трябвало да бие тук. 

Link to comment

Ако с комшията ми се сбием за каса бира на сред улицата, ще съберем повече публика. Тея чекяри трябва да спрат да се излагат, и да опорочават бойните спортове :dry:

 

Бих посъветвал всеки такъв льольо, ако иска да се докаже в нещо - да отиде да играе бейзбол, скукър, или дори шах.

 

Бах ги в боклуците, гледам им физиономиите, и виждам едни путки, чакащи си хонорара.

 

Извинявай Нешев, прати ме за банани, ако прецениш, но ми омръзна от тези циркове..

Link to comment

Ако толкова лесно се раздаваха банове... :happy:

 

Както се пееше в една песен: "Казваш ми, не го прави заради парите? Все едно да продаваш картофи, заради тях самите". Всичко е пари. :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...