Jump to content

AEW Dynamite - 12 април 2023

neshev

Recommended Posts

:wank: Пак само мейнивентъри, майна. На елита елита! Очаквам поне 4 звИзди и половина от МЕ-та 😎 Дано се сработят двамата. 

@baikiro , да не пропуснеш! 

HeaDMaKeR™

Ambrose още ли кърви на всяко шоло?

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Xander Black

Пореден много добър Dynamite. От към мачове и от към сегменти. Само се дразня че Cassidy продължава да е шампион. Мисля че е време тая титла да я вземе някой друг. Не разбирам защо го градят като непобедим едва ли не.

Враждата на The Elite и Blackpool Combat Club добре я градят за сега, харесва ми. Радвам се че Jeff Hardy  се върна, но не съм му чак такъв фен. Изкефих се на сегмент между MJF, Darby, и Sting. Sting взе да намеква за пенсиониране май. Изкефих се че спомена Rick Flair, Kevin Nash и Scott Hall. Аз мисля, че няма да е лошо Darby да стане шампион за малко поне. Малко разнообразие да има, да е по интересно. 

Изкефих се и как Wardlow потроши колата на Hobbs. Добро шоу се получи. Давам му 8/10.

За първи път от доста време гледам кеч шоу и беше много приятно. AEW Dynamite винаги доставя, дори в такива филър епизоди.

Дарби направи страхотен мач (отново) и наистина заслужава да хване малко от светлината на прожектора. Да не говорим, че и промото му беше много добро. Той е уникално як образ и може да получи изяви, особено със Стинг до себе си. Едва ли ще стане шампион и ще вземе титлата от MJF, но определено заслужава поне една филър вражда с шампиона и малко повече внимание. 

Елитът срещу BPCC е топ вражда и много ме изкефи сегментът. Това ще бъдат страхотни мачове :happy: 

Битката на батките е доста добър мид фюд, което винаги ми е харесвало в AEW - просто нямат пълнеж, всичко в сценарият им е със смисъл. Сегментът с колата не беше нещо WoW, но беше ОК. 

Радвам се, че Бъди Матюс получава такова внимание. Цялата HoB е много яка концепция, дано ги засилят. И дамата беше просто 😍

МЕ беше приятен, без да е нещо кой знае какво. Просто и двамата правят шоу.

Доволен съм. А и абонаментът от DAZN се осмисли тоя месец :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...