Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 14 minutes ago, Bobotsi said: По темата за това кой какво би избрал, аз съм почти убеден, че @Brutalnia не е взел мафиот, ако е имал тази възможност. С него много пъти сме обсъждали играта и той ми е казвал, че не му доставя удоволствие от мафиотската игра и предпочита да намира тръпка в търсенето на лошите. Останалите няма как да ви убедя, но аз си имам вътрешно усещане за него. За да не се чудят останалите, категорично ще потвърдя тази информация. Надявам се и ти да си ЗЕЛЕН, за да не се чудя по-нататък в хода на играта дали не ме работиш. Защото имам някои основания да смятам, е ако си изтеглил по-ранен номер в драфта, то би могъл да избереш да си от ЧЕРВЕНИТЕ. Надявам се да остана само с опасенията си. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Леденият и той се губи. Нищо не казвам, но предните сезони бе активен, а ролята му тогава бе на гражданин. Иначе на мен Бруталният ми изглежда най- изчистен. Постовете му лъхат на граждански парфюм. Link to comment
Jack Bauer Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 3 minutes ago, Himler said: Леденият и той се губи. Нищо не казвам, но предните сезони бе активен, а ролята му тогава бе на гражданин. Иначе на мен Бруталният ми изглежда най- изчистен. Постовете му лъхат на граждански парфюм. Химка, кусваш ли дръвцето Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 13 minutes ago, Radox said: Айде осрахте и тоя сезон... То бива бива, ама това е шизофрения ве. Цял ден за тоя малоумен драфт кой кво би избрал, кой кой номер е. Ще повърва ве. Нали уж беше малоумно да се "играе с водещия" а вие само това правите. Гласувайте за малкия лайнар ви казах, за да си спестим локумите му и дървените му философии после. След това за джонцина 2. Толкова ли е трудно, ей мама му стара. Има достатъчно време. Аргументи към него, различни от, защото е малък лайняр, имаш ли? 13 minutes ago, Radox said: Айде осрахте и тоя сезон... То бива бива, ама това е шизофрения ве. Цял ден за тоя малоумен драфт кой кво би избрал, кой кой номер е. Ще повърва ве. Нали уж беше малоумно да се "играе с водещия" а вие само това правите. Гласувайте за малкия лайнар ви казах, за да си спестим локумите му и дървените му философии после. След това за джонцина 2. Толкова ли е трудно, ей мама му стара. Има достатъчно време. Аргументи към него, различни от, защото е малък лайняр, имаш ли? Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, Jack Bauer said: Химка, кусваш ли дръвцето Не, защото гражданите почват да се усещат, че съм от тях Link to comment
Price Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Добре, то се е видяло, че малко или много върху Радокс ще се фокусира отново внимание. И понеже такъв е сезона, сега ще дам своите впечатления за човека Радокс. За мен той не би избрал да е мафиот. По простата причина, че има 0% шанс към моментното развитие на играта във форума да оцелее и да спечели. А за мен точно това би била неговата цел. Ако отпадне, едва ли би бил особено въодушевен, дори и да спечелят неговите колеги. А със сигурност не иска отново да е в ситуацията от предния сезон, това мога да ви го обещая. Това е моят прочит за него. @The Olimpic Hero Да очакваме ли статистиката ти кой е играл най-много като мафиот, защото на мен това ми се стори интересно като идея. А аз играя изцяло от телефон и няма как да оформя подобно мнение, без да ми отнеме поне 5 часа и няколко побелели косъма. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Еми то проблемът е, че и аз в момента съм от телефон. Иначе много искам да напиша такъв пост. Хем статистика, хем мисли за всеки играч какво му е в главата. И всеки след това да споделя идеи какво мисли за другите. Ето, примерно Боботси е споделил подобно за Бруталния как не би избрал мафиот. Интересно ще е. Не знам дали ще успея днес. А ако ме гръмне мафията, съответно няма да успея със сигурност, хахахах. Link to comment
Radox Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 17 minutes ago, Price said: За мен той не би избрал да е мафиот. Но не бих избрал и да съм за 10-ти пореден път гражданин без роля като путка, а съм точно такъв. Точно поради това казах, че ме боли хуя, нямам мотивация за игра, то няма никаква тръпка, нищо интересно. Всеки път едно и също лутане, докато 3-4 човека се ебават с останалите и после слушаме за "уникалната мафиотска стратегия и перфектната игра" която се състои от гледане на сеир докато другите се псуват на сляпо. Обаче всеки път в ролята на балъците сме все едни и същи хора и то в даден момент просто затъпява и се обезсмисля. Казвам ти пак, давайте да махаме аутистите, поне има някаква стратегия в това, а не пак малоумни спекулации за номера и драфтове. Бобето е първи в списъка, манете го тоя Химлер. 30 minutes ago, hacky said: Аргументи към него, различни от, защото е малък лайняр, имаш ли? Да, че е и ПУТКА. Ти също! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Бобето не е аутист, Радоксе. Не го слагай в групичката. Доста адекватен играч е. А @Price, понеже познавам Радокс сравнително добре. Повярвай ми, би избрал да е мафиот и нищо друго. Човекът съм сигурен, че иска реванш и да покаже на всички, че всъщност е добър играч, а не менте. Да, ще звучи чудесно да е станал бейбифейс, да се жертва и да избере мирен, но не го вярвам. Ако е имал избор, е избрал мафиот. Ако е имал избор от мирни с роля, е избрал мирен с роля. Аз също щях да избера мирна роля, ако имах избор. Та е мафиот, ако е имал тази опция, за разлика от мен. Обаче ако е нямал опцията, е мирен. Та така, днес не е вотът. Link to comment
Bobotsi Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @Farest @StoneColdFaN @Jericho @Smegma @johncena2 Живи ли сте? Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @Smegma, Бухале, нали каза, че не излизаш от вас и ще си активен. Какво стана ве? Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Гласувам пак за Радокс, олимпик ме убеди, един от двамата е мафиот, ако не и двамата, други заподозрени нямам за сега Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Сега трябва да мислим дари Смегма ще се появи… дали* Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 4 minutes ago, Himler said: Сега трябва да мислим дари Смегма ще се появи… дали* Аз няма да го мисля, ще се види в края на деня Link to comment
Price Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 38 minutes ago, The Olimpic Hero said: А @Price, понеже познавам Радокс сравнително добре. Повярвай ми, би избрал да е мафиот и нищо друго. Човекът съм сигурен, че иска реванш и да покаже на всички, че всъщност е добър играч, а не менте. Да, ще звучи чудесно да е станал бейбифейс, да се жертва и да избере мирен, но не го вярвам. Ако е имал избор, е избрал мафиот. Ако е имал избор от мирни с роля, е избрал мирен с роля. Аз също щях да избера мирна роля, ако имах избор. Та е мафиот, ако е имал тази опция, за разлика от мен. Обаче ако е нямал опцията, е мирен. Та така, днес не е вотът. На мен точно това ми беше първоначалната реакция. Сложих Радокс в групата, които биха избрали да са мафиоти без да се замислят. После обаче се разколебах и го бутнах към противоположната група. Без значение от всичко това обаче, със сигурност не е адекватен вот за днес. Явно е, че в ден едно ще трябва да разсъждаваме над играчите като играчи и хора. И какво биха избрали да играят, ако имат цялата свобода. И в тази връзка ми изниква едно име - Джерико. Ами човекът има много криминален начин на писане. Да, свикнеш ли му веднъж - сравнително лесно ти е да го разчиташ. Но това не променя факта, че звучи подозрително и винаги ще е сред топ мишените за дневен вот и ще е щит за мафията, ако самият той не е от тях. И в тази връзка смятам, че той не е доусъвършенствал гражданската си игра и съответно не би избрал да бъде мафиот в такъв ранен етап от мафия кариерата си. Трябва ти силна гражданска игра, която да можеш да имитираш като мафиот. В случая той няма сезон с много силна гражданска игра, и не говоря откъм прочит. Защото предния път разчете перфектно Радокс, че е накиснал колегите си. Леко тромаво го обясних, но се надявам стана ясно защо според мен ако Джерико има избор, вероятно не би избрал да е червен. За жалост сравнително постен ден от някои активни играчи като THE ENEMY, Dudley и Джак Бауер. Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Идеята а драфта очаквано ще се окаже грандиозен провал, защото цял ден, а и най - вероятно цял сезон ще дъвчим кой каква роля би си избрал, а не каква има. @StoneColdFaN да разнообразим скучния ден като за трети път те елеминирам? 🫡 Link to comment
Farest Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Прайс като пак луди неща говори. Е как Джерико няма да избере мафиот като никога не е бил. И как Радокс няма да избере мафиот като игра само 1 ден като такъв. Почваш да миришеш момче.... Link to comment
Price Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Такава е концепцията на сезона - всеки сам си избира ролята, поне докато има избор. Ако някой е очаквал, че това няма да се коментира и няма да е част от геймплея и разсъжденията - изцяло негов проблем си е. Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Иначе ако трябва да играя по тази малоумна логика, а явно първи ден без патърни и нищо ще е по нея то трябва да е играч, който обича да се надиграва. За мен да си мафиот е много по - скучно, няма я оная тръпка в 22 да чакаш нетърпеливо дали си нацелил мафиот или поемаш хурката. А поне за мен големите имена биха бягали от това да са мафиоти, предвид това, че е много вероятно шерифа да провери точно тях - Олимик, Енеми, даже и Радокс. Link to comment
Radox Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Излизам и не знам дали изобщо ще се върна преди 10. Като цяло мега постен ден, още повече ми спадна мотивацията за игра. Супер умрели сте ми всичките. Ако искате ме махайте, и без това съм гражданин без роля и ми е ултра тъпо. Просто ще се наебете, че ще изхвърлите сигурен гражданин, ако го направите. Гласа ми остава за малката латерна Бубици, който играе гига насрано и може би има защо. Ако ме послушате и махнете него, поне има немалък шанс да махнем мафиот. Всякакви такива химлери, джонсини са несериозни за първи ден. Другият вариант е да се махне бавноразвиващия се Хаки, просто защото е супер неграмотен и е мъка да му се четат напъните. Такива вотове трябва да гоните в Ден 1. На неадекватници, които няма да ви помогнат с нищо по-натам в сезона. Не на уж подозрителни хора, защото в Ден 1 няма как да е сигурно кой какъв е, ама по никакъв начин. Плюс тома мафиотите се пазят (освен ако не са аутиста хаки) и няма как да се съберат гласове в първи ден за такъв. Затова пак повтарям - гонете безполезните неадекватници, от това поне има някаква файда. А окажат ли се мафиоти - двоен бонус. Бобици, Хацки... Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Just now, Price said: Такава е концепцията на сезона - всеки сам си избира ролята, поне докато има избор. Ако някой е очаквал, че това няма да се коментира и няма да е част от геймплея и разсъжденията - изцяло негов проблем си е. Въпросът е, че тъпчем на едно място, анализирайки психиката на потрибитилите, които играят. Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Just now, Radox said: Излизам и не знам дали изобщо ще се върна преди 10. Като цяло мега постен ден, още повече ми спадна мотивацията за игра. Супер умрели сте ми всичките. Ако искате ме махайте, и без това съм гражданин без роля и ми е ултра тъпо. Просто ще се наебете, че ще изхвърлите сигурен гражданин, ако го направите. Гласа ми остава за малката латерна Бубици, който играе гига насрано и може би има защо. Ако ме послушате и махнете него, поне има немалък шанс да махнем мафиот. Всякакви такива химлери, джонсини са несериозни за първи ден. Другият вариант е да се махне бавноразвиващия се Хаки, просто защото е супер неграмотен и е мъка да му се четат напъните. Такива вотове трябва да гоните в Ден 1. На неадекватници, които няма да ви помогнат с нищо по-натам в сезона. Не на уж подозрителни хора, защото в Ден 1 няма как да е сигурно кой какъв е, ама по никакъв начин. Плюс тома мафиотите се пазят (освен ако не са аутиста хаки) и няма как да се съберат гласове в първи ден за такъв. Затова пак повтарям - гонете безполезните неадекватници, от това поне има някаква файда. А окажат ли се мафиоти - двоен бонус. Бобици, Хацки... Твоите постове путка путка путка помагат доста на гражданите. 20 minutes ago, Price said: На мен точно това ми беше първоначалната реакция. Сложих Радокс в групата, които биха избрали да са мафиоти без да се замислят. После обаче се разколебах и го бутнах към противоположната група. Без значение от всичко това обаче, със сигурност не е адекватен вот за днес. Явно е, че в ден едно ще трябва да разсъждаваме над играчите като играчи и хора. И какво биха избрали да играят, ако имат цялата свобода. И в тази връзка ми изниква едно име - Джерико. Ами човекът има много криминален начин на писане. Да, свикнеш ли му веднъж - сравнително лесно ти е да го разчиташ. Но това не променя факта, че звучи подозрително и винаги ще е сред топ мишените за дневен вот и ще е щит за мафията, ако самият той не е от тях. И в тази връзка смятам, че той не е доусъвършенствал гражданската си игра и съответно не би избрал да бъде мафиот в такъв ранен етап от мафия кариерата си. Трябва ти силна гражданска игра, която да можеш да имитираш като мафиот. В случая той няма сезон с много силна гражданска игра, и не говоря откъм прочит. Защото предния път разчете перфектно Радокс, че е накиснал колегите си. Леко тромаво го обясних, но се надявам стана ясно защо според мен ако Джерико има избор, вероятно не би избрал да е червен. За жалост сравнително постен ден от някои активни играчи като THE ENEMY, Dudley и Джак Бауер. С каква нагласа Радокс не ти е вот за днес, с какво те спечели, че има шанс да е гражданин? Link to comment
StoneColdFaN Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 3 minutes ago, MJ23 said: Идеята а драфта очаквано ще се окаже грандиозен провал, защото цял ден, а и най - вероятно цял сезон ще дъвчим кой каква роля би си избрал, а не каква има. @StoneColdFaN да разнообразим скучния ден като за трети път те елеминирам? 🫡 Тогава ще докажеш тезата ми, че в тоя живот сме родени като кармични врагове. Сега сериозно. Днес имам рожден ден и конкретно днес ми е малко по-заето, поради което "се губя", но до момента четох всички постове и мога да кажа, че Химлер е задължителен вот днес и каквото и да каже вече, няма как да повярвам. Ако в края се окаже, че е мафиот, чудесен старт за нас. Ако е мирен гражданин, сам се оплете като патка в кълчища с такива разкрития, некст-левел стратегии или каквото и да е имало в главата му. Сменям гласа си на Himler. Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 И в какво съм се оплел? Кажи ми, че ми е интересно. Онзи пост относно ролята на Врачка го обясних няколко пъти. Извън това, кво толкова съм писал? Граждани, вижте само колко лесно събирам гласове. Link to comment
neshev Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Himler (7) - johncena2, Jericho, The Olimpic Hero, Jack Bauer, Farest, Price, StoneColdFaN Radox (2) - hacky, Dudley Bobotsi (1) - Radox The Olimpic Hero (1) - Himler Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, MJ23, OyeaH, Smegma, THE ENEMY За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.