Radox Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 45 minutes ago, hacky said: Още не съм прочел всички постове, след малко ще седна на компютър, за да ги прочета, но от видяното разбрах едно нещо, не ми се четат пак постовете на Радокс, всеки втори пост да съдържа думата путка и тн. Не мисля, че и да е гражданин е голяма загуба. С оглед на това, че никог ане е играл дълго време като мафиот и в този сезон можеше да си избира, то гласувам за Радокс. ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! ПУТКА! Link to comment
neshev Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Himler (4) - johncena2, Jericho, The Olimpic Hero, Jack Bauer johncena2 (2) - StoneColdFaN, Price Bobotsi (1) - Radox Radox (1) - hacky The Olimpic Hero (1) - Himler Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, Dudley, Farest, MJ23, OyeaH, Smegma, THE ENEMY За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023. Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 10 minutes ago, The Olimpic Hero said: @hacky, ще играеш ли играта или ще се занимаваш с Радокс? Кажи какво мислиш по предложението ми да играем тримата - аз, ти и Price. Смятам, че аз и Прайс сме почти сигурни граждани, освен ако Прайс не играе некст левел стратегия и не е избрал мафиот. Смятам, че ти или Радокс сте граждани 100%, това "само ми дадоха граждасна роля" много мирише. Ти от гледна точка на това, че с Прайс сме играли толкова много пъти мафиоти и едва ли някой би сметнал, че ще изберем гражданин се присламчваш към нас, което също ми мирише. Радокс казах, че имам и мотив, иска да играе мафиот от толкова сезона, игра веднъж и беше изгонен в ден 1, сега си е казал "никой няма да ме заподозре за мафиот, като знаят, че искам да съм мафиот" та е приложил некст левел стратегия и е избрал мафиот. Лесно. Почти съм сигурен, че повечето мафиоти са били избрани накрая, затова и няма да повярвам, че и двамата сте имали избор само гражданин без роля. @Bobotsi защо така отхвърли предложението от глутницата?! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 hacky, съвсем честно ти казвам, че не бих избрал мафиот. Омръзнало ми е, нямам тръпка в това в момента. Шериф да ме провери в някъв момент и ще се види истината. Обаче ще му е загубена проверка. Залагам здраво на това, че аз, ти и Price сме мирни и това може да ни спечели сезона. Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: hacky, съвсем честно ти казвам, че не бих избрал мафиот. Омръзнало ми е, нямам тръпка в това в момента. Шериф да ме провери в някъв момент и ще се види истината. Обаче ще му е загубена проверка. Залагам здраво на това, че аз, ти и Price сме мирни и това може да ни спечели сезона. Според мен, един от двама ви с Радокс лъже, с оглед на последния му пост, смятам, че няма по-твърд вот от този в ден1. Link to comment
Farest Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Мненията на Олимпик те припокриват почти на 100% с моите, така че гласувам за Химлер. За сега чист ми е само Прайс и донякъде Радокс. И на мен ми беше дадена да "мирен гражданин" без роля, но някой от тея дето твърдят същото лъже. Радокс го каза пръв и за сега ми е чист. За другите ще видим Link to comment
Dudley Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Олимпик е прав , че тука ще падне малко различна стратегия. Ако сте на мястото на Радокс и ви бяха обругали така яко като дебютант мафиот в предния сезон и сега имате шанса отново да си ИЗБЕРЕТЕ мафиот, не бихте ли го направили за да се докажете ? Според мен е избрал Кръстник и си вее байряка сега. Глас за Радокс Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 2 hours ago, The Olimpic Hero said: Ми да, ама какво искаш да кажеш точно с това. Обясни ми по-подробно. Ти си бил последната дупка на кавала в драфта и не си имал избор. Преди теб някой е имал избор дали да бъде мафиот или гражданин и съзнателно е избрал да е мафиот. Значи в случая в сезона нямаме някой, който не е имал избор и е мафиот от липса на друго, ако казваш истината. Link to comment
Price Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Вярвам на Олимпик, вярвам му просто. От моята камбанария нещата са по същия начин и съм готов в този ранен етап да играя с него и hacky. Нямам и по-добра алернатива, изградена благодарение на геймплея в сезона. Отделно и Химлер тотално се опозори. Аз също не вярвам да ти дадат цял списък с роли и да избереш обикновена цивилка. Само дано не е шериф, че тогава ще ни е ебал майката още в началото. Трябва обаче да бъде разплетен този възел. Сменям на Химлер @Bobotsi Кво стана, предаде ли се вече. @hacky Спри да се лигавиш с Радокс и започни да играеш адекватно. Идвай на влака за Химлерчо. И какво мислиш за Бобоцко. @Dudley Ако съм Радокс и имам всички възможни роли, никога не бих избрал мафиотска. Точно защото ще тежи наследството от предния сезон и познавайки Мафия в BWC, не би било изненадващо отново той да събере гласовете в първия ден. А ако е избрал Кръстник, пак ще бъде позорно, тъй като не ми се вярва Ренегатът да не е бил избран. Това са моите разсъждения. Радокс е гражданин или в лошия случай - врачка. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 4 minutes ago, MJ23 said: Значи в случая в сезона нямаме някой, който не е имал избор и е мафиот от липса на друго, ако казваш истината. Не, не мисля, че работи така. Аз ги виждам така. Номер 1 в драфта има мафиот и всички останали граждански роли като избор. Номер 2, 3 и 4 същото. Ако 1, 2, 3 и 4 изберат мафиоти, мафиотите свършват. Това при конфигурация от 4 мафиоти. Като някой от тях не избере мафиот, то мафиотската опция отива на 5, 6, 7 и т.н. в драфта+ останалите граждански роли. Обаче аз не виждам вариант, в който първо че бъдат избрани всички граждански роли, а след това на някой да му остане мафиот без избор. Той пак ще има избор де. Мафиот или мирен гражданин без роля, но идеята ми е, че най-вероятно мафиотите са били избрани максимум до 6-7-8 номер в драфта, нещо такова. Та не виждам вариант някой да е имал избор само между мафиот и мирен гражданин без роля. Мафиотите са взети от по-ранните номера в драфта. Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Пак почнах да събирам гласове ей така. Явно тук могат да четат мисли и са наясно кво бих избрал. @MJ23, вече имаш ли идея кой искаш да ебем? Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 hour ago, The Olimpic Hero said: hacky, съвсем честно ти казвам, че не бих избрал мафиот. Омръзнало ми е, нямам тръпка в това в момента. По принцип ми харесват разсъжденията ти относно кой каква роля си е избрал. С тази разлика, че номер 1 или 2 в драфта 100% е избрал шерифска/неаполитанска роля. Тоест със сигурност имаме поне един мафиот, който е номер 5, 6 или дори 7 в драфта. Не мога да разбера обаче защо използваш такива клишета, на които и малките чавета трудно биха повярвали. Много ясно, е, че дори да не си избрал мафиотска роля сега, то в някои от следващите сезони отново ще избереш / ще ти се падне такава роля и пак ще ти е кеф. Защо по дяволите преди този твой пост те бях сложил в списъка на мирните гражани, а след този пост отново си по средата на другите ми 2 списъка - този с 50 на 50 и този със заподозрените. Как го правиш, идея си нямам ... К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 9 minutes ago, Price said: Вярвам на Олимпик, вярвам му просто. От моята камбанария нещата са по същия начин и съм готов в този ранен етап да играя с него и hacky. Нямам и по-добра алернатива, изградена благодарение на геймплея в сезона. Отделно и Химлер тотално се опозори. Аз също не вярвам да ти дадат цял списък с роли и да избереш обикновена цивилка. Само дано не е шериф, че тогава ще ни е ебал майката още в началото. Трябва обаче да бъде разплетен този възел. Сменям на Химлер @Bobotsi Кво стана, предаде ли се вече. @hacky Спри да се лигавиш с Радокс и започни да играеш адекватно. Идвай на влака за Химлерчо. И какво мислиш за Бобоцко. @Dudley Ако съм Радокс и имам всички възможни роли, никога не бих избрал мафиотска. Точно защото ще тежи наследството от предния сезон и познавайки Мафия в BWC, не би било изненадващо отново той да събере гласовете в първия ден. А ако е избрал Кръстник, пак ще бъде позорно, тъй като не ми се вярва Ренегатът да не е бил избран. Това са моите разсъждения. Радокс е гражданин или в лошия случай - врачка. Вота ми на към Радокс не е, защото е тъпо парче, писла съм защо. @The Olimpic Heroаз драфта си го представям номер 1 има право д избира от всички, номер 2 от всички останали след 2 и тн. Съответно има вариант накрая д аса останали само мирни или само мафиот. Според мен най-много са се избирали граждани с роли. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Колкото до Радокс, 100% би избрал мафиот, ако е има избор, но ви казах вече кое изречение ме спечели. От друга страна сякаш започва една идея по-добре социално, макар и да си псува пак, но тонът му е сравнително умерен. Това е в камбанарията, че може да е мафиот наистина. Но поради изречението, което споменах, не е вотът в Ден 1. Искам да видя повече от него. Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @Price гласуваме химлер , защото ви е подозрителен или просто да му запари? Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, hacky said: @Price гласуваме химлер , защото ви е подозрителен или просто да му запари? Защото не бих избрал мирен гражданин. 😄 Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Just now, The Olimpic Hero said: Колкото до Радокс, 100% би избрал мафиот, ако е има избор, но ви казах вече кое изречение ме спечели. От друга страна сякаш започва една идея по-добре социално, макар и да си псува пак, но тонът му е сравнително умерен. Това е в камбанарията, че може да е мафиот наистина. Но поради изречението, което споменах, не е вотът в Ден 1. Искам да видя повече от него. Какво му е изречението, както всеки сезон, че е гражданин без роля. Играе различно, като половината миналия сезон го хванаха в ден 1 заради прекалено активната и агресивна игра. Сега опитва да играе по различно, за да избягва от предния си патерн. Link to comment
Dudley Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Съгласен съм с Хаки и последния му коментар. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 15 hours ago, Radox said: Аре сиктир, да му еба майката и на Нешев, казах му го и на него като ми даде да "избирам" между Мирен гражданин без роля. Ей това изречение, @hacky. Става въпрос, че тези, които са мирен без роля, ни е написано съобщението от neshev по леко странен начин. Имаш право да избираш и долу в съобщението пише само "Мирен без роля". Тоест наистина е избор в кавички. Нямаш право на избор. Та затова засега няма да гласувам против Радокс. Просто ми бе идентична реакцията и на мен като получих съобщението си с "избора". Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Аз съм съгласен с това, което написа как е протекъл драфта, но стига по тая тема. Иначе Радокс, докато не си промени стила по време и след сезона всеки път бих го гласувал, защото не ми е приятно да играя с него по този начин. За днес конкретно не мисля че Химлер е вота, въпреки че доста странно точно с мен би играл, но това с врачката мисля че по скоро е неволна грешка. @johncena2 днес ще пишеш ли? Link to comment
Bobotsi Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 hour ago, hacky said: @Bobotsi защо така отхвърли предложението от глутницата?! Няма как да играя сляпо с когото и да е в ден 1. Просто когато сме толкова много хора и нямаме никаква информация, не мога да правя съюзи. Даже ми е интересно как всеки сезон се предлагат подобни неща, при положение че шанса такава стратегия да е успешна е минимален. Колкото до самия ден, впеталение ми правят няколко човека. Olimpic, Radox и Himler. Харесва ми логиката на Олимпик за това да търсим човек който би си избрал мафиот. В такъв особен сезон, когато нищо не се случва в ден 1, това е начинът да тръгнем нанякъде. Мисля си обаче, че не трябва просто да делим хората на такива които СА или НЕ СА играли мафиоти, а на такива които обичат или не обичат мафиотската игра. Точно затова аз не изключвам именно Олимпик да е мафиот, защото пуска идеята как едва ли не вече му е доскучала мафиотската игра и би си избрал гражданин. Radox е труден за анализиране, защото играта му се състои главно от обиди и то към някои определени хора. Поведението му дотук съвпада с очакванията ми преди сезона, но ми се струва малко по-предпазлив. Тоест той хем супер агресивно атакува мен и останалите които го обругахме миналия път, хем не спами като луд, а една идея по-обран в мненията си. Убеден съм, че ако можеше да е мафиот, щеше да го избере, въпросът е имал ли е тази възможност. Химлер пък не ми е чак толкова съмнителен колкото го изкарвате. Не разбрах защо сведохте избора до това "или е мафиот или има роля". Много бързо се гласува и не ми струва правилен вот днес. По темата за това кой какво би избрал, аз съм почти убеден, че @Brutalnia не е взел мафиот, ако е имал тази възможност. С него много пъти сме обсъждали играта и той ми е казвал, че не му доставя удоволствие от мафиотската игра и предпочита да намира тръпка в търсенето на лошите. Останалите няма как да ви убедя, но аз си имам вътрешно усещане за него. По въпроса със слепите съюзи, ако трябва да се доверя най-много на един човек днес, това е той. Все пак имам едно на ум защото сме още началото на играта. Ще ми се да видя повече от @Smegma @johncena2 и @Dudley днес. Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Според мен Радокс трябва да е абсолютен мазохист, за да избере мафиотска роля, различна от Кръстник. Химлер и ДжонСина2 ми се струват прекалено лесни вотове. Чакам Бухала да се събуди и да напише нещо. Дотогава ще призова хора като @Jericho , @OyeaH, @THE ENEMY за по-детайлен анализ на ситуацията в ден 1 - кои са им по-изчистени, евентуални заподозрени за мафиоти и т.н.. Щях да призова и Бобоцката, но гледам, че точно в този момент е писал. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
neshev Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Himler (6) - johncena2, Jericho, The Olimpic Hero, Jack Bauer, Farest, Price Radox (2) - hacky, Dudley Bobotsi (1) - Radox johncena2 (1) - StoneColdFaN The Olimpic Hero (1) - Himler Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, MJ23, OyeaH, Smegma, THE ENEMY За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023. Link to comment
Radox Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Айде осрахте и тоя сезон... То бива бива, ама това е шизофрения ве. Цял ден за тоя малоумен драфт кой кво би избрал, кой кой номер е. Ще повърва ве. Нали уж беше малоумно да се "играе с водещия" а вие само това правите. Гласувайте за малкия лайнар ви казах, за да си спестим локумите му и дървените му философии после. След това за джонцина 2. Толкова ли е трудно, ей мама му стара. Има достатъчно време. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @THE ENEMY, не играеш много. Пиеш ли, вчера пил ли си? А днес? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.