MJ23 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @The Olimpic Hero значи нямаше избор и можеше да бъдеш само мирен гражданин? Ако това е така значи всеки избрал да е мафиот го е направил напълно съзнателно и целейки го. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, MJ23 said: @The Olimpic Hero значи нямаше избор и можеше да бъдеш само мирен гражданин? Ако това е така значи всеки избрал да е мафиот го е направил напълно съзнателно и целейки го. Ми да, ама какво искаш да кажеш точно с това. Обясни ми по-подробно. За мен логиката е такава. Номер 1, 2, 3, 4 в драфта са имали опцията Мафиот + всички останали граждански роли. Ако някой от тях отхвърли мафиот, то мафиот остава за Номер 5, 6 и т.н. Докато мафиотите бъдат взети. И вече нататък остават само граждански роли. А аз даже нямах опция и за гражданска роля. Тоест съм бил много назад в драфта и всичко е било заето преди мен. Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 4 minutes ago, The Olimpic Hero said:Сега се чудя дали да го караме да си разкрие гражданската роля, Вече го направих- обикновен мирен работник. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, Himler said: Вече го направих- обикновен мирен работник. Съжалявам. Няма как да ти повярваме, невъзможно е. Link to comment
Jack Bauer Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Усещам, че тук ще станата страшно много спекулации и разсъждения кой под кой номер е бил и ще стане като помията едно време с това водещия какъв цвят роля е изпратил. 90% от хората ще казват, че накрая им е останал избор само за мирен гражданин без роля. Ако някой каже нещо друго, то ще е почти сигурно че си е избра роля или е мафиот. Ако влезем в тая заешка дупка сега, няма излизане... Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Олимпик и Радокс не осъзнават ли, че колкото повече ни натякват, че не са имали избор за роля, толкова повече не им вярвам? К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
neshev Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Himler (4) - johncena2, Jericho, The Olimpic Hero, Jack Bauer johncena2 (2) - StoneColdFaN, Price Bobotsi (1) - Radox The Olimpic Hero (1) - Himler Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, Dudley, Farest, hacky, MJ23, OyeaH, Smegma, THE ENEMY За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023. Link to comment
OyeaH Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Добре де, защо не ми се вярва Олимпик и Радокс и двамата да са имали опция само гражданин без роля? Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Just now, OyeaH said: Добре де, защо не ми се вярва Олимпик и Радокс и двамата да са имали опция само гражданин без роля? Аз поне си казах, че имах избор от 15 роли. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 2 minutes ago, Brutalnia said: Олимпик и Радокс не осъзнават ли, че колкото повече ни натякват, че не са имали избор за роля, толкова повече не им вярвам? Еми аз го казвам най-честно, защото начинът на поднасяне на neshev беше леко абсурден. Хем ми пише, че имам право на избор, хем отдолу има само една опция, а именно: "Мирен гражданин без роля". Да, признавам си, че ако имах опция за гражданин с роля, щях да я взема. Ако имах обаче опция и за мафиот, пак щях да избера мирен с роля. И пак го обяснявам логически. Който е имал опция мафиот, със сигурност е имал и мирен с роля, защото това са първите номера в драфта. Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 5 minutes ago, The Olimpic Hero said: Еми аз го казвам най-честно, защото начинът на поднасяне на neshev беше леко абсурден. Хем ми пише, че имам право на избор, хем отдолу има само една опция, а именно: "Мирен гражданин без роля". Това е доста любопитно. Дали нешев е поднесъл на всички с по-заден номер по подобен начин информацията? На мен ми бяха предложени само 2 роли - латерна и мирен гражданин. Тъй като не виждах особен бонус да съм латерна, избрах мирен. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
THE ENEMY Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 При положение, че в сезона има лимитиран брой специални роли, вероятно поне половината играчи остават без такива. Дори да си 9-ти примерно в драфта, има шанс да ти се падне кур. Link to comment
Jack Bauer Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Предлагам отново да намалим тези дискусии, защото си го има и в правилата: Quote но също така е забранено да споделяте и дискутирате кога са ви пратени и какви роли са в били предложени Пак казвам, сами се заливаме с много помия в тази дискусия и ке стигнем до някакви абсурдни спекулации. Химката за мен сам се наеба с това разкритие и като самопреебал се, е нормално в момента да е на пангара. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Предлагам да не бързаме да мятаме човек зад борда. Дъдли и Бухала още не са писали, не искаме да има служебна елиминация и да увиснем още в ден 1 с двама мирни. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
OyeaH Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, Brutalnia said: Предлагам да не бързаме да мятаме човек зад борда. Дъдли и Бухала още не са писали, не искаме да има служебна елиминация и да увиснем още в ден 1 с двама мирни. И как ги прецени, че са мирни? Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 10 minutes ago, Jack Bauer said: Пак казвам, сами се заливаме с много помия в тази дискусия и ке стигнем до някакви абсурдни спекулации. Еми не, човек. Това е основата на сезона. Няма как да не го коментираме това. В началото ще е това. После вече ще се ориентираме и по начин на писане, вотинг патърн и т.н. Но няма как в Ден 1 да не играя с това кой каква роля би си избрал евентуално. Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, OyeaH said: И как ги прецени, че са мирни? Мене точно плахото начало на Смегма и Сина2 ми е подозрително, защото са новаци и ще са внимателни да не се разкрият. Сина2 например яхна лесния влак, гласувайки ме веднага. Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 minute ago, OyeaH said: И как ги прецени, че са мирни? Не казвам, че са мирни, но ми звучи абсурдно мафиот нарочно да не напише пост и да се самодисквалифицира. Вярвам, че и двамата ще се включат в хода на деня, но предпочитам да съм сигурен и изчаквам. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Да, разбира се, че ще изчакаме и всички в сезона да пишат. Link to comment
hacky Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Още не съм прочел всички постове, след малко ще седна на компютър, за да ги прочета, но от видяното разбрах едно нещо, не ми се четат пак постовете на Радокс, всеки втори пост да съдържа думата путка и тн. Не мисля, че и да е гражданин е голяма загуба. С оглед на това, че никог ане е играл дълго време като мафиот и в този сезон можеше да си избира, то гласувам за Радокс. Link to comment
Brutalnia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Мен единственото, което ме дразни в играта на Радокс е, че продължава да отрича случилото се в предния сезон - никога не се бил падал мафиот, не е бил елиминиран като мафиот и т.н. Засега ще му дам шанс, но да му е ясно, че е търпението ми си има граници !!! К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Ае граждани, айде малко по-активно. Пак ще ни се налага да взимаме решение в последния момент, което вероятно ще е неуспешно 1 hour ago, Himler said: Отново почнах да събирам лесен вот, което трябва да ви навежда на мисълта какво означава. Миналият сезон, когато играх бе същата ситуация. Eстествено, след този пост, почнаха да ме пекът на по-бавен огън. Link to comment
Jack Bauer Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Ще цитирам заглавието на една тема във форума Химлер, ти аутист ли си ве!?! Хем викаш активизирайте се, ама като се събират гласове за теб е лесен вот? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Активността може да е разсъждения, а не гласуване с аргументи измукани от пръстите. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @hacky, ще играеш ли играта или ще се занимаваш с Радокс? Кажи какво мислиш по предложението ми да играем тримата - аз, ти и Price. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.